en dag som denna

hej finfina människor!

hade inte tänkt skriva nåot speciellt idag, bara det att jag somnade 2 timmar när jag kom hem. skönt, men fasiken vad trött jag var när familjen skulle äta sen. sinnes! håll på att somna vid bordet. är nog inte så bra att sova middag när man snart är 18, har plugg att göra, och framför allt att det blir svårt att somna på kvällen. jag måste nog inse att jag inte är två år längre helt enkelt! är nog dock inte så svårt att somna, när man sett på världens sämsta film på svenskan. korpen flyger, som jag skrev i ett annat inlägg. filmen måste vara ett skämt. förstår inte. islänska, "tungur knivur" omg säger jag bara!

skönt dock att filmen är slut nu. inget mer "läskigt" ketchup blod och vrålskrik av en gammal gubbe som lider för att han håller på att dö av en sax i armen. så "brutalt" var det. verkligen brutalt, hemskt...

om 5 minuter börjar top model, vilket jag ska se. är inte alls många som kollar på det längre, men jag håller mig fast vid det programmet. tycker det är awesome att se flickorna göra det som de brinner för. så borde det vara för alla, satsa och bli det ni vill för guds skull.

slänger in lite bilder på härliga människor btw, kände att det var dags med lite bilder, så enjoy!










har jag inte för fina vänner? gulligullan coco som en gök, coco

citat

"du måste vara lite tydligare mot honom, han ser väl att du har fullt upp med ditt och vill inte vara till besvär"
"ja, såklart att det är så"

fast...

  
där är han igen

OMG, stel middag.

känner att jag uppdaterar mig bra, men vad gör man inte för att ge solsidan ett gott rykte!

är lite småkär, fast....

herregud, ove i solsidan. jag dör på han! så jobbig!
ärligt får krupp, cp ryck! GAAAAAAAH!
vet inte vad jag ska ta mig till!
han är som en manlig mig. ne, så roligt ska vi inte ha.
jag är nog litev ojobbigare än honom.
hoppas jag iallafall.
herregud, ove, lilla ove.

"tänkte vi skulle spela kubb" NEJ TACK!

en helg från min ögonvinkel

hejsvejs!

handbollen, lite surt. de jobbade bra greaaaat, men vad hände. spanien var helt enkelt för bra.

hade träning i morse. var lite trött med tanke på att jag vaknade klockan 7 av hampus. men att vara barnvakt var helt okej. faktiskt. läste lejonkungen för hampus och sen kom även hedda in. så somnade de där. så söta. elin och jag fixade sedan datorn med internet och så. gick galant. var inne på chatroulette.no as always, typ. snackades med trevliga typer, men ja, min norska är inte på topp. den har blivit lite sämre på sistonde. ett skämt åtsido. jag har aldrig kunnat norksa, och kommer aldrig kunna. synd bara att klassen snart åker till norge. go johanna, go go go.

nu är pappa här, och fixar lite med dörrgrejs till huset. så vi åt nyss, hela familjen. är skönt att det är som det är. att mamma och pappa kan prata, skratta och vara glada mot varandra. känns  så bra. kunde inte vara bättre faktiskt. love u! blev god mat, lyyyyyx.

ikväll är det solsidan, me like. så blir att stänga av datan nu och packa för att åka till pappa.

hoppas ni hade en bra helg.

puss på er mina favoriter

en liten somrig bild, mysigt vaaaa

"sken solen nyss? eller var det bara du som log mot mig?"

hej sötisar!

måste fört börja med att förklara rubriken - laddade ner en app på mobilen igår, raggningsrepliker. det var lite skoj.

har precis tagit på mig kläder. ska snart sminka mig lite, och kanske plugga.
har så grymt mycket i skolan nu, så det fiiiinns inte. herregud. prov hela tiden. så måste ta tag i det här.

idag har jag tagit kort på dagens klädsel som kommer i slutet av inlägget. tänkte att det vore lite skoj med ngåon bild. dock lågupplösta, med tanke på att det är kameran i datorn, vilket kanske är bra med tanke på att jag inte gjort nåt med håret (vilket jag dock inte brukar) eller sminkat mig. så, ja. men men, bild som bild.

