Svenska tjejer och singing beach

Gårdagen var riktigt mysig faktikst. Janni, den ens svenska tjejen, skulle hämta ut pengar till mig, då jag bokade color run i Boston för mig, henne och Caroline för någon dag sedan. Hur kul som helst! Iallafall, så möttes vi vid starbucks och bank of america istället så att jag kunde följa henens bil till Caroline. Vi gick in på "Stop and shop" innan och handlade "lite" gott. Kom ut med värdslamycket, men det är standard för mig. Haha.
 
Följde henne iallafall, och vägen var väldigt lätt. Åker den vägen varje onsdag, då det var samma väg som till biblioteket. Så det kommer jag komma ihåg! 
 
Hon bodde i ett jättestort och fint hus. Typiskt amerikanskt! 
 
Ida, den tredje svenska tjejen kunde inte komma, då det var något med hennes värdfamilj, så det var jag, Janni och Caroline som hade på någon film och pratade massor. Caroline är hemma själv hela helgen, så vi ska ha myskväll imorgon, då vi ska laga mat tillsammans och bara ha det trevligt! 
 
Vi planderade även dagen (lördag), och bestämde att vi skulle till mallet och sedan hem till Caroline på kvällen och laga mat och mysa. Men när jag vaknade idag såg jag att det var dunderväder, så skrev till de båda att det vore skönare att åka till beachen och sedan hem till Caroline och laga mat. Så vi ska göra så istället. Jag ska hämta upp de vid starbucks när vi bestämt en tid, och sedan ska jag ta de till "min" beach. Jättemysigt! 
 
Hoppas dagen blir toppen, vilket jag absolut tror att den blir! Imorgon blir det istället mallet med mina nya svenska vänner. Superkul! 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan se vad som blir bestämt! 

Puss,
 
"min" beach. Här kommer jag trivas i sommar.


Kommentarer
Mamma

Snart får jag se dig och din strand❤ Puss

2013-06-16 @ 07:50:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0