160413 & 170413 - Andra och tredje jobbdagen

Är inne på tredje jobbdagen på min nya ort. Underbart och varmt väder är det ute idag, hela 20 grader! Dock är det nog egentligen varmare, då vi bor mitt ute i skogen och träden gör att det ger kalla vindar. Men det är nice! 
 
Igår så åkte vi till stranden och mötte upp två tjejer. Vi var där i ca två timmar. Vi byggde sandslott, klättrade på klippor, sprang i från vattnet, hade en picknick och hade det hur mysigt som helst! 
 
Trots att det var så kallt vid vattnet, då det blåste kallt, var det många som sprang omkring i endast shorts, t-shirt och barfota. Var två killar som spelade frisbee också. Såg så sjukt kul ut! 
 
När vi kom hem var det dags för lunch och sen gick vi ut igen. Spelade lite fotboll. Gick in och hade nap, och jag gick upp på mitt rum och kollade på "en stark resa", med de där gubbarna från "ullared". Haha. Var min mamma som tipsade mig om det, då de åker omkring i usa, och herre vad de var dåliga på engelska. Satt och garvade högt för mig själv medan jag mumsade i mig svenskt djungelvrål som mamma skickat. Mums! Har även BÅDA chokladkakorna mamma skickade. Hur imponerande? Man tackar, man tackar! 
 
Flickorna sov i två timmar. Lekte lite och sedan kom min värdmamma hem strax innan 5 och då var vi off. 
 
Tog på mig träningskläder och packade väskan och åkte till "Y", och hade Zumba class. Första gången jag gjorde det, men vad kul det var! Men jobbigt! Kände mig så töntig i början, men insåg sedan att det är ju ingen av alla tanter och ena gubben som var där som bryr sig om hur man ser ut. Så körde på! 
 
Sprang sedan i 35 minuter efter classen, utan att stanna denna gång! Kändes i benen när jag gick ner från trapporna till omklädningsrummet. Benen verkligen skakade! Haha.
 
Duchade och gjorde mig i ordning och sedan åkte vi till "stop and shop", som är ett gross. store. Handade shampoo och balsam och lite godis, haha, och signade upp mig för ett rabattkort där. Sedan åkte vi till starbucks för att ha möte. Med tanke på att det är så många au pairer i området här, så har de tisdagsmöten varje tisdag på starbucks som man får komma på om man vill, men de har även de obligatoriska LCC mötena en gång i månaden. Var kul att träffa alla människor! Var även en svensk tjej där, som igår skrev och frågade om jag har lust att följa med henne och en annan au pair i gruppen till Boston på söndag, så det ska jag göra! Så himla gulliga att de frågade mig om det! 
 
Den mexicanska tjejen som jag berättade om tidigare var även där och hade med sig massor av mexicanskt godis och snack som hon bjld på. Var kul att smaka lite nya smaker. Inte för att det var någon höjdare enligt mig, men men. Alltid kul att testa nytt! 
 
Vid 10 åkte vi hem, och jag skypade med Michelle! Så otroligt kul att se henne och prata med henne! Saknar min tvilling... 
 
Vi snackade i en timme om allt mellan himmel och jord, sedan var det dags för henne att blogga och mig att sova, då jag nu är en timme före de.
 
Jättemysig dag i Essex! Är så glad att jag fick en ny familj! 
 
På talan om ny familj. En svensk tjej som var på trainingschool samtidigt som mig, skrev till mig igår och berättade att hon också var i rematch. Kommer inte skriva anledningen här, men det var helt sjukt. Så jäkla knäppa människor det finns! 
 
Bilder från igår och iförrgår:


Vackra stranden och vattnet




4åringen




2åringen






Kritor


Påväg hem efter promenad


Påväg till brevlådan


Lek på tomten




Sötisarna


Huset


Från skypesamtalet

Mongo...


Just nu sitter jag i min paus från jobbet, då flickorna har nap, men de lär vakna upp snart. Hittils idag har vi vart på biblioteket och lånat böcker och lekt. När vi kom hem lekte jag lite med flickorna och sedan var det dags för lunch. Jag har diskat, bytt blöjor, vilket för övrigt känns jättekonstigt, med tanke på att jag inte hade det ansvaret och barn i denna ålder förut. Vi har tagit en promenad och haft snack. Den minsta kommer nog snart ropa efter mig, så ska hämta henne, och sedan är det dags att värma mjölk till båda barnen och leka lite och gå ut igen innan min värdmamma kommer hem. Tror inte att jag vill till gymmet idag. Måste fixa i ordning i mitt rum, då jag inte hängt in mina kläder än. Vill att rummet ska kännas som mitt, och inte som att jag ska åka iväg igen! 



Kommentarer
Marita

Kul att läsa din blogg igen och även höra att du trivs så bra i din nya familj! Roligt att allt har löst sig så bra för dig :)Vilken skillnad det blev att bo på landet och med skogen inpå huset men toppen att du bor så nära stranden! Kram från faster Marita

2013-04-17 @ 23:28:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0