ikväll ska jag och elin, min käraste vän, vara barnvakt till mammas killes barn. ska bli jätte kul faktiskt. tycker om de sötungarna jätte mycket, och de tycker om mig med. de är helt galna i mig. var en gång då mamma hämtade anders och hampus (hans son). då frågade han efter mig hela tiden "hanna hanna" säger han. då kan inte kan säga johanna. och så fort han kommer hem till oss letar han reda på mig. och han skulle lägga sig en gång, då ville han att jag skulle borsta tänderna och allt. så söt! och dottern är lika gullig hon! så känner ingen oro alls för kvällen, bara förhopningar om att det kommer bli skojploj!

igår kom robin till mig btw. han har inte varit i nya huset än, så visade runt här. sen kollade vi på skräckfilm. men den har jag sett tusen gånger, och har aldrig varit läskig. men men. "the unborn" hette den förövrigt. asdålig. rekomenderas om man vill somna till en film. typ.

ojustja!! herregud. igår på svenskan. vad var det för skum film vi kollade på? "korpen flyger". ursäkta?
visade sig att mamma med sett den när hon gick i skolan, och lillebrorsan. seriöst. musiken? blodet? ljudeffekterna? det bästa i filmen var när den var slut.

happ japp, nu får inlägget komma till sitt slut. ha en bra dag ifall vi inte hörs senare. fast då från en annan plats.

tjobre


byxor fårn zara, köpte i stockholm när jag var där med elin för att kolla idolfinalen.

 

måste även säga att, åååh, vädret! är det inte underbart?
solen lyser, och jag blir så lyyyycklig

Bad update

Dålig uppdatering, sämst uppdatering,jag vet. Nu har jag tagit på mig. Fick blunder par svarta cheep monday jeans, med en kort tröja, grå, med bruna mashester "fläckar" på axlar o armbågar! Nu ska jag äta frukost, en macka eller två, en blir det nog. Har så svårt med att äta frukost på vardagar... Aja, skola idag, träning efter plugget. Åh, kommer ni i håg den dära öåten, efter plugget. Hahah, kommer dock bara ihåg de där orden, men det är säkert en jättefin låt. Fast... Ne, men aa. Har väl inget att skriva. Gör bara inlägget onödigt kort med mina tråkiga tankar. Ha en härlig, kall, omysig vinterdag. Vill ha SOOoOoOoOoOoOMMAR!

Byggarebob slår till

Vaknade nyss av att telefonen ringde. Tänkte resa mig upp, men kan ju säga att det var kört. kan inte ens sträcka ut benen, så ligger som en missbildad köttbulle ungefär. Vet att ni hade velat sett det ... Idag ska jag Mathias och pappa åka till mamma och bygga en vägg, som ska bli mammas rum. Sen var det något mer vi skulle fixa som jag inte kommer ihåg, men det var något med dörrkarm och kök. Just det, ska ta bort dörrkarmen i köket! Nu ska jag försöka att resa mig upp, äta frukost och åka till mamma. Jag hade velat köra bil idag, men det alternativet är näst på som uteslutet. Känns ganska riskfyllt för allmänheten... Ne, få se om jag klarar detta... Detta kan bli mitt sista inlägg. Nee, i can make it! Puss

Brottningsträning

Sitter o spelar Uno med värsta träningsvärken. Usch. Fick sitta i duschen, och gick som ett mongo till bussen. Folk tror nog att jag är mer cp än jag egentligen är... Peace

Trött som satan

Gud så segt detta är. Vill sova vidare!!! Helt knas, crazzy. Nu går jag upp, äter ett stycke frullebulle och kollar the voice, me gusta! Nye people

Jag äger

Sitter i Tunahallen och kollar På min fotbollsträning. Ska inte vara med. Har fortfarande lite ont i halsen. Var dock med o vek reklam i två timmar. Jag äger! Imorgon drar jag o min finfina vän Elin till rinman på öppet hus! Puss

japp jap japp

tog mig i kragen och gick upp ur sängen. japp! trots mina 5 timmars sömn så gjorde jag det. såå bra!
lite trött är man dock, men vad gör det. det är onsdag, vi får reda på vårat andra projekt i fadderföretag och jag har retoriktal. Man kan väl knappast få en bättre start i skolan efter att ha varit sjuk... jo, man kan nog det. men är lite smått exalterad över över fadderföretaget. japp. det är jag. japp japp japp.

