Missing the USA

Mina bästa vänner från USA är nu hemma i Sverige igen. Vi är återförenade, fast ändå inte. Det var idag tre veckor sedan jag satte mig på ett plan som skulle ta mig tillbaka till Sverige, det som vart mitt trygga land i 19 år. Osäker och rädd var jag när jag satte mig på detta plan. Jag hade inga förväntningar om hur detta skulle bli, jag visste bara att jag skulle göra mitt allra bästas i alla situationer. Vad jag aldrig trodde var att jag skulle hitta mig själv, vänner för livet, en underbar kille, vara med om så mycket, bo på två olika ställen, vara i rematch, se så mycket, men framför allt att jag skulle älska detta land så mycket. Landet på andra sidan atlanten. The land of Lincon. 
 
Jag hade aningar och tankar om att jag skulle sakna USA, att när man är där, tar det för givet, och när man sedan kommer hem inser man hur bra det är. Så är det ju med allt! Men att jag skulle sakna det såhär mycket, trodde jag aldrig. Det är fruktansvärt. Fast, kanske saknar jag inte USA som land. Landet är rätt likt oss ändå, vi lever ändå alla på en och samma jord. Det är nog mest folket jag saknar, kulturen, språket. 
 
Så ensam som jag känner mig idag, har jag inte kännt på länge. Jag känner mig idag som den osäkra, rädda och ensama tjejen, som för ett och ett halvt år sedan lämnade Sverige för att få svar och hitta sig själv. Idag känns det som att den tjejen har kommit tillbaka. 
 
Sverige kanske inte är något för mig. Eller är det jag som inte är något för Sverige? Jag är så jäkla förvirrad på livet att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Signs, where are you when I need you?
 
 

sunglasses

I väntan på att ska åka ner och klippa sig...
 




 

Food lover

Åkte hem till mamma efter att ha ätit lite pannbiff-middag hemma hos pappa, SÅÅ GOTT!! Har längtat så efter hemlagad mat efter 19 månader utan mat alls... typ.
 
Fixade lite med min bank, fick ringa och fixa ett bra tag, men nu är det klart! 
 
Blev yttligare en middag, fast med mamma och bror denna gång. Skinka, färskpotatis, smör och blomkol. Låter pyton. Smakar himelskt. Åhhh. Svensk husmanskost i mitt hjärta.
 
Efter maten gjorde jag och mamma ett träningspass tillsammans i vardagsrummet. Satte på ett pass på mammas padda och körde igång i 30 minuter. Avslutade med en planka som jag vann över mamma på. Hela 3 minuter! Imorgon ska det bli längre!
 
Ska skypa en snabbis med Tom nu och sedan blir det att nanna kudden. Imorgon ska jag ner till stan för ett ärende och sedan har jag lite saker att fixa här hemma. Mer om det imorgon eller när det nu blir. Haha. 
 
 

Photography

Dåligt väder har det vart idag, men det kanske var bra för mig då jag, precis som förtar året, fått utslag över bröstet, magen, benen och börjar även komma smått i ansiktet nu också. Antar att det är någon allergisk reaktion, så borde gå och kolla upp det igen. Därför är det kanske bra att undvika solen. 

Pappa kom hem tidigare från jobbet kdag, så umgicks med honom. Efter inbrottet vi hade. Så försvann alla mina och familjens smycken. Försälringsbolaget tror tydligen inte på oss, så vi måste hitta bilder på alla smycken som blev stulna, vilket inte är det lättaste då det är mycket gammalt jag oc familjen fått, och mycket man inte använt. Tycker hela grejen är så larvig bara... 

Hittade iallafall en hel del gamla bilder på mig och min bror bl.a.  Så himla kul! Älskar att hitta saker från gamla tider!

Jag och min syssling 

Jag på landet rensar svamp 

Mathias och jag träffar bamse

Åker rullskridskor 

ÄLSKADE. Bokstavligen älskade nalle puh när jag var liten, och hade även senare en stor nalle, lika stor som mig själv!

Jag och min bästis Emma hade hittat en larv vi döpte till "larvar". (Så finurliga)

Liten tjej!

Mathias ögon!! Hur söt är han inte??

