Festbilder

Glömde bifoga bilder från festen förra helgen hemma hos K-Mike, så här kommer de! ;
 

K-Mike och jag


Konstig kille, konstig katt-mössa-tjej och mina söta svenskar


Spelade biljard


Ful mössa och fula glasögon är självklart ett måste


Julia, killen vars glasögon jag lånade, jag (ser INTE ut som jag...) och Janni


Söta Julle och jag


Jag och någon skön kille

<3

Träningsresultat

Träningen rullar på hyffsat bra. Känner mig bättre och bättre för varje träningspass och det går bara lättare och lättare. Börjar även få till en skaplig mage nu, vilket känns bra inför Miami och sommaren!
 


 

Cultural Care Magazine

Minns ni att jag var på en flåtning i höstas för Cultural Care? I tisdag på starbucksmötet hade min LCC med sig en tidning, och gissa vad? Jag och barnen är med! Inte för att man ser mer av mig än min nacke, men ändå. Känns lite coolt =) #Kändis
 
 

Vecka 5

Måndag; Började som vanligt. Slutade som vanligt. Satt hemma och gjorde igenting. Tråkig dag.
 
Tisdag; Började som vanligt, tog barnen till skolan, mötte upp Carro och Classe för ett basic training pass. Jobbade länge idag, då min värdmamma hade något möte. Åkte till starbucks och mötte upp några tjejer och sedan hem igen. Mycket mer än det hände faktiskt inte.
 
Onsdag; Började vid 7 istället, för att min värdmamma är på buisnesstrip så får börja tidigare. Hämtade städerskan. Gjorde frukost. Kollade på serier. Satt hemma på kvällen. Att vara hemma är jäkligt tråkigt, men bra för ekonomin har jag kommit på.
 
Torsdag; Barnen var hemma från skolan som vanligt på torsdagar och måndagar. Hade fått en varningslampa i bilen på att jag måste byta ut oljan så tog barnen till ett oljeställe innan de skulle till Mmjs. Tog ca 45 minuter, och barnen var verkligen toppen. De satt tysta och stilla och var väldans tåliga. Så stolt över mina barn! När jag hade slutat åkte jag hem, tog en dusch och kollade runt på alla möjliga serier. Stannade hemma även denna dag. Återigen bra för ekonomin.
 
Fredag; Idag är det fredag. Tog barnen till skolan, åkte hem och kollade serier. Åt frukost och sedan pratade jag med mamma på facetime ett tag. Med tanke på att barnen är i skolan, är jag ledig, och känner alltdå för att spendera tid med mig, och inte svara i hemtelefonen som ringer, vilket jag struntade i. Vid 11 skulle mamma åka iväg så vi la på. Kollade på min mobil och hade fått sms från min värdpappa som sa att min 5åring inte mådde bra och ville att jag skulle hämta upp henne, men det hade mmjs gjort istället eftersom jag inte svarat. Jag ringde mmjs för att fråga hur det var med henne och om hon ville att jag skulle hämta upp K när jag ändå skulle hämta A på dagis. Då blev tantjäkeln skitarg och börjar skrika åt mig, typ. "DU MÅSTE ALLTID HA PÅ DIG TELEFONEN!!". Jag drog till med att jag var på gymmet och alltså inte hade telefonen med mig, som jag brukar vara. "MEN DET KAN HÄMTA NÖDFALL. DU MÅSTE ALLTID HA TELEFONEN MED DIG!!". "Jo, jag vet. Men jag tränade och tar inte med mig telefonen då. Det är min lediga tid, så finns inte så mycket att göra åt saken". "DU MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT TELEFONEN JOHANNA!!!". Fint samtal med min "farmor". 
 
Slutade med att jag hämtade A på skolan, och att de båda fick stanna kvar där. Jag stannade kvar i en timme, bara för att, men drog sedan hem. Yttligare några timmar för mig själv. ASNICE!! Ska hämta barnen efter deras nap, alltså vid 4, så ska snart börja röra mig. 
 
Ikväll blir det thai med tjejerna. Glömde min oranga sjal där i helgen, så hoppas att de har den kvar! 
 
Imorgon ska jag ut och luncha med min värdmamma och barnen och sedan drar jag och svenskorna in till Boston för shopping och Super Bowl. Blir nog en kul helg! =)

Erin Condren

Fick hem min Erin Condren kalander, ÄNTLIGEN, i måndags. Riktigt fin är den, så väntan och pengarna var värt det. Nu ska det bli ordning på mig igen!
 

Fina framsidan med bilden på familjen, central park i NYC och USAflagga från Chicago


Baksida på fina familjen, utflykt till vattnet med min värdfamilj, China town i Boston, Boston common och "the bean" i Chicago

Innuti
 
Väldigt nöjd med mitt köp. Om det skulle vara någon som är sugen på en kalender eller liknande, gå in på hans hemsida http://erincondren.com och så kan ni få en rabattkod jag fick från mitt första köp på 10%. Alltid något =)

Vecka 4, helg och Rhode Island

Hela förra veckan flöt på. Jobbade, var hemma nästan varje helg, åkte till Target med Julle. På fredagen åkte vi till Knark-Mike för att festa lite. Vi hade riktigt kul där förra gången trots att vi var så få, så trodde det skulle bli samma, vilket det blev efter lite öl och shotts, haha. 
 
Trots att jag aldrig skulle falla på tanken att testa droger/weed, så är jag intereserad av det. Eller det kanske är fel ordval, men ah, vet inte hur jag ska förklara. Vet inte hur mycket frågor jag, Julle och Janni hade till Mike och en annan kille som höll på att rulla en joint. Höll öven i ett "Weed blad", som såg ut som en grön, mugglig kotte. Är så sjukt att något sådant kan göra en sådan effekt ändå, trots att man bara blir lugn och tycker allt är kul, enligt säkra källor. 
 
Iallafall, kvällen var skoj, ingen vattenläcka denna natt. Somnade, och på morgonen drog jag, Janni och Julle till Siam delight för att käka lite Thai. Janni var bakis, som hon inte brukar vara, så hon drack X antal liter vatten typ. Haha. Maten var himelsk!
 
