jag lever

ville bara säga tja, och att jag lever.
fick mitt klasskort idag.
de är ej inlagda på datan, så kika fejan om ni nu har mig där.

nu ska jag duscha, kom hem från träning för ett bra tag sen, men har ätit, kollat lite tv, och helt enkelt glömt bort det, så nu blir det att springa till duschen och sova läääänge inatt. har sovmorgon till halv 11. samma som idag. mycket skönt.

Något mer som var skönt var att jag fick en hyffsad tid på 2,5 km idag. 12.05 min. hade dock större förväntninar. hoppades på bättre. men det duger. Något som Å andra sidan inte är så jätte kul är att jag har matte prov imorgon. tror dock att jag kan det ganska bra då jag var hos morfar igår. Hoppas det går bra. ett G måste jag klara? hoppas det. klart!

Ne, nu drar jag bara ut på tiden. nu ska jag ta steget in i duschen. vill inte lägga mig med blött hår. hatar det.



tycker om dig din lilla snygging.

lycklig

jag är lycklig. ville bara säga det

tjabba tjena hallå, vi sääääger såå

tjena mors.

ååh, hatar denna dag. började  halv 9, och hade mitt indiduellaval musik. Vi ska nu börja med ett bredd ämne där man får göra vad  man vill som är skapande. jag tror att jag ska fotografera. är nästan säer på det. När han (musikläraren) hade pratat i 10 min fick vi sluta. jippi... not. har hål i två timmar nu och jag är ensam på området. eller aa, sebbe kom nyss så snackar lite med han. Det enda positiva med musiken är att nu behöver vi inte komma till musiken på 3 veckor eftesom att det här är ett arbete man får göra hemma. så på måndagar kommer jag sluta tidigare typ halv 3, och på torsdagar kommer jag att  ha sovmorgon till halv 11. lovely!

Dagen blir ännu bättre då vi har inne gympa, och jag har träning i kväll. det negativa är att ämnena på torsdagar för övrigt är as tråkiga. bara företagsekonomi som vi har 4 gånger i veckan. och geografi, och idrott. okej, det kanske inte var så tråkiga ämnen. visst, företagsekonomin är sådär. men jag får skylla mig själv som tog företag som inriktning. Men jag trivs asbra här. känner vekligen på mig att jag kommer få två underbara år på företagargymnasiet!

justee. om två veckor har jag amanda och linnea bokat möte till vårat fadderföretag, länsförsäkringar. ska bli jätte roligt att entligen få börja sätta igång med arbetet! Ringde våran kontaktperson igår, så vi är det bokat. känns skönt. firade med en liten fika efter det. hihihi. loveee fikaa!

Neee, nu ska jag göra något. vet dock inte vad. har alla läxor hemma, så får nog bli facebook iallafall. kanske ska skriva något i loggboken för projektarbetet. njeeej, vi har inget att skriva där. gjorde det igår.

nu blev inlägget mycket längre än tänkt. så tjudeluuuu

mys tisdag

kom hem för ett tag sedan från ica med min bror. handlade grönsaker, frukst, juice och lite smått och gott. bland annat cola och godis. hihih. sitter nu och myser framför tv och kollar på idol. Har varit så duktig och pluggat engelska och matte idag, så lite mums mums är jag värd ;)
Nu börjar idol igen så ska stänga av datan och gå och mysa med familjen igen.
pusss

tjollahopp

Hoppsan hejsan bror liten.

Arbetar med mina kära vänner i skolan med projektarbetet. Det går galant :D

snart börjar engelskan, linnea har engelska grej, vilket jag hade igår, så ska gå och köpa lite fika med amanda och plugga något intressant.

hejsvejs!


man längtar ju tillbaka lite när man ser de här bilderna...

tjooo flöjt

Morsning korsning!

Bra väder tror jag det är idag. ser ut som att solen skiner genom mina nerdragna rullgardiner, härligt isånnafall.
Läste ett kapitel i 'the wave' igår innan jag gick och la mig. Och nu har jag läst yttligare ett på morgonen. har även gjort anteckningar på en tankekarta. känner mig ganska duktig må jag säga.

Idag ska jag absolut inte göra någonting. okej, jag ska plugga lite, då jag har musik redovisning och engelska film prat imorgon. Sen ska jag även läsa lite till i engelska boken som ska vara klar nästa tisdag. Annars ska jag nog bara slappa. Städa mitt rum ska jag nog även göra.

Efter frukosten idag föresten kollade jag på disney channel orininal movie 'magi på wavely place' haha, jag har velat sett den jätte länge, men har såklart vart hos mamma när den har visats. typiskt. men idag såg jag den. den var fin. jag grät. mathias tyckte nog att jag var en nörd som grät, men jag kan inte häjlpa det. så sorglig!

