Endast vart fjärde år

Dagen som bara sker vart fjärde år. Det firas! Eller

Skola, jobb, tv. Om ni vill kalla det att fira, så absolut, fira på!

Nu ska jag sova. Drömma. Vakna. Och uppdatera bloggen oftare. Mina fans lär ju sakna mig :pppp

Godnatt. Hörs om 4 år igen. Ganska coolt ändå!

Lilla jag idag. Ryggsäcken på och världens finaste väder. Dagen kanske var värd att fira trotts allt!

Bort med gammalt, in med nytt

Sitter med mamma i soffan och kollar på tv. Ätit tacos och haft en mysig kväll.

Ska strax upp på mitt rum och läsa "trägudarsland" som ska vara utläst på måndag (i think).

Imorgon blir det utgång med världens finaste tjejer och då ska jag banne mig glömma allting som inte är värt att slösa energi på. Skolan, äckliga killar och annat skit. Bara att gå vidare.

Ska även ta tag i mitt au pair sökande nu. Känner mig så väl att det inte kommer bli av annars...

Känner att jag måste ta tag i mitt liv. Vad vill jag med mitt liv? Ja ni...

Ne, ta tag i mitt liv var det. Jadååå. Tja

5 dagar i pjäxor

5 fina dagar i Sälen har vi haft och nu sitter vi i bilen på väg hem. Dessvärre ska det såklart vara världens finaste väder, bara för att vi ska åka hem. Min vanliga tur...

Vi har kommit till Ludvika, och där ska vi stanna och äta. Blir nog bra!

Ikväll ska jag plugga. Vilken lycka...

Ska bli skönt att komma hem, trots Dessa underbara dagar. Vet att mina kompanjoner kommer sakna mig. Mitt underbara jag. Mitt knasiga jag. Självförtroendet. Wihooo.

Kommer sakna gästboken jag skrev i dagligen, den var fin. Pössssss

Pallar inte skriva. Är trött. Mitt spotify har tagit slut. Livet suger. För en stund. Hejdå. Jodåååååååå

Sälen nudåååå

Nu är vi äntligen på väg! Började Åka 8, och har nu kommit en bit. De andra luffarna i bilen sitter och lyssnar på johnny cash, medan jag håller mig till min braiga muuuusiiikkk.

Jag är överglad och jag tror att Markus och Viktor börjar bli lite väl förbannade på mig. Men men, bra att va gla, kexchoklad.

Wiihoooo

Ciaoooool

Imorgon sååå

Packningen går sådär... Har iallafall skrivit packningslista, så får packa imorgon. Glömmer man något får man väl fixa det där uppe. det viktigaste är skidorna och varma kläder, går alltid att sova utan sängkläder och smink är onödigt.

Nu måste jag iallafall sova, så jag orkar upp imorgon. Klockan 8 sitter jag i en bil med 4 andra härliga personer, på väg till sälen!


bild från förra veckan när jag lekte lite med min mammas hatt från 90-talet.
Bilden ser lite halvmysko ut. Redigerade den på en halv minut och är trött, då blir resultatet sådär.

shuulululuuu

Tråkig utgång

Utgång igår. Sämsta någonsin. Tråkigt folk. Lite folk. Och värst av allt, ramlade i trappen, vilket resulterade till en ond rygg och världens bula på svanskotan..

Idag ska jag packa till Sälen, åker tidigt i morgon. Sen ska vi sim ska åka dit handla mat vid 6, sen ska jag slappa hela dagen.

Snart är det mat, sen ska jag ta en barn och lång dusch och känna mig lite fräsch, sen ska jag faktiskt plugga lite innan jag drar iväg. Betygen bara sjunker och sjunker...

Några bilder från igår

 

Torsdag

Duktig. Det är vad jag känner mig. Gick upp 2 timmar tidigare för att plugga till svenskaprovet. Joodåååå

Nu ska jag kliva upp, äta frukost och göra mig i ordning för skolan. Snart helg och snart Sälen!!!

Blir kul. Blir nice.