Efter maten drog vi till mallet. Är en ny butik som öppnt som säljer typ madrasser och kuddar och grejer, sjukt skönt ser de ut, så jag ville gå in där. Vi alla la oss ner/satte sig i en sån där kudde och jäklar vad skönt det var! Vi blev även lite buddies med de två killarna som jobbade där som ville veta allt om oss, vilka vi var, vart vi var ifrån, varör vi var här osv. Eftersom vi var lite hungover tänkte jag att vi kan ju stanna där ett tag och killarna sa att det var lugnt om vi somnade till i bakre delen av butiken så vi gick dit. Då var det en tant som frågade oss vart vi kom ifrån. Vi sa Sverige och hon sa att vi var så vackra och långa och blonda och fina och allt var det nu var. "Now I have prof that Sweden has the most beautiful people". Jo man tackar ja, kan dock säga att vi brukar se 1000 gånger bättre ut, om vi har fått fixa till sminket, kläderna och borstat tänderna!
 
Vi drog till godiva och tog vår gratis choklad för denna månad. Sjukt gott! Därefter drog vi hem till Julia, hon gjorde sig i ordning, sen hem till Janni, hon gjorde sig i ordning och sen hem till mig och gjorde mig i ordning och sedan drog vi till min 5årings födelsedagskalas, som dock nästan var slut när vi kom. Vi fick dock gratis pizza och cupcakes, så tackar för det! De var på gymnastikkalas, så var kul att se, trots att det var slut, men ändå, haha.
 
Efter det drog vi till affären och köpte glass och sedan hem till mig där vi satte på massor av säsong 2 avsnitt från paradise hotel i min säng. Min värdfamilj skulle nämligen ha folk över, så jag ville stanna hemma så ingen skulle sova i min säng, haha.... Julia gjorde mig sällskap den natten medan Janni åkte hem. 

Myser i min säng
 
Kan säga att toaletten inte såg ut som den gjorde dagen innan, när jag städade den... Det var stopp i toan, med bajs och kiss. Draperiet till duschen var helt konstigt och inte alls städat och låg toalettpapper i handfatet? Vad är det för djur till vänner de har?!
 
Iallafall åkte jag och Julle till Janni vid 10, och sedan raka vägen mot Prividence, Rhode Island! Det var dags för rode trip nummer 2! Tog bara 1.5 timme att komma dit, och lyssnade på massor av bra låtar, Svenska! Satt och diggade hela vägen dit.
 
När vi kom fram gick vi runt på gatorna, letade efter parkering. Var väldanst mycket cheerleaders där, så måste ha vart någon slags tävling. Därav kallar vi numera denna stad för cheerleading staden. 
 
Vi gick runt på ett mall, åt på Joes och kollade runt lite. Hade en mysig dag inne i staden/staten som inte blev allt för långdragen, men var lagom! 
 
Åkte hem till mass och bestämde oss för att dra på bio. Vi såg "The wolf of wall street". Rolig film! 
 
Efter det skjutsade jag hem tjejerna och kom hem i min säng och somnade som en stock. Ännu en kul helg hade passerat!
 
Bilder från Providence, Rhode Island ;
 







Memorial street




Mina fina tjejer


Folk åkte skriskor


Stattshuset


Graffitti även i RI







 

Portland, Maine

Direkt när jag och Janni vaknade drog vi in till North station för att ta tåget hem till Beverly. Tyvärr missade vi 12 tåget med några minuter, så fick vänta i 2 timmar. Passade på att gå in i sportbutiken som ligger på Nort station och TD garden och köpte våra efterlängtade bruinsmössor! 
 
Vi satt på North station, i våra nya, fina mössor, med DD och Donken käk och högg in på högsta nivå. När sedan tåget kom och vi var framme i Beverly, tog vi oss på direkten, i gårdagens kläder och smink och utan gsp till Portland, Maine! Bilresan tog ca 2 timmar och är faktiskt väldigt stolt att vi klarade att åka dit utan någons som helst hjälpmedel! 
 
På vägen "mötte" vi två killar som vi lekte tafatt med. Vi körde om de, och de körde om oss och gjorde grimasher. Vi tappade sedan bort de dock när vi kom till tullen och de hade "free pass" och vi var tvunga att stanna och betala. Vi hade det dock väldigt kul och satt och sjöng til låtar och pratade om allt och inget.
 
Väl i Maine, så var det kanske inget speciellt direkt. Ganska mysig stad, fast med tanke på att det var söndag, och vi kom dit vid 4, så var allt stängt... Vi hittade ett thaiställe och beställde mat. Min rätt var inte speciellt god, men fick duga. Personalen där inne kollade på oss som om vi vore utomjordningar. Kan kanske ha vart för att vi hade våran Bruinsmössa på oss, men tror att Maine hejjar på de också, då det är New England?! Får kolla upp det där... 
 
I Maine fanns det dock inga tjejer (såg max 5) och massvis med killar. Det var även konst i varje fönster vi passerade och fanns även graffiti på en vägg, så denna stad har många killar och konst. Därav döpte vi staten och staden för KK-staden.
 
Vi blev inte långvarade i Maine, utan drog hem efter middagen. Nu har vi iallafall sett Maine, vilket är trevligt.
 
När vi kom tillbaka till Mass drog vi till Target och köpte lite snarr och ville sedan på bio, men såklart gick den inte idag?! Vi var helt retard och satte oss på en bänk inne på bion och glodde på en staty från filmen Frozen i över en timma. Kul liv... 
 
Drog istället till en bar på mallet och kollade lite fotball och Janni tog en öl. Efter det åkte vi hem och det var den helgen det. Mycket roligt!! Glad att jag har den tjejen!
 

Janni i parkeringshuset


Graffitti




På thairestaurang




Kollade på "bio".


Söta


Fina Maine

Janni med sin öl, som avslutning på söndagen!
 

Clubbing in Boston

I lördags åkte jag och Janni till Boston för att festa. Åkte hem till Nick, min kompis som vi umgicks med lite i somras, och hans rumskompisar som bor inne i Boston. Han åkte iväg och köpte dricka och sedan lagade vi mat tillsammans, fast var mer jag som gjorde allting faktiskt... Tänka sig vilken bra hemmafru jag skulle bli. Har lärt mig allt inom ett hushåll under detta år! Vi gjorde iallafall pasta och ströad kycklig eller vad man säger. Blev gott! 
 
Började sedan dricka och körde ett shotspel. Nicks rumskompis kom hem och var med och spelade med oss. Han skulle dock på en fest senare så var inte med så länge. I slutet av förfesten kom Nicks andra rumskompis som jag spelade gitarr för?! Hittade en gitarr i någons rum så ja, varför inte! 
 
Jag tog lite allt för många shottar den kvällen, så lite av kvällen är liksom borta... Vi skulle ha gått till ett annat ställe där Nick kände DJen, men med tanke på att jag har ett leg, så gick vi någon annastans, och jag kom in! Nick bjöd oss på drinkar och vi dansade och hade kul. Jätteskoj att träffa/se nya människor. 
 
