240813 - Boston and movienight

Hade blivit erbjuden att åka och kolla på yttligare 3 hus med familjen, men hade bestämt att åka in till Boston med de svenska tjejerna och möta upp Björn, så avstod det. 
 
Åkte hem till Julia till 10.30 och sedan åkte alla vi till tågstationen, som tog lite längre tid än förväntat då vi inte visste vart den låg. Haha. Vi kom iallafall fram tillslut, betalade parkering, köpte biljett och satte oss där. ca 20 minuter senare var vi framme. Vi missade egetnligen vår station, vilket visade sig vara bra, då vi kom ut på Chinatown istället och kom till boyltson street på en gång, vilket var vart vi skulle! 
 
Carro skulle byta ett par byxor hon köpt i NY så vi gjorde det och sedan gick vi till ett cafe och köpte lite matsäck för att sedan sätta oss i parken för att fika. Då smsade björn och frågade vart vi var, och strax efter det kom han och gjorde oss sällskap. Satt där och pratade ett tag innan vi gick vidare på lite shoppingrunda som Björn ville.
 
Med tanke på att Janni skulle jobba kväll, och jag inte visste om jag behövde jobba heller, och alla hade delat bil, var vi tvugna att säga hejdå till Björn vid 5 för att åka hemmåt. Var en kort, men kul dag med honom! 
 
När vi väl var framme vid parkeringen igen på Oak grove, tog det en timme att hitta hem igen, då vi tydligen tog en omväg där på motorvägen. Men men. Tillslut var vi hemma. Då var det bara för mig att köra hem Tankade på vägen. Kan säga att jag fick lite smått panik då lampan började lysa för tom tank när det var ca 25 minuter kvar till gasstation. Men jag lyckades! 
 
På kvällen hade barnen barnvakt så jag behövde inte jobba. Föräldrarna skulle bort, vilket jag med trodde att jag skulle. Hade pratat med en kille om fest, men han var lite konstig... När jag sa att jag behövde hans address sa han "okay, but then we can go out for dinner next week instead if you dont know where i live". Alltså, klart jag inte vet vart han bor om han inte sagt det? Aja, Blev movienight istället hemma hos Natalie, som är den nya au pairen istället för Dorie. 

Ash och Ellie kom och hämtade upp mig och sedan åkte vi till Stop and shop och handlade lite gott och hyrde någon konstig film från Red box. 

Hade en jättetrevlig kväll med massor av prat och mys med gottigheter. Blev en bra helg trots allt!
 
 
 
Bild från Julias blogg (länk till julias blogg)
 
Bild från Julias blogg
 
Bild från Julias blogg
 
Bild från Julias blogg
 
Bild från Julias blogg
 
Bild från Julias blogg
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 
 

230813 - Movienight

Fredag:
 
Jobbade som vanligt. När jag var off åkte min "mamma" och barnen iväg, så jag var hemma själv. Duschade och fixade lite. Sedan skrev Ash och frågade vad som hände, så vi bestämde oss för att åka till bion för att se på kick ass 2, som var lite sådär så att säga. Såg förra veckan "the millers" vilken var betydligt bättre och roligare.
 
Iallafall så åkte jag, Ash och Selina till bion. Köpte popcorn och jag visade Selina dem häftiga "smält smör maskinen" man har på popcornen. Haha, så disgusting, fast ändå såååå gott!
 
Efter bion skjutsade de hem mig, och sedan var den kvällen slut!
 
 

220813 - Orange Leaf

Vanlig jobbdag på torsdagen. 

På kvällen åkte jag hem till Ash. Vi gick ner till stranden i Manchester, singing beach, och hon åkte på sin skimboard, som är som en surfbräda fast man åker på sanden, där vågorna slått ner. Såg väldigt lätt ut men det var det tydligen inte haha. Jag privade inte, då jag bara hade kläder på mig, och ville inte bli blör då vi skulle åka vidare direkt efter det.

