999

Kents nya. Jag blir tårögd. Så vacker är den. 999. Nionionio. 3x3=9+99. 999.

Vet inte hur många gånger jag satt på den fina låten idag. Nynnar på den vart jag än går och sjöng på den i duschen. Den har liksom fastnar. Jag kan inte hjälpa det. Men samtidigt gör det mig ingenting. Den får gärna sitta där. Ha den i åtanke liksom. Dock vill jag inte sönderspela den, så att sen blir uttjatad som jag lyckats få andra nya kentlåtar att bli. Väldigt frustrerande...

Något annat som är minst sagt frustrerande, är att mitt spotify inte fungerar. Blir så arg! Någon expert som skulle vilka vara en hjälpande hand? Call me!

Har nyss plockat undan i rummet och snart ska jag sova.

Imorgon åker pigga och glada personer som har uf-företag till Nyköping, för en mässa. Mitt företag anmälde sig inte. Lite tråkigt i efterhand, men samtidigt skönt. Har så otroligt mycket i skolan så jag blir nästan lite ledsen.

För att dämpa sorgen ska jag sola imorgon. Sen kanske träffa chrilleboi + någon kompanjon, ifall inte jobb och skolarbete tar över, så att säga.

I dessa svåra stunder, är jag glad att det finns musik. Fin musik, som Kent. Kent. Tack för att ni finns och förgyller min dag. Bokstavligen. Förgyller min dag.

Vår-feeling

Igår var det årets första grill och idag var det årets första slagstaglass. Våren är verkligen här, på riktigt. Inte en sekund för tidigt! 27 grader i solen. Helt sinnes! Älskar det!!!

En vecka kvar i skolan nu, sen är det påsklov och studentkryssning. Längtar galet mycket!

Nu ska jag dammsuga rummet. Jippi...

Släcker ljuset

Dags att sova.
Hoppade jobbet idag, som igår, och satsade på plugget. Jodå, gjorde en hel del. Känner mig suveränt duktig. Flitig som få. Belönade mig med "top model Sverige", "lyckan i la" plus nuetella. Muuuuumma.

Säger god natt nu
Tjooooooo

Callicallicuttacuttacutta ehoehooo

Mitt lokalsinne är inte det bästa, men efter igår lär jag vara kung ute på vägarna. Agerade nämligen taxi och var nog i princip runt hela staden och enda ut till Mälardalen där jag hämtade upp 3 pojkar. Släppte av två utav dem i Torshälla och åkte sedan vidare till djurgårn där Oskar hoppade av, och likaså jag. Övernattade där.

Drog hem vid 12, åt lunch, duschade och sov. Nu sitter jag i mitt rum efter att ha provat på COD. Jag sög och blev överlycklig när jag lyckades döda en person, som blev den enda jag dödade...

Funderar på att plugga litegrann. Blir nog så. Sen drar jag inte hem till mamma i kväll, som vi alltid gör på söndagar. Vi har nämligen kommit överens om att vi är två veckor på vardera ställe i fortsättningen, pga den jobbiga packningen som uppstår varje vecka.

Hade inte så mycket mer än det. Tjollahopp!

God natt

be happy

Stirr

Pengarkris

Jag som var bestämd att jag inte skulle gå på balen, ska tydligen gå iallafall, med ett tjejgäng, då vi är för fina för alla killar hehehehhehhe. Ne, men, det blir kul! Så drog iväg med bilen och tog ut pengar nyss så lämnar in det imorgon! Nu är man fattig som en bondlurk. Men lätt värt det! Lär ju bli ett minne för livet trots allt. Studentklännking till flak är klar. Så en klänning till kvällen + balklänning är det som fattas. Detta blir ett dyrt år. Inget bra för min lilla ekonomi. Menmen. Man tar ju ändå bara studenten en gång. Och om 18 dagar är det studentkryssning. Wihooooo!

Nu ska jag städa i mitt rum, skriva hälsodagboken som ska lämnas in imorgon och även göra projekt. Nästa vecka ska det vara inne, det sista projektet. Lycka!!

Dags att göra lite verkstad. Tjarrråååå!

