Blonde

I förrgår färgade Janni håret på mig, blev ljusa slingor! Janni färgade sedan sitt eget hår, som det proffs hon är! Resultatet blev mer än bra! Bra gjort, Janni!!
 

Brun som tusan är den jäkeln också..... 

 
 
 
 

Nu drar vi!

Dessa dagar medan föräldrarna vart borta har gått hyffsat bra och nu är det över! I natt åker jag till flygplatsen, och imorgon 7am går flyget till Miami. Ska bli så fruktansvärt skönt så det är galet!!

Skickade precis ett mess till mina värdpäron och sa att de måste skriva en check från denna och näst vecka plus alla kvitton. Har liksom 100dollar på mitt kort, vilket jag inte känner kommer räcka i miami, då bara boendet kostar 500dollar... ;) 

Ska strax sticka över till Janni för att fixa med våra svenska tröjor som vi köpt. I förrgår köpte vi tröjor och färg för att göra en sverigetröja, men vi råkade köpa fel. Vi trodde nämligen flaggan var gul med blått kors, vilket vi sedan fick höra att det inte var, så bytte det igår. 
 
Var även på bio igår med Janni och Wibi. Såg Need for speed vilket var en bra film! Var dock så jäkla trött så tror jag somnade i 5 minuter i slutet av filmen haha. 
 
Min väska är nu packad och hoppas jag har med det viktigaste. Pass och legg är med iallfall, vilket är det allraallra viktigaste.
 
Jag är taggad till tusen för värne, sol, bad och fest!!!
 
 

St. Patricks Day

I söndags drog jag och Janni in med 11tåget till Boston för att kolla på st. patricks paraden. Denna helg, dricker alla amerikanare och irländare så mycket de kan och det är pubcrawl på alla barer, så vi ville inte vara sämre än de, så vi bestämde oss för att köra på en dagsfylla. 
 
När vi kom in till Boston, ställde sig Janni i kö till "systembolaget", med alla andra grönklädda människor. Jag som inte är 21 stod på andra sidan och kollade på och kollade på alla människor. Var en kille som kom fram "Ey, random girl, you wanna party?!". Åh, kommer sakna amerikanarna ändå och deras högtider. Så otroligt mycket roligare här än hemma i Sverige. 
 
När vi fått tag på våran vodka följde vi folkmassorna, och efter ett bra tag vandrande omkring i staden hittade vi ett mcdonalds, då vi behövde en cup och blanddricka att blanda i våran dricka i. Jake kom och gjorde oss sällskap och vi fixade även en drink åt honom. 
 
Vi tog den gröna linjen från Park Street till Dstreet där paraden var. Redan vid detta lag var jag och Janni fulla som tusan och njöt nog ganska rejält. Jag hoppade upp på Jakes axlar och tog lite kort. Kände mig som värsta superwoman där uppe, vilket jag säkert inte såg ut att vara, om man idag kollar på alla bilder som togs... Hur som, vi träffade otroligt kul folk, och excangade endel nummer, som jag dock inte kom ihåg dagen efter. 

Jag och Janni behövde gå på toaletten, men det var sån jädrans kö. Tror vi stod i kö  över en timma?! Höll på att kissa på mig.
 
När paraden var slut tog jag, Janni, Jake och hans "kille" en promenad någonstans. Gick i någon gränd och hittade en dörr som var förbjuden som vi dock gick in i och tog kort och kände oss asballa. 
 
Kom upp till en väg där jag från ingenstans gick ut i vägen, stoppade en cyklist och tog hans cykel. Cyklade omkring lite, och sedan ville jag stanna, men det gick inte. Pedalerna bara gick bakklänges. Då uppfattade hjärnan att den inte hade bromsar och jag var tvungen att bromsa med handbromsarna. Puuh. Lämnade tillbaka cykel och det var frid och fröjd. 
 
Jag hittade även en julgran. Den var ju grön och hade gröna "slingor" i sig, så den höll jag i som prydnad ett tag.
 