Åkte vidare till Denvers och "Orange leaf", som är ett froyo ställe. Mycket godare än Pink Berry som vi brukar gå till, och även mycket billigare. Vi mötte upp Katharina och Elli där, och pratade mycket om helgen om vad vi skulle göra iställe för colorrun. Fortfarande besviken på det, men jag ska ju såklart ha otur med allt i mitt liv... Haha

Var en mysig kväll iallafall, så hit kommer jag absolut åka fler gånger!

 

Ash och Katharina


Elli


Jag och Ash

 

210813 - Beverly beach

Vanlig jobbdag och simlektion med barnen. De skötte sig bra båda barnen. A hoppade ner i poolen helt själv och K simmade några sekunde själv. Jättestolt över de båda!
 
På kvällen kom Janni och hämtade mig och sedan åkte vi och köpte en sub på subway och sedan vidare till Beverly beach och åt den på en bänk till solnedgången. Kollade på alla hundar som var på stranden och sprang omkring. Vet inte hur många hundar det var där som gjorde roliga grejer, så skrattade en hel del. Är så kul när vi kan prata svenska med varandra in public, då ingen fattar vad man säger.
 
Vi gick sedan till lekplatsen och lekte lite och satte och sedan på gungorna då det hände lite mystiska saker. En kille kom bakom oss, tog av sig sin tröja och rökte en vanlig cigg. Han gick bort mot skogen ett tag och åkte sedan iväg med sin bil. Ett tag senare kom det en man som gjorde precis samma sak och sedan åkte iväg med sin bil. Det kom även en polisbil senare, och ännu senare kom det en man och massa ungdommar. Frågan var ju var de hade för planer där borta...
 
Jag kom sedan på att när vi hade vart i Salem förra helgen hade vi träffat några killar som brukade hänga på en restaurang i Essex på onsdagar, så vi åkte dit för att vi tänkte att vi kunde träffa de. Det var väldigt mycket folk där, men vi såg de inte. Är dock ett väldigt mysigt ställe det där "the farm" som det heter, som är en restaurang/bar/glasställe. Perfekt för mig som gillar allt det där! Plus att det bara ligger 5 minuter ifrån mig.
 
När klockan närmade sig 10 skjutsade Janni hem mig igen. En väldigt mysig kväll med lite äventyr! 
 
 
 

200813 - Besvikna

Förra tisdagen var det första jobbdagen efter en långhelg för mig, vilket var skönt faktiskt. Känner att jag var värd en långhelg efter övertid på många, många timmer över brölloppet.
 
Flickorna hade en tid hos doktorn, så jag följde med de dit. De vägde sig, mätte sig, gjorde undersökingar och fick sprutor. Både skötte sig jättebra. A  ville till och med ha fler sprutor... haha
 
På kvällen när jag slutat var det dags för starbucksmöte. Två tyska tjejer skulle åka hem så de hade med sig glass och kakor, vilket jag högg in på. Ovanligt va?
 
Jag fick under mötet ett mail från colorrun, som skulle hållas hus förra helgen. att det var inställt. Orsak skrev de inte varför. Jag blev jättearg och besviken så jag tröstät hela 14 kakor. 
 
Elli, Ash och Janni blev lika besvikna de. Strax innan 10 åkte jag hem och sedan var denna kväll över. Snipp snapp slut osv
 



En ledsen Johanna och ledsen Janni




En ledsen Elli och ledsen Ash
 

In mot Boston

Hann visst bara med ett inlägg då internetet är så segt att det tar 100 år att ladda upp bilder. Men ska in till Boston nu för att möta upp Björn. Jättekul! Åker in med de svenska tjejerna också, så blir nog en mysig dag där inne. Är jättefint väder, så blir nog toppen! 

Nu måste jag åka till Julia och sedan vidare till tåget. Puss
 


 

190813 - Paddleboarding

Halloj! 

