helt jävla sjukt, klicka på bilden

sovmorgon

sovmorgonen var jag värd.
Riktigt skönt att gå upp klockan 9 istället för att vara i skolan då.
börjar 11.50, kom nyss ut från duschen, har ätit.
Bara tv-shop på tv. lyssnar på musik.
bättre start på veckan går det nog inte att få.
Jo, ifall man hade vart frisk förra veckan så att man hade fått vara med på matchen idag.
Men det är inget att göra åt.
hoppas ni med får en toppen måndag.
dags att fixa till sig.

morsdag idag eller igår

det är natt.
snart morgon.
det var morsdag idag. firade den hos mormor. blev grillat och gott. och paj till efterrätt.
älskar min mamma ♥
Har sovmorgon imorgon. till 11.50, så är lite glad. Kan alltså lägga mig lite senare.
Har sagt bye till rasmus nyss på msn, fick lite great musiktips. thank you!
Nä, nu blir det gadd-borsning och av med sminket. ska bli skönt. sen kryper jag ner i sängen.
vi hörs totte pussar.
usch, bilden var inte den vackraste måste jag medge...

helgen OCH boktips!

halloj!

veckan dög. ska inte klaga. den dög, inte sög.
har haft samhällsprov, sista provet för kursen. det handlade om media. kändes bra. skrev på alla frågor. även på MVG!

Har även tränat, och som sagt pluggat.

Idag, lördag, har jag vart på tuna park med friends. F.R.I.E.N.D.S eller VÄNNER som det även heter. det programmet är lite charmigt. lite småkul. trotts reng vädret som kom över oss med storm och hagel så klarade vi oss oskadda på våra cyklar hem till våra hushåll.

Hittade rätt mycket på tunis, så brände ett antal sedlar må jag säga. hittade ett par bruna glariatorskor, linnen sån här "byxdress" heter det så? shorts och linne i ett. Iallafall. Den var lite söt. Blommig och sommrig. så blir förmodligen den på skolavslutningen. Känner att jag inte vill klä upp mig i klänning som jag först hade tänkt. trivs inte i klänning. Vet inte om det klär mig så värst bra heller, eftersom jag är så enormt smal. Amarna ser ut som små pinnar som växt på fel ställen på ett träd. haha. Ne, inte så vackert som ni märker. Klänning-johanna. Det enda som hänger ihop där är att bokstaven K kommer efter J. Mer än så är det inte.

Började även med min svenska bok idag. kort kjol. den är verkligen värd att läsas. tufft ämne, med tanke på att det handlar om en tjej som blir våldtagen av sina två killkompisar på skolavslutningen. Den flöt på, trotts det jobbiga ämnet, så läste jag ut den på cirkus två timmar. 136 sidor bara sådär. galant. Nu kvarstår bara romanredovisningen som jag ska ha på tisdag. Har börjat lite smått med den redan, men gör fortsätter imorgon, och om jag inte blir klar då, som jag mot förmodan inte tror att jag blir eftersom jag ska uppvakta min kära moder och min mormor på morsdag så blir det nog mest mys med släkten. Skriften får vänta tills på måndag.

in school

kom till skolan klockan åtta idag fast jag egentligen har sovmorgon. Var verkligen tvungen att gå på stödmatten. klarade tyvärr inte nationella matte a så ska få göra ett rest prov nästa vecka. Så måste verkligen klara det för att få godkännt i betyg.

Vill verkligen tacka rasmus för att han hjälpte mig igår. Verkligen jätte jätte snällt att du gjorde uppgifter för att hjälpa mig. super gulligt!

sitter nu med amanda och har naturkunskap. Har gjrot klart allt i naturkunskapen nu! känns jätte skönt. eller ne, jag ska göra en uppsatts också, jag ska skriva om anorixia. Vilket jag har en viss kunskap om så hoppas att det kommer gå bra.

har iallafall gjort klart uppgifterna till seminariumet tills imorgon, så det kommer förhoppningsvis att gå toppen!i dagens samhälle

började halv 9 idag som vanligt. Hade naturkunskap och har haft hål sedan den lektionen slutade. Börjar igen klockan halv 12 typ, har idrott i en halv timma, men ska inte vara med eftersom jag har så förbaskat ont i min hals. Kan typ inte svälja!