Jag har ingen aning om varför eller hur, men vi tog taxi någonstans, där sedan Jake och  hans kille övergav mig och Janni. Jag har för mig att vi kom till south station, där jag sedan ringde en svensk kille som vi skulle möta upp på Cheesecake. Janni hade pratat med en fransk kille från trainingschool hon skulle möta upp, men när vi väl skulle möta upp honom, så hade hon pratat med fel kille, och den hon skulle träffa var egentligen någon helt annan. HAHAHA. Så denna kille fick hänga med oss istället. 
 
På tunnelbanan påväg till cheesecake snackade någon kille med oss som hjälpte oss till rätt ställe. Säger hejdå, och sedan roppar han "Ey, you wanna hang out sometime?". Gav sedan mitt nummer och en kram och sprang iväg. Tänk om det vore så lätt att få uppmärksamhet hemma i Sverige!
 
Vi drog till Cheesekace och åt bakismat vid 8pm. Klockan kändes som mitt i natten, vilket den inte var. Ett par bredvid oss, snackade skit om oss, så jag och Janni blev lite smålack. Har för mig att jag började snacka svenska med de, bara för att jävlas.
 
Efter detta skulle vi hem, då Janni kommer på att hon inte har sina bilnycklar, utan de hade hon i sin väska med sin kamera som hon gett till Jake, så vi får säga hejdå till randomkillen Janni träffat och sedan ta en tunnelbana till Harvard för att möta upp Jake. På Tunnelbanan blir vi anklagade för att vara höga av någon gubbe, bara för att vi pratar och skrattar. Man måste alltså ha en ursäkt för att vara glad i detta land! 
 
Vi hittar Jake, får nyckel och tar oss sedan till Northstation. Tåget som vi trodde skulle komma strax innan 11 kommer vid halv 12 istället... Vi går och köper en Coke och sedan sätter oss på en bänk, där två killar börjar snacka med oss. De skulle sedan dra och där satt jag och Janni, i gröna kläder, med en coke, med en branmanshatt på huvudet, som jag förövrigt inte har en aning om vart jag fått den ifrån. 
 
Var hemma vid halv 1 och somnade inte på en gång. Nej, utan jag snackade i telefon i ca 2 timmar. 3 timmar sömn och jobb dagen efter. Lätt värt det! 
 
 
 
 
En av alla randomkillar vi träffade

 
 
 
 
 
 
 
 
Du å jag Janni

Justja!! När jag ser denna bild kommer jag på att jag försökte blåsa i detta instrument, men det gick inte så bra, men sedan gick det. Sen var det en kille som ville gifta sig med mig, så han satte denna "trumpet" på mitt finger, och så var vi gifta! Vet inte hur många gånger jag "fake" gift mig i detta land!

 
Någon skickade tydligen en snapchat med mig i den

Någon som mår bra inne på Burger King!

Vi är gangsters som bryter mot lagar

 
 
Min gran

I taxin

 
 

Slapplördag

På lördagen bestämde sig jag och Julia att bara slappa och satte på massor av filmer och myste med glass och annat gått. Åkte och handlade massor av mat, bland annat sötpotatis, och gjorde lite mer potatis till kycklingresterna från dagen innan.
 
På kvällen gjorde vi en hederlig Chatroulette omgång, vilket var kul. Inte gjort det på hur länge som helst! 
 
Janni kom sedan hem, och kom över till oss. Blev kramkalas och sedan satte vi på Bling-Ring som jag sett innan, och som jag minns var den jättebra, men jag mindes fel som jag ofta gör med filmer. Vi pratade massor och planerade lite inför våra sista veckor här, sedan var det dags för de att åka hem.
 
Gick upp på mitt rum och somnade som en stock.
 
