Portland, Maine

Direkt när jag och Janni vaknade drog vi in till North station för att ta tåget hem till Beverly. Tyvärr missade vi 12 tåget med några minuter, så fick vänta i 2 timmar. Passade på att gå in i sportbutiken som ligger på Nort station och TD garden och köpte våra efterlängtade bruinsmössor! 
 
Vi satt på North station, i våra nya, fina mössor, med DD och Donken käk och högg in på högsta nivå. När sedan tåget kom och vi var framme i Beverly, tog vi oss på direkten, i gårdagens kläder och smink och utan gsp till Portland, Maine! Bilresan tog ca 2 timmar och är faktiskt väldigt stolt att vi klarade att åka dit utan någons som helst hjälpmedel! 
 
På vägen "mötte" vi två killar som vi lekte tafatt med. Vi körde om de, och de körde om oss och gjorde grimasher. Vi tappade sedan bort de dock när vi kom till tullen och de hade "free pass" och vi var tvunga att stanna och betala. Vi hade det dock väldigt kul och satt och sjöng til låtar och pratade om allt och inget.
 
Väl i Maine, så var det kanske inget speciellt direkt. Ganska mysig stad, fast med tanke på att det var söndag, och vi kom dit vid 4, så var allt stängt... Vi hittade ett thaiställe och beställde mat. Min rätt var inte speciellt god, men fick duga. Personalen där inne kollade på oss som om vi vore utomjordningar. Kan kanske ha vart för att vi hade våran Bruinsmössa på oss, men tror att Maine hejjar på de också, då det är New England?! Får kolla upp det där... 
 
I Maine fanns det dock inga tjejer (såg max 5) och massvis med killar. Det var även konst i varje fönster vi passerade och fanns även graffiti på en vägg, så denna stad har många killar och konst. Därav döpte vi staten och staden för KK-staden.
 
Vi blev inte långvarade i Maine, utan drog hem efter middagen. Nu har vi iallafall sett Maine, vilket är trevligt.
 
När vi kom tillbaka till Mass drog vi till Target och köpte lite snarr och ville sedan på bio, men såklart gick den inte idag?! Vi var helt retard och satte oss på en bänk inne på bion och glodde på en staty från filmen Frozen i över en timma. Kul liv... 
 
Drog istället till en bar på mallet och kollade lite fotball och Janni tog en öl. Efter det åkte vi hem och det var den helgen det. Mycket roligt!! Glad att jag har den tjejen!
 

Janni i parkeringshuset


Graffitti




På thairestaurang




Kollade på "bio".


Söta


Fina Maine

Janni med sin öl, som avslutning på söndagen!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0