Efter det har vi lunch, och sen har vi strax matte efter det. Där vi inte heller gör något. Har prov startat lite på B kursen. men det är inget nödvändigt. känner att jag skulle kunna gå hem efteresom att jag mår lite si sådär och har bara spanska som "riktig" lektion, om man ens kan säga att den är riktig. har vikarie, och har en uppgift att göra. Jag och evve gjorde klart de andra igår på lektionen med vikarie som bestod av typ 8 elever. här är det skolk på hög nivå! klassen då...dålig stil.

iallafall, jag mår sådär, och har ingen lektion förren 2. Värt att vara kvar i skolan för en lektion med vikarie som inte har något matrial, eller kan det spanska språket? känns lite värdelöst må jag säga.

Känns dock icke bra att gå hem, har ALDRIG skolkat, och det vill jag inte göra heller. har man valt att gå i skolan så ska man vara där. Det är min åsikt. Jag mår ju inte dåligt så att jag inte kan vara kvar. Det är orket som är problemet. Känns som sagt inget vidare att vara kvar till 2 för en lektion. Sitta här i över 3 timmar. Det suger.

Suzana och antonela har även gått hem, så sitter med sebbe och viktor. Ingen svenska är det för har inte redovisning om romanen förren nästa vecka på tisdagen. Exakt en vecka från och med idag. så ska nog börja läsa boken nu. Blir väl promenad på idrotten eftersom jag inte ska vara med. så skoj. ne.

känner att detta inte blev något roligt inlägg, men det är så det är i dessa tider, i dagens samhälle.


bilden hittade jag på google när jag sökte på tråkigt.
                                       och det är ju vad jag har nu.
                                                               bilden är även passande eftersom det regnar i
                                                 ekilstuna stad idag. vad great. mums

en dag

tjabbadabbadoo.

hemma efter orkester som bara varade i 40 minuter idag. ledaren anders var inte där, så fanns inte så mycket att göra. övade mest på att gå och givakt och sånt.

sitter och kollar på top model. great. idag börjar även norska hollywood fruar. det ska jag nog ta en glimt på.

hörs!

dagens OF 24/5

jenas -  jc
tröja - ullared
linne - gina
skor - bergqvist skor

hade sovmorgon ?

godmorgon
gick upp som vanligt på en måndag, tog bussen som vanligt på en måndag. kom till skolan som vanligt på en måndag. men något var inte som vanligt på en måndag. Alla utom 4 st hade sovmorgon på en måndag. De där 4 personerna hade redovisning på en måndag. Jag skulle haft sovmorgon till 11.50 på en måndag.
Åkte hem igen på en måndag, sitter alltså hemma nu på en måndag denna tid, tar snart bussen tillbaka till skolan på en måndag med antonela.
Det är fint väder på en måndag. kanske byter om på en måndag.
Dagens OF kommer i nästa inlägg.
puss på en vanlig måndag

helgen

God kväll!

har gjort mycket kul denna helg,därför har ja inte bloggat.
men jag är även mycket förkyld.

Kommer inte rabbla upp allt jag gjort nu, det skriver jag förmodligen någon annan dag när jag också lägger upp bilderna vi tog.

Men nu är jag alldeles för trött för det. så ska sova.

godnatt


ni får ett smakprov

04.30 imor'n

lägger mig nu kära ni.
ska ju upp redan klockan 04.30 imorgon. det kommer inte bli lätt. men vad gör man inte för laget, och den största flick cupen i sverige som hålls i kära eskilstuna?!
puss godnatt på er små grodor.
kvack kvack

telefon snack

pratar med emma i fonen. pratar lite om i morgon, ska gå upp klockan 4. jippi! nu ska jag prata vidare med vännen min.

matte A

pluggar matte.
har nationellt prov i matte A imorgon. problem lösningar. det lär bli problem.
dags att återgå till matteboken. origo.

feber sjuk och seg dag.