God mat
 
 
 

Festfredag

I fredags kom Julia över och vi lagade gudomlig mat. Kommer inte ihåg om jag kanske redan skrivit det? Men vi lagade kyckling, potatis i ugn och sås. Efter det bestämde vi oss för att åka på en liten fest hemma hos K-Mike, där det otroliga hände. I somras så åkte jag, Janni och Julia in till Salem för att strosa omkring. Vi sätter oss på en bänk vid en häxxtaty (Salem är ju känd för alla deras häxor och många skräckfilmer har även spelats in där), när 3 killar passerar oss. Med tanke på att vi var nya här, ville vi såklart ha vänner, så Julia började prata med dessa killar och fråga om statyn och de berättade om den. Innan de gick satte de en cigg i häxans mun, vilket vi tyckte var otroligt kul. På festen i fredags, var det en kille som hörde att 2 svenska tjejer skulle komma dit (Vi), och berättade att han på en fest för några veckor sedan (Travis fest) hade träffat andra svenska tjejer, vilket visade sig vara oss. Vi hade alltså träffat honom på en fest tidigare. Men det var inte det som var det sjuka, utan han berättade även om i somras när han träffat 3 svenska tjejer i Salem, och att han satte en cigg i statyns mun. Säger som Julia skrev på sin blogg, att detta kanske inte är något märkvärdigt, men att träffa samma kille, vid tre olika tillfällen i ett land på flera miljarder människor, är ganska sjukt. Världen är ganska liten trots allt.
 
Vid 3 somnade jag och Julia in, och vaknade lite senare av att killarna kom och lade sig och sov de också. Vaknade vid 8 och bestämde för att åka hem och käka frulle! Kul kväll.
 
Statyn
 
The swedish girls
 
Bilder från i helgen, som jag snodde från Julias blogg. Hihi, tack julle
 
 
 
Ser fruktansvärt glad ut av att få massage... Fin slips har jag hittat också!
 

First day of spring

Varför inte bringa in våren med en vårig bild för väldans länge sedan.
 
Idag är det vårens första dag. När jag gick upp var det en typisk vårdag - regn och rusk. Satte mig i bilen för att åka och hämta barnen, när det otroligt ovanligt händer. Plingar på, kommer in och de säger "You dont have to work today, the kids grandma (Från NJ) is here, so she wanna spend time with the kids".
 
Hörde jag rätt?! Sade DE att DEM vill spendera tid med sina barnbarn?! Dra på trissor! Att gå upp i regn och rusk klockan 7 på morgonen gjorde inte så mycket, när jag visste att jag hade en hel dag ledig att kunna slappa och göra ingenting. Och som gräddet på moset, imorgon åker jag till Miami! 
 

Finally friday

Som rubriken lyder - äntligen fredag! 
 
Barnen har precis städat upp och det är dags att skjutsa de till deras farmor och farfar för att stanna där över helgen, vilket betyder att det är FF. Woho.
 
Carro och Julle kommer över ikväll och vi ska laga lite mat och sedan sover de nog kvar här. Imorgon ska vi på boxning och sedan träna lite mer. Så skönt! 
 
Hoppas på utgång i Boston denna helg, då det är st.patricks day på mådag. Kan inte förstå att det redan är ett år sedan jag var i Chicago och såg Michigan river bli grön. 
 
Nu ska jag skjutsa över barnen och bara NJUTA! 
 
Trevlig helg alla.
 
Bild på mig och gosebarnen igår när vi hade mys uppe på mitt rum med popcorn och Frozen. 

What am I?

Nu känner jag att jag klagar lite väl mycket, men något jag med blir väldigt trött på är när mina värdisar säger att de ska göra saker, som de sedan inte gör, och som jag måste göra i stess.
 
Med tanke på att barnen inte sov hemma tisdag till onsdag, behövde jag gå upp tidigare för att fixa med deras snack, ta fram skolkläder och fixa helt enkelt. Min värdmamma hade sagt att hon skulle packa en stor väska med kläder, som de ska ha med sig till kusinerna. Jag hade, utan att hon bett mig, lagt fram lite kläder för att vara hjälpsam. Det slutade med att på morgonen på onsdagen, när jag redan var stressad och skulle fixa massor, skulle packa denna väska eftersom hon inte hade "hunnit", trots att hon på måndagen hade vart ledig från jobb för att åka och shoppa kläder till hennes resa och packa. Man undrar ju lite hur hon planerar... 
 
Hon hade även fått påminnelser att hon inte lämnat tillbaka filmer och böcker på biblioteket och jag såklart var tvungen att lämna tillbaka åt henne.
 