Efter ett tag öppnades VIP rummet, men vi hade inga band så vi kunde inte gå in där. Jag försökte dock lite fint krypa in mellan vakten, men han upptäckte mig... Så pinsamt nu när jag tänker efter. Var nog kanske bra att jag tog den där exkta shotten så jag inte riktigt minns, haha... 
 
Janni kom på något sätt in till VIP rummet, så jag var kvar i det andra rummet med Nick. Jag blev arg då jag ville vara med Janni, så på något sätt lyckades Nick fixa 2 band och vi båda kom in! 
 
Efter ett tag hade jag även en sjal på mig, en märkes sjal, vilket inte jag tänkte något på. När jag dricker gillar jag att prova kläder, vill alltid ha hattar, mössor, glasögon och liknande på mig. Det är något "thing" jag har. Kommer ihåg att jag var på toaletten och det var en tjej som kom fram till mig och sa att hon hade en likadan sjal som mig och inte tänkte väl jag mer på det så gick ut därifrån. När det nästan var stängning kommer en vakt fram till mig och säger att jag ska med in till köket. Jag drar med mig Janni, men vakten säger att jag ska komma ensam. Jag blir livrädd då jag tror att det är någonting med mitt leg, men han säger att jag är en tjuv och att jag har snott sjalen jag har på mig. Jag säger att jag inte har snott den utan att jag har hittat den någonstans och då bara satt på mig den. Han säger då att han vill ha tillbaka den och självklart ger jag den tillbaka. Då kommer tjejen jag träffade på toaletten och en tjock snubbe som är asgammal som är hennes man eller nått?! Han är skitarg på mig iallafall och det slutar med att vi måste lämna stället... Det var dock bara ca 20 minuter tills det skulle stänga, men ändå... bara själva grejen. Herregud, hur skulle jag ens kunna sno en sjal? Ska jag smita in i garderoben och ta den eller? Inte direkt som att jag hade ett mission att sno en sjal... Well well.
 
Nick blev också arg på mig ett tag för att jag frågade om hans rumskompisar. I USA blir killar väldigt, väldigt lätt svartsjuka, och så fort man pratar med eller om en annnan kille så blir de arga. Varför jag frågade om hans rumskompisar var helt enkelt för att de var sköna och jag ville efterfesta med de. Men då blev Nick arg och han började gå utan mig och Janni? Vi hittade iallfall en taxi och vi kom till något pizza ställe. Nick gick fortfarande 1000 meter framför oss. Janni pratade iallafall med Nick och sedan löste sig allt. Gick hela vägen hem från pizzastället, pratade lite med Nicks rumskompisar innan vi somnade.
 
Absolut en annurlunda kväll, och är glad att jag tog chansen att gå ut. Tror Janni tyckte det var lite roligt att få gå ut med en tjej, efter att annars ha gått ut med killar. En liten variation så att säga! 
 
 
Lilla jag


Påväg in till Boston


Janni och jag




Bestiehug


In da club

 
 

Min vecka och 100 dagar kvar

Var ett tag sedan jag skrev här, sedan helgen för att vara exakt. Anledningen till det är som vanligt dåligt internet och tidsbrist. Jag har jobbat väldigt mycket denna vecka, då barnen var lediga i måndags, som de dock alltid är på måndagar, då det var Martin Luther Kings day. Föräldrarna var alltså också lediga, men som vanligt vill de inte spendera tid med barnen så jag jobbade hela dagen. Fick börja 10 dock, men jobba till 8... 
 
Resten av veckan har bestått av jobb, snöstorm i tisdags, som inte blev så farlig. Kom max 5 inches, och amerikanarna var livrädda... Jag fick inte åka någonstans den kvällen då föräldrarna inte var bekväma med att ha mig på vägarna... Frågan är ju hur alla amerikanare skulle klara sig i Sverige, där skolorna aldrig är avstängda pga snö och man kan lätt köra i "snöstorm"... Iallafall. Jag var fast i hemmet, och gjorde ingenting. Min 3åring var "sjuk" på köpet, så fick ha henne hela dagen. Blev alltså inget gym och dagen i sig var den värsta någonsin. Trotsigare treåring får man leta ett bra tag efter. Skrik och bråka från morgon till kväll, vilket resulterade i att hon vägrade ta en nap, som hennes syster. Åh, vilken kul dag... 
 
I går (onsdag) var det jobb som vanligt, men idag fick A gå till skolan, vilket var skönt. Behövde dock hämta upp städerskan, skoj... Hon var dock inte sen idag, och jag behövde bara vänta 5 minuter!! Vad har hänt?! Kom även hem några värmegubbar som stängde av all värme i 6 timmar?! Var svinkallt, vilket resulterade i gråtanade barn, igen... Ingen tog en nap även denna dag och jag blev galen... Efter jobbet mötte jag upp Julia på Target och köpte allt för mycket toblerone och det sista hem till Sverige. Fick även med mig en ny ansiktskräm. Vi hade tydligen gått omkring där ett bra tag, så när vi betalat var det bara att åka hem och sätta på det senaste PLL avsnittet till B&J glassen jag köpte och därefter sova.
 
Idag är det torsdag, vilket betyder att jag hade halvdag. ÄNTLIGEN!! Har dock hunnit med en hel del trots att det bara var 5 timmars jobb idag. Har tvättat både barnens och mina grejer, diskat, bakat pepparkakor med degen jag köpte på IKEA. Både barnen och min värdmamma gillade det. Woho! Tog även med barnen till post office och fick iväg mitt paket till Sverige, så nu är det på väg! Håll ögonen öppna. Det borde komma fram i slutet på nästa vecka eller i början av nästnästa =). Tog sedan barnen till Mmjs och jag åkte hem och lagade lunch och kollade på de tre senaste avsnitten av paradise hotel som jag inte sett denna vecka. Superglad över att både Emelie och TH åkte! Försäkte även skypa med mamma, mormor och morfar men det gick sådär... Internetet krånglade så får bli en annan gång.
 
Nu har jag precis vaknat efter att ha tagit en liten nap, tydligen. Somnade till ett "Teen Wolf" avsnitt. Alla tjejerna jobbar länge idag, så får bli en myskväll med mig själv, tobleronen, colan och en film. Väljer mellan någon teenage klassiker eller Frozen. Får se vad det blir! 
 
Tänkte även berätta om min helgalna helg i ett annat inlägg, men det får bli senare imorgon då jag har bättre internet på nedervåningen så jag kan ladda upp bilder.
 
Ps. Har officiellt bara 100 dagar kvar tills min sista jobbdag. Inge lång tid kvar nu!!
 