Är så jobbigt det här att blogga när det är så många olika "event" jag missat att skriva. Men tänkte att jag ska göra inlägg nu för vad som hänt i veckan, och sedan kommer jag komma till det som hände förra veckan, party, indiskabröllop, vinkväll osvosv....
 
I måndags var jag ledig, och jag hade även turen att Janni också var ledig. Så vi hade dagen innan vart och köpt vin och sedan hade vi vinkväll hemma hos mig. Hon sov sedan kvar här. Kommer skriva ett inlägg om det också, så blev bara lite kort.
 
När vi vaknade var det otroligt vackert väder, så vi bestämde att vi skulle åka in till Essex river i min stad och åka paddle boarding. Vi var där strax innan 12, men ingen var där, så vi gick omkring i samhället och letade efter folk som visste vart alla var, men de visste ingenting. Vi ringde då till de, men de svarade inte så jag lämnade namn och nummer så de kunde ringa upp.
 
Vi ville ju dock ut på vattnet så vi gav inte upp inte. VI bestämde oss för att åka till mallet och köpa en luftbåt på toysrus, men såklart hade de inga sånna kvar? Frågade då vart man kunde köpa de och de sa i en sportaffär, så när vi var påväg dit ringde de från paddleboardingen och sa att de var i glouscester istället för essex, då det var långgrunt där just nu. Så vi åt lite snabbt på donken med hamburgare och glass, vilket är standard för oss nu för tiden, och sedan åkte vi till baken och jag löste in mina checkar jag hade och sedan åkte vi till gloucester. 
 
Jag hade större förväntningar om det, men visst det var kul. Var dock roligare att se allas reaktioner när vi var där ute på vattnet och se de som hoppade från som en pinne. Såg ut sådär som det gör när "Pirater" ska hoppa ner i vattnet. Haha, svårt att förklara. Pir kanske det heter?!
 
Var där i 3 timmar iallafall och på de timmarna hann jag ramla i vattnet och bly dyngblöt i mina jeansshorts, filma massor och prata med ena instruktören som hon även bodde i Essex. Se där!
 
En kul upplevelse, men ingenting jag skulle betala för att göra om...
 


















 

140813 - Beverly beach möte

I onsdags var det möte på beachen med alla au pairer. Joanna, vår lcc, hade köpt pizza till alla, så vi åt det på stranden till solnedgången, vilket var ganska mysigt. Det stog dock i mailet vi fick att vi skulle spel freesbe och vollyball, men det gjorde vi inte... så var lite trist att bara sitta där. Men men.
 
Var en stor hund som var där, som såklart skulle springa upp till hundrädda mig och försöka äta upp min pizza. Usch, gillar inte hundar...
 
Hade hämtat upp Ash så skjutsade ävem hem henne när mötet var slut vid 9. Vi hade världens samtal att prata om, så skrattade hela vägen hem. Jättekul tjej! 
 












 

På senaste tid

Nu var det ett tag igen.
 
Bröllopet i NJ vad fantastiskt. Världens upplevelse! Ska blogga om det någon dag, och lägga upp alla bilder. Känns som att det är bättre att jag väntar att skriva om det tills jag fixar bilderna. 
 
På sistonde har det då vart bröllop, träffat Svenskarna för allt för många utemiddagar, vart och shoppat lite smått och gått, haft LCC möte på stranden med pizza, har lagat indisk mat helt själv för första gången, har tagit promenad på stranden och letat efter vänner och sist men inte minst vart på en riktig "american pie" house party. Så jäkla kul!

Ska skriva mer om allt det här och mer senare. Nu ska jag iväg på bio, då Ruby och Anna tydligen inte vill svara på mina sms och samtal. Jag blev nämligen bjuden ut till Björn på lite mys hemma hos honom, med lägereld, kanot, spel osv. Ruby skulle köra så hon sa att jag kunde åka med. Men nu vill de tydligen inte ha mig med längre, så får gå på bio istället. Hade dock vart kul att träffa Björn. Var länge sedan.
 