De hade även lämnat MASSOR av disk i diskkon, såklart. 
 
Vad är jag för de? En städerska? En slav? Ett monster som man kan göra vad man vill med? Ingenting? Jag fattar inte riktigt hur de tänker. 
 
På kvällen unnade jag mig iallafall B&J glass.
 
Idag är det torsdag, vilket betyder att det bara är en dag till helg. Så skönt ska det bli! Om en vecka åker jag även till Miami. Gud så jag ska njuta där borta!!
 
 

Long days

I tisdags åkte mina värdisar till Dominikan Republic, vilket betyder att det nu är jag som är in charge och behöver ta hand om barnen mer än jag brukar. Dessa två dagar som har gått, har gått hyffsat bra, bara att jag känner mig mer som en mamma än vanligt. Jag har vart och storhandlat, då de lämnade mig ensam hemma med två barn med ingenting i frysen eller kylen. 
 
På kvällarna har ja lämnat av barnen hos deras kusiner för att sova där, men igår sa de att de inte kunde sova där, då de helt plötsligt ville åka till Maine. Jaha? Så det slutade med att jag fick ta barnen över natten, vilket var ganska mysigt ändå. K frågade om hon kunde sova i min säng, vilket hon faktiskt fick göra. Nattade henne där, och gick sedan ner till vardagsrummet och kollade på två avsnitta VD innan jag gick upp och gosade med henne. Dock är hon inte världens bästa sovpartner då hon både snarkade och pratade i sömnen, så tog ett tag innan jag slumrade in. 
 
I tisdags jobbade jag alltså 8 timmar och igår (onsdag) jobbade jag 15 timmar, när man enligt kontraktet bara får jobba 10 timmar per dag/45 timmar per vecka. Idag kommer jobba 11 timmar och imorgon 8 igen. Samanlagt denna vecka kommer det bli 51 timmar, vilket är 6 timmar mer än man får. 
 
Är väl bara att bita ihop I guess, men blir så trött på det här. Förstår inte i första hand varför ens föräldrarna vill åka bort i 10 dagar utan deras barn. Varför kunde de inte få hänga med?
 
Idag, bara för att jag kommer jobba så mycket, har jag bestämt att vi ska kolla på Frozen, äta popcorn och bara mysa i våra pyjamaser, bara för att vi kan! 
 
Jag och K igår
 
"I wanna take a pic of my cutiegirl" - K
 
Puss
 
Söta A som tar vääääääldigt lång tid att äta sin middag
 

Let me take a selfie

 

Im coming home

Igår fick jag ett mail från Cultural Care att mina flygbiljetter är bokade. Känns helt sjukt att det är klart nu. Jag ska hem. This is the end. Tidigt på morgonen den 30 Maj landar jag på Arlanda, i Stockholm, I Sverige. Känns både bra, sorgligt, tråkigt, jag blir arg, glad, sprallig, deppig, förväntansfull... Snurrar runt som tekopparna på gröna lund i mitt huvud. Har så mycket att göra sista tiden inplanerat redan, att jag knappt har något mer att fylla mina dagar med. Får lite smått panik. 

 

Best kids

Att få sådanna teckningar i princip varje dag, gör ju en lite glad kan jag säga. Kommer sakna dessa barn mer än jag någonsin kunnat ana. 

Music

http://kent.nu/2014/03/11/la-belle-epoque-lyrics-video/  ♥
 
 

Swimwear

Köpte hem/beställde hem två bikinisar för någon vecka sedan, vilket behövs nu inför Miami och sommaren i Sverige och eventuellt någon resa med familjen.
 
Vänster - Toby.com Höger - Forever21
 
 
 

Pacsun

Beställde hem yttligare kläder för två veckor sedan, från Pacsun, som kom idag. En väska från Vans, ett linne och en tröjaktigsak. Somrigt och fint tyckte jag, och behöver en ny väska, då min är trasig, så detta blev bra! 