 

Pannkaksfrukost och utgång

Gjorde svenska pannkakor till frukost, vilket var väldans nice! Hade allt möjligt på från socker till sylt till sirap till penaut butter.

Carro, Amanda och Julia åkte iväg till ett mall lite längre bort, så jag och Janni åkte hem. Jannis bil började låta jättekonstigt, som ett tåg typ (?!), så vi åkte hem till henne, i hopp att hennes värdföräldrar kunde hjälpa oss. Slutade med att jag började prata med hennes värdmamma, som tydligen igår hade intervjuat min 5åring när hon var på kindergarden för "intervju" för att få börja där i höst. Tänk vad världen är liten! Hon var väldans snäll och skjutsade hem mig. Hade många samtal om min värdfamilj i bilen, och jag börjar mer och mer ångra att jag inte har en amerikansk familj...

Nu har jag duschat och kollat klart på "about time", som förövrigt var en väldigt fin film! Janni skrev precis att vi måste ta 5.45 tåget, så måste nog börja göra mig lite i ordning och sedan åka och hämta upp Janni. Ikväll blir det som sagt Boston, med förfest hemma hos Nick. Har förhoppningar om att det kommer bli en väldigt kul kväll, fast med tanke på att jag har förhoppningar så kanske det blir sämre... Vi säger såhär istället, kvällen får bli som den blir! Jag är taggad iallafall! =)

Lite bilder från pannkaksfrukosten ;

 

 
 
 
 

Sleepover

Igår kväll kom janni över till mig efter jobbet. Satt och planerade kvällen lite, och skippade två fester och valde att åka och köpa 2 b&j och låte över till Carro som är hemma själv, där även Amanda och Julia var. Satt och spelade Uno och ett amerikanskt "med andra ord". Jäklar vad kul!! 5 svenska tjejer som skriker och kör gärnet. Underbart!!

Avslutade kvällen med att mysa ihop oss bland massa madrasser, kuddar och täcken och satte på den första amerikan pie och hade en sleepover. 

Nu har vi vaknat och ligger och myser och pratar. Ikväll har en kille fixat in mlg på en klubb i Boston, så jag, janni och Julia ska dit. Blir kul!!



Förbannad

Att en liten sak kan göra en så jäkla förbannad. I morse gjorde jag frukost till barnen som vanligt, gjorde lite siffror med K och sedan gick vi upp på mitt rum för att mysa lite och gav barnen ett litet snack. Medan vi sitter där på golvet, säger min 3åring "Förra helgen så sov mina killkusier i ditt rum, i din säng". URSÄKTA? Bara grejen att hela familjen har gått in i mitt rum när jag inte vart hemma och sedan har dessa två grabbar sovit i min säng, utan att ens ha mage att kunna byta mina lakan. Jag byter alltid lakan på fredagar, vilket betyder att jag nästan i en vecka har sovit i samma sängkläder som dessa killar. Så jävla arg. Det är inte bara grejen att de sovit i mitt rum, men att föräldrarna inte ens har någon som helt respekt att kunna FRÅGA mig om det är OK!! Jag hade förövrigt inte ens smsat än och sagt att jag inte skulle sova hemma den kvällen, så de har bara tagit för givet att jag inte ska komma hem. What if jag hade kommit hem, och sett två stycken i min säng? Vart hade jag tagit vägen? Så jävla trött på att jag ALLTID måste höra av mig, för varje jävla liten grej, och sen kan de inte ens fråga om det är okej att folk sover i min säng. Det är inte direkt första gången detta händer, och jag börjar bli jävligt förbannad på det. Ska senare maila min LCC och fråga om detta verkligen är ok, plus att jag ska säga att jag alltid får min lön sent, vilket inte är ok. Trött på det här jobbet. Bara 107 dagar kvar, och jajjemen, nedräkningen har börjat. Som jag längtar tills att få komma hem.
 
 

Snow tubing

Var inte lätt att gå upp när klockan ringde vid 9, efter 2 timmars sömn. Vi skulle nämligen ha au pair möte på ett ställe där man åker snow tubing. Fixade oss i ordning och sedan körde vi hem till mig innan så jag kunde byta om till varma kläder. Fick låna både skor, termos och vantar av min värdfamilj, vilket uppskattades. Dock var det väldigt varmt, då solen lyste, så tog ändå av mig min tjocka jacka. 
 
Att åka snow tubing var väldigt roligt och det gick väldigt snabbt. En kul upplevelse, men ingenting jag direkt skulle göra tusen gånger om.
 
Jag och Janni åkte med Daniel och Isi, som är au pairer i våran grupp. Väldigt kul dag hade vi! 
 
På vägen hem stannade vi till på donken och åt mat. Jag och Janni var utsvultna efter att inte ha ätit något annat än två våfflor till frukost. 
 
Resten av dagen bestod av slapp i sängen. Kul helg!
 
 














Lite bilder snodda från Janni, hehe



Ja, jag var trött.





 

Spontanfest

Förrförra helgen åkte jag hem till Janni på lördagskvällen och lagade lite middag. Kycklig, ris och sojasås. Väldigt gott! 
 
Blev ett litet äventyr på kvällskvisten också, då Jannis hund rymde, så vi satte oss i deras golfbil och körde omkring i deras område utan resultat. Vi kollade på någon konstig playboy film och Janni gick ut igen och letade efter hunden och efter ca 5 timmar, när hon ringt mormorn och morfarn som i sin tur ringt upp alla grannar, hittade Janni hunden utanför något hus. 
 
Jag smsade med en kille som ville att vi skulle komma över, så åkte över till honom i Rowley som ligger väldigt nära oss. Var han och en kompis där som, ovanligt, satt och rökte på. Vi tog någon öl, och tänkte att på en öl kan vi ju köra hem på några timmar. Men vi hade trevligt och drack lite mer ju längre det gick. 
 
Kom över fler folk så var jättekul. Kom över en rysk tjej som var jättehärlig. Med tanke på att hon är rysk, skulle hon såklart bjuda oss på vodka, så vi drack rent ur den där megaflaskan. 
 
Jag börjar inte längre bli förvånad att gå på fester som innehåller knark. Denna gång skulle de tydligen syssla med kokain också. Det var i början av kvällen när jag, Janni och de två killarna endast var där, så han hämtade sugrör, som han klippte till och la upp 4 linor. Han räknade alltså med att jag och Janni också skulle göra det där. Nejtack. Han sa "men ni sa ju att svenskar festar på bra." "Ja, men för att ha kul på fest behöver man inte knarka", blev vårat svar. Det är helt enkelt bara att sitta där, le och tacka nej. Så ni där hemma, ni behöver ALDRIG vara orolig att jag kommer testa något sådant, jag håller mig till ölen och vodkan!
 
