trevlig dag

skrev i mitt förra inlägg att jag måste njuta av sista veckan i "frihet" och det är precis vad jag faktiskt ska göra. imorgon åker jag förmodligen till stockholm med fina vänner och shoppat loss till skolstarten. Alla pengar som jag fick när jag fyllde känner jag att jag kommer bli av med. Jag har tänkt om, jag skulle ha lagt det på en mobil, men känner i efterhand att det känns såå onödigt att lägga flera tusen på en mobil. Visst, de nya funktionerna och nya mobilerna lockar, jo, jag vet. Men jag har klarat mig med skrutt låne mobilen i ett halvår nu, utan de "häftiga funktionerna" så jag borde klara mig med att köpa en inte så lika häftig och ny mobil. Känns bättre att lägga ner pengar på saker som jag faktiskt vill ha, och som jag kan använda på ett bättre sätt.

Martin och annica var nyss här och gjorde min tråkiga dag lite roligare. aa, vi gjorde inte mycket men att bara ha sällskap gör allt mycket roligare. vi pratade massor, och spelade spel. haha, kort och skippo, tummen upp på det. Annica och martin åkte nyss för de skulle på andra "ärenden". Annica ska spela match, klockan 7 på Ip med mitt kära lag, och martin skulle till någon annan polare!

Jag ska snart äta, och sen får jag se om jag orkar ta mig upp och kolla på när mina teammates spelar match. Vore ganska kul att se spelet från ett annat öga än när man spelar själv. Men får se. Efter matchen iallafall åker jag nog ner med annica o martin och badar. Vädret är inte så bra, men det är varmt och kvaft, så det skulle sitta fint med ett bad. Vet dock inte om det är så bra eftersom jag fortfarande hostar och går på medicin, men det skulle vara skönt att svalka sig i ett härligt dopp i borsökna sjön!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0