*host host*

godeftermiddag, eller ska man kanske säga godkväll? Jag är så dålig på att veta när det är tid att säga godmorgon, goddag, osv, vet inte riktigt vilka tider som hör till vilket ord...
Strunt samma. Denna dag har varit rätt soft. Började dagen med naturkunskap, trodde dock att vi skulle kolla film, som andra gruppen gjorde förra veckan. Men marie var sjuk som vanligt, så hade vikarie, vilket betydde att vi inte skulle kolla på någon film...
Nästa hållsplats musik...tycker i vanliga fall att musik är kul, men nu när vi håller på med pianos eller som det egentligen heter "pianoforte" så är det inte så kul, kollade iallafall på film på musiken, så det var ganska lugnt!
Därefter var det svenska, skulle prata om en novell som var väldigt skum. Den hette något om moln som vita elefanter eller något liknande. Den var väldigt svår att prata om.
Sista lektionen innan lunch var idrott, som jag inte kunde vara med på eftersom jag har så grymt ont i halsen, och kommer nog snart bli mega förkyld. Vilket jag verkligen inte vill!
Så jag skulle ha tagit en promenix, men det behövde jag tydligen inte, så det var ju bra!
Då gick jag Evelina och Amanda och åt istället :) blev potatisgratäng och rostbiff. Helt OK enligt mig (:
Sedan var det låååååångt hål. Hade ingen matte för det skulle vara information om inviduellavalen i framgången. Men efter det var vi tyugna att jobba lite matte. Men bara i ca 10 min. Då var det bara spanska kvar. Men då säger Linda att vi inte har någon spanska. så fick sluta 14,15. Har aldrig slutat så tidigt på en tisdag. Inte så konstigt nmär man slutar 4 varje dag förutom på fredagar...

När jag kom hem satte jag mig vid tv, och nu sitter jag i mitt rum och bloggar lite. Ska plugga på engelska verben som är tills på fredag och kolla lite naturkunskap.
Sedan ska jag plocka undan på rummet, packa väskan och fråga mamma snällt när hon kommer hem om hon kan köra hem mig till pappa (a)

kram johanna ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0