Älskade bror <3

Happy bday Tom ♥

Today is a very special day for a very special person. Tom is turning 21!! I wish i could be there so badly. At least i got to see you in oovoo this morning and be the first one to wish you a happy birthday =) Im so glad that i got to know you, and I cant wait to see you again. I miss you like crazy ToTo. I hope youll get a great day, and that you are surrounded with all the people that you love. Again, Happy birthday Tom. I love you ♥
 



Screen shots from the computer. I know you hate when i take pictures of you when youre not ready, but thats when ill get the great shots of you, just being you. 



 

Black n White

 

My first week at home

Har nu vart hemma i över en vecka. Har ingen jetlag längre, vilket är otroligt skönt. De första dagarna var hemska, och har vaknat och lagt mig konstiga tider, så känns bra att jag kommit in i tiderna nu, när jag börjar jobba på måndag också. 
 
Så, vad har jag gjort dessa dagar jag vart hemma? Fredagen var jag hemma med familjen och åt god mat. Var kul att träffa i princip hela släkten på mammas sida. Lördagen åkte jag hem till Elin för att fira henne. Innan det åkte jag och mamma även till systembolaget för att göra min debut. Var lite småläskigt måste jag säga. Hade iallafall en trevlig kväll hemma hos Elin med lite för mycket dricka. Söndagen sov jag ut och senare på kvällen åkte jag hem till pappa med släkt och träffade lite folk på pappas sida. Innan det kom Tina, Ebba och Erik över på en fika hos mamma. Var trevligt att träffa de igen! Fick ett otroligt fint smycke av Marita, Anne, Linn och Emma hemma hos pappa, försenad 20års present! Åt grillat som var himelskt, med glass och varma hallon till efterrätt. Så gott! 
 
Måndagen hade mamma tagit ledigt från jobbet. Vi satt ute i solen och åt mat och sedan åkte hon iväg till affären med Mathias för att köpa avslutningskläder. Tisdagen städade jag lite i mitt rum så det kom i ordning och sedan träffade jag Amanda på stan. Riktigt kul att träffa henne igen! Vi lagade pannkakor hemma i hennes fina, egna lägenhet. Onsdagen var jag bara hemma och försökte komma i fatt min tid. Torsdagen gick Mathias ut tvåan på gymnasiet, och när han kom hem åkte vi över till mormor och morfar för lite gott fika och jordgubbar och glass, som vi göra på varje avslutning. Jag åkte sedan hem och skypade med Sanna i Boston. Riktigt kul att få prata med henne, med vårat konstiga snack och dialekt. Saknar henne!!! Åkte sedan och hämtade upp Maria hemma hos henne och Tom och vi åkte vidare för en fika på tuna park. RIktigt kul att träffa henne!! Har saknat min fina vän sååååå mycket!! Men när vi väl började snacka var det som att jag aldrig vart borta, förutom att hon berättade så mycket som hänt, haha. 
 
På fredagen kom Maria och hämtade upp mig, så åkte vi hem till henne och Tom för att ta någon cider och shot, och sedan gick jag och Maria ner till stan för att se alla flak och studenter. Såg inte så många som jag kände igen, och vissa studenter såg inte alls ut att ha kul. Hoppas att de hade en bättre stund på kvällen, trots att flaket var det roligare för mig på studenten. Träffade på lite folk jag kände, bla Emma Thell. Var kul att träffa henne igen och hennes kille som hon var där med. 

Lite senare kom pappa och hämtade upp mig och Maria och åkte hem till mig. Hämtade dricka hemma hos mamma och sedan åkte vi vidare till pappa för att byta om och fixa oss. Sedan skjutsade pappa oss vidare till stan igen, för att åka hem till Viktor med folk för förfest. Riktigt kul att träffa honom igen!! Markus var även där, Lollo och Simone. Var så roligt att träffa dessa igen!! Mina fina partypinglor!! 
 
Var en kul förfest med mindre kul fest på Håpes. Var så otroligt mycket folk ute med tanke på studenten, och kön var otroligt lång. Tillslut var det bara jag och Maria som var kvar i kön av oss alla från förfesten, men vi ville inte ge upp. När vi väl kom in så var Marias Tom där med hans killkompisar. Var kul att träffa de igen. Träffade även på Amanda, från i tisdags, och Nadine. Var så kul att se henne!! Inte sett henne på flera år!! Stötte på lite andra bekanta ansikten. 
 
Strax innan det stängde drog jag, Maria och Tom till Subway för lite käk och sedan sa vi hejdå, då jag behövde gå till bussen. Busschauförren gillade nog mig. Han frågade om jag var gammal eller ung, och jag sa att jag nog är gammal för jag är 20. Men han var så snäll och sa "men du är så trevlig, så vi gör det lite billigare", så fick jag det för en barnbiljett istället. Halva priset. Man tackar ja!!  
 