Men den slår inte 'starstuck' filmen som jag med såg på disney channel i sommras. den var underbart fin och där grät jag verkligen floder. haha. älskar disney channel. halva jag kanske fortfarande är kvar på barnsidan. men man ska ha kul så länge man lever, och jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Vem tycker inte att det är roligare att barnsla sig istället för att vara seriöst och allmänt tråkig till allt? jag tycker inte det är kul iallafall.

Ne, nu ska jag läsa lite mer i boken, sen ska jag dushca och fixa iordning mig lite. sen blir det att städa och plugga lite till. Ha en bra dag!

// jolle

hipp hipp hurra... osv

tjobree!

idag kom robin hit, kollade på avsnitt som ensam mamma, kungarna av ty... osv.
drog vidare till min faster som vi skulle fira. jag vart arg på pappsen. vet inte riktigt varför. han stannade bilen, jag gick ut i ösregnet och satte mig på en sten, blev yngsur, och gick in i bilen igen. helt meningslöst, fråga mig inte varför jag gjorde så. så otroligt barnsligt, kom jag på nu i efterhand.

väl framme hos faster tina med kusinerna blev jag arg på honom igen och sprang ut i bara strumpor, blev ännu blötare och satte mig och kollade på erik och ebbas söta kaniner. Gullig som Ebba (min yngsta kusin på pappas sida) är kommer hon ut med ett bar tofflor till mig, och sätter sig bredvid mig, som sitter och gråter hysteriskt. Sen tar hon ut den nya kaninungen, findulina, och sätter den i mitt knä. Jätte gullig. Och hur söt är inte ebba?

Gick in iallafall och åt nybaka pizza som familjen Andersson hade gjort, från den nya bakboken av laila. Det lev mycket gott, med olika ostar, parmaskinka, och oliver. Gick upp och spelade wii med alla kusinerna, och jag ägde. haha, nee, fast nästan. fick mest poäng på hounybee banan. över 7000 poäng. dock skulle man ha 10000 poäng för att klara den. jag klarade den inte. det gjorde ingen. super mario. me like. super mario galaxy 2 spelade vi.

Mätta och belåtna. ledsna och glada åkte vi från Kusinerna i skogsängen vid 9. Nu sitter jag hemma och har nördat lite spel på jesper.nu tycker det är as kul att spela spel. lite nördigt kanske? men spela roll, jag tycker det är kul. läsa böcker kan man göra någon annan gång. typ imorgon. då det blir att läsa kapitelvis i engelskaboken 'the wave'

Nu ska jag dricka upp min cola och borsa tänderna, sen ska jag nog nästan lägga min tror jag. höres små vänner!


jag och amanda in thaa school


måste vara världens gulligaste kusin. ebbis pebbis. my hero

fika är gott

god morgon vänner!
vaknade tidigt idag, vilket kanske är ganska skönt. var utvilad iallafall. sitter just nu och pratar med elin. ska ner och ta en fika med elin och amanda. ska bli mysigt. super länge sedan jag träffade amanda, så ska bli great! ikväll blir det nog att dra till markus, eller någon annanstans med folket jag älskar. myyys!
Ska ta en dusch snart. ska bara vänta på att mamma ska komma ut från duschen. har hjälpt henne att färga håret. blev den vanliga bruna färgen. love u mum!
söta bakelser som är läppbalsam, finns i alla möjliga former, storlekar och smaker. de stora kostar 65 och de små 29. really cute! jag skulle dock vilja äta upp dom ^^
finns att köpa på den här hemsidan

triangel - viljan

har precis kommit hem från match i strängäs, mot viljan. blev 1-1 tillslut, med mathilda som målgörare på straff i andra halvlek. jag fick spela topp. känndes mysko, eftersom jag annars spelar yttermitt. men det gick galant faktiskt. tyckte jag skötte mig ganska hyffsat där uppe, tjaa, aa.
I morgon är det marknad i torshälla. Min orksetergrupp gardet ska spela i sina otroligt fula blå smurfdräkter, får se om jag är med, annars ska jag plugga och på kvällen ska jag vara med massa folk. får se om jag elin och amanda hittar på något på dagen, annars ska vi plus flera amigos ses en la noche. spanska förhöret idag gick btw grymt bra. jag och Mikaela är grymma, visst!
Nu ska jag nog snart lägga mig. är ganska trött faktiskt, ska nog prata med emma om hon ska vara med imorgon på spelningen, annars hoppar nog jag med över det.
ha det bra, unga och gamla, typ så. natti, typ, aa.

sovmorgon,

halloj!
har sovmorgon idag, men tror ni inte att jag vaknar av mig själv hur tidigt som hellst? 07.30 vaknade jag och var super pigg! ganska skönt att vakna av sig själv ändå, då känner man sig utvilad. Gick upp och kollade på the voice som jag gör varje morgon.
Nu lyssnar jag på musik, och håller på att ta på mig. ska ta bussen om ett ganska bra tag. sen slutar jag 12.30 istället för 13.30, har ingen svenska idag, super skönt. så hinner hem innan flöjten, och sen ikväll är det match, borta match, som tur är.  Hatar när det är folk som kollar på matcher. usch!