nu är det dags för "adden". Bo tycker han är ganska fräsig när han säger det. "adden" istället för adimistration. ganska cool. I think so, i know that.

nehe, vad säger ni. Nu är klockan 11, och vi ska sluta lekis, några av oss ska stanna och leka med varandra. dom andra de ska gå, så vi säger hej hej då. skala banan... (8) denna sjöng man på lekis. jag var dock kvar till kvart över 3 och hade "lekis" eller ah, när man lekte med de andra barnen. gulligt va?

onödigt inlägg. mums. snart mat. mumma.

känns skönt, luften är renad, själen känns fri. jag är fri

.

allting börjar om, jag kan börja om

allting börjar om på många olika sätt. blev nyss ett nytt år, 2011, ganska amazing faktiskt. tänk er att solen bara snurrar, liksom. GAAH. jag blir galen när jag tänker på att, rymden är i rymden, men där är planeterna också, och jorden som vi bor på är i rymden, men jag ser ju rymten från jorden. så jorden är inte i rymden? jag blir helt knäpp av att tänka på det här...

jag kan börja om? ne, jag kan nog inte det va. återfödas? börja om? jag trivs som jag är. är nöjd med den jag är. typ, eller ah, visst, som jag har sagt tusen gånger tidigare så skulle jag ju inte tacka nej till att få gå upp 10 kilo. gud så glad jag skulle bli. tänk om jag kunde bli stold över mina armar, proud över dom. slippa se den dära spillivinken. tarmen. tändstickan. gitarrsträngen. det finns många ord. många synonymer.

blondi, blond. "dum blondin". blondinbella. varför inte bara byta ut orden: "blondinjohanna". blondinjohanna?
är jag verkligen så trög? så otroligt dum, korkad? jag tycker att jag är ganska smart. ibland iallafall. visst, jag kan komma på såå dumma saker. så folk verkligen dumförklarar mig. det förstår jag. men bara för att man säger en dum sak på skoj, måste man bli dumförklarad då?

du: jag har ena handen i sverige, och andra handen i norge
jag: jag har iallafall båda händerna i sverige
du: men är du blond eller, klart jag med har båda händerna i sverige
jag: ja, det är min naturliga hårfärg.
du: du är blond.

det där är min vardag. är du blond eller? yes people, jag är blond. jag vet att jag är blond. jag är inte blind. faktiskt.

jag kan börja om? nää, jag kan inte det och även om man hade kunnat det, hade jag aldrig gjort det, aldrig.

en daaaaag, eller tvååå

tjudellulluuuuu!!

var hemma igår, pga att jag hade feber o så. över 38 grader. inte mysigt det. låg under täcken, 5 st, och svettades i perioder o frös i perioder. alvedon och annat skit fick jag i mig, men det var väl det enda, typ. vid 15.00 tog jag mig "mod" och gick ner till köket och lagade ministroni soppa eller hur det stavas. "fan vad lätt" tänker ni, "fan vad jobbigt när man är sjuk" säger jag.

på kvällen åkte jag iallafall hem till pappa, kollade top model, och somnade ganska skapligt. sverige vann handbollen btw.

idag vaknade jag ca 12. hemma från skolan idag meee. har ont i halsen, men ingen feber så imorgon blir det skolan för fulla muggar. eller kanske en halv? beror ju på hur mycket man orkar dricka... höhö, tråkig humor, sorry :(

Nu ska jag sätta mig ner, eller jag sitter redan, men fortsätta sitta och skriva mitt retorik tal tills imorgon. mys pys. fast ne. fattar inte vem människan är. någon GIO. eller han stavas inte så. men han skrev iallafall ondskan. får se vad jag kommer på. hoppas det blir bra. vill det.

nu ska jag dra. bli frisik. bli bättre.

ha en bra dag. hejdå


lilla klassen får komma in i bild. ses imorgon hörrni

sommar








jo men det var ju lite skönt med sommar + att vara liiite brun...

överdrivet många bilder, men kanske är ett tecken på att jag saknar sooommarrrnn!