Ash ska komma och hämta mig när hon har ätit, då bion börjar 8.15. Är hemma själv hela helgen och är ledig på måndag, vilket är otroligt skönt. Janni är också ledig på måndag, vilket är askul, så vi funderar på att åka till Maine imorgon och stanna i en stuga över natten till måndag. Hoppas det blir så! 
 
Har nu även lutat ännu mer till att stanna i ett halvår. Mycket har hänt där hemma och vänner ska börja plugga till hösten, vilket innebär flytt till andra städer. Känner då inte att det riktigt är något att komma hem till. Visst, familjen och vännerna kan man träffa ändå, men trivs fruktansvärt bra här nu, och de svenska tjejerna är så härliga och har planerat in så mycket, som konserter, resor till Miami, skydiving, forsränning och mycket mer, så det gör ju en lite lockad till att stanna. 
 
Ska skriva ihop en lista på för - och nackdelar till att stanna och åka hem. Hem till mitt andra hem. Eller tredje, föresten...
 


 

Bondgård från 1800tal

Denna dag var otroligt skön. Lyckades sova länge, trots att barnen brukar väcka mig. Gick upp, åt en snabb frukost och hängde sedan med "min" mormor och morfar till en park med barnen. Var en gammal bondgård från 1800 talet, som fortfarande var en "work farm". De hade ingen elektricitet och allt var som från förr. Jättehäftigt! Kollade på alla hästar, kor, grisar, och hönor. K var jätterädd för hästarna, medan A ville dit och kolla på de hela tiden =)
 
Åkte sedan till en lekpark i närheten och hade lite snack, innan det var dags att åka hem och äta lunch och ta en nap. Jag skypade ett bra tag med mamma, vilket var jättemysigt. När vi pratade klart var jag för trött för att gå ner och äta lunch, så jag sov i 2 timmar. När klockan var 4.30 ungefär vaknade jag, och gick ner till de andra. 
 
Jag har alltså inte behövt jobba idag verkar det som, vilket var skönt. Jag kommer ju dock behöva jobba i helgen och kommer umgås med de 24/7 då vi även delar på ett hotellrum allihoppa. Barnen ska tydligen sova på golvet på hotelet, men K vill sova med mig, så jag sa att det är bara att hon delar säng med mig, vilket jag skulle tycka vara mysigt och tror även att K skulle uppskatta det något otroligt, då vi inte spenderat för mycket tid med varandra nu i sommar, då hon är på camp varje dag.
 
Jag och K skrev en berättelse efter middagen idag, som handlade om "nannyn Johanna", haha. Så söt. Hon berättade vad jag skulle skriva. Allt handlade om mig. När jag kommer ner från min trapp och gör frukost, och när vi badar och jag ger de mitt "cherry chapstick" osvosv. Så gullig! 
 
Min värdmamma berättade även idag att hon hade fått mail från min lcc om att de måste börja kolla på ny au pair. Min värdmamma sa att hon verkligen inte ville leta ny, då de vill att jag ska stanna. Hon sa även att hon inte vill prata om det när K hör, för att hon blir arg och ledsen, då hon vill att jag ska stanna för alltid. Det är då man verkligen får beslutsångest över vad man vill göra. Stanna eller åka hem...

Imorgon åker vi iallafall från morföräldrarna för att spendera 3 nätter på hotell. Vet inte än om det finns internet på hotellet, men om det finns gym och pooler borde det ju finnas wifi också tycker jag! Det visar sig iallafall. Jätte excited för bröllopet! Längtar till att få sätta på mig dessa vackra indiska kläder =)
 
 

Häst och vagn




K










Corn fields


gnägg


mjaou






kuckeliku






Världens fetaste gris? nuffnuff







 

Framme i NJ

Efter 6-7 timmars bilresa är vi äntligen framme hos min värdmammas föräldrar i NJ. Resan gick bra förutom att båda barnen var så gnälliga... Förra gången vi åkte hit åkte vi på kvällen, så det var lugnare då de sov nästan hela tiden. Idag åkte vi vid 1, så det var alltså bara ca en timme som var tyst då de tog sin nap, så jag hade fullt upp där i bilen med att ge de snack, ge de dricka, lugna de, ta upp leksaker och gossedjur som ramlat på golvet osvosv. 
 