Hejheeeeeeeej

Hejhej

Hej, det är onsdag. Jag mår fint. Film, pangpang. Hihihi. Hohoho. Weird. Skolan var tråkigt. Uppsatser är trist. Åkte bil. Kom till ett hus. Sitter i en soffa. Nu är jag här. Nu säger jag tja. Olej. Jodåsåatt. Bye. Peace

Allt och inget, inget och allt och så vidare

Cocoocooo

Klev precis ut ur duschen och sitter nu, som vanligt, som en zombie och bara stirrar ut, ut i ingenting...whats wrong with me?

Inget jobb idag, då jag valde att plugga. Massor av svenska uppgifter som ska vara inlämnade på onsdag, inklusive ett prov. Kill me...

Nu ska jag gå och göra i ordning ett STORT glas med saft och plugga. Hud vad länge sen det var jag drack saft. Det ska bli mums!

Ska satsa på att bli klar med alla texter, så har jag hela dagen imorgon på mig att fixa med frågor och filmanalys, samt plugga till provet. Måste hitta lite inspiration. Fick nämligen tillbaka ett prov och en inlämningsuppgift idag. Hur gick det? Behöver jag ens säga det...

nu till köket. Sen plugg. Sen sova. Sen vakna. Sen en ny dag. Hjärtekrossarens dag, typ. Eller som man kan se det; vilken dag som helst. Kärlek är överskattat. Eller ne. Fart ändå. Känns sådär att det finns en egen dag för kärlek. Det borde man väl ha jämt, ändå?

Ajaaa, ska inte dra ut på detta något mer.

Peace brorrrrr

En liten nalle jag fick av min förra kille för 10000 år sedan på alla hjärtans dag, som även utsågs till den sämsta gåvan att ge på alla hjärtans dag på "adam live" idag. Jahapp, jag tycker han är mysig iallafall.

Min helg

Fredagen blev skoj! En riktigt rolig utgång! Allt liksom släppte och det kändes skönt att inte behöva gå och tänka på massa gammalt skit som tryckt ner mig. Är helt enkelt bara att gå vidare, vilket känns skönt.

Träffade gamla och nya vänner, superskoj! Mycket dans och skratt och ett trasigt huvud, då jag tydligen slog Maria i hennes huvud, med en flaska.

Träffade på en klasskompis från stålforstiden och följde med till skogsängen där jag sov kvar.

Vid 12 var jag hemma igen, efter att åkt buss från skogsängen, till stan och hem. Hann bara vara hemma i ca 2 timmar, sedan var det dags för kalasfirande för pappasen. God mat bjöds det på och efter maten somnade jag, på golvet, framför kaminen med hela släkten runtomkring mig. Älskar dagenefter känslan...

Blev lite lekar och så och vid 6 hade alla åkt hem.

Jag och min bror gick även stack därefter hem till mamma igen, där Anders och hans barn var. Hemgjord pizza skulle vi äta. En bit gick ner, sen fick det vara bra!

Sedan blev det melodifestivalmys, eller, mys och mys. Var ju inte det roligaste kanske och alla låtar sög. Det var bättre på den gamla goda tiden //gammel-Johanna

Skulle ha träffat Amanda, men var så seg så så blev det inte. Somnade ett tag och vaknade senare. Bestämde mig för att sova, då jag fick ett sms från en elev från förra årets företagselever om vi skulle ses. "absolut!" svarade jag. Problemet var då, att min familj sov och de som vart hos min mamma vet att det inte är världens största hus, sååå man hade behövt vara ganska tyst. "jag kan komma till dig!" blev mitt svar tillbaka och jag gick ner och väckte mamma för att säga att jag lånar bilen. Men det gick inte för sig för henne. Blev alltså att stanna hemma ändå. Vilken kväll...

Idag väntar det plugg hela dagen vilket inte är det roligaste. Sen ikväll bär det av till pappa och en ny vecka startar.

På tisdag är det alla hjärtans dag. Lär bli jag, nallen och chokladasken som får fira den, som vanligt...

Nu väntas plugg. Jodåsåatt, älskar söndagar

Gratulationer, städat rum och mysig och skojsig dag!

Skönt att vara ledig? Jodåsåatt!!