Lördagen gjorde jag ingenting alls. Satt hemma med familjen och hade movie night med pappa och bror på kvällen. 
 
Söndagen ägnade jag också hemma. Pappa åkte iväg till landet och Mathias och mamma drog iväg till golfbanan. Jag stannade hemma och städade ut mitt rum, vilket var välbehövligt. Slängde så mycket saker! Vid 5 kom Mathias och mamma hem igen och frågade ifall jag ville med hem till mormor och morfar så åkte med dit, för lite grillning. Min kusin Wilmer och morbror Anders var även där. Superkul! Wilmer var så söt och ville spela boll och tennis med mig nästan hela tiden. Direkt när vi käkat klart bad han min morbror fråga mig ifall jag ville spela med homom, då han var för blyg för att fråga själv. Så söt! 
 
Mathias åkte med mamma hem efter det och jag åkte hem till pappa. Vi kollade på "se upp för dårarna" som spelades på TVn och pratade och sedan gick vi och lade oss. 

Idag är det Måndag och folk är på jobb. Men inte jag, jag börjar inte förrän nästa måndag. Jag var lite sur för det i början, men just idag var det ganska nice att vara hemma då det vart så fantastiskt bra väder! Vart ute i solen hela dagen! Vid 1 åkte jag och Mathias över till mormor och morfar för köttbullelunch. SÅÅÅ GOTT!! Mormors köttbullar <3<3<3<3<3 behöver jag säga mer?!?!? Inte ätit de på över 2 år. Så jäkla gott!!!!! 
 
Efter maten fick vi jordgubbar med glass och sedan spelade vi lite trädgårdsspel. Mycket trevlig dag med mormor och morfar och min lillebror. 
 
Nu har jag kommit in från solen och har fått yttligare lite färg. Wiho! Har kollat på studentfesten på swefilmer och nu ska jag äta mat med pappa. Imorgon har jag tandläkartid och det är även bästa Toms 21 födelsedag imorgon. Önskar såååå att jag kunde vara med honom imorgon... För att trösta det ska jag skypa med honom ikväll och imorgon!! 
 
 
 

Travel month in California

Den 14e Maj åkte jag till andra sidan USA för att resa runt i Californien. Jag startade hela resan på egna ben, och flög till Santa Barbara för att träffa upp min vän från Eskilstuna, Sverige, Anton, som nu pluggar i Santa Barbara. Snäll som han och hans roomies var fick jag bo hemma hos dem. Stannade där i 5 nätter och sedan kom min svenska kompis Sanna från Boston också dit för en natt. Vad vi hann med i Santa Barbara var galna fester varje dag/kväll och sol och bad. Hade en toppen tid i SB! 


SB - At the beach


SB - Me and Sanna


SB - You wanna be on top


SB - Beach pic


SB - Some wood


SB - Peace in bikinis


SB - Peace in shorts


SB - Run for your life


SB - Beach


SB - Beach


SB - Pose


SB - Smile


SB - At night


SB - Burgers at the beach


SB - Anton is chillin

SB - Im chillin

SB - We are chillin
 
SB - Beerpong

SB - Drinks

SB - Girls


SB - Parteyy

SB - American challenge
 
SB - The crew

SB - A guy

SB - Two guys

SB - He's tired

SB - Party people

SB - Party

SB - Kiss

SB - Mirror mirror on the wall

SB - Pretend fight

SB - Thai at the beach

SB - Beach

SB - Beach

SB - Ocean

SB - Palm trees

SB - NIght walk

SB - Making the streets dangerous

SB - Breakfast at the beach

SB - Beach

SB - American challenge

SB - At Santa Barbara College

SB - Santa Barbara College

SB - Awesome tree

Efter några dagar för mig i Santa Barbara och en natt för Sanna var det dags att ta nattbussen till San Francisco. Efter 9 timmar på en buss var man lite seg, så vi drog till ett ställe där de gjorde kanske Amerikas godaste hamburgare. Satte oss i en fin park och njöt sedan bara av att vara i kanske den vackraste staden i hela Usa. San Francisco gör det bra, bästa burgarna och finaste staden. 