Kvällen var iallafall kul och när vi lyckades komma hem åt vi fyllemat av några köttbitar i Jannis kyl och riset vi lagat. Ovanlig men gott fyllekäk!
 

Maten vi lagade


Taggad Janni


Youtubade "Kan du stoppa mig", som jag även framförde när jag gick i 4an. Lilla melodifestivalen. Fina troffsar.


Janni och en kille


Jag och Janni


En rysk, en svensk och bellman


Jag, Mike och Rysk


Blev tydligen översvämning i källaren, så alla började bära soffor och gejer till övervåningen. Snodde ett par torra strumpor från Mike... hehe
 
 

Träningspass och ösregn

Fick jobba lite längre igår, för att jag var tvungen att bada barnen, trots att min värdmamma var hemma och att jag redan hade slutat... Aja. 
 
Efter jobbet hämtade jag upp Janni, så åkte vi till mallet och åt lite sushi. Inte ätit sushi på väldans länge, så var osäker på om jag tyckte om det eller inte, men gav det ett try. Mycket gott var det, och endast för under 5dollarn. Billigt och bra. Köpte mig en glass på donken som efterrätt och fick på väldigt länge rättvist mycket hot fudge och m&ms! 
 
Vi satt där ett bra tag och pratade om våran helg. Tycker om den bruden väldigt mycket! Hon är sådär bra galen, precis som jag! 
 
Var hemma runt 10 och la mig i sängen på en gång. Kollade runt på fb lite och sedan somnade jag förmodligen.
 
Idag har jag gymmat, basic training, som alla tisdagar. Otroligt jobbigt.. Efter 1.5 timmes passet hade jag gjort 400 jumping jacks, 400 sit ups, 100 armhävningar, minst 1000 squats, övningar med vikter och armar och gud vet vad. Otroligt tufft pass, men väldigt skönt efteråt. Tror egentligen att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig, då jag i morse varken hade tid att äta frukost eller ha med mig vattenflaskan, vilket gjorde att jag blev lite yr då och då. Carro var dock vänlig och lät mig dricka från hennes flaska, haha. 
 
Kollade på gårdagens paradise efter en dusch, och gud så jag skrattade. Är pridevecka och det var så galet kul. Cant wait till dagens avsnitt! 
 
Barnen ligger nu och tar naps efter att ha tagit en promenad i ösregnet ner till mailbox. Är så trött på dessa walks ner till brevlådan så jag spyr på det.
 
Ikväll är det starbucks meeting. Väldigt interesant osv. 
 
Tänkte slänga in ett inlägg om min förrförra helg föresten, så det kommer nog nuuuuuu.
 
En bild från i höstas

Söndagsslapp

Hela söndagen har jag legat i sängen, ätit chips, druckit cola och kollat på "teen wolf", som egentligen är en ganska dålig serie, men har fastnat ändå... Inne på andra säsongen nu av tre. 
 
Ska nu börja göra mig i ordning för att möta upp Julia på mallet för bio och middag. Janni ska eventuellt komma till bion, då hon skulle ha middag med sin värdfamilj.
 
Beställde även hem ett par skor idag från en hemsida. Första paret man beställer kostar endast 19 dollar, så istället för 50 dollar, betalar jag endast ca 20 dollar. Asbra! Är ett par bruna kängor.
 
Imorgon är det jobb igen och en ny jobbvecka. När jag träffade Julia i torsdags kollade vi upp hur många dagar, veckor osv, vi hade vart här. Imorgon påbörjar jag min 62 vecka, vilket är helt galet... 
 
Hoppas alla haft en bra helg och att du, bror, ifall du nu skulle råka läsa min blogg, hade det superkul på festen i helgen. Kan säga att det känns lite konstigt att ens bror som är 3 år yngre festar, medan jag sitter hemma och dricker cola...
 
 

Torsdag och checkproblem

I torsdags efter jobbet åkte jag och hämtade upp Julia. Julia har skadat sitt knä och går för tillfället på kryckor... Det är som tur var vänster knä, så hon kan fortfarande köra bil, men tänkte att jag kunde vara lite snäll och hjälpa en vän!
 
Jag behövde åkta till Target för att köpa ett födelsedagskort till K som fyllde 5 i fredags, och eventuellt köpa något mer till henne. Julia behövde köpa mjukisbyxor som är lätta att ha på sig, då hon har sitt knäskydd. 
 
Innan vi åkte till Target svängde vi in till banken för att sätta in våra checkar. Jag hade fått min check från förra veckan och även en check att lämna på skolan. Jag tog upp den och skojade om, tänk om jag skulle ta denna check istället för min riktiga. Någonstans i mitt undermedvetna, gjorde jag som jag sagt. Jag satte in fel check, och cathing, helt plötsligt hade jag fått 900 dollar istället för min check på 200. Jag fick PANIK! Julia skrattade, vilket jag med hade gjort om något sådant skulle ske. Herregud, vad skulle jag göra?! 
 
Jag satte även in min riktiga check och tänkte att det kan väl inte vara några större problem än att ta ut pengarna och sen ge pengarna till skolan, eller att min värdpappa bara får skriva en ny check. Gick dock och var nervös över det där hela kvällen...
 
Vi kom dock till Target och vi hittade vad vi sökte. Jag köpte ett nytt "Ägg-lypsyl", då det jag fick av min värdmamma försvann... Köpte ett med "summer flavour", denna gång. Köpte även en toblerone (mums), hello kitty stickers till min 5åring och ett födelsedagskort. Julia hittade ett par mjukisbyxor, som förvånadsvärt, är likadana som jag har... Vet inte hur mycket kläder som vi har likadana... haha. 
 
Efter Target tog vi en svängom till McDonalds och tog ett litet meal, och kollade på fula Sverige Vines på fb. HAHA, hur folk ens kan komma på en del grejer. Sjuka! Skrattade så jag nästan fick ännu mer träningsvärk i min mage efter onsdagens abs-pass.
 
Skjutade hem Julia vid 10, och åkte sedan hem och la mig i sängen och funderade på vad jag skulle säga till min värdpappa om checken dagen efter. Det gick dock jättebra och han sa bara att han skulle avbryta pengarna som jag satt in till mig själv och skrev sedan en ny check. Problem löst!
 
Bild på mig från idag (Lördag)

Helgjobb och dejter

La barnen för en timma sedan. Lagade mat till de, lekte och läste en bok innan det var dags att borsta tänder och byta om till nattkläder.
 