"tjabbadabbadoo" - telspråk av antonela

Känner att jag vart off från bloggen. Har vart lite risig, så har alltså inte orkat sitta vid datan. Har ju också funnits så mycket annat att göra. Som att kolla på "husvagnsgrannarna" som jag skrev om i något inlägg i veckan.

hade feber igår kväll. Kanske även under skoldagen, men tog någon tablett på morgonen när jag kände mig krasslig, så kanske inte kände av det på samma sätt, även fast jag var helt hängig under hela skoldagen.

När jag kom hem hade jag alltså feber. 38,3.Till att komma till dagen. dagens dag. torsdag. Torsgads dagen.

ca 10 pers i våran klass har spanska steg 3 och jag är en av dom ca 10 personerna. Vi ska ha lektion på torsdagsmornar blandannat. var osäker på om jag skulle gå till skolan idag eftersom jag var sjuk igår, men jag fick mot mina förhoppningar till bussen och vidare till skolan. När jag kommer till området står lina och pratar med en gubbe. Spanskan är inställd.

Tack för den säger jag. Vi har vi alltså hål från 08.30 till 10.20 då nästa lektion börjar. Och ingen företagsekonomi har jag, för jag hade provet förra veckan, då man skulle ha det. Men mer än halva klassen gjorde inte provet då så de har det idag eller nästa vecka.

Iallafall. Då har jag alltså hål från 11.10 till 15.00 då dagens sista lektion börjar. SKOJ!
Bara 4 timmars hål. Det tackar jag för. det tackar vi för.

Funderar på att göra lite naturkunskap. Eller kanske läsa lite samhäll. hmm. Tid är det ju inte brist av, men tålamod och ork...Känner mig seg, går kanske ner och sover hos skolsyster i någon timme. Ska bara vänta på att suzana och antonela kommer tillbaka från något möte med någon. Får se vad som händer i denna spännande skola.

Känner att jag inte har något mer att skriva nu, så jag tackar för mig!

HEJS!

"snälla nån" - talspråk av mig

husvagn på parkering.

var på ansiktsbehandling idag som jag skrev om igår. skönt var det.
När jag kommer hem blir det lite matlagning med mamma, och sen får vi lite främmande.
På våran parkering så är det en husvagn, den har stått där i si sådär ett halvår. Men idag flyttade personer in i husvagnen, på parkeringen!?!?! w00t? liksom, hallå? de bor 5 rätt så feta människor med 5 super stora hundar i den medelstora husvagnen. hur får de plats är den första frågan. Och varför de pekar på mig när jag kollar ut är den andra frågan. Borde kanske vara jag som pekar på dom som är knäppsiga att bo på en parkering?
Det var vad jag hade att säga om min dag.
Nu ska jag lägga mig tror jag.
pussi

skön dag med sol

hej!
har inte bloggat något idag som ni märkt. Tanken bakom det är att jag har vart ledig idag. Jag har legat ute i solen och solat lite, och sen har jag åkt till pappa, och hämtat saker. Han är ju i spanien nu, så ska vara hos mamma denna vecka. så behövde hämta mina grejor.
Sen var det flöjt och orkester, så därför har jag inte bloggat något.
Tyckte faktiskt att det var skönare att vara "hel ledig i solen" än att sitta vid datan liksom.
Men skola blir det imorgon, och även ansiktsbehandling på carino spa igen.
Var ju där för någon månad sedan. Fick nämligen 2 presentkort av mamma, två stycken "klassiska ansiktsbehandlingar" 90 minuter håller det på, och är även massage och ögonbrynsplockning. Det ska bli skönt att bli lite ren i huden så att säga. och massagen är ju inget minus direkt.

information om behandligen.