 

We will miss you ♥

Fick igår ett riktigt tråkigt besked från min pappa på skype. Min fasters man, Hasse, som har vart sjuk i Kol ett bra tag nu, gick bort i söndags. Tårarna gick inte att hålla inne och jag grät nästan hela dagen. Det är så orättvist. En människa som aldrig i sitt liv har rökt eller utsatt sig för något, borde inte behöva straffas på detta vis. Jag kommer sakna dig, likaså släkt och vänner. Vi tänker på dig. 
 
Jag känner mig så fruktansvärt hjälplös som är på andra sidan jorden. Hade mer än allt varit hemma nu och kramat om min faster Marita. Jag skickar massor av kramar till dig. Jag vet att du kommer klara det här. Du är minst lika stark som Hasse var.
 
Mina taknar går till dig, Marita. 
 
Rest in peace, we will miss you, Hans Andersson ♥
 
Hittade endast en gammal bild på mig och Marita, då alla andra bilder ligger på mitt minneskort. Jag tänker på dig Marita ♥

Godmorgon!

Hade tänkt slappa lite innan jag åker hem till Carro, men sen kom barnen upp och ni är de på mitt rum och ritar. Jahaja... Lite mysiga är de ju såklart, så är väl bara att passa på att mysa så mycket som möjligt, då det inte är mycket tid kvar =)Nya glajjorna. Ser väldigt stora ut på bilden, av någon anledning, men men. Gillar de!

Urban Outfitters & RayBan

Sakerna jag fick med mig hem igår. Nöjd!
 
 
 
 
 
 

Boston Bilder

Bilder från gårdagen i Boston och Dicks Last Resort
 
Glad att våren är här
 
Glada tjejer
 
Boston
 
Från Julias instagram
 
Min hatt
 
Dicks last resort
 
Trött i soffan hemma hos Julia
 

Forever21

Lite saker jag fick hem förra veckan. Allt från Forever21, såklart.
 
 
 
 
 
 

Forever21

Lite saker jag fick hem förra veckan. Allt från Forever21, såklart.
 
 
 
 
 
 

Springfeelings in Boston

Tycker det är så sjukt tråkigt att blogga utan bilder, men med tanke på att internetet är så långsamt, blir det oftast så... Har försökt ladda upp bilder i en timma nu, men utan resultat. 
 
Hade en heldag i Boston igår med Julia, Laura och Nathalie. Var en riktigt skön vårdag, den första här faktiskt, så tog på mig min skinjacka och mina Dr.Martens. Då är det vår! Ser ut som att det ska bli en bra dag idag också, så härligt! 
 
Åt på Dicks last resort, vilket är en restaurang där personalen ska vara så elak de bara kan mot dig. Var riktigt kul! Jag fick en hatt där det stod "Fake blonde, real easy" på. Laura, Julia och Nathaile var stensäkra på att våran servitör gillade mig, då han kastade saker på mig, hade ner min hatt hela tiden och till och med gav mig en vassare kviv till mitt kött. Men, vad vet jag, alla gillar mig... ;) Skämt åt sido. När vi skulle betala hade jag såå många dollars i coins, så la 15 stycken 1dollars istället för sedlar, vilket han såklart reagerade på "Really?! Just coins?!". Var lite kul! Han sade sedan när vi gick "Dont come back!", fast jag är nästan säker på att han gärna hade velat ha oss tillbaka ;) 
 
Trots mitt minus på mitt konto, handlade jag en tröja på rea, skinhandskar på rea, och mina efterlängtade ray bans. Bra köp! Det var jag värd.
 
Var bjuden på fest, men Laura och Nathalie kände inte för att gå på den, och Julia är lite småsjuk, så vi skippade det och åkte till Richardssons istället för glass. Jag sa att jag ville ha chocolate mint chip och death by chocolate, men istället för min mint fick jag någon rosa glass, som tydligen hetta något så långt bort från "mint chocolate chip". Den smakade helt ok iallafall, annat än bara choklad ;)
 
Vid 10 skjutade de hem mig och Julia till Julia. Vi dog lite i soffan, och kolldae på något program called "Heroes of the nerds", eller något sådant. Så fult program! Haha, att det finns så nördiga människor...
 
