Hoppar jobb, pluggar plugg

Plugget fick bli prio ett idag. Inget jobb alltså. Känna bra ändå!

Psykologi ska bli klart och ikväll ska jag läsa svenska. Är så skoltrött så det finns inte! Fick dock en liten glädjespurt när jag igår hämtade ut min studentmössa! Happyhappy! Mindre än ett halvår kvar, sen är jag ute från skolan. Som jag längtar!

Längtar även till pl i sommar. Skulle ha beställt biljett igår, meeeen, datorn hos mamma vill aldrig samarbeta när jag ska beställa saker via internet, så får fixa det idag hos pappa. Detta kommer bli bra!

Nu blir det psykologi.

Veckoschemat. Inte ett dugg mycket att göra, nejnej

Misslyckande

Önskar att man kunde ta kort som visade/kände lukt. Då skulle jag ta kort på kläderna jag har på mig just nu. Det stinker rök så man kan tro att jag bott i ett cigarettpaket hela mitt liv...

Förfesten, eller tråkfesten, vi var på, sög. Var så otaggad man kan bli, så klockan 23.30 stod jag på torget och väntade på sista vanliga bussen som skulle ta mig hem. Trist.

Nu ska jag ta bort allt onödigt smink, fix och trix jag la ner tid på och krypa ner i sängen. Ska bli så skönt!
Ladda upp för en dag som imorgon kommer bestå till mesta dels av plugg, men även kalas. Min kusin fyllde nämligen 11 år igår!

När vi ändå är inne på spåret om kusiner så träffade jag min stora kusin på stan idag. Hon var, ja, packad. Så söt.

Sen träffade jag även Ebba, som vi ska fira imorgon, på Tuna idag när vi hade uf mässa, som för övrigt gick helt ok, men var super trist!!!

Nu orkar jag inte skriva mer. Tjarråååå

Glad innan utgång
Lite halvt Depp när man kom hem
Ledsen nu
Senare trött

Tandläkare

Hej gott folk!

Ligger i sängen och är såååå trött! Kom till skolan kl 9 och åkte direkt från skolan till jobbet och kom hem 20.20. Hade alltså nästan inte varit hemma på 12 timmar!! Så inte så konstigt att jag bar trött när jag kom hem...

Nu kommer jag strax somna och har inte direkt så mycket mer att säga. Var med i smejournalen idag. Inte någon vacker bild, men, förtusan, vad gör väl det! Med på bilden är mina 2 snygga vänner med!

I morgon väntar tandläkaren. Mamma följer med som sällis. Vi ska kolla upp min tand som vart trasig sen jag bar 7 år, så vill ta bort den helt och fixa en porslinstand som de har snackat om länge! Så får se hur det blir!

Nattiiiii

Dagens känsla

Dö, rättskunskap, dö

Rättskunskap och lite annat

Ny vecka. Ny dag i skolan. Ny tråkig dag. Måndagar måste vara veckans sämsta dag, liksom söndagen. Ser inget positivt i dessa dagar.

Ligger nu i min säng och försöker få in fakta om tvister, samboförhållanden och separationer. Rättskunskap är vad jag sysslar med. Har prov imorgon så gäller att jag får in allt i min hjärna!

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det mer plugg! Får hoppas på det bästa imorgon. Efter skolan sen blir det jobb. Ska nog även försöka få med Maria ner på stan i veckan och införskaffa mig ett gymkort, om jag blir frisk så att säga. Vill verkligen börja träna! Saknar att vada vältränad och orka göra saker. Är såååå seg nu för tiden. Förstår verkligen inte!

Det ska det som sagt bli ändring på! Nu vägar duschen! Tjabbaaaaaa


J-vla hosta..

Ligger och hostar i sängen och antar att hela världen kan höra mig. Sorryyyy!

Skola imorgon, sedan flöjt och iväg till jobbet. Måste även plugga, så blir en fullspäckad dag!

Nu ska jag försöka sova, om inte hostan hindrar mig så att säga...

