hakkors?


"De flesta av mina vänner som känner mig tycker att jag är smart, och det tycker jag också faktiskt. Fast ibland kan även jag vara korkad som att jag alltid trott att det heter "Hatkors" ända fram tills nu när jag fick reda på att det heter "Hakkors"


ett stycke från dessies blogg. jag tror nog att jag med måste vara ganska trög, då jag med trodde att det hette hatkors. liksom hakkors? det låter ju mycket mer logiskt att det heter hatkors? hakkors, vad är det liksom?

hm.. jag är kanske lite korkad...

sommar 2010

måste börja med att säga att den här sommaren är den bästa jag varit med om. jag har gjort så fantastiskt roliga saker hela sommaren. Jag började med att åka buss till italien och tysland i ca 2 veckor med ett helskönt gäng. när jag kommer hem blev det att träna lite och sen blev det uppehåll med fotbollen. Sen har jag badat och solat ganska flitigt när vädret har varit på topp. Att vara med vänner har jag inte snålat med, då jag har sovit hos annica större delen av lovet. badat i hennes pool, lekt på studsmattan och tagit mysiga kvällar på hennes och min veranda och grillat och bara myst på. Ett och annat grillparty har jag även vart med på. både gammalt och nytt folk har jag träffat vilket har gjort min sommar helt bäst.
Men en sak som nästan slog italien resan var kvällen förra helgen. Då jag elin annica lollo denise amanda amanda viktor och tobbe träffades hemma hos ensam-hemma killen markus som hade ordnat ett mysigt grill-partaj.
Kvällen bjöd på mycket skojigheter som bad i sjön, kubb, högmusik, "jag har aldrig", kortspel som bubblan, grillning och massa mer. Killarna badade jaqucci medans tjejerna kollade på. vi kom på att vi skulle göra ett riktigt bus mot dom som relaxade, och vi kutade mot kylen där vi hittade massa läckerheter. Jag chingade för ketchup flaskan medans de andra tog gärdde, chokladsås och senap. ett, två TRE så öppnade vi dörren och sprutade våra vätskor på dom. Ketchupen syndes mest, och det var kanske det som de blev argast på. markus fick full fart att ta fast elin, coh strax därpå låg hon i badet, med kläder och hela faderullan på.
vi andra fegisar som jag denise och amanda gömde oss, men tvekade inte på att hämnas igen. denna gång tog jag vispgrädden, men det tog inte lång tid innan markus var ifatt mig och sprutade ner hela moi. kläder, och det värsta av allt, håret! det stank som sur mjölk. dock hoppade jag in i duschen och duschade av mig, och tvättade desutom håret.
Natten tog vi som den kom, då några gick hem men jag elin denise amanda x2 tobbe och husägaren markus var kvar och tog det easy på hans uteplats med massa prat och flams. Blev hämtad av elins pappa vid 1 då jag var duktig och hällde ut hela min dricka på mig samt filten jag hade i knät. lyckat...
tack för alla som gjort min sommar till ett minne för livet.
finfina flaskor på bänken med mumsigt innehåll
många mer bilder på facebook för er som är tillgängliga det

VILSTA

drar till vilsta för att träffa trevligt folk!
hörs
hejs

gullig vän

läste nyss elins blogg, och jag blev så glad när jag såg hennes senaste inlägg. hur gullig får man vara!
tycker om dig elin, du är bäst! ♥
klicka här för att komma till inlägget

idag ska jag till markus ikväll, ska bli kul att träffa nytt folk. blir grillning och se förmodligen roliga ute spel, musik, och sång. sen bara trevligt prat och samtal med nya vänner och nytt folk. super roligt! Förmodligen följer elin med, vilket jag hoppas på. har alltid så kul med henne.
Nu ska jag göra mig i ordning. kolla lite med kläder och så vad jag ska ha på mig ikväll. det är ju lite sisådär väder, så det blir nog förmodligen bara ett par jeans shorts och något oversize plagg upptill.
ne nu ska jag inte dra ut på det här. kommer kanske med något mer inlägg sen, men nu måste jag prioritera tiden, så att det inte blir så stressigt sen. Hatar när man får alla saker på en gång. Jag är ju som jag är med att planera min tid...