Har legat och slappat hela dagen och duschat och så. Nyss städade jag mitt rum. Nu ska jag plugga lite innan jag ska börja göra mig lite smått i ordning för ikväll. fina tjejer kommer hem till mig, eller till pappa, för är hemma själv där. Dricka lite och ha det mysigt innan utgång. Var ett tag sedan jag var ute, så hoppas på en rolig kväll!

Kläderna är med framplockade, vilket är en liten bonus, då jag kanske inte behöver stressa ikväll som jag brukar...

Ne, svenska gäller nu.

Vill även gratta världens finaste pappa som fyller år idag!! Grattis på födelsedagen!!!!! Ses imorgon!! Loooove!



Fredagsmys, kläder och världens finaste familj. Grattis pappa <3

Härlig torsdag, mys och lek

Hemkommen från jobb. Må ha varit den roligaste dagen på jobbet. sålde en hemförsäkring. Chefen var inte där, vilket resulterade till lek och bus. Gillar mina fina kollegor på jobbet!

Nu börjar snart revange som jag och mamma ska glo på. Sen ska jag göra lite svenska och därav lägga mig och njuta av min lediga fredag. Älskar min lärare som sade att vi får plugga hemma på religionen imorgon. Lycka!

Måste dock dra mig ner till stan och fixa present till pappa som fyller imorgon. Tips på present till en man i 45 års åldern? Call me!

Av med smink och på med myskläder innan serien börjar. Härlig torsdag, härlig torsdag!

Förkylning och plugg. Ingen vidare combo

Förkylningen som aldrig vill ge sig. Näsan liksom gråter ut vätska och jag orkar inte med det. Känns lite fel att gå omkring med massa papper i fickan så man alltid ska vara beredd för en ny snorattack. Därav blev det inget jobb idag, så imorgon hoppas jag att jag mår bättre så att jag kan arbeta!

Nu har familjen precis ätit. Blev en förtidig tacofredag, vilket varken gjorde mig eller min mage besviken.

Nyduschad och känner mig så fräsch som det går att känna sig när man är förkyld sätter jag strax på mig mitt plugghumör, om det nu finns något sådant. Skolarbete behöver göras. Vilken lycka...

Galen tjej i morse

förr och nu och opåbörjat skit

Att psykologin varken blev påbörjad eller klar, var kanske inte en sådan stor överraskning. Imorgon får jag kriga för att få den klar på mitt "älskade" program, FG. Lyckan att det är mindre än ett halvår kvar tills man kliver ut från dess dörrar för sista gången är obeskrivlig. Sicken lycka!

Nu rullar jag till sängs och försöker finna några positiva tankar.

tjillevipp


en liten tvärflöjtsflicka

ljus i mörkret

tack underbaraste vänner. vad vore man utan er? ♥

A whole new begining

Det är nästan så att jag har börjat tro på övernaturliga ting. Känns liksom inte som att det finns någon annan förklaring. Saker försvinner spårlöst vilket resulterar till en mycket arg Johanna. Psykologin som jag är säker på att jag skickade till min mail, är borta. Orkar inte. Antar att det bara är att börja om, start from scratch liksom.

Annars då? Hur mås det med lilla mig. Error. Finns inget svar på den frågan. upp och ner, ner och upp. Bergodalbana, visst, det är kul att åka lite karusell, men just nu hade jag gärna nöjt mig med att åka en lite lugnare variant.

Starta om. Det känns som att det är grundstenen för mig i detta dagsläge. Själva tesen liksom. Börja om, starta om på nytt.
image description

Världens sämsta dag

Världens sämsta dag. Först vaknar jag tidigare för att jag måste plugga. Sen missade jag bussen. Min väska gick sänder och provet gick sämst. Trött som tusan åker man till flöjten. Kommer hem och en snubbe, som förövrigt bor i Indien, har lagt till mig på fb och kopierar MINA bilder och lägger de i SITT album och säger att det är han som tagit de? För det första, när började indien se ut som sverige? Och mina foton är inte ens i samma "stil" som hans. För det andra, jgslfdöjgakjgaksas. Vart är världen på väg? Jätte kul att han tycker om mina bilder, men vafaaaan, då får han väl fråga eller nått? Blir lack...... byebyeeee, idiot

