app

så himlans typiskt allt ska vara.

har skrivit och funderat många gånger på att blogg.se borde ha en app på iphone osv. min mobil blev stulen för en vecka sedan, och SÅKLART ska appen komma nu när jag är iphonelös. tack, bloggen, tack.

// besviken bloggare

skype

hejhej, pratar med max på skype xD och 3 andra :PPPP

shoppade litegranna

halv 7 gick vi upp idag, jag och mamma.
jag körde oss till lager, där det var en folkmassa i kö. vad hände här tänkte vi... ne, det är inte sanningen. en vinterjacka behövde både jag och min mor. tidningen som vi läser visade att en jacka som i vanliga fall kostar 2000 kostade 157. "först till kvarn". vi var två av de första, och kom hem med en varsin parkasjacka. jag en marinblå och mamma en svart. jag köpte även två pälsvästar och en blus. 1100 kr fattigare. men lätt värt!
nu har jag städat mitt rum och snart bär det av till IKEA med mamma, anders, hedda och hampus. Förmodligen blir det köttbullar till lunch. standard
ikväll blir det utgång. tror min mobil får stanna hemma. vore tacksamt om inte fler saker blir bestulna på krogen...
bild på lilla mig och ena västen.

min bebis

depp.
skepp.

mobil snodd. min bebis. mitt liv.

någon idiot jävel har, medans jag dansat på lotus i lördags, stoppat ner handen i min väska, i min egendom och snott min älskling. min iphone, mitt liv.

satt och grät hysteriskt utanför krogen i  en timme, gick sedan med 3 vänner till torget där polisen stod och jag gjorde en polisanmälan. Kände mig ändå kanske duktig som gjorde det, skönt att det blev av alltså.

kortet spärrat och telefonen spärrad så nu är fonjäveln bara en plastbit för tjuven.

kommer ha kvar samma nummer när jag får mit nya sim-kort, så langa nummer!



blir väl att återgå till en sån här ny mobil...

student 2012

här om dagen, på klassrådet i skolan, pratade vi bland annat om studieresa och städning men även om studenten och studentflak! vi tittade på videos på studentevents hemsida och det var nästan så man blev tårögd. så vackert, så kul! alla studenter som är så glada. Och nästa år är det min tur. då är det jag som är den där glada studenten!

för någon vecka sedan fick vi våra beställningar av studentmössa på mailen. Har nu suttit och gjort ett litet kollage i det dyra paintdokumentet som är riktgt svårt att använda. (hoppas ni förstod min ironi)

aaah, så lycklig. är ju trots allt bara sisådär 270 dagar kvar!


kvaliten blir ju som den blir...
men detta är iallafall hur MIN studentmössa kommer att se ut. MIN!

flöjtbesvär

Vart ute och övningskört, och nu ska jag skriva klart svenska uppgiften.
Ikväll hoppas jag på partaj, men får se hur det blir!
Snart är det foodie, och jag är typ hungrigaste i världen.

Var dock riktigt duktig och lagade köttbullar och nudlar till lunch idag. riktigt svårt fakstigt, tog ett tag också. typ nobelmiddag mat.

Dagens dåliga var dock att jag trodde att jag hade tappat bort min flöjt. Pappa ringde bussgrejen för att fråga om den låg på hittegodsgrejen, men det gjorde den inte. Jag ringde min flöjtompanjon emma och frågade om hon mindes att jag hade den med mig från flöjten, men det gjorde hon inte. Eller hon trodde att jag hade med mig den osvosv. Jag skickade även mess till min flöjtlärare för att kolla om den låg kvar på golvet i spelrummet. Han hade pratat med alla sina kollegor, men de viste inget.

Sen kom jag på, just det, jag var hos mamma en extra dag, alltså kan den vara där.

Jag åker hem till mamma, springer upp på mitt rum, och i garderoben, där flöjten brukar ligga, där den ska ligga, låg den. Vilken lättnad.

Gjort pappa arg och orolig, mamma likaså. Jagat upp emma, och terrat min flöjtlärare och så låg den hos min andra förälder. Tjejen med koll helt enkelt. Helt värdelös är jag...


finaste emma. du är allt bra du!

hemmafru

Morsning korsning!

Att vakna sent när man är ledig på en fredag, kan vara ett av det skönaste!

Kom nyss ut från duschen, så nu blir det att skriva klart svenskagrejen som ska vara inlämnad idag. Har bara en liten del kvar, så det går nog snabbt! Sen ska jag även sätta mig ned med teoriböckerna. Uppkörning och prov närmar sig sakta men säkert...

Städa rummet ska jag göra också. Jag som älskar att städa... Förra veckan blev städningen uppskjuten med såsådär en vecka. Så dålig är jag, japp. Det är fakta, sanning, osv.