Vi tog två guidade bussturer, som gick till Golden Gate Bridge, och den andra till Golden Gate Park. Var inte riktigt värd pengarna, men nu har man sett det iallafall. Jag ville väldigt gärna se Alcatraz och Red Wood träd också, men att ta sig till träden var en svår process och Alcatraz var slutsålt. Otur. Men med tanke på den vackra staden, så skulle jag inte tveka på att komma tillbaka. 

På kvällen första dagen mötte vi sedan upp min vän Janni och hennes vän Katie för middag. Var väldigt kul att se henne igen. Saknar henne!! Vi möttes sedan upp nästa dag på kvällen för ett farväl slänge. Mer som ett "ses senare", då vi MÅSTE ses i Sverige när du är tillbaka! 

Shoppade även en hel del i San Francisco. Var bara att passa på! 


SF - Streets


SF - Street


SF - Best burgers


SF - Buildings


SF - Park


SF - Huge buildings


SF - Nice park


SF - Sanna and me


SF - Cable cars

SF - Cool house
 

SF - Street


SF - Cables


SF - Street


SF - On our way to the top


SF - Sanna and me


SF - Pose at the street


SF - And again


SF - And again


SF - And again


SF - View of Alcatraz


SF - We did it!


SF - Lovely view


SF - Pretty houses


SF - Green


SF - Awesome view


SF - Pose


SF - Alcatraz


SF - At the harbor


SF - Harbor


SF - Harbor


SF - Fishermans Wharf


SF - Free as a bird


SF - Alcatraz


SF - Pier 39


SF - At the pier


SF - Pier 39


SF - Cute little place


SF - Lonely bird


SF - Katie and Janni


SF - Sanna and me at the tour bus


SF - At Golden Gate Bridge


SF - Golden Gate Bridge


SF - It was so windy


SF - The hair was always in my face


SF - The best pic we got, and its not even good...


SF - Golden Gate Bridge


SF - View


SF - Sat downstairs on our way back from the bridge. It was too cold at the top


SF - Golden Gate Park. Statues was hiding...


SF - Golden Gate Park


SF - Golden Gate Park

SF - View from the bus over San Francisco

SF - Mirror pic

SF - View

SF - Sanna and me

SF - Best ice cream at the harbor

SF - Had breakfast at a real 50th place. So cool!

SF - Breakfast

SF - Breakfast

SF - Sanna and the breakfast

SF - Breakfast

SF - Breakfast

SF - Breakfast

SF - So cool

SF - Golden Gate Bridge

SF - At the bus

SF - Chillin at the steps


Vårt sista stopp var i Los Angeles. Vi tog en nattbuss och var framme tidigt nog för frukost. Med tanke på att vi bodde på ett Hostel på Walk Of Fame, tog vi oss till ett Starbucks bara 5 minuter ifrån. Vi gick omkring på Walk Of Fame och kollade på alla okända namn, pratade med flertal Guid människor. Med tanke på våran bad luck från SF med guidade turer, ville vi egentligen inte ta någon, men vi hittade en som lät bra för ett bra pris, så vi satte oss på en buss efter många om och men. Turen var inte så bra som vi tänkte oss, såklart. Vad turen hade att erbjuda var att se Hollywood skylten, Kändis hem och Rodeo drive och lite till. Det lät bra, men så fort man satte sig på bussen var den inte alls det. Vi hade endast 5 minuter att ta kort med Hollywood skylden, som dessutom var så långt bort att man knappt kunde se den. När dessa 5 minuter var klara var det dags att åka runt och kolla på kändishem i en timma. Jag som inte ens kan något om kändisar och är inte ens intresserad, somnade.. Sanna väckte mig när vi åkte in på Rodeo drive, som är en dyr shoppinggata. Vi såg även Beverly Hills, men mer än så var det inte riktigt. När turen var slut, gick vi tillbaka till Hostelet då vi äntligen fick checka in. Fixade med våra saker, gjorde oss lite i ordning och gick runt på gatorna. 

Varje kväll var det något evenimang på hostelet, vilket var kul. Påminde väldigt mycket om Hostelet i Miami. Det var beerpong tävlingar och annat kul. Träffade mycket kul folk varje kväll. 