Klassisk Ansiktsbehandling
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, grundlig porrengöring, formning av bryn, ansiktsmassage, mask, avslutande produkter.
90 min 790 kr

ifall det var någon som undrade hur jag ska uppehålla min dag imorgon.

norska hollywood fruar

mindes jag fel eller rätt?! ja, kalle saken slutade för några timmar sen, och det var nog det sämsta jag sett. vet inte om jag kommer ihåg rätt eller om jag bara tyckte det var kul förut. det förblir ett mysterium.
Kollar repris på "svenska hollywood fruar närgånget". det blev reklam, och då stod det att det kommer komma "norska hollywood fruar" alltså, va? vart är världen påväg? snart kommer det väl finska, danska och tyska hollywood fruar också. jag tycker att svenska hollywoodfruar har varit super kul, men jag tror att det kan bli lite mycket med norska också.

kalle blomkvist och rasmus

sitter och kollar på detta program.
hade faktiskt glömt bort det, det är ju lätt i dessa dagar.
ne, men nu när jag ser det så kommer jag ihåg att jag tyckte det var ganska skoj när jag var mindre.
Det är som en liten "deckar-äventyrsserie" va? eller har jag helt fel? (a)
ska nog kolla på programmet nu, så kan jag höra av mig senare.
hihi

min helg

hellu!
känner att min uppdatering har varit dålig denna helg. Men har iallafall varit ledig eftersom det har varit såndär kristihimmelsfärs grej.
men en liten sammanfattning om vad jag har gjort...
fredags:
fotbollsaktivitet på stan. skulle göra olika saker på stan, som att gå till badhuset och ta kort på en trampolin, göra en hamburgare i en korvkiost m.m. man skulle även leta efter saker. det kunde vara en hund, tandemcykel, skiva m.m. Man fick alltså åka hem till sig skälv och hämta saker som stod på lappen. det var rätt kul.
Jag fick göra en hamburgare i en korvmoj. jag var duktig. video kommer upp. hih
senare var det lagfest på odd fellow. Det var helt ok. spårade dock ur, och det slutade med att jag var dränkt i öl...
cyklade hem rätt tidigt, kom hem och la mig och sov på en gång.
Lördag:
spelade med gardet på stan idag med smurfdräkterna. Var riktigt varmt i den strålande solen. Har även namnsdag idag så cyklade till mormor och morfar med min familj och fikade lite. fick även lite pengar som present. tack så mycket ♥
lilla lillkusinen Wilmer kom också. han är ju så söt och tog många bilder på honom som kommer upp någon dag.
sen spelade vi lite fotboll. och sen åkte vi hem till mamma och grillade och spelade kort.
Nu sitter jag här trött som en "jag vet inte vad" ska nog snart stänga av.
hoppas ni har haft en bra helg. somsagt, bilder kommer.
kramis

matte mums, tårt mums

matte latte klar! vad säger man? blöhh. ja, blääööh.
Måste nog erkäna att det var det värsta någonsin. blääööh. ja, precis.

och inte nog med att vi hade ca 2 timmars matte A prov. Ne, de ska klämma in en matte lektion direkt efter det också. MUMS! tack för den nomi lilla...
Så snart är det matte, igen...

Det som dock "räddar" dagen är den himelska tårtan som kommer hit i eftermiddag. jag skrev ett inlägg om det förut att vi skulle få en lång tårta för att vi var den bästa gymnasieskolan i sverige. Och den kom inte hit i tid. Så idag klockan två ska tårtan va i framgången. mums.

matte mums, tårt mums. Vad är smaskigast?!

Ne, nu är det matte dags. se så kul!


tror dock inte att tårtan kommer se ut såhär...men den var ju lite sweet

matte A

tjonixen!

blev inget bloggande igår. kände att det inte behövdes. ingen dag att lägga på minnet.
Hade match mot hällby, den gick sådär. kanske var därför jag kände att jag inte behövde skriva något.

Hade iallafall nationella i spanska igår. hoppas det gick bra. Fick även min livs första IG varning i spanska. Men den tog sari snabbt bort eftersom jag fick G+ på hörs nationella! blev väligt lättad.