Från i fredags. Sötisar

förra året


bild från 2011, min 18årsdag

jodååå

men gud! vad hände med bilderna i förra inlägget? haha

Nu sitter jag ialalfall och försöker plugga. provet på tisdag kommer gå fint.. eller

hittade även en lite glad bild på mig. så, ha en bra dag

Fredag och lördag och trasig sko

Hej ni fina!
Utgången igår vart nice. Den var bra. Drog i till stan till halv 11. Lite väl tidigt enligt min smak, men folket började rulla in vid 11, så det var helt ok ändå!

Dansade och pratade med folk. Sen gick min sko sönder. Hela klacken i princip låtsande. Nice.

Vaknade vid 9 i morse av att pappa pratade i telefon. Trött som en jag vet inte vad. År iallafall frukost och sen åkte pappa och jag till Elgiganten och fixade ny plast till mun mobil. Så nu ser min mobil vit ut iallafall än svart som den var innan, av all skit...

Sedan tog jag bilen till Markus där Denice, tobbe och Viktor var. Vi letade stugor till Sälen på sportlovet så imorgon ska vi boka stuga. Kommer bli så bra!

Åkte hem vid halv 11 och när jag kon hem kollade jag och pappi på "blood Diamond", som enligt mig är en bra men hemsk film, sorglig med för den delen.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Imorgon väntar en full dag bestående av plugg. Ser icke fram emot det..

Hoppas ni alla haft en bra daaaaag!

Några bilder från igår! Bland annat vild på min sko, hur fin den blev under kvällen.

 

Aldrig ensam

Blir så ledsen. "aldrig ensam" reklamerna är för sorgliga. De är så söta. Tänk på alla stackars människor som är alldeles själva. Mystanter och gubbar. Funderar på att smsa över lite pengar. Vi människor borde börja tänka lite på andra och inte vara så jävla egoistiska som många är. Är inte något dåligt att tänka på andra i mellan åt också...

Till dagen. Skrev inte klart religionen igår, så åkte till skolan. Var helt ok. Sen ringde jag mamma och hon bokade av min ansiktsbehandlingstid. Hostar så mycket så det funkar inte.

Ikväll ska jag iallafall ut, så ska snart tralla hem till pappa, duscha och börja fixa mig lite smått. Sen drar jag till Sofie för lite föris.

Kan bli en bra kväll!

Love you mammi och pappi!

lycklig

Blev lycklig idag. Inte bara för att jag vågade göra en sak som jag inte vågat tidigare, utan även för att mina kläder från monki hade landat på ica och är nu i mitt hem. så fina kläder och jag är så lycklig.

Dock kunde jag vart gladare ifall min hosta lagt sig, men, självklart inte. Hostar som en jag vet inte vad.

Måste bli bättre tills imorgon, då jag först ska på ansiktsbehandling. Är kanske inte så kul om jag ligger och hostar stackaren i facet hela tiden. Sen ska jag även ut på kvällen. Hem till Sofie innan och fira henne. Kan säkert bli super skoj!

Nu ska jag skriva klart en liten halvuppsats inom ämnet religion och sedan sova. Det är nämligen så att om jag blir klar med religionen idag och skickar in den innan den tidiga lektionen imorgon är jag ledig, och det tackar jag inte nej till. Så ska fixa klart det nu.

tjingelixeeen


instagram: sooommarsnart
kik: sooommarsnart

finally

glad. äntligen ville datorn samarbeta med mig och lite smått och gått från monki är på väg hem till sin mya ägare (mig det vill säga).

Nu ska jag snart sova och hoppas på att jag känner mig på topp imorgon så att jag kan gå till skolan!

puss å kram


bild i repris gånger x antal gånger. från i somras

sjukling börjar bli osjuk

Hej vackra ni!

Efter att ha hostat konstant sedan klockan åtta i morse, börjar jag känna att jag är på bättringsvägen. Helt OK faktiskt, så antagligen blir det plugggggget imorgon. tjiihoo, love school (ironic)

Legat och degat hela dagen men känner ändå att jag är seg som kola. Hur går det ihop? I dont get it.