Nu ska jag skriva klart min psykologiuppsats och lägga mig. Palla världen

MINA FOTON, äckligajääävel

 

gillareeeinteeee

Att söndagen har blivit den nya "måste-plugga-varje-sekund-och-minut-och-timme" dag är det ingen tvivel om. Men vart finns orken? hohohooo?! Det liksom ekar i hjärnan. Inget av det jag läser vill tas in och fastna  hjärnan. det vill liksom inte programeras in. Skulle mer än gärna kunna vara försökskanin genom att bli inmatad med någon slagt smarthets-chip. Då skulle nog internationella ekonomin, som jag har prov på imorgon, gå en aning bättre. fullpott kanske.

Har läst ca 3 sidor typ 5 gånger. Inget vill som sagt fastna. vad ska jag göra? Hur ska man göra för att få in faktan i hjärnan? Vart är min motivering? och vart är den där ansvarsfulla johanna som fanns där för några år sedan? BOOORTAAA. Snälla, vart du nu är, min själ, kom tillbaka. behöver dig.

Det liksom sticks i mina ben och armar och jag kan inte sitta still. Får panik över det här. har nog damp. Måste bannemig ha damp.

Produktiv dag

Idag ska det städas och pluggas som aldrig förr! En vänligt produktiv dag!

Senare ikväll tror jag att Sälen-gänget skulle ses hos Viktor för att prata ihop oss lite. Kommer bli så kul!

Har kommit på att det är något kul som händer varje månad nu framöver. Nu i februari åker jag till Sälen med fina vänner. I mars ska jag på avicii med Olivia. I april är det studentkryssning. I maj är det bal (om jag nu ska gå på den). I juni är det studenten. Det kommer gå så fort! 126 dagar kvar. 126!

Nu ska jag sätta på hög musik och städa järnet. Känner mig för en gångs skull lite duktig!

 

 

Känns bra, ljög nog lite där vaaa

ALike appen måste vara världens skämt. Senast jag kikade eftersatt Kag iallafall en tjej, men det kanske har ändrats? Enligt aLike appen är det så iallafall. Jag är tydligen en kille...

Kylan och värmen och en mysig kväll


Le, le förtusan

Kallt. Fryser och hackar tänder. Har suttit med leggings, jeans, tröja, onepiece, mössa och tofflor på mig och ändå frusit. sedan tände papap en brasa och jag satte på mig en filt, då började jag bli varm.

Kom nyss ut från duschen och sitter nu framför brasan, igen. Ska läsa lite i svenskaboken så att det blir klart. Har ändå inget bättre för mig.

Ska verkligen försöka att skriva här lite oftare, då det är något som jag tycker om. Älskar det.

Nu ska jag läsa lite i boken och lyssna på ljuv musik. Melissa Horn.

Ha en fin kväll!



allt och inget och dåligt och sämst

Har helt glömt bort bloggen. tyvärr. Har haft så mycket att göra samt tänka på. Allt går bara nedför för mig nu för tiden. Både i skolan och privat. vet inte vad som händer... eller jo, jag vet, men är ingenting jag vill dela med mig av. De närmaste vet vad det gäller och du vet vad det gäller. det handlar om dig.

Sitter nu i pappas rum och skriver på mitt CV. Det går som det går. Har ingen bild att bifoga och texten blir konstig. Orkar inte.

Blir även ingen utgång idag. Inte på humör, ingen vill ut och den som jag skulle behöva träffa ska vara där. Personen vill inte träffa mig. Tror det är bäst att jag stannar hemma. Kanske dra utomlands. Vara för mig själv. då slipper man allt besvär.

Känner att detta blev ett dystert inlägg. Men har helt enkelt inget att skriva. inget roligt iallafall.

Det enda roliga jag skulle kunna dela med mig av är att jag sålt två föräkringar denna vecka. Bättre än innan. ordspråket "efter en uppförsbacke kommer en nedförsbacke" kanske stämmer. Det kanske är på väg på bättringsvägen. Släppa allt och börja om. Börja om, göra rätt. Glömma.

Nu ska jag leta reda på en skaplig bild på lilla mig att infoga i mitt word-dokument. lär få leta ett bra tag.

"lifesucks

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0