Denna dag har inte heller varit någon speciell som man behöver lägga på minnet. Vart i skolan. Haft lektioner. flummsat med tjejerna. och pluggat natur! Musiken gick även very well.

Har nationellt prov i matte A imorgon. ska nog ta och kolla på det nu ett tag med tanke på att matte inte är mitt starkaste ämne direkt.

simma lugnt era små fiskar och landkrabbor också för den delen.


bjuder även på en gullig bild på mig med mobilkamera.
sicken kvalitet!

fyndig poem

jag är så trött.
jag skulle kunna somna.

sitter i skolan.
och snart slutar vi för dagen.

Det ska bli skönt.
det kommer sitta fint.

ikväll är det match.
fotboll för att vara exakt.

nu har jag varit fyndig att skrivit en dikt.
den rimmar inte, men visst var den fin?

Nu ska jag hjälpa min vän.
antonela heter hon och hon är så snäll.

Hon arbetar med sin argumentation.
Den är bra, det är hon med.

Nu säger jag hejdå.
tack, och adjö.

dagen D, nej

sitter med mammsen i soffan och har käkat pizza för ett tag sedan. kebab med sås. det satt fint!
Matchen förlorade vi, 2-4 tror jag det blev. Men det är godkännt.
Ska strax öva på min svenska argumentation, och har nyss pratat med amanda om vilken buss vi tar imorgon. 08.34 bussen blir det. som vanligt på måndagar.
Nu har jag inte tid att sitta här längre. svenskan kallar.
Just det. mammsen var på stan idag och köpte ett par svarta shorts från gina. en sjal från gina och nytt ID miniral smink. puss
Nu drog jag. tja

min dag i dikt, plikt, klickt

ändrade planer. massa plugg, det stämmer, det håller jag mig fast vid, mitt ord.
Stan blir det inte, måste plugga. Är seg. Det går inge bra.
Match kallelse för min del blev det. 4 är det samling. 5 match.
Är kvar hos mamma inatt. tror jag. tror det blir så.
Äta lunch blir det snart. vad för mat vet jag inte. hoppas på något gott. mums.
nu ska jag skriva engelskan. svenskan är klar.
hoppas suzana svarar på smset snart. vet inte vad jag ska skriva.
jag är lost. plosti kost. var ett ord jag kom på nu. poet. jag vet.

argument och rock art

vaknade för någon timma sen, och nu ska jag plugga. Har två "tal" imorgon. Svenska argumentation och engelska muntligt om rock art med antonela och suzana. Svenskan är dock enskild.
Ska till stan med mamma sen när jag pluggat klart och kika runt lite. Blev ju inget stan igår eftersom att bussen/jag var lite weird. ha ha
Blir inte något längre inlägg än såhär. måste verkligen plugga!
ses

lördags mys med elin

tja!

sitter hos elin och kollar just nu på "the ring 2" den är lite obehaglig, så det blir mest bloggande och skvallertidnings läsande!

Skulle ju ta bussen in till stan förut, fick vänta 30 min på att bussen skulle komma. När jag kommer fram till stan 45 min senare kommer jag på att det är helg, jag har kollat på tiderna för vardagar... så FAIL!

Blev iallafall en fika på coffe house, kladdkaka och cola blev det för oss båda!
fler bilder tog vi, men kommer nog inte upp här.

drar till stan

blir stan med elin, och senare bio! mys pys dag med en sötnos.
Nu måste jag göra mig i ordning och sedan ta bussen i det regniga vädret till stan.
puss
bild från igår.