Åkte hem till 12, och min värdmamma var vaken. Pratade lite med henne innan hon gick och lade sig och likaså jag. 
 
Vet inte riktigt vad dagen bjuder på, men ska troligtvis träffa Carro och Julia. Funderade på att gå ut på brunch eller laga något hemma hos Julia, vilket återstår att se =)
 
Ha en bra dag alla!
 
Bilder kommer, ska försöka gå ner och ladda de strax =)
 
Ni får nöja er med en bild på mig och saknade Janni sålänge, som har det gött i dominikan republic just nu... Så avis. Hoppas du har det bra iallafall!! ♥

Pengarlureri

SÅ JÄVLA ARG ÄR JAG!!
 
tror jag skrev att jag beställde ett par skor för typ två månader sedan som jag fick för bara 19 dollar istället för typ 50. Fick ett mail nu om att jag ligger back på mitt konto, så gick in och kollade. Ser då att de har dragit 60 dollar till på dessa jävla skor?! Så jävla trött!!!!!! Mailade de nu och sa att de har gjort fel. Vad ska jag göra? faaaanocksåååå

Naval Ball

Som jag skrev tidigare, så ska jag till Washington, DC i början av April för att gå på Naval Ball. Långklänning är då ett måste, så idag började jag kika på lite klänningar. Hittade en sida som hade rea på sina klänningar, så klänningar som kostat mellan 500-700dollar kostar nu 100dollar, vilket fortfarande är mycket pengar, men bättre än 700... 

Iallafall så hittade jag några som jag tyckte var lite söta. Jag vill ha något enkelt, men ändå fint. Färg vet jag inte vad jag vill ha, men något stilrent som sagt, sen har jag alltid fått höra av familjen, speciellt mormor, att jag passar så bra i blått, så kanske borde ha en blå klänning? 

Kommentera gärna med förslag om vad ni tror att jag skulle passa i =) Är modellerna jag fastnat för, så behöver alltså inte vara vit, bara för att denna modell är så osv. Haha

 
 
 
 
 
 
 
 

Happy dentist day!

Lämnade barnen hemma hos mmjs för ca en timme sedan. Åkte hem och lagade lunch, så nu sitter jag och är proppmätt som inte händer allt för ofta i detta hus...
 
Fick precis ett mail om att jag har en plats på Washington, DC resan, vilket jag var orolig för, då jag signade upp mig på 4-6 of March istället för April. Men de förstod vad jag menade! Ska betala in de sista pengarna på resan som är på 280dollar, sedan är denna resa betald och då är det bara att börja spara igen för fickpengar till Miami!
 
Såg en add på facebook om att det är "Dentist Day" idag, så, Happy Dentists day! - Vad det nu ska betyda...
 
Streamar just nu PLL och efter det ska jag nog ta en liten nap, innan jag ikväll träffar upp Janni och Julle på mallet och sedan iväg för lite thai. Sååååå efterlängtat som alltid. Kommer sakna denna thai när jag är tillbaka i Sverige... Trots att jag mer än allt skulle vilja ha grillat kött, potatisklyftor och mammas fetaoströra just nu. MUMMA!!
 
 

Kalkonflock och massvis av snö

Jag ska sluta att säga att det snart är vår, för så fort det blir lite varmare och snön smällter bort, kommer det nytt. Har snöat hela morgonen så nu är det många cm igen. SÅÅÅ trött på denna snö!! Inte bara snön som är problem i sig, men det är allt runt omkring. Ni kommer säkert ihåg mina historier om min driveway, och ja, nu har den blivit igensnöad och hal igen, så de 8 gångerna jag hittils har kört i den så har jag nästan fastnat, och det är onsdag vilket betyder att jag ska hämta städtanten, som sitter och suckar åt mig. Säger som Janni skrev till mig när jag berättade detta "Hon kan fixa egen bil, eller rullator!!". HAHA, skulle gärna vilja se henne på en sådan ;) 
 
När jag hämtat upp barnen från skolan idag kommer det en hel flock med kalkoner. Var nog över 20 stycken!! Lyckades få en bild, som inte är så bra, men iallafall. Körde nästan på två av de också tack vare bromsarna och den hemska snön...
 
