Onsdag

Idag har det vart en jättemysig dag med mina pojkar. Dock vaknade jag mitt i natten av att Nate skrek och grät, så har sovit väldigt dåligt, vilket resulterade till att jag var sjukt seg idag. Skönt var det dock att Nate var lugn, och vi satt och spelade lite spel och läste böcker. Jag höll nästan på att somna i soffan där ett tag. Haha. Nate blev sedan sugen på att busa, så vi gick ner i källaren. Jag tog med min filt jag satt och myste i, men den försvann snabbt, då Nate ville rida "piggypack". Så man fick ställa upp som au pair man ändå är! Jag lyckades dock få honom att relaxa lite i tältet vi satt upp i källaren. Så vi la oss i tältet, och han kurade ihop sig i mitt knä. Så söt! Älskar de dagarna då han är så kramgo och mysig. Så kan det gärna få vara varje dag! 
 
När vi hämtat upp Will vid busstoppet, och kom hem, fick jag en present av Will. Han hade vart på ett besök någonstans (kommer inte ihåg vart...) och hade köpt en liten present till hela familjen. Så himlans gulligt att han verkligen räknar med mig som en familjemedlem! Det värms i hjärtat bara en sådan sak. Känns så bra att de tagit emot mig så fint och att jag verkligen hamnat i världens bästa v-familj! 
 
I påsen jag fick, låg det en nycklring, som var ett rött hjärta. Så fint! Ska nog sätta den på min bilnyckel! Hihi
 
Innan det är dags för pojkarna att sova får de alltid 10 minuter av valfri "lek". Och idag valde de att komma in till mig! Jag hör att de springer in mot mitt rum, i deras pyjamaser och djurfiltar, och hoppar upp i sängen och kramar om mig! Alltså, åh, så mysiga! Med tanke på att jag satt vid datorn, vid FB, frågade de mig om alla människor. "who is that?" ""What is that?" "I WANNA SEE THAT VIDEO!!""Haha, look at him! HAHA!". osv. Sötaste är de! 
 
Nu har barnen somnat och jag sitter och chattar med lite folk som ska bli kommande au pairer. Facebook är så konstigt... Meddelanden man får av folk man inte är vän med, ploppar liksom inte upp. Så gick in på meddelanden idag och såg att jag hade 4 olästa meddelanden av folk som skrivit till mig. Lite kul! tre tjejer som skrev till mig och frågade hur det var att vara au pair och vart jag bodde etc. Två av de var även intresserade att åka till NYC på nyår, vilket jag hade skrivit som inlägg i en au pair grupp på FB. Jättekul att de är fler som är intresserade av det, så hoppas verkligen att det blir av! Vore så sjukt kul att få fira nyår i New York! 
 
Jag pratade även med en svensk tjej, som kommer som au pair till Frankfort as well, till en familj som endast bor 10 minuter härifrån. Jättekul! Jag fick en vänförfrågan och ett meddelande av mamman i den v-familjen, som berättade lite om denna tjej som ska komma. Nu har jag själv pratat med henne, och hon verkar hur gullig som helst! Och att hon är svensk, är lika gammal som mig och kommer bo endast 10 minuter ifrån mig gör ju verkligen ingenting! Hon kommer komma i Januari, så det ska bli jätteskoj! Längtar till att få träffa nya människor! 
 
Här kommer lite bilder från idag:
 
 
Nate tog en bild på mig, Haha
 
Hej flintis
 
 
Bästa bilden någon någonsin tagit på mig tror jag... ;) 
 
De söta julstrumporna över öppnaspisen
 
Utomhus
 
 
 
 
Påsen med min present i. "To Jhona". ;)

Nyckelringen
 

Min myskille i tältet
 

Mys i soffan





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0