hejdå julen

för cirka två timmar sen kom jag hem från nerplockningen av julpynt i Tuna Park!
Gick väldigt snabbt att få ner det, om man ska jämföra med hur lång tid det tog att få upp pyntet!
Jag och min lagkamrat Annica skulle iallafall upp i de där runda sakerna i entren, gick bra, och vi fick ner ljusslingorna snabbt! Grejen var bara att ingen ville komma o ta ner oss med liften, fast jag skrek som en galning där uppe på 10 meters höjd! Så där satt vi, två blonda filurer med stickor i händer o fötter och lekte med häftstift...Efter 54 minuter för att vara exakt kommer ÄNTLIGEN en lift! Känndes riktigt bra att se Ida o Sara komma där i liften och veta att man snart skulle stå på fast mark!

Väl nere på tryggt golv efter närmare sagt en timme tar vi oss ett stort glas med coca cola o bara vilar! Fast mycket vila blir det dock inte! Nu är det dags att bära upp alla ljusslingor till övervåningen som nu bara låg på golvet i stora högar o plastrullar! Tungt var det, och man fick även stora rivmärken på armarna! Fast man ska inte klaga. Bra med pengar kommer vi iallafall få in till våran förening!

Nu sitter jag hemma hos min mamma o har precis kollat på "I surived a japanisegameshow" eller hur det nu stavas...hö hö. Jag har även varit duktig och gjort klart min svenska läxa! Nu är det bara spanskan kvar, men den kollar jag kanske på lite senare, eller så får det bli imorgon på spanska lektionen eller innan fotbollsträningen.

Kommer nog vara helt slut imorgon! Först är det skola, sen ska jag hem, plugga och äta något innan min träning. Efter träningen har jag/laget en timma på oss att komma in till stan, ja, framförallt 21:an, för då är det dags att ta ner julpyntet där också, som vi har varit duktiga att sätta upp! Dock var inte jag med och satte upp det, för då var jag i värmen i Grekland på "Comenius projekt" Det var en härlig vecka det!

Nog om det! Nu ska jag snart ta över duschen, när min bror är klar så att säga, sen blir det nog nått på tv att titta på, sen är det säng dags!

Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft, dock lite jobbig, men så ska det vara!!!!

Kram johanna ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0