Älskar vårt svenska, vårväder!

hej gullisar <3

Hej alla älsklingar, mitt namn är emil och enligt johanna så är jag bäst i världen <3333
hiih gooo heeej :D alt bra? :D härrrrrrliiigtttt
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE HE
XJD
JOHANNA.
VAD GÖR DU ?
jag sitter här :/ och pratar med dig :D vad gör du? xDDDD
OMG asså är det säkert? som du kanske vet så är jag stum :/ det är fett SADFACE :(
nejmen stackaren.......... det lät ju inte direkt så kul..... men men, så kan det gå Xdddd
nej asså jag vet inte hur jag ska bära mig åt, snälla kan du hjälpa mig? :D
ABSOLUT <3 jag är en hjälperska och hjälper alla cpbarn :) så jag finns där för dig <3
det betyder alltså att du har hjälpt mathias? :D:D:D:D
ja, han är cpbarn number oooooooneeee
du får inte glömma att han är en såkallad looner :/
sanning </3
javet ibland kan sanningen vara riktigt hård :)
så sant.... blir ju deppig.... typ, ja, typ, dör. shiiieeeetttttt, omg xDDDP.S.           GLÖM INTE ATT LÄGGA TILL Juicetrah PÅ XBOX 360. tack på förhand alla bästa följare :*

Sol, Kärlek och sommarklänning

Måste även tillägga att jag var glad idag, trots att jag faktiskt var riktigt arg. Men jag var glad ändå. På något konstigt sätt. Det var sol. Men jag satt inne. Men jag var glad ändå.

Fick nog energi av solen, fast jag satt inne. Satt på mitt rum. Låg under mitt täcke och läste "egoboost". Det behöver jag.

Jag satte på mig min fina, nya sommarklänning av vit spets, hatt, blommiga sandaler och smycken. Jag blev glad och lycklig. Solen lyste. Jag var fortfarande inne. Jag kände inte solen, fysiskt, men jag kände den ändå. Det var härligt.

Jag gillar nog sommaren ganska så väldigt Mycket. Väldigt, väldigt Mycket. Den är fin. Precis som solen och min fina sommarklänning. Jag längtar till sommaren. Sommaren kommer bli bra. Jag är bra. Det lärde jag mig i blondinbellas bok. Jag är bra. Jag är fin och jag räcker till. Jag gillar sommaren. Jag gillar värmen. Jag gillar min sommarklänning. Jag älskar min hatt.

Gilla. Älska. Älska. Gilla. Tycka om. Tycka om låter bättre. Jag tycker om, helt enkelt

söndagen

tjääääna!

Kollade nyss klart på bigbrother. Hanna.w lämnade, rodney från förra säsongen kom in. jappjapp

Borsta tänderna och lägga sig står på schemat och sedan väntar en ny vecka!

såhär ser schemat ut;
måndag; jobb
tisdag; jobb
onsdag; jobb
torsdag; jobb
fredag;-
lördag;-
söndag;-

jobb & inget

öppen för förslag

hör av er

//annons

puss och kram, tjingeling

image description

Mitt och ditt osv

Frågan är ju vad felet är på folk när de hackar sig in på konton och grejer. Det är inte direkt första gången jag lie drabbad av det, då någon hackat sig in både på min hotmail, msn och fb. Men nu har någon tydligen hackat sig in på mitt iTunes-konto och använt upp alla pengar jag hade där. Hur kul?! -10000 på en skala.

Vad vinner folk på det? Fattar verkligen inte det. Är det så jävla svårt att hålla sig borta från andras saker? Vet inte folk vad som är sitt och vad som är andras saker? Blir så trött på sånt här. Liksom, den som hackade mitt konto har köpt saker som stavas på kinestecken. What? Hur hittade någon i Kina/Japan mig och mitt konto? Och ska det inte räcka med att man byter lösen X antal gånger? Ne, den fortsätter ju såklart att handla upp varenda krona förutom 1kr, som man inte kan göra något med. Visst, jag hade 176 kr kvar, det är inte hela världen. Är bara så otroligt trött på att folk inte kan hålla sig till sina saker.

Nu ska jag städa och hoppas på att bli helt av med min spysjuka. Usch!

Ha en bäst kväll!

cp-allt

cp-kul att cp-bussen är cp-sen så att jag missar föreläsningen i aulan, framtidsdagen.
Är så förbannad nu så jag blir tokig.

plugga blir det att göra och öva lite inför intervjun i eftermiddag. Det ska mannemig gå bra!

100 dagar

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0