promenix

vatr ute på en promenad. en lång promenad. gick till hällby, genom skogen, älgbajs lite här och var. men är man i skogen ska det minsan synnas ocksåå. i hällby mötte jag upp lilla rolle och gick sen sväng där. sen åkte vi tillborsökna och sedan åkte jag hem. nu har jag ätit och kollar lite tv.

känner att jag inte har så mycket mer att säga. tycker att jag uttryckte mig ganska bra i mitt vackra inlägg i sönags. jaa, inlägget gillades ju av ganska många iallafall. fick endel sms där det stod 'vilken rolig blogg' 'haha' 'den är för skön' osv. lite nice, inte baice denna gång inte.

hoppas ni har haft en bra dag. nu äre snart paradise.
lussekatt, kattegatt

ett litet inlägg

måste säga att jag diggar konversationen jag har mellan johan på msn. eller message blablabla om man vill förlänga hela grejen. iallafall. den är nice. nice eller baice? höhöhö

något som är baice är att det är mååååndag imorgon. alltså skolis polisis/skolpolis. neee jag är inte skolpolis. mjoo jag går i skolan. 1+1=3? så står det på busskortet iallafall...

neheruuu, vad sägeruu. kanggaruu! kanske ska trycka på off knappen på el television, borsta gaddarna o lägga dig i la cama? wooowowowowooo, spanska here I come. OK lite engelska ocksååå.

till er som undrar va faan jag håller på med. jag vete fan. sån här är jag. helt werid, lite knäpp, CP, you name it. men jag diggar det. du diggar det. yeah yeah wow wow. du är så.

svt2, var är det för skit. gammal tant som pratar. dricker vin. viftar med armarna. fy. jag vill inte bli som henne. jag ska bli en cool tant. en sån som färgar håret, sminkar sig, shoppar, pratar "coolt", o såå. det vore väl för fräsigt. I LIKE!

nee, det härblir bara värre o värre. dags att avsluta.

natti latti kaffe latte


cp bild, jaa, bilden ska ju höra ihop med texten. exelente johanna

tjena mors i kvällskuggan

tjeeena
sitter here med marre arre o rolle.
vi ska spela hero band eller va det nu heter o tävla i med andra ord. fast alla vet ju att jag kommer vinna!
pratar även med malte, han är ju en söt filur. det tycker mina vänner med...
hej svejs i blåbärsskogen

niceee

Skoliiss idag då. hade spanska uppsats som jag inte riktigt vet hur det gick. kändes som att jag slog upp varje ord i lexikonet, men som tur är har vi en lektion till på oss, så ska nog kolla upp lite saker hemma. hade även ett litet matte test som jag känner kunde ha gått bättre...
Fick tillbaka vårat svenska prov på grekiska antiken. jag är verkligen nöjd. ett MVG, kändes super! och ett VG i den muntliga saken om myter på svenskan. inte helt fel det heller! och igår fick jag reda på att jag fick MVG på min redovisning och skapande projekt i musiken. känner att allt är på topp just nu. så nu är det bara att fortsätta såhär!
Imorgon ska jag på en bomässa med linnea, och sen på kvällen vet jag inte riktigt än vad som händer. Ska nog även någon dag träffa johan. ska bli kul. har inte träffat honom på två år nu, tror jag det är. kommer säkert kännas lite stelt, då vi var tsm förut, och inte har pratat så mycket. men skulle vara super kul om man skulle kunna bli bra vänner igen!
När jag kom hem från skolan somnade jag ett tag, och sedan kom pappa och hämtade mig och brorsan för att vi skulle till min kusin linn som fyllde 20 för någon vecka sedan. åt tacos där och hade det mys. När vi kom hem kollade jag idol med mammsen, och sen spelade jag mamma och bror min hero band eller vad det nu heter. var super kul, var länge sen vi spelade det. men mina skills på expert satt inte som de gjorde förut, körde bara på medium och någon låt på hard...
justja, första snön kom i natt. ganska mysigt tycker jag. men nu är allt typ redan borta...

sååå tröttsamt

ååh, jag är så trött på det här!! Bara för att jag inte försover mig, eller skolkar osv ska jag drabbas av allt blälägfläsglf'. jag kommer till skolanh halv 9, som vanligt. När jag kommer fram är jag den enda på musiklektionen.

det är så tröttsamt att jag ska komma hit, och sen är det inget, för att inga är här. jag hatar det!!
Och vi ska börja med något nytt i musiken, och jag kan ju inte börja med det, eftersom vi inte har haft någon introduktion. ÅÅÅH!!!!!