Tjo

Jag ska ta min boll o gå till fotbollsplan, Ne, jag ska ta min boll o gå till fotbollsplan (8) Fråga mig inte jag skrev den dåliga låten som man sjöng för att vara cool när man var 14. Fick den bara på hjärnan.... Kollar på tv, sen kommer Anders o Hedda. Puss

Mammsen

Kom nyss hem från träning. Fixade internet innan jag åkte på träning. Bror hjälpte till. Nu kollar jag tv. Snart är det dusch. Jag gillar min mamma, för hon är lika korkad som mig hehe ;) Mamma i bilen Påväg från träning: Mamma: kolla månen!! Efter ett tag Mamma: oj, det var visst en gatlampa! Hehe Puss Ps. Ska träffa världens bästa senap nästa vecka. Tycker om den tjejen, men vi ses tok för sällan! Ds

Tvångstanke

Vill dela med mig av en sak som jag kom på när jag gick från träningen idag med hög musik i öronen. Att jag MÅSTE gå i takt tilö musiken. Går snabbare och långsammare beroende på låten. Helt sjukt! Samma sak gäller när jag åker bil. Taktslagen i låten MÅSTE komma på de dära stolparna som är vid vägkanten. Annars får jag en slags panik. Pratade om det någon gång på stålfors med emma Ehrlin, och hon hade precis samma tvångstanke fast Taktslagen INTE fick komma på stolparna. Haha, lite komiskt sådär.

Topmodel o anorexia. Även träning. Like a red line!

Blev inte något bloggande igår har jag för mig. Men två idag, ( med det här) är ju toppen!! Igår var det start för rop model. Mitt favvo program. Har kollat på det sedan det började. Så kul! Gud vilka smala tjejer det var med denna säsong. En var 188 lång och man kunde nå runt med fingrarna runt hennes midja! Sjukt, men hon var cool. Hon är nog en sådan tjej som kommer gå långt , fast hon är grymt ful. Asso ah, ni som såg det vet hur hon såg ut, läskig!! Men jag tycker set är lite coolt ändå. Jag sim själv är sådär smal. Tänk om jag bara varit 5 cm längre. Då hade jag kunnat vara nästa tio model. Grejejn är den Att jag mest av allt skulle vilja gå upp 10 kilo, för då sjulle inte jag vara underviktic. Men jag kan inte gå upp! Äter , i så men jag kan inte det. När jag gick i 8an var ja även hos bup jag var hos läkare och diet saker. Fick äta bär de kollade på, dricka energi drycker som var mättande och kolla i böcker och peka på hur mycket jag äter. Gjorde tester och läkare trodde att jag hade anorexia. Jag hade inte det, men sen dess har det ämnet intresserat mig. Folk som är starka och inte ger upp. För när man väl har blivit anorektiker är det svårt att komma ut från det. En kamp mellan liv och död Skrev därför en uppsats förra året i naturlubskap B om anorexia som jag fick starkt VG på, kanske för att jag har några slags kunskaper om det. Idag har jag tränat, sprang ca en mil och hade trycka efter det. Duktigt va? Har en till sak att skriva om, men skriver ett nytt inlägg så detta inte blir för långt. Puss

1 skoldagen år 2011

första dagen i skolan.
i can make it, I may make it.

Åt nyss, nu sitter jag här. amanda vid min högra sida.
skickade nyss ett mail till pierre, våran förra psykologilärare, för svar om vårat betyg på ett grupparbete.
gick nog bra, det kan man ju hoppas!

Snart är det matte, mums, mitt favvo ämne juuu.
längtat efter det på lovet, matten är det som gör att jag ville gå upp i morse.
fast ne, tanken på matten får mig att vilja, lägga mig ner, lägga mig ner och sova, igen, gå i ide, ja tack!

ikväll är det träning.
det ska bli kul, jag ska göra det kul. jag ska göra det fränt. helt awesome!

tjudelluuluuuu, är i frankrike hela dagen, fast bara på msn

helloj!

de som sett min status på facebook,vet att jag letade efter min drömprins. hittade inte honom, mitt liv är kört. typ.
fast ne

ikväll bär det av till stan med söta människor för att kolla bio. myspys. loviiioooo

nu pratar jag med en franskman, eller fransman som robin säger att det heter. franskman låter bättre. han är ju fransk ändå...


mongolinen själv, i am aliiiveeeee

klockan är 8 om 8 min

ni vet vad som vääntar

lasagne är väl allt bra gott, huh?

mat är något som...är typ magens bästa vän, eller nått...

haha, ne men jag älskar mat, iallafall god mat. åt nyss, eller ja, för en timme sen, och jag är hungrig igen. eller inte direkt hungrig, men sugen på mat. sa till pappa, när vi satt och åt, att jag ville ha den lilla tårtbiten av lasagne som är kvar sen igår. sa att jag skulle äta den klockan 8, och det är klockan om exakt 24 minuter!

