Pannkaksfrukost och utgång

Gjorde svenska pannkakor till frukost, vilket var väldans nice! Hade allt möjligt på från socker till sylt till sirap till penaut butter.

Carro, Amanda och Julia åkte iväg till ett mall lite längre bort, så jag och Janni åkte hem. Jannis bil började låta jättekonstigt, som ett tåg typ (?!), så vi åkte hem till henne, i hopp att hennes värdföräldrar kunde hjälpa oss. Slutade med att jag började prata med hennes värdmamma, som tydligen igår hade intervjuat min 5åring när hon var på kindergarden för "intervju" för att få börja där i höst. Tänk vad världen är liten! Hon var väldans snäll och skjutsade hem mig. Hade många samtal om min värdfamilj i bilen, och jag börjar mer och mer ångra att jag inte har en amerikansk familj...

Nu har jag duschat och kollat klart på "about time", som förövrigt var en väldigt fin film! Janni skrev precis att vi måste ta 5.45 tåget, så måste nog börja göra mig lite i ordning och sedan åka och hämta upp Janni. Ikväll blir det som sagt Boston, med förfest hemma hos Nick. Har förhoppningar om att det kommer bli en väldigt kul kväll, fast med tanke på att jag har förhoppningar så kanske det blir sämre... Vi säger såhär istället, kvällen får bli som den blir! Jag är taggad iallafall! =)

Lite bilder från pannkaksfrukosten ;

 

 
 
 
 


Kommentarer
Mamma

Visst var About time bra :) puss hjärtat! Älskar dig <3

2014-01-18 @ 23:00:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0