Vänner

Sitter och lyssnar på rix fm från min iphone. Är ett intressant ämne om vänner. Villa är egentligen ens vänner? Vilka kan man kalla för vänner? Varför blir man ovänner? Vad är det för skillnad på att kalla någon för vän och kompis? Tycker det är riktigt intressant då jag själv brukar tänka för mig själv och prata med mina vänner om just ämnet vänner. Är ganska svårt att veta vart man har son vän, om den är nära, bästis eller ovänner. Kan uppfattas så olika från person från person. Lite synd faktiskt. Ska lyssna på det iallafall... Kanske lär sig ett och annat om det. Kanske det till och med ringer in någon som ger bra tips och det kanske till och med är någon som är i samma sitts som jag varit. Idag vet jag iallafall vilka mina vänners, vilka jag kan lita på och vilka som faktiskt har försvunnit helt. Ni vet Vilka ni är, underbara människor <3 Det här inlägget hamnar under kategorin Johanna säger wow, WOW!

Hemma

Har kommit hem nu efter en dag med kära vänner. Har pluggat lite o så. Nu kollar jag top modell. Har även varit ledig idag som ni kanske förstått. Haha Nu ska jag inte skriva mer från iphonen Ps om någon smsat så har jag inte svarat. Har inte något nät än så har ingen täckning. Hoppas det kommer snart Puss

Är inne på min iphone fattar ingenting...

Nu fattar jag hur man ska göra. Känner mig ganska så duktig, det tycker Martin o robin med. Fast de tycker även att jag är blond :(

telefon, bil, skoj, o ledig

sådärja.
nu har man dator. är hos mammsen, pappas är ju trasig, ej nice!
igår var det en nice dag. åkte med pappsen och han köpte en iphone 4 till mig, super roligt! så kommer börja använda den så fort som möljigt när mitt simkort funkar till den. ville inte bya nummer och då tog det ett tag. men det gör inget. sen övningskörde jag och det gick hur bra som hellst! körde till mina kusiner och hälsade på! på kvällen åkte jag till robin.
idag har jag inte gjort något typ. har övningskört med pappa, i hela 50 min. åkte i stan, sen vidare till solvik och sen till stan igen. fick motorstopp en gång! och det var när jag skulle backa. känner mig stolt faktiskt!
imorgon är jag ledig, vilket är skönt. ska dock plugga hela dagen typ. . . har 4 saker i engelska att göra till tisdag, har även spanska läxa . . .
ajaaa, ska kolla missade avsnitt av paradise nu på tv6 play. ha en trevlaaans kväll!
bild från landet i sommras

fotografering

hemma från fotografering med elin i västerås.
lägger upp en liten bild, kommer fler nästa vecka. ska till pappa nu. och hans data är trasig, så inget bloggande på en vecka nu. om jag inte skriver något litet inlägg i skolan. annars hörs vi om en vecka!
tack för en toppen helg bästa elin!

dear friend

elin är världsbäst, hon bara är det
du är en av flera miljarder
me like you

resummmeeeée från helgen

herregud, vad händer med bloggen?
känner att jag inte har något att skriva, men jag skriver ju för min egen skull så...

denna helg var magisk! haha ne, men den var grym. först träffade jag linnea och amanda hemma hos mig, jobbade projekt, skojade och spexade, beställde skicka hem pizza, haha och klädde ut oss. OMG. roligaste!

vid 4 kom pappa och hämtade mig och amanda. lämnade amanda och sen körde pappa mig till emma, hämtade henne och sedan vidare till tuna park då det var dags för julpyntning. var ej kul. max 5 från vårt riktiga lag, sen bara massa 95or som aldrig gjort detta förut. de körde liftarna och det var kaos! rent sagt kaos! skönt att pappa hämtade mig tidigt, redan klockan 7, då han körde hem mig till mamma igen, dit massa folk skulle komma. det plingade på dörren  och en efter en kom in.

kollade på utomlands resor, grekland och minos är fortfarande favoriten, vi spelade med andra ord, myste och massa annat som vi är bra på. markus elin och viktor blev kvar över natten, alla 4 delade på min dubbelsäng så det gick ju bra.

vi sov inget under natten, men det gjorde oss inget. bara det att jag var trött igår, då jag gick och lade mig klockan 19.00. var grymt trött. sov alltså 12 timmar i natt, fast var ändå trött i skolan... mysko...

har precis ätit, skickat projektet till min mail. och ska plugga lite retorik nu. sen är det paradise, top model och Hollewod fruar, OMG, hur stavas det, asso hollewood. det blir iallafall rött under ordet så det är inte rätt stavat haha, pinsamt...

bilder från i sommras som väcker underbara minnen. återblickar som är magiska.
ni gjorde min helg.dagens ord: magisk

kvällsramsa en gång i tiden

tjoo broo, tjoo broo, jag heter johanna, jag har nya skor. vad heter du?  jag heter inte broor. jag säger bara snälla, du är snäll, men jag säger bara karamell för det är ett godis

långt fast kort

hohohoo, säger tomten.