åh, älskar lasagne, det är nog mina favorätt, om någon ville veta. inte för jag tror att någon direkt skriver ner det, men iallafall. kanske är det någon som bara får för sig att laga en middag till mig, eller något sådant.

nu är det bara 23 minuter kvar tills maten ska värmas, och rivas massa paaarmosaaaanoooooooooost, mööms sa magen, mööms sa munnen, hela jag säger mmmmmmm, yammi! ska göra mig lite fin inför min date med lasagne biten! hehe. bara 22 minuter kvar. dags att sluta. MÖÖMS


ni som har följt min blogg sedan the beginning så att säga känner nog igen denna bild. var faktiskt en av de första bilderna jag la upp här på min gulliga blogg. hehe. kanske skrev ett liknande inlägg, men vad gör det? det är nog ändå ingen som har minne om denna lasagne bit. + att ingen männska har uppmuntrat mig med lasagnemiddagen än. så en liten påminelse sådär. hehe. skulle bara säga det. CIAO!

My life as liz

Sitter och gråter till "My life as Liz" på MTV . så töntig jag är, men ibland går det bara inte att hålla inne...

greeekland

tjudellulluuu!!

om sisidär drygt en timme kommer söta människor hit. markus elin tobbe o denise vad jag vet. ska planera greklandsresan. Elin o Gabbe har hittat mycket fina boenden, minos. blir att kolla upp det och ha det mys som vi är väldigt bra på!

nu ska jag duscha, städa och göra mig iordning. sitter i morgonrock och det kanske inte är så bra om det kommer folk hit. hehe.

oj, det snöar ute såg jag nu när jag kollade ut genom köksfönstert. personligen tycker jag att snön kan få försvinna lite nu. nu har jul och nyår vart, så då vill jag ha vår, och sen sommar. 2011 sommar kommer bli galant så som det ser ut nu!


bild från google, minos, grekland. på ett liknande place är vi kanske på i sommar!

dags att sova

nu ska jag sova, klockan kvart över 8. puss


elin är världens bästa vän <3

gott o blandat. nytt år också

nu är det ju nytt år! kan ni tänka er, inte nå mer 2010. jag kommer, som alla år, skriva fel i början. kommer skriva 2010 på prov, i papper o på datan. men man lär sig ju med tiden som allt, man vänjer sig.

pappa har köpt en ny stor data som jag nu sitter vid. det är mys, men ovanligt att skriva på en data efter en månad vid iphonen typ. men men. som jag sa, man vänjer sig.

imrogon kommer rolle robin till mig. sen börjar även träningarna denna vecka. ute träningar, mys. sparka boll i snö! men det är faktiskt ganska kul. att alla är lika dåliga, ramlar runt, och alla bara skrattar. super ju!

nee, men skulle inte skriva något speciellt. hade ett kul nyår,  var hemma hos mig, jag elin och gabbe gjorde hasselbackspotatis och fläskfilé med sås och sallad. vi spelade "veckans värsta" och med andra ord. vi nördade även gitar hero/band hero. drog till stan, med buss som var proppfull. alla skrek, och en stackars kille spydde i papperskorgen som sitter i bussen. nyår är sig likt...

kom tillbaka, spelade mer och hade allmänt kul! min bästa nyårsafton hittills, absolut, inget snack om den saken!!
gick och lade oss klockan halv 7, och jag vaknade halv 9 och var jätte pigg!! började prata med min säng partner markus, viktor låg på golvet, och de andra i bäddsoffa och brorsans rum. jag började sjunga en låt jag kom på om lampan i taket! lät nog jätte vackert ;)

tack elin, gabbe, denise, markus, tobbe och viktor som gjorde min kväll!


har inga bilder på denna data eftersom den är ny. men ska nog ut o fota i veckan med min system kamera. så kommer bilder då. känns lite tråkigt med en blogg utan bilder. men har ju somsagt varit inne i iphonen. ska bli bättre nu. nya tider som sagt. vi ger denna tid nya möjligheter!

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0