Sen hade vi inte någon musiklektion i måndags heller bara för att tekniken inte funkade? man ba HALLÅÅÅ, dt ska fan funka, ni får väl fan göra något så det funkar dååååå!!!! åååååh. vill bara skrika och ha ner massa saker. jag hade liksom kunnat sova nu. eller äta frukost som jag var för trött för att äta hemma idag. Istället sitter jag i skolan, och min företagsekonomilektion börjar om 2 timmar. TVÅ TIMMAR!!!

skjut mig


kakförsäljning

hemma från skolan, och tror ni inte att jag somnade? såklart jag gjorde det. men bara 25 min idag. jag gör framsteg!
vi ska börja sälja kakor nu. måste få ihop 5000 kr, har redan 30'000 i kassan som vi fått från bidrag o sådant. vi ska nämligen åka på utbytesresa till Norge i Arendal. Arendal är en vår månad, så vi ska såklart åka dit då. staden är verkligen fantastisk då sägs det. jag ser framemot det väldigt mycket! så vi ska bo hos norrmän i en vecka, och sedan kommer de hit och bor här i en vecka.
sötsakerna är allt från kakor till godis. chokladbollar, drömmar, godis, chokladflan och så vidare. och glöm inte de söta namnen: 'mormors gammaldags' 'helgas hemliga' och vad det nu är. haha
så om vi vill ha kakor, hör gärna av er. hihi
kakorna på bilderna är vad vi säljer.
bild och information om hur ni kan tjäna ihop pengar till klasskassan
och laget finns på hemsidan - kakorna

helt underbart

herregud vilken rolig skoldag! har inte längtat så här mycket till skolan på länge, och ha roligt i skolan? det är det nog inte många klasser och skolor som har. men för SPFG2 är allt möjligt! everything is possible!
Vi pratade iallafall om lördagen, allt från en i klassens spy attack, till dansandet, till skrattet och alla tabbar. fick även tillbaka engelska uppsats, och matte prov. imorgon får vi förmodligen tillbaka vårat prov på grekiska antiken vi hade i fredags, som förövrigt kändes väldigt bra. svarade på allt förutom en fråga, som jag oturligt nog kom på precis när jag gått ut från provsalen. så typiskt mig att alltid komma på saker när det är försent. bad johanna, bad.
nu började paradise hotel reprisen från idag, så ska se det eftersom jag kollade på halv åtta hos mig, som förövrigt inspelar sig från eskilstuna denna vecka. lite kul då mamma som satt bredvid mig sa "hans fru jobbar jag med" "han känner jag" osv. var lite special. om ni läst något tidigare inlägg så vet ni att jag blir helt till mig när det handlar om min hemstad och levstad eskilatuna.

Ne, nu ska jag avsluta.
p.s pluggade 58 glosor i engelska idag som är tills imorgon. livet på företagargymnasiet innebär plugg plugg och åter plugg... d.s

SPFG2, lovelyyyy ♥

måste börja med att säga att kvällen igår var helt amazing!
drog till frida vid 7, och sedan tog jag carina och frida bussen till slagsta till någon kompis till dom som hette amanda, där det var massa nya människor. jätte kul.

Sen vid 10 drog vi vidare till klassfesten hos amanda (en annan amanda. känner att jag skriver om amandor hela tiden nu förtiden... haha) det var jätte trevligt. verkligen. blev mycket prat o skratt. blev lite gråt också, men det är sådant man får ta.

Åkte hem vid 2 då amandas (den tredje amanda) pappa skjutsade hem oss. tack för kvällen o natten bästa klassen SPFG2♥♥♥♥♥!! 

har städat mitt rum och pluggat lite. nu är det fika. mums





förutom maria och sebastian så var alla i klassen närvarande. mycket trevligt!

tre amandor

tjoobreee.

fixat med kläder, naglar o smink. så nu är jag redo för kvällen. 
amanda (senap) som jag skulle ha åkt till är sjuk, så det blev inget hos henne. men partajet hos amanda blir av. (och ja, båda heter amanda)  så det blir nog toppen. åker dit med amanda (ännu en amanda) vid 9 typ.

nu ska jag fixa lite i mitt rum, sen åker jag nog till mamma för att fixa lite, och sen är nog klockan dags att åka till slagsta.

ha en bra kväll


right here right now

mysigt

sitter hemma hos elin.
har nyss varit på stan och inskaffat en blus.
nu ska vi snart förbereda maten tills ikväll. myyyys

paradise + update

nu blir det att kolla på paradise hotel! frågan är ju om det kommer vara lika lugnt som det var igår? tror knappast det om jag ska vara ärlig.

update: bara en halvtimma? varför? fattar iiiiingenting. sämst ju. jag som hade fixat iordning med goda frukter o saft. och sen fick man äta det i 'onödan' och inte kolla på programet. skäms tv6.

syn

goddagens people!