Hoppas att maten snart är klar, magen här nämligen börjat prata med mig på det där konstiga språket, språket som jag antar betyda "ge mig mat".

Rrrrrrrr, klockan rang, som jag säger, ringde, som alla andra säger att det heter. vad är rätt? who knows.

Nu är iallafall maten klar och maten ska få översätta magens mystiska språk för mig.








Sjukling

Hej!

Med tanke på att jag har börjat instagramma (sooommarsnart), har bloggen kommit lite efter. Ska försöka bli bättre på detta, med tanke på att jag älskar att skriva.

Jag ligger iallafall hemma och är sjuk. Hostig, ingen röst, skiftningar mellan att vara varm och kall och gå på Ipren.

Blev alltså ingen skola idag och blir inte heller något jobb. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. har verkligen inte tid att vara sjuk och borta från Skolan.

Nu ska jag nog läsa lite svenska bok i temat skräcklitteratur. Får se hur detta slutar.

Detta är vad jag går på idag

Slapp och skönt och sova

Skön och slapp dag.
Nu ska jag sova.
Slappa igen liksom.

Avicii

Biljetterna är äntligen uthämtade och jag är så lättad. Olivia, jag och massa andra förväntansfulla bebisar kommer stå och hoppa och skiva av glädje i Globen i mars. Snart sååååå!!

Andra planer

Planerna med att åka ner till stan och köpa gymkort och träna, gick förlorade då jag vaknade med hosta och halsont som gjorde att jag inte ens fick fram ett ljud från min mun. Orkar inte vara halvkrasslig!

Jag skulle även ha åkt och hämtat ut biljetterna till avicii som äger rum i mars, men då har jag världen bästa mamma som fixade det. Du är guld värd och jag älskar dig!

Så nu ligger jag och kollar på något matlagningsprogram och funderar över om jag ska gå och värma lasagne som mamma lagade igår. Mööööms

Något som inte är lika möms är att det snöar ute. Det sista jag vill ha nu är vinter och snö. Våren, solen och sommaren. Kom tillbaka!

Snövädret som är i full gång just nu...

biiiiip

Sovmorgonen i morse var nog det skönaste på länge. Trots att jag har haft mer eller mindre sovmorgon varje dag denna vecka (förutom i måndags) var denna eftertraktad. Det var dags för idrott och alla hade ställt in sig på badminton.

"Idag ska vi göra något som jag inte brukar göra" - säger idrottsläraren.
"ställ er på kortsidan så ska jag berätta vad vi ska göra", forstätte han.

Han gick mot sterion och satte på det, CDn, ding ding ding, det var dags för biptest.

Fuck, det var det som kom fram i mitt huvud, fjdlöajs-llasöadm ökadg fuck. För det första var jag helt slut i benen från gårdagsens pass med mamma i vardagsrummet vilket även gav mig en inblick i att jag inte alls har någon bra kondition längre. Trots det gör jag mitt bästa och slutar som femma i klassen. Bäst bland tjejerna. Inte för att det ska låta skrytigt, men jag tyckte min tid sög. Visst, jag visste att jag inte skulle få lika bra som jag fått förut, men ändå. 14,7 fick jag förra gången. Denna gång fick jag 10,5. En klas försämring. Dock vet jag att det säkert var folk som gärna hade bytt ut sin tid med min, men jag var inte nöjd.


Glad blev jag då när Tommy sa att vi ska ha ett nytt test i april, så nu ska jag banne mig träna som en galning till testet och vara minst lika bra som jag var förut. Så imorgon ska jag och Maria ner på stan och köpa gymkort och även ta ett pass. Känns bra faktiskt!

Nu har jag precis krypit ner i sängen och ska sätta på paradise hotel norge avsnitt och sedan sova. Ska gå upp hyfsat tidigt imorgon och dra in till stan som sagt. Det här kan bli bra!