herregud, den frasen har jag sagt många gånger denna vecka. hohoho, säger tomten. det är sant, han gör ju det. om tomten ens existerar, är kille eller tjej, utomjording eller alien. det kanske är samma sak föresten?

jag har som sagt inte bloggat på flera dagar, kanske till och med är en vecka. men jag har verkligen inte haft något att skriva. har det inte nu heller, eller jo, lite, men inte något WOW inlägg direkt...

på fredag, eller ja imorgon, redan fredag imorgon! denna vecka gått å snabbt, vilket förövrigt är bra, snart lov. amanda och jag räknade ut att det bara är 5 veckor kvar. asso på måndag är det 5 veckor kvar, så det är ju så bra!

när jag ändå pratar om amanda. haha. igår när vi var på bussen påväg hem så är det en barnvagn på bussen, men det är inget barn i vagnen utan det är 2 blöjpåar eller vad det heter. iallafall 2 kartonger med blöjor i. jag frågar amanda om det ligger ett barn under blöjpåarna, och amanda tycker bara att jag är dum i huvudet som tror det. för vi tror sedan att mamman till barnet höll i barnet. hade bara lagt blöjorna där för att...
vi satt iallfall resten av bussresan och skrattade ihjäl oss. ja, bokstavligen. haha. skumt, men kul.

i skolan idag, var jag sååå seg, att jag inte vet vad. jag hade lust att sova. somnade nästan på geografin. sinnes!
satte mig vid en data och amanda säger att vi ska spela spel! jag älskar spel så vi startar jesper och kör tetris. amanda dock vann efter att vi kört alla möjliga banor, svårigheter och hinder. 5-10 blev det. johanna, you suck!
handen blev föresten en aning kall, kom det inget blod i handen? fråga mig inte vad som hände. amandas blev med det. tror det var något med tangentbordet. körde med västern, det gick sämst. förlorade. som vanligt. johanna, you suck, again.

för att prata om helgen, som jag faktisk skulle ha gjort för ett bra tag sen. haha.
i morgon ska jag julpynta hela tuna park tillammans med mitt lag. inte det roligaste eftersom det tar flera hunra år att klättra överallt. hatar det. man gör illa sig på alla taggar på julpynden och saker. usch! plus att man blir dammig och får tickor. aj aj aj.

på lördag ska jag träffa amanda och linnea. ska förmodligen vara @my place och jobba lite projekt. ska bli kul. alltid kul med dessa flickor! sen på kvällen ska jag träffa elin, viktor, markus, denise och tobbe. ska förmoligen vara hos mig då med. mys pys.

söndag kommer jag ägna åt lite studier, men även fira farsdag. ska även till mormor o morfar och äta där. träffa lill kusin och så. robin kanske ville hitta på något, om jag hinner. vore ju kul.

har precis kollat paradise avsnittet på datan som jag missade igår. kollade även alex ask. sex laxar i en lax ask. det är svårt att säga snabbt, sex laskar i en lax aks. blir det för mig när man sagt det några gånger.

oj, blev ett långt inlägg iallafall.

tjudelluu, hörs. kokokokoo

lite bil, lite hit o dit.

hola chicos y chicas. *vakvänt-fråge-tecken* que tal?
  • var ute o körde bil nyss. växlade enda till 4an, backade, körde runt lite och körde även hem! mamma fick panikryck och skrek till mig när jag inte växlade till 2an från 4an när jag skulle svänga till höger. jag satte även på hellyse engång, och fick motorstopp nåågra gånger. annars gick det galant!
  • har diskat o damsugit, och snart är det ming. mumsss. läst lite i boken med vavavava. sida 94 here I come. braa.
  • sååå min kväll ska jag ägna med boken. duveet jag har en dejt med boken. kommer bli mysiga tider med honom, varma handtag om sidorna och bläddrandet till olika sidor. det är ju bra att genomgranska. eller?
  • hallooo, nu vill jag ha mat. matis matis koom vaa. nee, inte skolmatis. den har jag varit glad att ha varit utan, eller vad säger man folket? kuriren? aftonbladet?
  • jag har nog världens sämsta humor, är pucko, oboy, chokladmjölk. mm.

orkaaaa. ha detkan man tänka sig att både min jag och min bil fanns med på google? fantastiskt

Thérèse Raquin

hatar boken Thérèse Raquin den suger allt som går att suga! den suger så hårt så ååh, jag vet inte längre. den suger iallafall. åååh!
jag har läst 40 eller 60 sidor idag. den ska vara klar på måndag och då ska jag även ha svarat på massa frågor. ska läsa lite till nu, och sen ska jag läsa ut den imorgon. för på kvällen ska jag ha kul och vara med elin o simon. o på lördag tror jag att jag skulle vara med robin. och hela söndagen ska jag göra frågorna. japp, så får det bli.
boken kallar... tyvärr

en dag, en kväll, rolles födelsedag

jag har inte kunnat blogga något, för mitt intenet har inte funkat...

nu är jag hos robin med massa folk. eller massa. alex och hammar drog nu. hallin drog för flera timmar sen.

nu ska vi ´snart cykla hem.


ps. världens bästa robin fyller. pusss

 
pussss

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0