21/12/12 var det ja

Idag trodde jag att jag skulle börja 7, då C och C sagt att jag skulle börja då. vaknade alltså 6.45 och gick och väckte barnen. När jag väl är nere och gör frukost, kommer pappan ner och börjar käka frukost. Efter ett tag kommer sedan mamman även ner. Alla i familjen hemma, när det egentligen bara skulle vara jag och pojkarna. Hade gärna velat sova den där timmen, som jag tydligen inte behöve jobba...
 
Dagen gick bra ändå. Städerskorna kom hit vid 10. Jag skypade med mamma i säkert 40 minuter. Visade henne sakerna jag köpt till alla där hemma, förutom sakerna till henne. Blir så glad av att prata med mamma. Hon är verkligen världens bästa mamma. Min bästa vän. Saknar dig så otroligt! Blev ett blött tangentbord och ett rödgråtet ansikte, efter detta samtal. 
 
Dagen rullade på som vanligt och när jag slutade gick jag upp på mitt rum och skrev ner adressen till Priscilla, tjejen jag ska till NYC med. Det var nämligen så att hon betalat flyget för mig, så jag erbjöd mig att jag kunde åka till henne och lämna pengar + att vi kunde kolla på boende tillsammans. 
 
Skriver i adressen i GPSen och jag börjar köra mot Joliet, där hon bor. ca 30 minuter från mig. Det jag inte anade var dock att detta hade kunnat blivit min död. Bokstavligen.
 
Det ösregnade/snöade och blåste storm. Bilen flög från kant till kant på motorvägen, och jag körde verkligen som en gammal tant. 45 på 65 väg. Men gick verkligen inte att köra fortare. Nervousiteten gjorde även att jag körde fel X antal gånger, men kom rätt tillslut. 
 
Jag presenterade mig för Priscillas värdmamma och ena barn. Vi gick sedan ner till henne och kollade boenden inför NYC. Vi fick inget klart, men vi mailade många människor om lägenhetsuthyrning + att vi även gjorde en annons för caochsurfing. Skulle vara så mycket bättre om vi fick ett boende på det sättet, då det är gratis och att  man lär känna folk. Skulle vara så sjukt kul! Jag ska själv göra ett konto imorgon, är alldeles för trött för att göra det nu. 
 
Håller tummarna för att vi snart kommer få svar från någon av våra kontakter så att vår resa verkligen är 100% klar! 
 
Glömde bort att säga att båda barnen hade "PJs day" idag. De skulle alltså ha på sig sina pyjamaser, och fick ha med sig extra snack. De skulle kolla på "The polar express". De har pratat om det hela veckan, och det har verkligen varit nedräkning till denna dag! 
 
Imorgon är det fredag, vilket betyder sista arbetsdagen för denna vecka för min del. W och  Ns favoritdag, Desertday och dagen då jorden ska gå under enligt mayafolket. Får hoppas på att de har fel, då jag förmodligen ska gå på min första fest här i USA imorgon. Ska bli galet kul! 
 
Dags att sova.
 
Tjing
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0