Sista veckorna

Jag känner mig riktigt stolt som har kommit på hur man laddar upp bilder på hemsidor med min nya dator. Vet inte hur många olika sätt jag har försökt med, men äntligen, yes, jag har listat ut det!
 
Det är mycket som har hänt sedan jag sist skrev här. Mycket med min USA flytt har blivit klart, rättaresagt allt. Idag skickade jag in de allra sista papperna angående internationellt körkort. Sjukt skönt att ha det klart!
 
Jag åkte även till Kungsör med min fina mamma idag och lämnade in mitt trasiga objektiv, som samlade på sig på tok för mycket sant när jag var i turkiet. Så, det gick sönder. Typiskt mig... 
 
Jag var även på Parken Zoo och lämnade tillbaka mina kläder + nycklar. Så nu har jag absolut ingenting som hänger och trycker ner mig på mina axlar. Jag är klar, helt enkelt!
 
Det är två veckor kvar. 13 dagar, 10 timmar, 26 minuter och 8 sekunder för att vara exakt. 
 
Idag jobbade jag även min sista dag på Länsförsäkringar. Kändes ganska sjukt att lämna in sin tagg, som jag har haft på min nyckelknippa i över ett år. Men samtidigt så sjukt skönt. Nu kan jag fokusera med allt jag har på mina vänner och familj och USA. 
 
Med tanke på att jag har så mycket jag vill berätta, om helgen och när jag var i turkiet, som jag har insett att jag inte alls har berättat om, så kommer jag göra några inlägg efter detta som handlar om lite smått och gott. 
 
Fast det kommer imorgon. Nu ska jag sova.
 
Tjing
 
Bild på världens finaste bror och mamma 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0