Nu sitter jag på mitt rum efter att ha gjort disken. Väldigt skönt att inte behöva jobbajobba, alltså att leka och stojja där nere, men hade hellre vart ute på festligheter som partyprinsessan Janni. OCH, såklart. Alltid när man jobbar eller har andra planer så är det mycket som händer. Bara idag har jag blivit bjuden till tre fester, när jag inte kan...
 
Ganska skönt ändå att bara vara hemma en kväll. Igår drog jag till Janni. Satt där och pratade och kollade på en film. Sedan skulle vi egentligen på fest, till samma kille vi var på fest hos förra veckan, men det blev inte av, så Janni pratade med en killkompis så drog vi till honom i Newbury. Var bara jag, Janni, hennes kompis och en kompis till honom. Satt och kollade på film och åt chips, medan de, förvånande (?), rökte på. 
 
Zach, en kille jag träffat lite som bor i närheten av mig, åkte tillbaka till College i Tennesse idag, så jag ville träffa honom. Men han hade vart upptagen hela dagen med packning, hejdå middag med hans släkt och sedan skulle han ut med sina vänner. Han försökte till och med omboka sitt flyg så att han skulle kunna träffa mig en sista gång innan... ganska gulligt. Han kom iallafall, mitt i natten, och hämtade mig hos killen i Newbury. Jag hjälpte honom att packa det sista och sedan somnade vi som stockar vid 4, då allt var packat och klart.
 
Jag skulle egentligen till gymmet med Clasine och Carro på morgonen, på ett kick boxing pass, men med tanke på att jag inte ens var hemma och jag hade lämnat min bil på en restaurang i Essex, så kunde jag inte komma dit. Spenderade istället min sista tid med Zach. Han behövde åka vid 10, och då hade jag ingen skjuts... Var kvar i hans hus själv och försökte få tag på någon som kunde hämta mig. Mike, killen vi skulle ha gått på fest hos, bor i granstaden till staden jag var i, så han erbjöd sig. Hans svar var "I'll never wake up earlier than 12 on a weekday, unless its someone I like", haha... Han skjutsade mig till restaurangen iallafall, medan han babblade om när han ska ta ut mig på dejt... Jag vill inte gå ut med honom, då han är en typisk knark-amerikan och sånna människor vill jag inte "dejta". Känner mig dock lite dum som "utnyttjar" honom för skjuts. Fast nu när jag tänker efter så uttjyttnar jag inte honom, jag frågade bara honom en enkel fråga och han ställde upp, så det så! 
 
Efter att jag kommit hem, gjorde jag mig i ordning för att åka på min första dejt någonsin. Eller okej, jag har vart på dejter här i usa förut, men då har jag träffat de innan med vänner. Detta var en kille jag aldrig träffat, och jag skulle träffa honom för första gången, helt själv. 
 
Vi träffades upp på mallet, utanför ett frozen youghurt ställe. Satte oss och pratade och det flöt på otroligt bra. Tog några varv runt där och bara pratade och flamsade, innan han behövde åka hem för att fixa inför att vänner skulle komma över och kolla the fotball game som är ikväll. 
 
Med tanke på att vi sa hejdå i mitten av mallet, tog han vägen jag egentligen också skulle gå, men ville inte "följa efter honom", så jag tänkte att jag tar en annan utväg, vilket visade sig vara helt fel. Vet inte vart jag kom ut, men var på andra sidan och ännu längre bort... Fick mig en fin promenad i blåsten på 30 minuter, haha. Som tur var var det varma vindar, så det var ändå behagligt att gå!
 
När jag kom hem tog jag en nap, och sedan var det jobbdags, vilket jag redan skrivit om.
 
Försöker kolla på lite serier, vilket inte verkar funka på grund av detta internet... 
 
Är väl bara att sova antar jag! 
 
Puss å godnatt
 
Jag och mina gosebarn i våra pyjamaser innan läggdags

Amerikanska föräldrar

Hade egentligen tänkt att skriva om förra veckan och helgen, men vad bara tvungen att skriva av lite om vad jag går omkring och tänker på om dagarna. 
 
En sak som jag verkligen tänker på dagarna in och ut, är varför amerikanare ens skaffar barn. Jag umgås till 99% mer med barnen än vad deras föräldrar gör. Jag jobbar 7.30-5.30, om inte ännu senare ibland. När väl föräldrarna kommer hem från jobb, spenderar de ingen tid alls med barnen, då de står och lagar mat, och absolut inte kan bli störda då, eller låter barnen leka helt ensamma för att föräldrarna vill vara ensamma i vardagsrummet och kolla på tv, så tydligen är mycket viktigare än att spendera tid med sina barn.
 
Jag kan ge som exempel när jag var i NJ över jul. Kommer inte ihåg ifall jag skrev om det här eller inte, men ändå. Jag jobbade väldigt mycket, då min pappa var kvar i MA och jobbade till julafton och kom senare, och min värdmamma passade på att "smita undan" och fixa naglarna, håret, eller bara sitta på sitt rum. JAG FÖRSTÅR INTE! Blir arg bara jag skriver det här nu... Skaffa för tusan inte barn om ni vägrar att umgås med de! 
 
Jag ska även denna helg jobba. Jobbar visserligen kväll, men ändå. Jag har vart hemma många helger på eftermiddagarna, och när jag väl går ner och äter frukost eller lunch, så ser jag ALDRIG föräldrarna leka med barnen. Jag går ner och ser att mina två barn leker helt själva. Jag gör i ordning mat, och frågar vart föräldrarna är. "De är på sitt rum", brukar det vanligaste svaret vara. Seriöst? Vad gör ni på erat rum i flera timmar som är viktigare än att iallafall kunna vara i samma rum som era barn?!
 
Jag börjar seriöst bli orolig hur dessa barn kommer klara sig utan mig när jag åker hem i maj. Jag är allt för de. De sjunger varje dag "Johanna is the best au pair eeeeveeeer, Johanna is the best nanny eeeeeveeeer, Johanan is the beeeeest, we love her sooo muuuuch!". Hjärtat krossades nästan igår när städtanden var här på kvällen och tog hand om barnen. Jag jobbade till 5, och hon tog då över för att föräldrarna var någonstans. Min 3åring skrek verkligen efter mig och grät och fick sånt där skrik i halsen som gör så ont att höra. Att se deras ögon när jag kommer och hämtar barnen på skolan och när de alltid vinkar till mig, alltid står i fönstret och vinkar till mig tills jag/de inte kan se mig längre. 
 