gårdagen 7/5

tjabba tjena och godmorgon!
Gårdagen var väl nice, kunde dock ha vart lite mer fart, men en slapp kväll är mys!
Blev lite filmer och prat med söta tjejer.
Elin blev hämtad av sin far vid halv ett och då åkte jag och emma också, fast vi cyklade, liiiite kallt!
Snabb cykelttur blev det, för som ni (kanske) vet så är jag ENORMT mörkrädd! jag HATAR mörker. Så ringde och väckte mamma så fick hon komma och möta mig (a) blev nästan tårögd när jag cyklade där det var som mörkast, och jag inbillar mig saker osv, not nice!
kom hem strax efter ett, gjorde mig iordning och gick sedan och la mig strax innan två.
Vaknade vid 10 idag, mamma och bror är inte hemma, mathias har match så mamma kollar på den!
Idag blir det förmodligen lite myspys med elin igen, like u girl ♥ Fast jag måste även plugga, vilket inte är lika kul!
Kameran var med igår, men blev inga bilder...
hoppas ni hade en bra kväll igår iallafall.

slapp

sitter hos annica med emma och elin. Det var tänkt att lollo också skulle komma men hon skulle jobba eller något sånt.
Sitter och kollar på "anna ankas assistent" lite kul!

nu ska jag umgås med brudarna.

kramis

iidag

halli hallå!
Nu är det äntligen fredag, och alltså helg.
Trodde först att jag bara skulle vara hemma och sova, slappa med familjen osv, men nu ska jag till annica med lollo och andra folk (?) vilket kommer bli nice!
Idag hade vi data prov, det gick bra! klarade alla uppgifter, tror jag, förutom MVG uppgiften... det jobbiga är att jag fattade vad svaret blev, men jag visste inte hur man skulle visa uträkningen... så hoppas på att jag kan få ett halvt rätt eller nått iallafall. Ligger ju på MVG nivå, så måste få det på provet!
Imorgon blir det nog bio med elin, som det var tänkt men vi får höras imorgon eller ikväll!

Nu ska jag städa mitt ruma
hörs

dagen

yes! hål timma i 5 timmar! 5 TIMMAR!!!! det är inte okej!
Hade nationellt i spanska uppsats först timman, sen köpte jag och antonela en varmchoklad och gick ner till skolsyster med suzana och bara slappade i "sovrummet" 10.55 gick jag upp till vårat område och skulle ha grenråd. Jag och sebbe i min klass är representanter. Vi kom inte fram till så mycket som vanligt. Det endå var typ att vi ska få 50 kr från cafeterian. det är ju nice!

snart är det företagsekonomi prov. Så ska plugga på det nu.

Wish me luck

repris bild eftersom jag är i skolan

min dag

duschade nyss. Blev en sen och snabb dusch. Har som sagt pluggat lite företagsekonomi, och då menar jag lite. Ska nog läsa allt en gång till innan jag lägger mig, sen har jag lite hål imorgon som jag har tid att läsa det på. Och då ska även antonela hjälpa mig lite ♥
Träningen var kul, lite spel och sånt. Var dock bara ca 8 pers där eftersom att divition 3 laget hade match.
Stannade kvar och kollade de 20 minuterna som återstod med personerna som var med och tränade, matchen slutade 6-3 till oss, eller blev det 7-3?! jo, 7-3 blev det. Sista målet (och det enda jag såg) var dunder snyggt! Halalla kommer runt vid hörnflaggan och gör ett inlägg till fanny som står i straffområdet och skjuter in bollen i mål! nice work!
Nu ska jag läsa företag och borsta gaddisarna.
Hoppas ni har haft en bra dag! kramiis

onsdag 5/5

skön dag

hej!
Idag var det en skön dag i skolan! slutade vid 11, för vi fick kompledigt eftersom att vi kom till skolan en dag då vi skulle haft något möte i aulan om friends. Men eftersom att det hände en tragisk grej, det där med att en kille dog som jag skrev om förut så skulle vi få en halv dag kompledigt. Och det passade ju bra idag! slapp alltså profilen.
Men jag, suzana och antonela var duktiga och var kvar efter att vi slutat och gjorde liiiiite engelska. Blev mest flams och prat. Men det är skoj det med! Gör engelskan i morgon eller när jag har tid i helgen. Om jag har tid så att säga. Ska ju göra massa skoj!
ni är bra suuuzzzzi bussi och antis pantis! hihi ♥
Nu ska jag plugga företagsekonomi A som jag har prov på imorgon. Har lite press på mig själv med tanke på att jag ligger och väger mellan G och VG. Måste alltså få VG på detta prov för att få det i A kursen!  Här ska det pluggas!
hörs kanske senare annars hörs vi imorgon.