19 juli

min födelsedag!
vad finns det mer att säga. inte så mycket. firade mig, åkte till skjulsta med martin mamma och annica, sen he, och fixa sig, sen till mormor och morfar där mammas släkt var. sen åt vi och så. sen åkte jag till markus med annica och martin. spelade poker som jag ägde på :D

markus säger att han lät mig vinna...för att det var min födelsedag, men det är bara hans försvar, vi alla vet att det inte var så.

vi har spelat twister med tidningspapper, och bara tagit det lugnt.

snart ska jag och annica väl hem, får se om jag följer med henne hem och sover där eller om jag åker hem.

tack för denna dag.

pussssisisisss


SING STAR

har precis grillat! det blev gott med mig emma och elin i köket!
nu laddar vi med KENT musik för konserten ikväll!

öppnade precis en present från emma och elin, fick KENT SING STAR!!!!!!! blev jag glad eller?!?!?!?!

taaaack bästa <3<3<3<3<3

KENT

sitter hemma hos pappa efter att ha handlat mat! ja, JAG handlade mat! det var jätte läskigt!! för jag hittade inte in först, de håller på att göra om nämligen... (nu sitter robin och skrattar åt mig...)

men det gick bra efter att ha gått fel i affären ett antal gånger...

snart kommer elin, gabbe, emma rasmus och erik också. vi ska grilla. spela kubb osv.












vi har kul!

knight and day

dagen gick till så att jag cyklade ner till stan med min halv handikappade vän emma, som har gjort illa foten... haha klant. mötte oscar där och spelade bowling. jag var sämst och fick bara 61 poäng...
sen cyklade vi vidare till oscar i lundby och där pratade vi och kolla en halv film. sen ringde robin och frågade om jag ville hänga med på bio, för bea hade tydligen frågat om jag ville med, vilket var kul eftersom jag inte träffat henne på år och dar. så emma och jag cyklade hem vid halv 8, och jag åt mat. sen fick jag skjuts av morfar till stan vid halv 9, där hammar, bea, robin och hallin redan var. vi gick till godisland och sådär. sen köpte vi popcorn och dricka på biosalongen.
Robin, söt som han är, köpte biobiljetten till mig. hur sött är inte det?
kollade iallafall på knight a day, som vad bra tycker jag. skrattade i mellan åt, men blev även rädd...
det blev en trevlig kväll,jag blev dock lite stel, men det är nog naturligt när man träffar folk som man inte träffat på länge, men jag kan säga att det var väldigt skönt att göra det. jag blev väldigt glad av att träffa de alla, och speciellt robin och bea.
Nu snackar jag med lite folk på msn, men ska snart stänga av och lägga mig.
tack för dagen, underbara människor.

livet leker...inte alltid

denna dag började bra men slutade dåligt.
blev både tårar och skratt idag, tårarna var tyvärr inte av glädje.
tack för att ni finns, elin, annica, robin och gabbe. ni är bäst.
nu ska jag sova, är grymt trött.
imorgon ska jag till stan med oscar och emma. ses

robin is here

hellojsan!

sitter i mitt vardagsrum med robin som kom nyss.
snart kommer även annica och sen martin.
då kommer vi förmodligen att åka över till annica och sen får vi  se vad som händer.
hejdå

en kväll i lundby

kul kväll. jupp, sitter nu med annica och elin i mitt hem. det är ljust ute, ganska mysko faktiskt, men skönt är det. var i lundby med massa folk och sen vid 3 åkte vi till västerleden för  att äta lite mc donalds. med cykel, ganska bra jobbat av oss tycker jag.