Lunch ska jag laga också. Fasiken vad jobbigt. Usch. Jag är nog för bekväm. faktiskt. Jag är så seg, långsam = sengångare. En sådan varelse skulle jag passa som. Jag föddes kanske i fel kropp..

Ne, nu måste jag försöka börja arbeta, känna mig som en hemmafru. Det kommer nog inte gå bra, men man kan ju alltid försöka.

23:26


nu ska jag banne mig lägga mig.
japp

fast ne

såeree

Hemma efter ett fotbollsträningspass. Herregud vad min kondis har försämrats. jag fattar verkligen inte!
Jag springer sisådär 50 meter och känner att allt jag vill är att lägga mig ner och dö. Ungefär så. galet!!

Har även försökt att anmäla mig till högskoleprovet som äger rum den 29 oktober. Sista anmälnings dagen idag, och det funkar inte?! Pappa skulle betala, det står att det är klart, jag får ett mail oim att vi inte betalat osvosv. Fattar ingenting. daddy sa att det kan ta upp till 2-3 dagar att betalningen blir klar, men jag tycker att det borde stå att det är klart? hatar teknik...

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag plugga litegranna antar jag. Sen blir det att sova ut. Att vara ledig på fredagar kan vara det skönaste!

Mobilblogg

Tjenafan! Hemkommen från ännu en dag i skolan. Älskar skolan <3. Not. Dagit lite ego-pics idag, hehe, så tänkte ladda upp de från systemkameran efter min fotbollsträning som börjar om en halvtimme. Nu ska jag byta clothes, och sedan ska jag strax cykla iväg till ip. F1 najsss Ps. Det suger att man inte kan ladda upp bilder på blogg.se i mobilen. En app till blogg.se skulle sitta fint. Ds

hatt osvosv

sommarens "detta är speciellt för mig"


min hatt. ingen tvivel om det!


någonting på huvudet över huvudtaget kanske...
















skulle bara säga det. tjarråååå, igen, again, yepp

resten av mitt liv

chaaa!

vad är det för väder allt folk snackar om?
fattar ingenting.
det är ju bara en svart/mörk himmel, as always?

Ska snart lägga mig.
sova ut.

sovmorgon imorgon, så ska banne mig lägga mig tidigt och sova så länge så att jag skulle kunna vara vaken resten av mitt liv. eller inte riktigt. men nästan.

Sista dagen i skolan imorgon,
hur skönt?
Älskar mitt schema!

kollade snabbt nu på 6an, och ser en gubbe/kille/man/herre som såg precis ut som min lärare magnus, som för tillfället är pappaledig. visste inte att mange hade en karriär inom film... höhö, skojaa xD :PPP

övertrött?
nja, såhär är jag alltid.
bara att vänja er, eller typ, dra.

nu ska jag dra.
tjarrååå


en bild jag tog vid sommarstugan i sommras, när min kompanjon amandapanda hängde på!

vad är sannorlikheten?

vad är sannorlikheten?
Vad är sannorlikheten, att man hamnar i samma grupp som den man absolut INTE vill hamna med?
vad är sannorlikheten?

1,2,3,4,5,6. så många grupper skulle vi fördela oss i.
jag hade 6 grupper att hamna i. 1/6 del.
jag får nummer 2.
precis som 4 andra i klassen fick.

vad är sannorlikheten att jag får nummer 2, tillsammans med den jag absolut inte vill hamna med?
vad är sannorlikheten?

snygg - mygg

nu är det kväll och jag ska sova
det ska bli skönt, det kan jag lova

skola och grejs plugga jag i
det var kul, tvitvitwii

godnatt godnatt
hatt hatt



fett coola och snygga
djur jag inte gillar: mygga

känner

plingplong flagstång!

Sitter i skolan med maria. Vi har precis registrerat oss på uf's hemsida. Vi har äntligen en idé. Snarare två, faktiskt, vilket jag tror, med säkerhet, kommer bli en stor säljare. Eller, tjaa, det får vi se med tiden.

Nu tror jag att vi snart har lektion, så borde banne mig stänga av datan.

Efter skolan kommer jag knalla ner till stan, för att plugga körkortsteori innan den lärarledda lektionen är vid 17.00. Känner mig ganska duktig faktiskt. klapp på axeln till mig. tack tack.


känner att jag alltid lägger in samma bilder på bloggen.
känner att jag bör gå ut och fotografera.
känner att jag skriver "känner" lite väl ofta.
känner att jag avslutar det här nu.
känner att jag säger hejdå.
känner.
vänner.
känner.

Maria Barius


maria, min vän.
nu sitter vi här igen.

med en snodd på din arm
visar du din fantastiska charm.