Tog även ett pass på gymmet idag, abs. Väldigt skönt! 
 
Ikväll lär jag sitta hemma och bara kolla film, då jag säkert inte kan komma någonstans. Imorgon hoppas jag dock på att kunna träffa mina vänner!!
 
 

Några av kalkonerna 


Inzoomad påflocken

Jag och mitt gos

Tisdag

Idag är det tisdag, vilket betydde basic training. Vi alla svenska tjejer var där, förutom Julle som tränar på ett annat gym. 
 
Var ett tufft pass, men riktigt kul. Det som gjorde det kul var kanske att jag fick beröm av ledaren!! Hon går alltid omkring och rättar och kollar så alla är okej, och när hon kom fram till mig sa hon "Awesome! Good work!", och gav mig en high five. Jag har tydligen blivit en riktig höjdare på squats. Det tackar man för. Några på månader på gymmet har alltså gett resultat, som hon även märker av! 
 
En dag med barnen var som vanligt. Lekte, ritade, lagade mat, nap och bad. 
 
Gick upp till mitt när jag slutade och kollade på en svensk film från swefilmer som heter IRL. Var en ganska bra film med väldigt viktigt budskap. Har själv många gånger tänkt samma tanke om vad hon hände i filmen, hur folk skulle reagera om man dog. Hemsk tanke egentligen, men interesent fråga och film.
 
Nu har jag precis kommit hem från starbucks, där vi idag var rekordmånga tjejer (ironi). Var hela 7 tjejer där, dock i omgångar, men ändå! 
 
Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag jobbar min riktiga jobbdag. Känns konstigt att det är så lite tid kvar...
 
Nu ska jag kolla hungover och sedan sova. Puss å kram
 
 

Solnedgång

La barnen igår, då deras föräldrar skulle iväg någonstans. Lämnade barnen hos deras farmor efter lunch och hämtade de igen vid middagen. På väg dit var det en väldigt fin solnedgång som gick ner precis vid motorvägen. Blir ju inte direkt proffsbilder med telefonen, medan man kör, men ändå!
 
 

Miami

BARA 16 dagar kvar nu!!! Längtar som in i BOOOMBEEENNNN!!!!!! Och bättre blir det ju inte än att åka dit med någon som man tycker sååå bra om och är lika, om inte mer, galen än mig. KLUTTVADJAGÄRGLAD!
 
 

-

 

Lördag, middag, kareoke och sleepover

I lördags trodde jag att jag skulle jobba, då det stod på schemat 9 - de kommer hem. Så ställde klockan på 7, men när jag väl gick ner vid 9 så var ingen hemma. Tycker att de kan slänga iväg ett sms åtminstånde... 
 
Att jag inte behövde jobba gjorde ju mig inte så mycket om man säger så. Låg och slappade, duschade och tog det lugnt. Lite senare på eftermiddagen åkte jag och hämtade Janni och sedan tog vi tåget in till Boston, där vi skulle möta upp Jake och Kevin för middag innan vi plus många andra skulle till ett kareokeställe. Det är nämligen Jakes födelsedag idag (tisdag), så vi hade lite firande för honom. 
 
Jag beställde in en Lasagne, som inte var god alls. Var ju inte ens något kött i den!! Min vodka-spetsade cola spilldes även ut och som grädden på moset, jag fick ett argt-sms av min värdmamma. Jag hade skrivit tidigare att jag inte skulle sova hemma, utan att jag skulle stanna i Boston över natten. Fick som svar tillbaka att jag inte får ta bilen till Boston (vilket jag inte ens gjorde, så förstår inte varför hon skrev det), att jag var oansvarig som åker iväg när jag igår var sjuk (ja, jag var sjuk igår, fredag, men jag mådde ju bättre nu). Många fler saker stod det och sedan ett "Vi får prata om det imorgon". Jag blev ledsen och arg och förstod inte riktigt vad jag hade läst. Är det inte bra att jag har kul och att jag mår bättre? 
 