En dag bestämde vi oss för att åka in till Venice Beach som ligger i Santa Monica. Det tog oss över två timmar med tåg, buss, tunnelbana och gång att komma dit, men det var det värt. Vädret vid vattnet är alltid fint, det hade Sanna rätt i. Vi gick till ett ställe och besällde mackor, dricka och pommes och lade oss på stranden och åt våran mat. Vi båda somnade i solen, vilket var otroligt skönt. Det var ett sådant underbart bra väder, då det blåser, så man inte känner hur varmt det faktiskt är, så att det är lätt att vara i solen. Det är dock vädligt farligt, då man tror att man inte behöver smörja in sig, men det gjorde vi ändå. Duktiga flickor! Vid 4 åkte vi hem igen, då det tog över 2 timmar att åka tillbaka också. Vi duschade och gjorde oss i ordning för att igen festa på hostelet. Det blev dock inte som väntat då dagens scheduale för hostelet var att gå ut till någon klubb, och jag och Sanna har ju inga ID så var lika bra att stanna på hostelet. Efter lite dricka tog vi oss ut på en promenad på Walk of Fame. När vi gått där ett tag tänkte vi gå tillbaka och sova, då ingenting ändå hände då en skum kille kommer fram till oss. Säger konstiga saker och blir bara allmänt obehaglig. Han pussar oss på halsen och jag tar tag i Sanna och går därifrån, men han följer efter oss. Som tur var var det en vakt där som såg alltihop som såg till att han inte kom längre. Så jäkla läskigt!! 

När vi kom tillbaka till Hostelet blev vi erbjudna en varsin shot, så vi stannade kvar där nere. Det visade sig att inte alla skulle ut, så vi stannade där nere med roliga människor och kvällen blev längre än vi trott. Gick upp vid 5.30 på morgonen. 

Dagen efter, som var vår sista dag i LA, tog jag och Sanna oss in till Shopping detrict, som vi trodde skulle vara fina gator med bra shopping. Fel. Vi hade hamnat i något slumområde, med bara fattiga människor och "turkbutiker". Vi blev ju inte midre rädda av att vi hörde ett skott gå av. Sanna fick ett sms från några killar vi träffade dagen innan som skulle till Universal studios och frågade ifall vi ville hänga med. Ja, det ville vi. Inte ville vi vara kvar på detta ställe längre! Hand i hand och med raska steg tog vi oss tillbaka till Union Station, åt lunch och blev sedan upphämtade av de som hade bil. 

Var en kul dag på Universal studios. Man har hört så mycket om det, så det känns ballt att man själv har vart där nu. Stället var coolt, och en attraktion som var den absolut coolaste, stod vi i kö till i 2 timmar. Men det var lätt värt det!! Man fick 3D glasögon och fick sätta sig i en "bil". Man var i Tranformers världen, och det kändes verkligen som att det var på riktigt. Vanligtvis är inte 3D glasögon bra alls, men detta var verkligen på riktigt. Var det ballaste jag någonsin gjort!! I Karusellväg! 

Efter en inte så jättelång dag på Universal var vi tillbaka på Hostelet och gjorde oss i ordnig för kvällen vi väntat på. Vi skulle få gå ut och festa på den enda underage klubben de har i LA. När kvällen sedan kom, visade det sig att kön var så lång att vi säkert inte ens hade kunnat komma in. Vi gick då tillbaka till Hostelet och hade det kul där. Med tanke på att vi skulle åka hem tidigt på morgonen på söndagen, gick vi aldrig och lade oss på lördagsnatten. Vi som hade planerat att ta tunnelbana till Union station och därifrån ta en buss till flygplatsen, funkade inte, då det inte gick några tunnelbanor eller bussar så tidigt... Vi fick därför ta en taxi, som skulle ha kostat 50 dollar, som nu kostade 75... Inga glada miner... Min telefon som också hade dött, blev jag orolig om jag skulle kunna hitta min flygbiljett, då jag inte hade mina biljetter utskrivna. Allt löste sig iallafall och Sanna lyckades starta min telefon. Som gräddet på moset gick även min väska sönder i sista sekund, men det löste sig också. Det spelar alltså ingen roll om man har allt planerat eller om allt kommer i sista sekund, det ska alltid bli krångel på något vis. 

Flygresan tillbaka till iallafall bra. Vi båda sov nästan hela vägen tillbaka. Lika bra var väl det, då vi inte ens hade platser brevvid varandra så fanns inte så mycket mer att göra. 

När vi landat var Tom där och hämtade upp oss. Han skjutsade Sanna till Subwayen, och jag var tvungen att ta farväl av Sanna. Var otroligt jobbigt, och tårar kom från båda håll. Det är så sjukt var nära man kommer människor på så kort tid. Trots att det är några månader tills Sanna åker hem till Sverige igen, vet jag att vi kommer ses när hon väl är hemma. Min fina vän! 