bio + vänner = mys

tjaa!
denna helg kommer bli najs!
Ska leka med annica och ha filmmys med annat folk.
Ska gå på massa braiga filmer med elin på bio.
Och kanske leka med kusinerna?
Fullspäckad helg med massa skoj, vad blir bättre än det?
Elin och jag vet dock inte vilken film vi ska se...finns så många filmer på bio nu så är svårt att bestämma sig... skulle vilja se alla, problemet är då pengarna och tiden!
Nu går reklamen på the last song filmen på tv, det gör mig ännu mer sugen att gå på bio!

plugggggggggggggggg utan G

Hemma från skolan.
lite plugg blir det fast mycket data.
Youtube klipp är kul, har precis kollat på svt-pinsamma-saker, haha, det är lika kul varje gång!

Har prov i naturkunskap i morgon så måste nog kolla på det lita granna nu!

Hejs!

dusch, riga, sova

Go kväll!

Kom nyss ut från duschen, så ska nog snart lägga mig, ska bara vänta på att håret ska torka någolunda... orkar inte ta fram fönen, plus att jag säkert skulle väcka brorsan och far min som ligger och sover. Det känns inte allt för snällt. Sitter just nu i "turban" så håret borde snart självtorka!

Denna dag har varit seg, haft 2 nationella prov. Muntligt engelska A prov med amanda. Det kändes bra så hoppas på det bästa. Sen var det även nationellt prov i spanska steg 3 hörövning. Det kändes bra det med, var dock någon ruta jag inte kryssade i, men ett G klarar jag nog (?!)

Ne nu ska datan stängas av. Imorgon är det nationellt prov i engelska, hör delen tror jag det var. haha jag med koll... Ska eventuellt till biblioteket med antonela och suzana efter skolan och plugga lite engelska, men med tane på att antonela inte mådde bra idag och var sjuk (?) när hon kom hem så kanske det inte blir något. Hoppas dock på att hon kommer till skolan iallafall.

Måste även säga att bästaste eve peve åker till riga imorgon på migrations projektet även jag var med i. Fast jag fick åka till Grekland, kanske lite roligare? *blink* men hoppas ni får det kul, så ses vi om några dagar.

Oj, det blev visst ett långt inlägg...ska nog avsluta nu!

Godnatt

'

moooorning

Gör inget speciellt, men nu ska jag ut i cafét.

kommentar svar

fick visst en kommentar nyss från en så kallad "trianglare"
jag kanske uttryckte mig fel när jag skrev att det inte fanns någon "vinnar glöd" osv. Och jo, jag vet att laget nyss har startats upp, men jag tror även att jag skrev att vi kämpade? ber om ursäkt om den som skrev kommentaren tolkade det fel, eller så kanske jag uttryckte mig fel som sagt. Tycker laget är bra! men blir en skillna när man inte är van med spelet som ni spelar.

Ha det bra, och förlåt ännu en gång om jag skrivit knasigt och kanske valt fel ordval!

simma lugnt

min dag

tjinixen!

skrev ju igår att jag skulle ha match idag, och det har jag haft! kan ju dock säga att det gick sådär. Blev en förlust, men kämpade gjorde vi iallafall, mer än förra matchen så det är ju en förbättring!
Var en kul match, med tanke på alla skrikande spelare från motståndarlaget som kom från bonde-land! De blev helt till sig! skrek saker, sparkade på folk, svor åt alla tror jag och bededde sig helt enkelt vidrigt om man får uttrycka sig så!  Min gamla klasskompis (7-9) var linjedommare, anton heter han!

har fortfarande inte duschat, usch vad jobbigt det blev nu! ska nog ta och göra det, sen tror jag att jag ska läsa lite läxor. Har prov varje dag nästa vecka. Dock är det mest nationella prov, eftersom vi avslutar endel kurser nu, men vi har även datakunksapsprov i excel, naturkunskaps prov kurs B om korsningsscheman och sådant, sen har vi även företagsekonomi prov! 