Slutade halv 2 idag, mycket skönt! När jag kom hem somnade jag, som vanligt då, och sen pluggade jag svenska. har prov på fredag i grekisk mytologi, så det är behövligt. när pappa kom hem strax efter 4 åkte vi ner till bilskolan för att ta mitt syntest. Men som jag trodde så hade jag såklart inget synfel. Läste från raden längst ner, och när man skulle kolla 'döda vinkeln' såg jag det som vad längst bort, så det är ju bra. Så nu är det bara att posta det och vänta på tillståndet. längtar! är så kul att köra bil. jag är grym! i promise! jag bara kört 2-3 gånger, men kan ändå starta bilen utan moorstopp. okej, jag har klarat det utan motorstopp i gång, men endå. haha. man vill bara köra mer när man stannat bilen. starta, koppla, gasa, växla, allt. det är underbart.

Nu kollar jag på förkväll medan pappa lagar mat. nu kom han in och sa att den var klar, så ska gå och äta. är utsvulten!

paradise

efter att ha sett första avsnittet av paradise hotel, så är mina tankar såhär. jag tycker att de skötte sig bra. Kan ju dock skylla på att det precis var första avsnittet, så vad ska man förvänta sig liksom? Blev då inget top modell, var tvungen att kolla hela paradise. Och inte nog med det. jag är pigg, så varför inte se reprisen som börjar nu?

Vi hörs.

ni är det bästa

tjooooo

slutade tidigt idag, vilket var skönt! somnade i soffan när man kom hem, som jag nästan jämt gör. är så skönt! men det leder ju till att man är uppe längre, och sen fortsätter det så... en dålig vana med andra ord...

ikväll är det premiär för paradiset igen, vilket jag iallafall ska se. måste se vad det är för skit denna säsång, haha. Men det börjar halv 8, så hinner bara se en halv timma, för sen är det dags för topmodell, vilket jag måste se! tycker det är grymt kul att se hur de modellar, blir iordning gjorda, och så vidare. blir grymma fotton, och sen är det alltid kul att se de onödiga bråken som blir i huset! haha

ska hinna dushca innan det börjar, så bör avsluta detta inlägg och hoppa in i duschen. vi hörs senare. skriver nog ett inlägg medan hotelllll håller på.

tjingeling

här nedan kommer lite bilder från i sommras som moiii har tagit:































avlutar med dessa söta bilder på mina absoluta favoriter.
puss på er, ni är verkligen bäst

borsökna

gör mig lite iordning. drar till borsökna snart. ha det gott

senapiiss

har vart med senap idag. gick på bio, satte oss på first, skojade lite med en människa på stan och blev förföljda av ett killgäng. Åkte sedan hem till ämäända, mycket trevligt, och sen åkte jag hem. på bussen var det högljud och det vet en gubbe som kastade öl burkar i bussen.
Nu ska jag sova men skriver mer om dagen imorgon, detta blev bara ett litet 'smakprov' på min underbara dag.
puussss
' VAAAAAAAAAAARFÖÖÖÖÖÖR'

speliss

amanda har gjort mig spel beroende. av ett häst spel. trodde aldrig att detta skulle inträffa.
ja, jag gillar spel. alla spel. playstation, data spel, sims, super mario, fifa, trudelulla lamboooo, och nu även så kallade häst spelet.
var bara tvungen att säga det.
VIKTIGT ATT VETA
p.s, jag slog nyss nytt rekord d.s

fredagsmyset igår

tjudelluuu!

Igår var jag hemma hos Linnea i klassen på en myskväll med massa trevliga människor. Det var jag, Amanda, Sara, Emma, Bella, Therese och Erika som var Linneas andra kompisar som jag aldrig träffat och Abbi och Eliza som är utbytesstudenter från Australien och USA. Har träffat de förut då jag amana och linnea var och fikade. super gulliga är de. det är så kul att prata svenska och höra när de pratat svenska. får en sådan rolig dialekt. Den ena har bara varit här i 2 månader och den andra i frygt ett halvår. men de pratar nästan flytande! det är dock brytningar och lite fel gramatik ex 'och vi har tal nyss' , 'blomman mycket fin' och så vidare. Men det är bara roligt. skulle kunna sitta en hel dag och bara lyssna på de. super roligt!

Blev mycket skratt, prat, mat, och lekar. mätta och belåtna satte vi oss spikade framför tv och kollade idol. alla hoppades på olle, och när det var dags för publiken att välja vem som skulle få sjunga igen så blev det jubel och skrik i vardagsrummet hemma hos linnea. han fick sjunga engång till. super bra var det!

runt halv 11 började erika, therese och bella att röra på sig. och vid kvart i åkte även sara och emma. amanda och jag blev hämtade strax efter 11. myycket trevlig kväll var det. var dock en aning stelt. men kan ju vara för att det var första gången man träffades osv. nästa gång kommer det bli alltmer spralligt (:

Nu ska jag göra mig iordning. har match idag. sista för säsongen. ska bli kul, och ganska skönt. kan fokusera mer på studierna då, och även gå på orksetern som jag missar nu för jag har träningar.


tog inga bilder igår, så får bli en annan liten bild.

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0