När vi kom fram åt vi middag och sedan gick alla ut och satte sig och bara slappade i det sköna vädret. Min värdmamma och hennes mamma skulle ut och äta middag tillsammans så var bara jag och min värdmammas pappa kvar i huset, eller ja, barnen var där också, men de sov. Så vi satt ute och pratade ett bra tag om alla ställen vi vart på ute i världen, och vad våra intressen är. Visade sig att båda hade spelat fotboll och vart i Thailand. Där ser man!
 
Nu sitter jag på "mitt" rum och har precit kollat på någon urusel film på dreamfilm. Min värdmamma messade mig nyss om att jag inte beöhver ställa klockan i morgon, så är bara att gå upp när jag vill. SKÖNT! 
 
Vi ska stanna här en natt till och sedan är det dags att åka till hotellet där vi ska bo tills på måndag. På fredag är det första eventet, så får se om jag ska med på det, eller vilka event jag ska med på. Det visar sig. Är iallafall excited för att sätta på mig de indiska utstyrselna och smycken och fixa. Ska bli så kul! 
 
Mina sötaste trollungar

Indiska bröllop

Har kommit hem efter att ha sagt hejdå till tre fina vänner jag skaffat mig här borta som åker hem till Tyskland och Italien inom nästa vecka. Jag åker imorgon till NJ igen till min värdmammas föräldrar så kommer inte hinna träffa de igen. Lite trist, men vet att jag iallafall kommer träffa Julie och Dorie i Europa igen =)

Så, imorgon åker vi till NJ för att stanna där tills på måndag. Det är bröllop och 5 andra event, vilket jag inte riktigt vet vad det är och är osäker på om jag ens är bjuden till bröllopet och de andra eventen, men det visar sig. 
 
Jag är även osäker på hur vi kommer bo denna gång vi bestöker NJ. Vet inte om vi kommer bo på hotell alla dagar eller om vi kommer bo hemma hos min värdmammas föräldrar någon natt. Jag hoppas verkligen att vi kommer bo hos de någon natt iallafall så att jag har tillgång till dator och internet. 
 
Jag är väldigt nyfiken på om jag är bjuden till bröllopet eller inte. Det kommer vara ett indiskt bröllop och min värdmamma sa att det kommer vara över 500 människor är?! 500?! Hon berättade att alla Indiska bröllop är stora men att hon bara ville ha ett litet bröllop när hon gifte sig så det var "bara" 200 människor där. Hon berättade dock att de var tvungen att ha en till fest så att alla andra 500 från min värdpappas sida kunde komma och fira de, som hans mamma ville. Aja, ska bli spännande iallafall ifall jag får komma. Vore trist om jag behövde följa med till NJ bara för att sitta barnvakt. Då känns det inte riktigt som att man är inräknad i familjen längre... Skulle även vara ganska fränt att få klä upp sig i indiska kläder och smycken.
 
Nu ska jag lägga mig. Imorgon börjar jag vid 9, vilket är skönt. Ska hämta tjejerna hemma hos deras kusiner som de tydligen sover över hos och sedan åka direkt till deras simning, och min med för den delen, då jag måste vara i vattnet med A. 
 
Nästa uppdatering kommer förmodligen i NJ, annars hörs vi när jag kommit hem därifrån =)
 
 

Tappade hakan

Hemma efter att ha vart och kollat hus i 8 timmar. Valde att följa med och kolla på de två resterande husen med mina värdfräldrar när vi släppt av barnen hos mammaji. Innan vi åkte till det fjärde huset, stannade vi till och tog en varmkorv på ett ställe i Essex. Supermysigt och megagott! 
 