Var även ute och fotograferade nyss. Bilderna blev rätt bra, om man får berömma sig själv en dag som denna!
Blev blom-bilder som det ofta blir! det är nog mitt "känne tecken" blom-johanna, det är jag det!
Tycker blommor är så vackra, och sen var det sol ute, så det blev sånt fint ljus! bilderna kommer kanske efter detta inlägg om jag orkar lägga in dom från systemkameran då. 

Nu blev allt jobbigt, dusch och bildöverföring...

Ne, nu ska jag duscha, sen får ni se om bilderna kommer upp nu eller någon annan dag! håll utkik, för de kommer kära läsare!

IKEA/kväll/imorgon

jajjamennssan! det blidde en tripp till IKEA! blev lite grejer som vi har fixat med hela dagen känns det som.
Nu är det fint i mitt rum med nya stuff, thank you daddddddy! ♥

Sitter här med en kär gammal vän, och vi "taggar" inför matchen imorgon... närmare sagt dör kanske? sega till tusen, och att spela med 93:orna känns ju sådär med tanke på förra matchen. Inte kul när inte alla kämpar, fanns inte alls någon vinnarglöd. Fanns ingen glöd alls.

Jag ska iallafall göra mitt bästa som alltid, och självklart hoppas jag på en vinst så att vi kan få några poäng i serien. 3 poäng är mycket med tanke på att vi somsagt förlorade förra matchen. Skärpning nu!

men ätit banan har jag gjort, 2 stycken för att vara exakt! det är väl bra innan match?

Ska snart sova i mitt "nya" rum, och hoppas att jag drömmer söta drömmar om matchen imorgon, och kanske drömmer man om något mer sött! jordgubbar, sommarkvällar, glada människor eller bara härligt folk som gör mina dagar ♥ 

Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit OK! IKEA var kul och det är alltid skoj att umgås med vänner!

godnatt säger jag för idag så hörs vi imorgon.

Wish me luck, (för fotbollen alltså)


knapra på en morot innan natten kanske är en bra uppladdning inför morgondagen?
Kanske ska sätta på mig en sån där fin "kanin dräkt"...
Skulle nog kunna skutta förbi motståndarna då, de skulle både få något annat
att tänka på och de skulle nog bli ganska häpna och snopna också!

hemma från grejs

Hemma från valborgs arbetet! fick dock inte vara i choklahjulet, för vi var för några, så fick stå med stepha vi barnboll-kastningen, det var väl si sådär, men stepha är skoj, så det var ju bra!

Träffade på mamma, pappa, bror, mormor, morfar, många i laget (som var där och arbetade) och folk som man bara känner igen  dåråå!

Vinsterna från bollkastningen tog slut, så vid 10 ungefär fick vi stänga igen, alla bilar (godiset) leksaker, pennor, tidningar och allt man kunde vinna tog slut, så förmoligen fick vi ihop massa cash ikväll!

Fyverkerier blev det också, vilket inte jag är så förtjust i! mamma kom till ståndet jag stod i vid rätt ögonblick, så blev omhållen av min älskade mamma, du är bäst, love you ♥

Även all dricka och sådant vi hade tog slut, så det gick ju bra ikväll!

Nu känner jag att jag är jätte trött efter att ha varit översocial mot alla barnen, haha så jag behöver nog sova nu!

Ska kanske till IKEA imorgon, vill hitta nya saker, och ska blandannat få nytt skrivbord om vi åker dit, tycker det är så kul faktiskt! haha

Ne, somsagt, nu ska jag inte babbla mer.

Hoppas ni har haft en grym valborg, och jag måste erkänna att min valborg blev bättre än väntat. Var rätt kul att "fira" andra året i rad med teamet!

nu ska jag sova!

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0