Att föräldrar frivilligt missar detta. Att de missar ett barns uppväxt är något som jag inte förstår mig på alls. Vill man inte se sina barn utvecklas? Vill man inte vara en del i barnens liv? Hade jag haft barn, hade jag hellre velat att de skulle komma ihåg mig som en mamma, istället för en au pair, som "bara" varit delaktig i ens liv i ett år.
 
Jag kan inte ens föreställa mig den dagen då jag faktiskt ska hem. Förut hade jag ett alternativ - åka hem, eller stanna. Nu måste jag hem. Om 4 månader måste jag hem. Då måste jag lämna dessa fina barn. 
 
Idag, är det K's 5e födelsedag. När hennes mamma hade lagt henne till sängs, (klockan 7.30, när hon egentligen går och lägger sig 8, säkerligen för att föräldrarna vill ha mer tid för sig själva) så kom min värdmamma upp och sa att K ville att jag skulle komma ner. Hon kramade om mig och sa att hon ville att jag skulle sova med henne, som hon alltid gör när jag lägger henne både på kvällar och naps. Hon sa att hon aldrig skulle släppa mig och att hon aldrig ville att jag skulle åka. Hon har sagt förut att hon önskade att jag var hennes mamma och hon sa idag att hon ville gifta sig med mig... haha. Det hon sa, menar hon alltså att hon vill ersätta sin riktiga mamma mot mig. För mig känns det förståss otroligt bra att barnen älskar mig så pass mycket som det gör, men det är hemskt att barnen knappt känner sina egna föräldrar. 
 
Jag skulle kunna sitta och skriva en roman om egna perspektiv och händelser på det här, men har varken tid eller lust att göra det, både för min och de som läser min bloggs skull.
 
För föräldrarnas skull, och framförallt för barnens skull, hoppas jag att föräldrarna inser vad de missar genom att inte spendera tid med barnen. 
 
 

Happy New Years 2014!

Då var det ett nytt år, igen. Tiden har gått så fort. Känns absolut inte som att det redan är ett år sedan jag stod på times square med tusentals andra och "såg" the ball drop. 
 
Detta nyår firade jag dock i Montreal, Canada med mina vänner Janni och Jake. Tänkte ta det från början! 
 
Allt började med att jag packade mina saker och blev upphämtad av en killkompis, Zach, som bor i staden bredvid mig. Han skjutsade mig till Hamilton tågstation, där jag mötte upp Janni. Tillsammans tog vi tåget in till Boston, där Jake mötte upp oss. Vi skulle nämligen sova där natten innan, då bussen mot Canada skulle åka så tidigt som 7am. 
 
Emma, min vän från Chicago, var på semester i Boston under nyår, så vad passade inte bättre än att möta upp med henne?! Stod och kramades i ett bra tag och fällde även en och annan tår. Var så speciellt att se henne. Det var precis som vanligt, fast ändå inte. I lite över en timme hade vi tid att umgås på restaurangen vi var på. Jag hade dock kunnat sitta där hela natten och bara prata och skratta med henne, men de var tvungna att åka tillbaka till deras boende och jag, Janni och Jake var tvunga att åka hem och sova, då vi skulle upp så pass tidigt. 
 
Var väldigt trevligt att träffa Emma, och känner att det var ett bra beslut att ta chansen att träffa henne. Vi har som sagt haft våra bråk, vilket är avslutat nu, och kändes bra att avsluta det gamla och börja något nytt. Vi kommer snart båda två vara hemma i Sverige igen, och med tanke på att vi bara bor ca en timma ifrån varandra så kommer det inte bli några problem att ses! 
 
Emma och jag
 
Canada ligan (Jag, Janni och Jake), åkte dock hem till Jake och somnade på en soffa som Jake fixat. Vaknade någon gång väldigt tidigt på morgonen av att Jake kiklar mig under mina fötter... Tror aldrig någon har väckt mig på det viset! 
 
Gick upp och hade lite frukost och drog sedan till southstation där bussen skulle gå. Vi träffade på ett gäng med au pairer, tack vare den rosa "cultural care" väskan. Ställde oss i kö med de och satte oss även med  de på bussen. De som vi pratade mest med var ett gäng Danskar. Killen i det Danska gänget började vi kalla Dan, Dan som i Danmark. Han hette egentligen Lassie eller något, vilket jag inte alls tyckte passade in. Han var en solklar Dan! 
 
Bussresan var väldigt seg, tog lite över 8 timmar om jag minns rätt. Trötta som tusan var vi när vi kom fram. Tur var, att vi hade vårt hotell bara 5 minuter gång från busstationen. Vi checkade in och fick äntligen packa upp våra saker. Vi hade dock det kallaste rummet på hela hostelet. 
 
Vi bestämde oss för att duscha och sedan ta en promenad för att köpa mat och alkohol. Det var så kallt ute, att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Med tanke på att vi precis kommit fram i Canada, hade vi heller ingen aning om vart vi skulle, så kändes som att vi gick och gick fast aldrig kom fram. 
 
När vi tillslut hade handlat all mat och dryck, gick vi tillbaka "hem" och lagade maten. Delikatessen var tomatsås och någon pasta-potatis. Kan ha vart ett av det sämre jag ätit, men det var billigt! 
 
Efter maten gick vi till vårt rum och gjorde oss i ordning. När vi börjat dricka och blivit lite lulliga kom det in en kille till oss. Visade sig att det var ett gäng amerikanska killar som bodde i rummet bredvid. Toppen! Vi skulle dock på förfest till Danskarna, så hann inte riktigt umgås med de denna kväll.
 
Danskarna bodde ca 10 minuter ifrån oss, så det var inte en sådan farlig gångväg. Väldigt kallt var det ute som sagt. Kom in till de och hade drickspel och massa skratt och prat. 
 
Kvällen på deras hotell var väldigt kul, och vi blev nog en aning för fulla. En perfekt fylla. Hade så kul! 
 
Jag blev på något sätt lämnad ensam, eller jag gick ut ensam av någon anledning och träffade på ett gäng killar på ca 20 pers. Stod och pratade med dem ett tag och sedan hittade jag Janni och Dan. Vi gick då vidare till en klubb, men på vägen dit hittade vi en stripclub. Vi ville gå in där, men det kostade tydligen ca 200 dollar för att komma in, så nejtack, det får bli en annan gång! 
 
Rullade in på någon rockbar, där jag började snacka med någon gammal rockare. Satte oss vid ett bord på tre pers, varav ena såg ut som Jesus! Han bjöd oss på shots. Kunde aldrig tro att Jesus skulle vara en sådan festprisse! 
 