Jag åkte med Tom hem, där han hade grillfest för Memorial Day. Mer om det i nästa inlägg! 

MIn Resemånad var toppen, och jag är sååå glad över att ha världens bästa vänner. Jag är så grymt lyckligt lottad som har fått möjlighet till allt jag gjort och fått uppleva. Ingen är lyckligare än mig! 

LA - Hollywood sign


LA - Me and the Hollywood sign


LA - Palm trees at Rodeo drive


LA - The worlds most expencive car


LA - Hollywood sign from the outsida mall at Walk of Fame


LA - Outside mall


LA - Sanna and me at the mall with the Hollywood sign in the back


SM - Venice Beach at Santa Monica


SM - Venice Beach at Santa Monica


SM - Venice Beach at Santa Monica


SM - Sanna and me at Venice Beach


SM - Venice Beach at Santa Monica

SM - Venice Beach at Santa Monica
 

LA - Walk of Fame in Hollywood


LA - Walk of Fame


LA - Walk of fame


LA - Trying some lipstick at Sephora


LA - Happy at Sephora


LA - Sephora


LA - At our hostel


LA - Shower


LA - Party pic


LA - We can just run them "blue" lights


LA - Party


LA - Party


LA - Party


LA - Beerpong


LA - On our way to Venice beach


SM - Venice beach


SM - Venice Beach


SM - Venice Beach


LA - We can just run them red lights


LA - Happy Sanna


LA - Tounge


LA - In the slum at shopping district


LA - On our way to Union station


LA - Walk


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios and Jurastic Park


LA - Universal Studios. People said we looked like twins all the time. I can now see the similarity


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios


LA - Universal Studios. The crew

LA - Universal Studios
 

LA - Universal Studios. Simpsons

LA - Me, Danish guy and Sanna

Hemma!

Nu är jag hemkommen i Sverige efter en väldigt lång flygresa. Hade turen att åka hem till Arlanda tillsammans med n annan svensk au Pair, aldrig träffat henne men när man är van att träffa nya människor och prata med främlingar var detta inte något undantag. Vi hade platser bredvid varandra både från Boston till Island och från Island till Sverige. Jag sov ingenting alls på flyget utan ägnade mlg till att kolla på massa filmer med en hungrig mage, då vi inte fick någon mat på flygen alls. 

När vi landat på Arlanda, blev jag helt skakis och nervös. Aldrig känt så! Vi går och går, känna som flera tommar, när jag äntligen kommer it efter att ha väntat på mina väskor, och ser, inte bara mamma och pappa, utan mormor och morfar och 5 kompisar, Martin, Elin, Tobbe, Markus och Denise. Jag måste a sett ut som ett retard när jag gick ut där, för ville gråta, skratta och bara skrika. Ville springa men fötterna ville inte hänga med. Jag var bara som ett stort frågetecken. Tillslut ville fötterna samarbeta och jag sprang mot mamma och kramade henne, världens längsta kram. Därefter pappa och alla andra. Så himla härligt att se alla och blev så snopen att se alla där. De hade gjort en fin välkommen hem skylt där alla släktingar även hade skrivit något på. Åh, går inte att bli lyckligare! På köpet hade mamma med sig en godispåse som jag snaskade på i bilen hem. Även då kunde jag inte sova. 

När vi kommit hem i Eskilstuna stannade vi till på Ica för att handla mat. Jag blev helt galen! Lekte turist gjorde jag också så jag tog kort på allt som fanns där inne haha. Måste sett lite roligt ut' och när vi kom till falukorven, AAAAHHHH, himlen! Fick även plocka min egna godispåse, som blev full upp till toppen ;)

Vi åkte sedan hem till mamma för frukost. Hönökaka med hushållsost och oboy! mums!!!

De andra åkte sedan hem och kag och mamma kröp ner i soffan toll någon film, och då lyckades jag somna, i soffan under en pläd med godis och världens bästa mamma <3

Till lunch den dagen blev detfalukoev och makaroner som smakade ljuvligt. Till kvällen kom släkten på mammas sida och några vänner. Åt tacos och drack gott. Känslan att träffa min lilla kusin och mina "halvsyskon" var det bästa! Hampus, min 5 åriga halvbror ville inte släppa taget om mig och ville leka konstant. Känns så bra att känna sig
Älskad!

Tom och jag på flygplatsen 

Kramkalas på Arlanda


Ännu mer kramkalas

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0