Så, vad ska jag säga om dessa 5 hus vi kollade på? Herregud!! Aldrig sett större, mäktigare, häftigare hus i hela mitt liv. Wow! Alla husen låg vid vattnet. Utsikt till vattnet, gångbart till strand (4/5 hus hade egen strand, fast det utan egen strand hade pool + hottub). Det 4 och sista huset blev mina favorier. Gigantiska. Otroligt fräscha. Högt i tak. Utsikt över vattnet och pool (i det ena huset). Ingången till sista huset, alltså, herregud. Vilken port!! Var världens högsta valv och man kom in till ett slott. Bokstavligen. Aldrig sett så högt i tak att jag tappade hakan. Var högtalare i varje rum + överallt på tomten och vattnet, öppna eldar i varje rum, världens störta gym (större än vad ett "riktigt" gym är", balkonger, lekrum.... Tog aldrig stopp! Skulle ju inte direkt tacka nej till att flytta till något av dessa hus! 
 
Var även så kul att de hela tiden sa "detta skulle bli ditt rum Johanna", osv. Då märktes det verkligen att jag är en del av familjen =)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan planera hur kvällen blir. Tanken var ju att dra på Dories goodbye party, men hon svarar inte på sms och jag vet inte vart candi bor, då jag bara vart där en gång innan. Och de andra svenska tjejerna frågade nyss om jag ville med till Carolines beachus, vilket skulle vara megamysigt, men då vet jag inte om jag hinner till Dorie? Hatar att det alltid ska vara fler event på samma helg...

Lördag och tankar

Idag har jag gått upp tidigt frivilligt, för att hänga med familjen och kolla på hus. De var för några veckor sedan och kollade på hus, men då var jag och festade dagen innan och hade inte kommit hem än. Nu ska de dock och kolla på yttligare 5 hus, vilket alla 5 är gigantiska och otroligt fina. 
 
Min värdmammas favorit, är ett hus med utsikt och gångbart till havet. Påminner väldigt mycket om grekland på något sätt, med hur huset är uppbyggt och med materialen. Känns gammalt, men på ett väldigt vackert sätt. Jag och barnen ska iallafall med och kolla på 3 av de 5 husen idag, och sedan skjutsar de hem mig till mig, och barnen till mammadji. 
 
Ikväll är det goodbye-party för Dorie, som åker hem om bara två veckor... Känns tråkigt att hon ska åka hem så snart, som har kommit mig så nära. Är dock otroligt glad att jag redan innan hon åker har lyckats komma så nära de svenska tjejerna, så att jag inte blir helt ensam här borta under mina sista månader.
 
Dock, så har jag funderat på det här med att förlänga. Det går fram och tillbaka hela tiden, och det är verkligen ett stort beslut jag måste ta. För några dagar sedan sa jag till mamma att jag bestämt mig att jag inte ska förlänga, men tanken slår mig om att  göra det hela tiden...
 
Speciellt igår, då jag satt i soffan och bara myste med barnen och min värdmamma efter jobbet. Då sa min värdmamma att de snart måste börja leta efter en ny au pair. Båda barnen skrek nej och kom och kramade om mig och sa att de ville att jag skulle stanna för alltid och att de inte ville ha en ny au pair. I dessa stunder blir man så otroligt känslomässig. Jag kunde knappt hålla tårarna inne. Känner att jag verkligen måste sätta mig ner, ta tid och bara tänka igenom detta. Det är dock inte bara för mig det handlar om, utan även för familjen, som bara får mindre och mindre tid att leta ny au pair. 
 
Nu ska jag gå och ta en dusch, och sedan gör mig redo för att kolla hus med min älskade familj =)

Grattis Mathias, 17 år!