"mmmmmm snygg johan leker model osv, GLUGH" - antar att det var så baggebror skulle sagt om han nu läste detta och såg denna bild. GLUGH på dig med, broder ;)

Från noll till femtio

Slutkörd tjej efter ett 15 minuters pass med mamma. Styrketräning. Paolo Roberto. Behöver jag säga mer? Orkade knappt de 15 minuterna. Okej, jag erkänner, jag gav upp efter 10, då halva tiden bestått av paus. 5 minuter var vad jag klarade av. 5 minuter! Detr helt sinnes! Vad har hänt med min kondition och styrka? Boooorta

Ligger helt död på mon säng och känner redan av träningsvärk i mina stackars ben. Idrotten i morgon kan jag glömma, känner jag nu. Jag är ju värdelöst!

Trots att jag tidigare idag inte kunde höra en enda Situps, vann jag Situps tävlingen mellan mig, mamma och min bror. Min bror gav upp först på ca 40. Min mamma gav upp på 50 och jag klarade över 50 stycken! Wooollaaaa. Hur gick det till? Från att ha klarat noll, zeeero till 50+. Galet. Tack du Gud om du nu finns.

Nu ska jag belöna mig med ostbågar.

Ps. Har börjat med Instagram som alla andra. Ville vara en fisk och följa strömmen. 4 bilder är vad jag laddat upp. Men men. Sooommarsnart heter jag iallafall, ifall någon är sugen på att kika efter. Jajapppp. Tjohej

Dag i fåordsform

Nyss vaknat. Helt ok pigg. Snart blir det frukost. Göra sig i ordning. Skola. Hem. Jobb. Hem. Äta. Sova.

Nattnyårsmat. Satt finast

Tsatziki

När jag kom hem efter jobbet, som över förväntningarna gick hyfsat idag, åt jag maten som fanns. Sedan tog jag en varm dusch och kollade sedan på tsatziki - vänner för alltid, tror jag den heter. Jätte mysig film! Länge sen jag såg sen, så var kul!

Nu ska jag nog gå ner och ta något och äta. Kvällshungern är återigen här... Sedan blir det att sova!

Ibland är man sådär lite extra snygg...

Värd dag

Mitt förta inlägg, hade jag kunnat vänta med att skriva. Inte för att dagen inte var bra, utan för att vi knappt hade någon skoldag. Hade bara en lektion och sedan var det bara att säga tack å hej och åka hem. Värd skoldag? Nja...

Sov i 2 timmar när jag kom hem, otroligt skönt!

Nu har jag ätit upp en liter vindruvor och ska strax gå till bussen som ska ta mig till jobbet. Hoppas på en bättre dag än igår!!

"ny dag, nya möjligheter"

Rubriken säger ganska mycket. Med tanke på att gårdagen blev i princip sämst, så får man göra det bättre idag. Ny dag, nya möjligheter.

Nu ska jag ner och äta frukost, sen ska jag snart till bussen.

Har nedan kommer 3 flummiga bilder från nyss. Hareee, jodåsåatt

sämre än det sämsta

Första dagen i skolan. suck. historia lektionen sög, internationella ekonomin lika så. Dock var det filosofin som sög mest, den sög riktigt hårt. Vi fick reda på vårt slutbetyg. kunde inte ha gått sämre... är så besviken och ledsen. De första prov vi hade fick jag alla de tre olika betyg, denna gång fick jag bara två av de. betyget slutade på det sämsta. ja, jag anser nästan att ett g är sämre än ig. Är så ledsen. Så jag och maria gick och köpte en varsin smoothie i skolcafeterian till UF lektionen som sög den med...

Ingen flöjtlektion idag vilket är lika bra. Sen i kväll blir det jobb, om jag orkar. Jodå, det får jag se till att orka!

Nu ska jag nog gå hem, orkar inte vara kvar här längre. Första dagen sög alltså riktigt hårt. Sämre än så kan det nog nästan inte bli.


love you aaaaall

Skolstartspremiär

God morgon små hönor!

