jag ba jobbar

halloj!

känner verkligen att jag har så mycket att skriva. att, som stor kändisbloggare, verkligen lyckas. jag uppdaterar så ofta. det är ju bara galet. faaaast

idag jobbade jag för första gången, i hela mitt liv! gick upp klockan 05.30, då inte ens tuppen har hunnit gala. väckte pappsen som han ville, och vi åt frukost tillsammans. halv 7 tog jag min bike och trampade iväg på vägarna i sisådär 20 minuter tills jag var framme på min arbetsplats tre veckor framöver, ASSA.

mötte upp evelina där, som kommer vara min trogna kollega i tre veckor. vi sa idag att vi inte kan prata så mycket som vi gjort, känns som vi redan pratat om allt mellan himmel och jord. buuuut, thats always nice.

dagen gick snabbare än förväntat. väga små plattor, lägga i påsar, sätta på lapp och lägga i kartong. klart. så såg min arbetsdag ut.

kom hem vid halv 5. pluggade lite matte, men somnade strax efter det i soffan. fysatan vad trött man blir efter en arbetsdag, liksom skoldagar. vaknade 7, lagade mat, gjorde matlåda, kollade på arga snickaren, och här sitter jag nu. i mitt rum, helt ensam och hör en ambulans eller liknande tjuta från teveapparaten.

usch, hatar att vara hemma själv. känns så tomt, tråkigt, och dystert på något sätt. även fast jag ofta sätter mig i mitt rum och kollar tv eller sitter vid datan när familjen är hemma, så känns det ändå som en trygghet att veta att de ändå är i närheten.

tror verkligen att jag kommer förändras lite som person denna vecka. jag kommer nog verkligen känna mig som en RIKTIG vuxen. gå upp tidigt för att jobba, cykla till och från jobbet, komma hem, laga mat, fixa matlåda och gå och lägga mig. känns ändå ganska coolt liksom, att ja ba ställer mig vid spisen o ba tar fram lite köttbullar och ba steker de och ba kokar makaroner. asso shit, värsta svårt. ironi på hög nivå.

nu ska jag banne mig kolla på real housewifes och äta ett äpple. fett nyttig?

hööörs hehehehejdoooo


en bild jag tog på öland med mitt nya objektiv. looooveiiiiit



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0