Vill gratulera min fina bror som har sin födelsedag idag. 17 år! 
 
Önskar att jag kunde vara hemma och fira dig, fast samtidigt så ses vi om inte alls lång stund alls igen. Jag kan möjligtvis hålla på med ett litet packet till dig, så får hålla utkik i brevlådan!
 
Hoppas du får en underbar dag och det ser ut som att ni har underbart väder. Nu när jag kollade är det strålande sol och 26 grader. Hoppas det håller i sig hela dagen. Det är du värd =) Jag älskar dig.
 
 

Min vecka

Ännu en vecka har flugit förbi här på andra sidan jorden. Jag räknade precis ut att det är 12 veckor kvar jag har att jobba. 12 veckor! Vilket innebär att det bara är 3 månder kvar. Japp, imorgon har jag vart här i hela 9 månader, vilket betyder att jag vart här 3/4 av mitt år. Bara helt sjukt...
 
Veckan har varit helt okej. Barnen har varit lite upp och ner, men det känns som att K börjar bli mer stadig nu, vilket är jätteskönt.
 
Barnen har vart på tenniscamp, swimmingcamp och summercamp, så de och jag har haft fullt upp. Det är så mysigt att de de spela tennis. Rackerna är så otroligt gigantiska så de orkar knappt hålla upp de, iallafall inte A, haha. 
 
Swimmingcampet var också väldigt kul, då jag var tvungen att vara med i vattnet, då A egentligen är för liten för att vara med på det campet. Men det gjorde mig ingenting. Egentligen är det inget bra när barnen inte lyssnar på ledare osv, men när båda barnen vill vara med mig istället för ledarna, blir man lite stolt över sig själv.
 
I måndags efter jobbet, hämtade jag upp Caroline och vi åkte sedan ut på äventyr till Salem, där vi hade tänkt att äta middag. Salem är en stad som ligger ca 25 minuter ifrån mig. Salem kallas även för "halloweenstaden", då gatorna är namngedda till "skräck ord", och det finns massa butiker som är häx och monster inspererade året om. Det är även många skräckfilmer som spelats in i denna stad, så det var kul att få gå dit. Vi gick till en restaurang som hette något på Victoria som låg precis vid hamnen. Just då kändes det som att vi var tillbaka i Sverige. Det låg segelbåtar och stora båtar överallt i hamnen, det var ett stort skepp som låg på land som påminde om "gustav vasas skepp" lite grann, klarblå himmel och för en gångs skull sol på kvällen, då det annars blir så otroligt mörkt så snabbt här. Det saknar jag med Sverige, kvällsljuset.
 
Till Salem kommer jag iallafall åka tillbaka till. Otroligt fin stad! 
 
På tisdagen var det LCC möte. Vi skulle spela minigolf och sedan äta glass på mitt favoritställe, Richardssons. Var otroligt mycket mygg, att inte ens medlet som Janni hade med sig hjälpte ett dugg. Vi blev indelade i lag, 5 i varje, och jag fick vara "kapten" i mitt lag. 
 
Med tanke på att jag har min curfew till klockan 10, och alla var mer sugna på glass än att spela klart golfen, stannade vårt lag på hål 10. Jag kom 2a på dessa hål med 36 slag!
 
På dagen på tisdagen hade jag även haft playdate med barnens kusiner och deras au pair. Vi åkte in till Manchester och lekte i lekparken och tog sedan en lunch på en restaurang vid vattnet. Efter det åt vi glass på mitt andra favoritställe, såklart ;)

I onsdags gjorde jag ingenting speciellt alls. Åkte bara till lilla mallet för att möta upp Dorie så att hon kunde få sin scrapbook. Jag tyckte att jag skrev många sidor till Julie, då jag skrev 12 sidor. Men till Dorie skrev jag 22! Galet! Hon skickade iallafall ett sms till mig senare när hon läst det, och sa hur fint skrivet det var. Blev glad att det dög!
 
 

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0