Gick upp för en timme sedan och var pigg! Hur skönt som helst. Gick ner och år frukost med min bror och mamma. Läste tidningen för en gångs skull och det stod om mayafolket och deras uträkning om att jorden kommer att gå under i år.

Enligt alla argument för att det är sant, stämde, vilket gjorde mig lite fundersam, blev nästan lite nervös och rädd. Detta år kanske är det sista som vi lever på, lever i. Jag kanske dör som 19 åring!

Jag vill nästan ändå ge en eloge till mayafolket som har satt säkert nästan hela det mänskliga folket i oro för detta år. Själv tror jag nog att det är bullshit, men vem vet helt säkert... Mayafolket verkar ju vara helt säkra på sin sak iallafall...

Nu ska jag snart gå till bussen, så avslutar detta inlägg nu. Hoppas ni alla får en bra första skoldag!

beställningsproblem

sitter hemma hos mamma och bara tar det lungt innan jag snart ska gå och lägga mig.
Färsökte beställa hem sakerna från monki som jag visade plus lite till saker, men såklart ska det inte funka! så får antingen fixa det i skolan eller åka hem till pappa någon dag och fixa det!
Imorgon är det som sagt skola, så ska snart gå upp på mitt rum och lägga mig.
En samanfattning om mitt sista jullov:
Det har varit slappt men underbart.

tack å hej
en oredigerad bild från i somras!

troligen lite nytt


kommer troligen att skicka hem dessa grejer som är på rea på monki
Sköna och starka, färgglada kläder som jag tror kan bli perfekt till i vår.
Såg även ett par fräna brandgula skor på monkis hemsida, fast de kunde
kan inte beställa från hemsidan. Så får nog gå ner någon dag och kika
efter de. Tror nämligen att de kan bli riktigt coola till antingen shortsen
eller bara till jeans och någon oversize tröja, till bland annat de på bilden.

ett sken på himlen, tänt för dig








"vi tänder den sista lyktan för allan, eran farfar", sade pappa när vi släppte iväg den sista lyktan. Det är snart 10 år sedan som han försvann från våran jord. Vila i fortsatt frid, farfar ♥

Sämntuta

Somnade om frukosten som vi åt hyfsat tidigt idag, tills nu. Vaknade av att jag drömde att jag var medhjälpare till att råna jc med daniel Volfs och 4 andra. Lyckades dock smita och helt plötsligt var jag på jobbet.

Har på sista tiden börjat drömma otroligt mycket och kommer ihåg det mesta. Det är drömmar om allt från skräckinjagande drömmar till detektivdrömmar. Har dock några gånger vaknar av att jag pratar högt, skriker eller till och med gråter. Något i mitt huvud verkar vara oroligt, med tanke på att jag drömmer hela tiden.

Nu ska jag städa rymmer och sedan sätta på datan för att redigera några få bilder från igår.

Den fina vintersolen som lyste över ängarna när vi var på väg till Åsa här om dagen.

Kinesiska lyktor

Så mycket bloggande som jag hoppats på blev det inte denna dag.

Jag har bara tagit det lugnt och kollat film i princip hela dagen. Åt mat med pappa, bror och Åsa och sedan tände vi en kinesisk lykta, som ett "fyrverkeri" fast det är en lykta. Var jätte vackert! Tog lite bilder med systemkameran, så de bilderna kommer i dag, lite senare.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Bara en dag kvar på lovet, mitt sista jullov, så har bestämt mig för att gå upp skapligt tidigt!

Nattinatt

Söt Amanda på bild!

Gårdagen

Blev utgång. Var ganska kul, till en början. Var inte alls så roligt folk som jag hoppats på så deg från brasseriet vid 1 och fick bara och satte oss på olerys. Sedan ringde jag Robin och han bar gullig och kom och hämtade mig Amanda och Matilda. Han skjutsade hem de och sedan följde jag med honom hem.