markus smsade nyss och frågade om vi skulle hitta på något ikväll, för tobbe kunde inte imorgon, men jag kan ju inte idag, lite synd. så blir att vara med grymma människor imorgon, även fast inte tobbe är med. men det blir säkert kul iallafall. love yooou people!
Ne, nu måste jag göra mig iordning.
puss
en liten crazy bild från i sommras, hö hö

Mat


Ditt BMI är 15.99
Du räknas som underviktig. För komma upp till normalvikt bör du gå upp 6.76 kg

Undervikt (BMI under 18,5)

Vid undervikt långt under BMI 18 bör du söka hjälp hos läkare. Undervikt kan vara farligt om du saknar insikt samt är undernärd. Vid aningar om anorexia nervosa eller av andra typer av ätstörningar bör du kontakta specialist.


Det känns inte bra, men vad ska jag göra? Jag äter ju, iallafall någorlunda, och ibland äter jag som en häst.
Grejen är den att jag är hungrig nästan hela tiden, jag äter, fast jag känner aldrig riktigt "suget" på mat. När jag väl har ätit och blivit mätt, så blir jag lika hungrig efter 10 min som jag var innan jag åt. Folk säger "du har snabb förbränning, och det är bra" Det är väl inte bra om jag har snabb förbränning så att jag är hungrig var tionde minut?

Jag kan dock erkänna att jag slarvar något otroligt med maten, innan träning tex. Jag är helt enkelt för slö för att tillaga något, osv. Det är inte alls bra, och jag vet att man måste äta för att man ska orka. Grejen med det är att jag orkar även fast jag inte äter, och det är det som är problemet.


freja & johanna - bilder från i helgen





















2-0

idol eller fotboll?
väljer idol, faktiskt.
2/2 har gått vidare än så länge på idol, och det står 2-0 till sverige. Blev nyss självmål för motståndarna. fyfasen vad fail. han borde gå ut på bänken nu. vad gör du ute på plan, soppaaa!
ajaa, nu började idol igen.
nu ska jag njuta framför tv med ben&jenny's cookie dough!

en helt vanlig fredag, fast ne

godentag.

hej på tyska tror jag det är, eller är det kanske godnatt? godmorgon? aja, något på tyska är det nog, duschland, blablabla. gillar ändå inte tyska. har spanska. varför kom jag in på tyska? öööh, fattar nada.

skolan idag var så grymt seg, fasten jag började halv 11. spanskan ville aldrig ta slut, och vi ska inte prata om svenskan... grekisk mytologi, antiken. tycker jag är kul. sara och jag sa till varandra: det här kan ju vi!! *jätte glada, fniss* då vi i 8:an hade ett föredrag på SO:n om guden demeter, som vi faktiskt fick bra betyg på. vårt första MVG, och mitt sista... höhö

Ikväll åker jag till denise, eller ja, hennes mormor. Markus och tobbe hänger på. ska cykla, själv till torshälla. kul? njaa. markus säger att han kan hämta mig, och skjussa hem mig. väldigt generöst. känns dock väldigt taskigt att han ska åka från slagsta för att hämta mig i mesta? nää, tror jag tackar nej till ernjudandet. tack ändå marre-kuss.

åååh, nu somnade mina fötter. sticker, gör ont. AJ! varför ska de somna? hallå, somna? har fötterna en hjärna? kan de tänka? fattar nada. precis som min fina inledning med tyska...

näää, nu ska jag, ja vad ska jag göra. kanske plugga lite engelska, och kolla igenom svenska antik saken. låter inte lockande, men det kan vara bra, det är bra. kanske ska börja läsa i min engelskabok wave? min vän elin rekomenderade boken i hennes blogg. yeej.

ha en bra dag. tjabbadabbbadooo






en dag

tjinixen!

sitter i skolan och har precis haft mitt inviduellaval musik. nu är vi bara 4 stycken i gruppen, men det är lika trevligt för det. Nu i ett år kommer SPSP att ha en person från italien här i skolan. ETT ÅR! hon var super gullig, och jätte trevlig.

Igår var jag på stan och fikade med Linnea och Amanda, det var trevligt.  En stor chokladmuffins och coola på coffie house. Efter ungefär en timma kom linneas två kompisar från USA och Australien och gjorde sällskap. mycket mysigt. Fick det litte stressigt eftesom jag var kvar på stan och hade fotbollsträning om 30 min. men jag hann! 2.5 timma på stan på en onsdag med tevliga människor, vad blir bättre än det?

Aja, om över en timme har jag företagsekonomi... andra i min klass har sovmorgon. inte avundsjuk inte...

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0