Gud, säger jag bara. Herregud.

Efter att jag slutat jobbet idag gick jag upp och kollade på 3 avsnitt av ensam mamma söker och ett avsnitt av tonårsbossen. Brukar inte internetet vara dåligt på mitt rum? Jo - det brukar ju det. Peppar, peppar... 

När jag kollat klart på detta, gick jag igenom lite inlägg från sommaren 2011 då jag fyllde 18, när jag var på peace and love för första gången och alla stunder jag var på landet. GUD, säger jag bara. Herregud vad jag har ändrats som person. Jag skrev bland annat att Peace and love var det bästa som någonsin hänt mig och att att jag kunde vara så sprallig för att jag drack. Haha, är så kul att läsa sånt där. Är så glad att jag under alla mina år sedan jag var 7 har skrivit dagbok och bloggat lite varje dag. Gör att man minns så mycket bättre. 
 
Iallafall. Nu, 2 år senare, så är inte peace and love det bästa som hänt mig längre och jag behöver inte dricka för att kunna vara sprallig. Peace and love var en superkul tid, men man lär uppskatta livet och vad man gör lite mer nu, än vad man gjorde som en snart 18 åring. Och jag behöver defenitivt inte längre dricka för att vara sprallig. Dock var nog det en liten lögn, för så var det verkligen inte på den "underage" tiden heller, men iallafall, sättet som jag skrev på, sakerna jag gjorde, ALLT. 
 
Även att läsa att min mamma var nervös över att släppa iväg en 17 åring på en veckas festival i Borlänge var en jättestor grej. Att nu, två år senare, bli ivägsläppt till USA i 1,5 år, DÅ snackar vi att man kanske ska vara en aning mer nervös och orolig. 
 
Vet inte riktigt vad jag ville komma fram med i detta inlägg, haha, men var bara så kul att läsa det. Hur man var för två år sedan och hur mycket man har hunnit med på så lite tid, och framför allt, hur mycket jag har mognat som person.  
 
Nu slog klockan precis 10pm och funderar faktiskt på att lägga mig och slumra till. Inte för att jag är speciellt trött, men för att jag inte har något bättre för mig helt enkelt. Behöver nog även sömn för morgondagen och helgen. Gym imorgon, förmodligen Salem på kvällen, cosmic run på lördag och six flags på söndag. Som sagt, behöver all sömn och vila jag kan få.
 
Ps. en liten söt sak som gjorde mig glad var idag när jag satt uppe på mitt rum när jag slutat och båda föräldrarna var hemma. Då hörde jag min två-åring säga "I want Johanna". Min värdpappa sa då "But, im here now, dont you wanna be with me?". - "No, i want Johanna. I love her". GUD, säger jag bara. Herregud, vad jag älskar mitt liv. Livet jag levde. Livet jag lever. 
 
Jag provar A's lilla mössa


Kommentarer
Anonym

❤️❤️❤️

2013-10-18 @ 06:19:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0