Vaknade vid 1 ungefär och då va det mat. Nu är Robin i duschen och jag ligger halvdöd i sängen.

Vi ska snart åka hem till mig och kolla på harry Potter. Kan bli kul!

Första gången jag gjorde cupcakes. På bilden är den dock uppäten, menmen.

fyra olika sidor av mig

Dagens

Tänkte faktiskt bjuda på en dagens idag, altan hur jag har valt att se ut denna soliga dag. Med tanke på att det är sådant soligt och vackert väder ute, valde jag att se lite vårig ut. Rosa sjal, hallonröda läppar och naturlig sminkning. Tog även fram min vårjacka, en beige sådan i en À-formad kavajform från monki. Kärlek till monki btw.

Sitter nu i bilen på väg till Åsa. Känner på mig att denna dag kommer bli bra. Solen har gett mig ett budskap. Det blir ljusare.

 

Tokigheter, kalas och ändrade planer

Tokigheterna som Vi i våran familj hade med att vi skulle gå upp klockan 9, klarade varken min pappa, jag eller min bror av. Däremot väckte pappa oss nyss, strax innan 11, som enligt mig var alldeles för tidigt ändå...

Pappa har börjat med frukosten och jag ska hoppa in i duschen. I eftermiddag någon gång ska vi åka till pappas tjej Åsa för att fira henne. Hon fyller nämligen år idag!

Får se vad som händer ikväll, har inte några planer än, men eventuellt ska jag ut med Elin och hennes gäng. Kan nig bli kul. Var länge sedan jag träffade den tjejen!

Oturligt nog blev inte planerna att åka till Mjölby av. Ingen var sugen, så det får bli en annan helg. Skulle vara super roligt!

Nu ska jag kliva upp ur min säng och se vart dagen kan föra mig! Ha en underbar dag, kära läsare =)

Min vackra vän Olivia och lilla jag. Snart smäller det tjejen, snart smäller det!

Tokigheter

Efter att ha gråtit ut alla de tårar som fanns i min lilla kropp satte jag på Paradise Hotel på tv6play i stället. Nu när jag kommit i kapp med alla avsnitt ska jag ta och borsta gaddarna och lägga mig. Pappa har fått för sig någon tokig idé att väcka mig och min bror klockan 9 imorgon, så att vi ska komma in i vanor igen. Tokigt, säger jag, men tja, det kanske är bäst så.

God natt fina ni ♥




Förra årets Peace&Love med världens finaste vän. Och iår drar jag dit igen. Med samma fin vän. Du förstår nog inte hur bäst du är, min knasboll

Stort problem. Mobbning

Sorglig film. Kan inte säga mycket annat än det.
Satte även på "älska mig" och "tusen gånger starkare". Blev en riktig svenskfilm-torsdag.

Grät även till "älska mig", så otroligt hemskt att det finns så hemska människor. Mobbning. Förstår mig inte på sådant folk. Jag vill inte gå in på detaljer och jag vill inte peka ut någon. Men jag har varit i samma sits som huvudkaraktären i filmen Alice befann sig i. Bli utstött, känna sig ensam, få hatord mot sig, känna sig värdelös, känna sig oälskad. ja. jag har vart där.

Det är en sådan hemsk känsla att inte veta vem man ska vara. Hur man ska vara. Man vet inte vem man är och miljön gör en då ännu mer osäker och tveksam. I filmen "tusen gånger starkare" kändes det som att huvudkaraktären Signe blev som en tvillingsjäl till mig. En tystlåten tjej som egentligen har så mycket så att säga. Precis som jag. Tystlåten men ändå fyller min kropp så otroligt mycket som egentligen vill komma ut i ord. Blyghet och osäkerhet.

Att karaktärer kan få sådan innebörd i ens liv, är något som jag aldrig varit med om på samma sätt. Helt otroligt hur en människa, hur jag, kan fyllas med så otroligt mycket känslor och få så otroligt mycket att tänka på genom att ha sett några filmer. Att budskap i filmer kan betyda så mycket och verkligen få någon att känn igen sig så otroligt mycket. Att det på något sätt finns någon som förstår.