Jag, Janni och Dan (Jake hade gått hem innan vi ens gick ut av någon anledning), tog en taxi till McDonalds och åt mat. Väldans gott! Kom sedan hem på något vänster i kylan. Med tanke på att vårt rum var så kallt, sov vi fyra pers i en enkelsäng. Varmt och gosigt blev det! 
 
Vaknade upp på morgonen och tog en dusch. Drog sedan iväg och gjorde nudlar till frukost och sedan gick vi ut på stan för att leta skor till Janni och Jake. Vet inte hur mycket vi virrade omkring i subways och på gator. Alla i Montreal pratar Franska, så var svårt att förså sig på vad folk sa och läsa skyltar... Det ända jag sa var vui (ja), eller hur man stavar det. 
 
Lyckades hitta ett köpcentrum där Janni hittade ett par klackar för under 10dollarn och jake hittade även han ett par skor. Efter det vandrade vi till klubben vi skulle fira vårt nyår på. Man var tvungen att hämta ut biljetten innan, då det kommer vara så mycket folk. I kön träffade vi på de danska tjenerna från dagen innan. 
 
Vi fick våra biljetter och skulle efter det dra hem och fixa oss, då vi går förbi en ashäftig bar/restaurang, och gick in och tog varsin drink. Lärde oss även lite franska av bartendern. "Älska" och "Gott nytt år" lärde vi oss, vilket jag inte helt hundra kommer ihåg längre... 

Tillbaka på hostelet fixade vi oss i ordning och gjorde några drinkar på spriten vi hade kvar. Drack tydligen mer än vi trodde dagen innan. Som tur var hade jag köpt några smirnoff så vi hade lite iallafall. De amerikanska killarna kom även in till oss, så vi snodde lite öl av de och jag och Janni lärde ut ett och annat drickspel och dricklåtar. 
 
Även denna kväll tackade vi för oss för att dra till klubben. Killarna skulle någon annanstans nämligen. 
 
Hittade en cab och drog till stället. Detta land, usa också för den delen, har lite konstiga beteenen. De är så omorderna, trots alla deras skyskrapor. Här går det minsann inte att betala med kort i taxi. Vi som inte hade några cash, fick alltså alltid springa in någonstans och ta ut pengar på en restaurang, vilket då gjorde att taxin kostade mer, då det tog sin lilla tid... 

Betalade och ställde oss i kö. Träffade ett helskönt gäng i kön, som vi hängde med under nästan hela kvällen inne på stället. De var även de från Boston, liksom de amerikanska killarna på vårt hostel. Tog sin lilla tid att komma in. Var så kall att jag inte viste vart jag skulle ta vägen. 
 
Med tanke på att biljetterna till klubben kostade sin lilla krona, var det free bar. Toppen!! 
 
Gick upp på "stripstången" och dansade. Det är nice ibland att man är blond och blåögd, då killar kommer fram och snackar med en. Det var en kanadensare som kom fram och bjöd med mig upp till VIP våningen. Tackar tackar! Jättefint var det där uppe, med vita skinsoffor, ljus och grejer. Finare dricka var det även där, såklart, och de dricksade som tusan, trots att spriten var gratis. De hade nog pengar så att säga. 
 
Killen som bjöd med mig upp drog ner igen, och någon annan snubbe kom fram och frågade om jag ville ha drink. Såklart! Efter det blev jag bjuden en omgång till av någon, sedan gick jag ner och dansade med yttligare någon. 
 
Jag valde kanske inte världens bästa skor, trots att de var snygga. Klacken på sina höga cm var inte riktigt till att anväda för länge. Fick så ont att jag var tvungen att vila på toaletten ett tag. Tack vare VIP killara, kunde jag gå upp på deras våning ibland också, för att få sitta ner. Vi där nere på "basic level" hade nämligen inga stolar...
 
Klockan närmade sig 12, och nedräkningen på tvn började. Åh, herre vad mysigt det var!! Alla stod och skrek och räknade ner, och alla pussade och kramade varandra. Då var jag lycklig. Full och lycklig! 
 
Vi drog från detta ställe vid 2 kanske. Med tanke på att jag hade så ont i mina fötter ville jag hem. Vakten tog mig in och satte mig ner, höll om mig och ringde efter en taxi. Precis när han fått tag på en så ville jag inte ha den längre. Jag tog av mig skona och hoppade upp på någons rygg som tog mig till en bar. 
 
Väl inne i baren kunde jag sitta ner och vila. Vi hittade en blå blockflöjt som vi glatt spelade på. 
 
När baren stängde, hade alla andra varit så smarta att ringa efter taxi och liknande. Alla utom vi. Jag hade så ont i fötterna, som sagt, att jag verkligen inte ens kunde gå. Jake och någon snubbe vi träffade i kön, Mike, turades om att ha mig på ryggen... Tacka gud för starka och snälla killar. 
 
Tror vi var ute i över två timmar för att leta taxi, i minus 25 grader. Mina fötter och ben var röda som tomater. 
 
Väl hemma sätter jag på mig varma kläder och dricker lite med amerikanarna som precis kom tillbaka samtidigt som oss. Ena amerikanaren, var så himlans full så det var sjukt. Aldrig sett något liknande! Jag somnade vid 6 någongång i soffan, medan de andra var vakna till klockan 8 tydligen. 
 
Jag vaknade vid 10 på morgonen och tog en dusch för att känna mig lite fräsh. Jag och Jake började städa medan alla sov. När amerikanrna vaknat, gick vi in dit för att snacka. Sedan packade vi ihop våra saker och drog till något ställe för att käka mat. Jag köpte pommes, som smakade väldans bra. 
 
Innan vi steg på bussen, köpte jag cola och en godispåse att smaska på i bussresan påväg hem.
 
Tog väldigt lång tid att komma hem. Fick stå i kö till att komma in i USA i över en timma.. Är väldigt strikt att komma in i USA. Var kontroller och en hund som sniffade på en... 
 
Var hemma vid 3 på natten och skulle jobba dagen efter... Jag var genomfrusen, trött och tappat rösten helt. Trots att jobbdagen var det jobbigaste på länge, var det värt det, så mycket! Bästa resan på länge, och ett nyår som vart det bästa någonsin. 
 
 
 
 
Video Janni satte ihop från vår resa i Canada
 
 

"världens godaste mat"


Janni, Jake och Dan


Upp och ner


På rockbar. Jag gifte mig tydligen också med Janni


Jesus




Nyår


Gänget från kön






Någon av alla VIPsnubbar


Happy New Year!




På vårt hostel


Amerikanarna









 

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0