Vinden borde vända

Tjena bloggen. Hva skjer? 
 
Tror jag har kollat lite för mycket på Paradise Hotel Norge, eller så är jag bara lite inspererad av min Boston-kompis Janni som har fixat boende och jobb i Oslo, Norge och ska flytta dit. Jag vill också. 
 
Igår var det dags för jobb igen på Berendsen. Världens tråkigaste jobb. Ena positiva är att det inte räknas som sommarjobb längre, vilket ger mig någon slant mer i timlön. Suck on that!
 
Blev en tidig kväll igår, efter att Anders och Hampus åkt hem efter typisk tacofredagskväll och lite spelande och brottande. Man blir så trött när man jobbar, fast ännu segare när man inte gör något alls. När ska man bli nöjd?!
 
Idag regnar det och är så tråkigt väder. Jag vill ju hitta på något skoj... Blir eventuellt bio med Hellen, eller bara hemmaslapp hos Anders med familjen. Skulle nog helst av allt vilja gräva ner mig tills nästa sommar, eller åka utomlands. 
 
Med tanke på att jag fortfarande bara sitter i sängen, helt ofixad, borde jag börja på det planet och se vart dagen tar mig. 
 
Hörs
 
Bild från typ min enda soldag denna sommar. "Man ska vara glad för det lilla" osvosvosv

Life is about using the whole box with crayons

Black N White

Live's pretty good atm

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade igen. Jag har faktiskt haft ganska fullt upp för att vara ärlig. För två helger sedan kom min vän Emma från Chicago hit över helgen. Hade det hur grymt som helst med henne med en festkväll och en myskväll. Har träffat Olivia och Amanda på stan för en fika och prat. Väldigt trevligt att träffa de tjejerna efter en lång tid. Förra helgen hade jag förfest hemma hos mig med massor av härliga människor innan en grym utgång på Harrys. Det var "Sommarens sista suck" i Eskilstuna förra helgen, om det ens heter så längre (?!), så var väldigt mycket folk på stan vilket var kul. I Onsdags träffade jag Hellen, Josefine och Sofie för första gången efter 2 år. Var så otroligt kul att träffa de igen! Vi träffades hemma hos Josefine för lite myskväll med grönssaker och dipp och massa snack och skratt. På fredag ska jag och tjejerna ha grillkväll och dricka gott och förmodligen gå ut, och på lördagen blir det utgång. Nästa helg ska vi fira Louise som fyller 21 och som snart flyttar tillbaka ner till Malmö... Helgen efter det har jag förmodligen planer med Olivia och Amanda, mer om det när saker och ting är bestämt. Däremellan har dagarna mest bestått av jobb och tid med Lucas. 
 
Jag har nu jobbat min sista vecka på Berendsen, trodde jag. De ringde idag och ville att jag skulle komma in 3 veckor till, så börjar nästa fredag igen. Asskönt att få in mer pengar, men är ju allt annat än världens roligaste jobb. 
 
På talan om jobb, så fick jag jobbet på Transcom som jag var på intervju för på några veckor sedan, så ska skriva kontrakt på tisdag. Har även fått en annan arbetsintervju nästa torsdag, vilket är toppen! Känns så bra! 
 
Nu börjar jag äntligen känna mig hemma igen, och tror att min vistelse i Sverige, hur lång eller kort den än blir, kommer att bli hur grym som helst! Jag har nog mer människor omkring mig än jag trodde...
 
 

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0