Jag vet att det finns många där ute som kämpar för samma sak som Alice och Signe kämpar för. Mobbning, osäkerhet och blyghet, precis som jag en gång kämpade för det. Känna att man duger till, veta att man är älskad.

Genom åren som har gått, så har jag blivit en starkare person. Jag vågar säga vad jag tycker, tja, oftast iallafall. Det är så mycket som hör ihop med detta. låten "ju mer dom spottar" med kapten röd. Filmerna som jag nyss nämde och de erfarenheter som jag själv varit med om. Blivit utsatt för kanske man närmare bestämt kan säga. Jag tror, och numera vet, att man växer genom att man en gång har blivit nedtryckt. Kännt sig oälskad. Varit blyg. Varit tystlåten. Blivid kränkt. Blivit utsatt.

Jag vet att just jag inte kan göra någon större förändring när det känner mobbning och folk som känner sig utstötta och nedtryckta, utfrystna och oälskade. Men jag hoppas att de som faktiskt kommer att ta sig igenom denna text som jag nu lagt ner tid på tar åt sig av det som genom mina tankar har kommit ner till ord.

En person, just en person kan kanske inte göra mycket nytta. Men genom att en person gör något kommer förhoppningsvis fler personer att göra samma sak. Jag vill verkligen, jag hoppas verkligen att detta som i så många år varit ett problem som i dess tur leder till ännu mer problem, ska ta slut. Få ett avslutande.

Jag har hört att jag är korkad. Jag har hört att jag är osmart. Jag har hört att jag är en dum blondin. Jag har hört så mycket. Jag är inte den smartaste hela tiden och jag förstår inte alltid allting. Men jag är tillräckligt smart för att förstå att det här är ett problem som inte kan forstätta. Mobbningen. Mobbningen måste få ett avslut.

Låt ingen hugga er i ryggen. Stå upp och visa vilka ni är. Ni kommer växa så otroligt mycket som människor.

Torsdagsmys

holaaaa!

Igår vart det utång, fast utan något drickande. Första gången detta skedde för mig och, tyvärr, troligen även den sista. Går helt enkelt inte att släppa till på samma sätt, tråkigt nog.

Var på utestället Brasseriet med Maria, Tom, Niclas, som även fyllde 19 år igår, Johan, Johan, Amanda, Victor och tre till som jag inte minns namnen på.

Med tanke på att jag inte drack, görde jag bil. Så när klockan slagit ett bestämde jag och Amanda oss för att ta en sista dans och sedan åka hem. På vägen till Amanda tog vi ett stopp på Mc Donalds och tog ett mål. Strax därefter kom öven Linus och Daniel, mina baggebröder, innanför dörren. Blev lite snack med de innan jag körde hem Amanda till hennes och jag fortsatte hem.

Kom hem vid två och då blev det lite skype samtal med mina bröder innan jag la mig.

Vaknade vid 15.00 idag. Förstår inte hur jag kan sova så länge! Nu är jag iallafall utvilad, men måste börja gå och lägga mig tidigare och även vakna tidigare. Snart börjar skolan igen och då är det nya tag som gäller, så är nog dags att börja återställa sig.

Strax ska pappa åka iväg och inhandla lite gott och hyra film. Jag har beställt souercream onion chirre och filmen "jag saknar dig". Var en kompis som skrev att han såg den igår och jag har länge velat se den. Han berättade att han många gånger fällde en tår eller två så det lär bli samma sak för mig, med tanke på hur känslomässigt berörd jag kan bli.

Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum innan det blir filmmys. Torsdagsmys.


Funderar på att någon dag, när solen lyser på himlen, gå ut och fotografera. Saknar verkligen känslan av att hålla i kameran och knäppa några bilden. Känslan att jag och kameran på någon konstigt sett är ett.
Motivet på bilden tog jag i förra sommaren år 2011

Inte trött

Frågan är ju vad jag gör vaken ....