Skrev som svar tillbaka att jag aldrig har tagit bilen till Boston och att jag inte gjorde det denna gång heller. Skrev även att jag inte hade ljugit om att jag var sjuk, vilket det lät som att hon menade i smset. Skrev att huvudsaken borde ju vara att jag är frisk nu och de borde vara glada för det, eftersom om jag är sjuk måste de hitta ersättning för mig osv. (Skrev inte det dock, hehe). 
 
Efter maten tog vi oss till Kaeroke stället. Var så kallt ute, så jag och Janni drog dit, medan Jake och Kevin drog och köpte lite snacks. Alkoholfritt som det var på stället, lyckades jag och Janni smuggla med in våran vodka. Duktiga! 
 
Var riktigt kul med kareoke och det var mycket folk. Tror vi var 15 pers! 
 
Kvällen slutade vid 2-3 när vi hade tagit taxi hem till Kevin som var hemma själv. Han bodde i Cambridge på en farm. De som stannade kvar var då jag, Janni, Jake, Kevin och en svensk kille som hette David. Mycket kul! Sprang runt där i huset som små barn! Haha
 
Ganska tidigt på morgonen tog jag, Jake och Janni en promenad tillbaka till Boston från Kevin, vilket tog typ en timma. Var kallt ute, men var ändå skönt med en liten promenad. 
 
Jag och Janni tog tunnelbanan till North Station och jag kollade på Celtics linne, men de kostade förtusan nästan 90dollar, så det har jag inte råd med nu. Måste ha ett dock till basketmatchen!!
 
Hungriga som vi var taggade vi siam delight, men när vi väl kommer dit så är det stängt!! Det är tydligen bara middag på söndagar som öppnar vid 5, och klockan var bara 1. Sååååå ledsna blev vi!!

Drog istället till mallet och mötte upp julia och köpte pommes och en milkshake på Donken. 
 
Fick ett sms av min värdmamma som frågade om jag ville äta middag ute med hela familjen. Funderade ett tag på hur jag skulle göra, men bestämde mig för att göra det. Lite taktiskt var det dock, då det är lättare att prata med de när barnen är med, hehe. 
 
Jag tog egen bil dit, då jag ändå var på mallet. Kom dit samtidigt som övriga familjen och barnen skrek och roppade på mig "JOHANNNAAAA; WE LOVE YOUUU!!". Så söta...
 
Blev god pizza på ett ställe där jag ätit förut med familjen. Vi pratade om allt möjligt och det som de skrev om i smset. De berättade bara att de inte var arga, utan bara oroliga då de inte vill att något ska hända mig och att jag är en del i familjen osvosv. 
 
När servitören kom fram frågade hon hur jag var relaterad till familjen och jag berättade hur det var. Sedan började mina värdföräldrar berätta för servitören om mig och hur bra jag är osvosv. Sedan kom jag och min värdmamma in på att jag snart åker och vi båda fick oss tårar i ögonen... Är glad att jag tog beslutet att åka och äta med de! 
 
Var hemma vid 8, och då gick jag upp till mitt och gjorde mig i ordning för sängen.
 
Blev en bra helg trotts allt missförstånd och besvär =)
 
 
 

Förra fredagen, mat och sjukdom

Då var det tisdag och ny vecka igen.
 
Förra veckan, liksom helgen gick väldans snabbt! 
 
I fredags mådde jag ännu sämre. Gick upp och gjorde frukost som vanligt till barnen och min värdpappa frågade hur jag mådde. Berättade hur det låg till och han sa att istället för att jag tar hand om barnen hela dagen, kan jag köra de till deras farmor efter skolan så att jag får vila. Uppskattades väldigt mycket! 
 
Sov hela dagen, in till klockan 6pm. Mötte upp Janni på mallet och åt lite mat, som inte smakade bra. Vet inte om det var för att jag var sjuk eller ifall det faktiskt inte smakade gott... 
 
Var bara borte i ca en timma, innan Janni skulle hem och fixa sig för att gå ut i Boston och jag skulle hem och bara sova och bli bättre. 
 
Ganska tråkig fredag, men så kan det bli när man är sjuk.
 
 

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0