nu är jag ganska pigg, fast ändå trött, så får se hur detta slutar, och när det slutar. hoppas mina små läsare har haft en bra kväll, för min blev lyckad.

ha det bra

en kväll

mina ögon kliar något fruktansvärt! orkar inte. ne, det är sant.
alla gick nyss in för myggen tar över.
grillningen gick bra, väntade i 2 timmar på viktor och markus.
nu ska vi sätta på någon film, och jag tog nyss ögondroppar.

snart klar, drar snart, jag idag, puss

 
 
 

sommarlov

trevlig dag med annica och elin.
satt hos annica och sen på kvällen blev vi hungriga så vi åkte ner till stan, bakpå annicas moppe och käkade på mc donsalds. gott var'e, och mc fluffy, mumsii.

har spelat uno i över en timma, och elin åkte hem för en halv timma sen. jag blir kvar här för jag orkar inte åka hem, haha

imorgon ska jag träna, och sen på kvällen blir det grillning med lollo, markus, annica, viktor och förmodligen robin. tjatar på honom nu, haha

ne, nu blir det en snabbis på facebook sen blir det nog sängen.

puss o kram

kortfattat. äter. drar snart. elin hänkar. puss




bild från italien 2010

glasäpplen

drar nu
hörs


älskar'e

folket är här

nu är martin robin och markus här.
nu ska vi kolla film.
vet dock inte vad vi ska kolla på...
just det, markus som aldrig blir skrämd, blev det av lilla hunden hugo, sorgligt ;)

"hej vovven" - citat från martin
"jag är kung fu" - citat från markus
"va, vad" - citat från robin
"hahaah" - citat från annica
"va faan, jag vill vinna" - citat från johanna

dag med film

tror inte att ni blir förvånade nu när jag säger att jag sov hos annica i natt. haha, det har blivit som mitt nya hem. men när jag ändå kommer hit på kvällen och badar med massa folk så kan jag ju vara kvar här, inte sant ;-)

snart kommer robin och förmodligen martin. sen hoppas vi på att markus kommer också! det kommer bli film mys i det fina vädret för vi alla känner att vi inte orkar vara ute i solen idag!

hoppas ni får en bra dag.

lite ord i min dag

jag är lat, slö, trött. ögonen kliar, de är små, jag ser nästan inget. jäkla allergi. försvinn. adjö

A-lag, favorit i repris

hellu!

gårdagen var trevlig, så vi gör en repris! det blir dock inte samma folk, men det ordnar sig i alla fall!
idag hade vi match, med a-laget. 0-0 blev det så 1 poäng fick vi. det var stekhett, och avbytarbänken fick hålla upp paraply! skönt var det att komma hem sen iallfall, duscha och sen somnade jag till KENT i lurarna.
nu är jag hos annica som sagt, och elin kommer förmodligen senare, väntar på robin nu.
ha en trevlig lördags kväll...
var tvungen att tänka vilken dag det var, haha, men så ska det va på sommarlovet inte sant?!
hejs
nu blev jag sugen på mat.
hann inte äta någon kvällsmat.
så kör på frukt dieten ikväll!
inte bra, vet, jag kör på mat imorgon!

solig dag

sov hos annica i natt efter att ha åkt till slagsta och träffat markus och tobbe. det var kul. min mobil blev dock kidnappad i en halvtimma, men sen ringde min mamma och då blev markus rädd att jag fick tillbaka den ;) haha.

iallafall så är jag hos annica nu, vi ska ut i solen snart men först måste jag nog hämta min allergimedicin...

ne, nu börjar det bli sent, solen är ju som starkast nu, så nu ska jag skynda på annica. haha

ha en bra och solig dag!

med vänner























avslutar med en söt bild på gullisar. puss
nu ska vi bada i poolen och digga till kents nya, och raggarna såklart!

bilder från sommarstugan

 

sista bilden är dock på min fina mamma och söta lill-kusin från midsommar

finns mer bilder, men de har jag inte redigerat, så får se om de kommer in senare.

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0