Onepiece

Myser på lagom i min onepiece!

Finaste vän

Amanda, du må vara den bästaste vän man kan ha. Att få ett sådant meddelande i sin logg, kan göra ens dag helt bäst. Du är bäst. Bästbäsrbäst. Världsbäst!

nytt redigeringssätt


När jag har si sådär inget att göra, brukar jag, som säkert många gör, försöka fördriva tiden på något sätt. Med tanke på att jag älskar att fota och hålla på med bilder, blir det ofta min sysslesättning, bildredigering.

Jag tycker det är intressant att exprimentera med bilder, för att se hur olika bilderna kan bli med hjälp av olika styrkor på olika redigeringskategorier.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna bild. Konstig, kanske är det rätta ordet. eller varför inte elefant, låten som spelas från mina högtalare, KENT var det som sagt.

pokemon


film. Det var det som slog mig när jag vaknade. gick in till vardagsrummet och letade fram filmer. hittade pokemon, och kände att det var riktig nostalagi.

ååh, den var så bra. så söta figurer men picatchu är ju sötast. hihihihiih. musiken och allt. lite läskigt att man kommer ihåg allt, fast det var 11 år sedan jag såg den sist...

nu har jag bytt ämne, sysselsättning. från nostalagi filmer till nutidsmusik, som i och för sig också har litedåtidsminnen. KENT. Och KENT kommer till peace and love i sommar. fatta! gaaah. blir tokig. denna sommar kommer bli grym. detta år kommer bli grymt!

Har en sak att berätta här på bloggen, men det kommer att komma upp lite senare när det börjar närma sig och det är 100% klart. Det är iallafall något som kommer bli ett minne för livet för lilla mig!

En ny dag

Vaknade vid 12 idag. Ställde faktiskt klockan på kvart över 12, måste sakta men säkert börja komma in i skolrutiner. Nästa vecka smäller det ju, tyvärr... Hade inte suttit helt fel med några veckor extra lov.

Kom nyas ut från duschen, så nu ska jag äta frukost, eller kanske lunch? Lunch blir det nog! Sen funderar jag på att sätta på någon film. Blir väl antagligen Harry Potter, med tanke på att det är i princip de enda filmer vi äger... Tv kan jag inte kolla på, då pappa sa upp visat-kanalerna för någon vecka sedan, och då försvann även 3an på köpet. Min kära trea :(( sad chey

Såååå, men får väl göra det bästa av det. Jappjapp.

Känner att detta inlägg blev lite värdelöst, så lägger på. Im hanging up!

Pussilipusspuss

Ps. Orkade inte fixa med nyårsbilderna igår, så gör det aningen idag eller någon annan dag denna vecka. För denna vecka kommer de upp iallafall! Ds.

Supermys

8/10 kommentarer och statusuppdateringar handlar om "sommaren med Göran" som visas på kanal 4 just nu. Följer strömmen och myser ner mig i soffan med pappa och vindruvor och kollar på filmen. Supermys!

Andra dagen på året

Vaknade vid 14 idag och var fortfarande trött. Har gått omkring i myskläder hela dagen och mössan jag fick på nyår av någon gentleman.

Snart ska jag gå och möta Amanda. Hon ska lämna tillbaka sakerna hon lånat av mig, den lymmeln.

Ska redigera lite bilder från nyår nu på mobilen, så om ett tag kommer ett inlägg upp med bilder från nyår!

 

nytt år

trots att nyår inte blev som väntat, blev det grymt! Askul folk och bästa stämningen. ett bättre nyår får man leta hårt efter!

idag mådde man som man gjorde, men lätt värt, ändå.

tog förvånadsvärt ganska mycket bilder med mobilen igår, så bilder kommer imorgon. (läs idag, är ju faktiskt ny dag)

känner att jag måste sova nu, fastän jag inte är trött...


en bild som togs i höstas, förra året, 2011

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0