En underbar vän du är
fast även du kan vara lite sär.

fast det behöver inte alltid vara något bad
Jag menar, du är ju inte mad.

Det jag ville säga med denna vers 
är att du, med ditt alkoholbesvär, älskar bers.

Nu när du gått och blivit singel
kan du leva ditt liv med glamour och mingel

kom ihåg att jag finns i alla lägen
trots den kanske tunga och svåra vägen.

Nu har vi snart UF och vi ska ut på stan
där ska vi ragga på killar, hela jävla dan

puss hej leverpastej
hej och hå, rullalej

Balsta musikslott

Trots att gårkvällen inte blev som väntad, blev den helt okej! Jag och Amanda tog bussen till balsta tillsammans med Olivia och Felix, där vi lyssnade på lite band. Missade tyvärr två av de band som vi kände igen. Lite surt, men så kan det gå! Jag och Amanda gick genom den häftiga gången upp till replokalerna, som förövrigt vart ett mentalsjukhus!, där bara bandmedlemmarna får vara. Så kände mig ju lite cool. Rädd som tusan var jag dock när jag gick i de märka korridorerna på balsta musikslott. Kändes som att någon död människa förföljde någon på något sätt... Efter balsta skulle jag och amanda egentligen åkt till en fest utanför borsökna, men planerna blev ändrade. Amanda åkte hem och jag blev kvar på balsta där nygammalt folk dök upp hela tiden. Jätte kul, verkligen! Jag alex och robin drog upp till replokalerna igen där det var "efterfest" och Filip skrev en raplåt om att vi bodde gatorna bredvid varandra. Mycket charmigt! Vid 12 fick jag skjuts hem till robin, av hans vän Alexander, och sov kvar där. Vid 2 kom jag hem och sedan dess har jag slappat och även pluggat. Nu är det tv som gäller med Anders och mamma. Tjingelinggggg

panikkkkk

hejheeej!
ikväll blir det en bra kväll!

först blir det förmodligen balsta för att kolla på lite band osvosv. sen frågade maria ifall jag ville med henne och några på något festaktigt bortom borsökna, så dit åker jag med de plus amanda som jag frågade.
känner mig stressad på något sätt. typ, velig, eller nått. vi ska nämligen fira min faster marita idag, men känner mig stressad ifall jag hinner fira henne. Vill inte stressa. Klockan är liksom redan 3 och jag känner panik.
buss 213 som vi ska ta till partajet går vid 22, så det är ju lugnt. men känner stress inför de andra sakerna. insläpp på balsta klockan 17 och det är då vi ska fira marita osvosv.
vad ska man preoritera? jag är liksom sämst på det...
hoppar in i duschen och funderar på saken. Det var någon lärare på högstatied som berättade att hans tankar började rulla i duschen. kanske fungerar det även för mig.
shoooo

Godnatt på riktigt

Hehehe. Tråkigt inlägg jag gjorde. Men är förbannat trött! Bilskolan idag. Dubbellektion och det gick galant. Har även bokat uppkörning, teoriprov, halkbana osvosv. Känner mig nervös redan! Sen var jag på Stan med robin och fixade mitt bankkort. Krångligaste. Aja, sen på kvällen kom min lilla kusin, de firade min fina mamma som fyllde för någon vecka sedan. Lite sent fotade de henne menmeeen. "bättre sent än aldrig". Bra ordspråk det där. Bra ordspråk. Imorgon blir det partaj med Amanda. Nefan, nu säger jag Godnatt, Godnatt på riktigt

Gn

Godnatt

Myday

Tisdag, skola, halvdag, sova, data, städa, musik, My chemical romance = pånyttfödd kärlek, bilskola, packning, cykel, mamma, godis, idol = min dag. Hajdo

s-s-s-s-s-städning

Städa. Städa gör jag nu. Eller ne, inte precis just nu. damn.

Har lovat att jag skulle städa mitt rum sen i fredags. det blev inte av, liksom alla andra dagar fram till idag. och nu börjar jag. 12 på natten. bästa tiden. eller?

älskar mig själv för att jag är så bra på att lova saker. hålla vad jag lovar. hade min mamma läst detta, som hon garanterat kommer göra, skulle hon säkert nicka på huvudet och hålla med och säga "vad var det jag sa" eller något liknande.

nu ska rummet bli fint som aldrig förr.


snygg-t. no-t

virre hästälskare mcfly


virre är trög, men bra
så go o gla
hästar är hans stora intresse
egen blogg har han även
http://ponniejumper.blogg.se/2011/july/vojje-forever-3.html
det är hans favvo inlägg
det är bra
det tycker jag
hans blogg äger
den är fett bra
jag läser den dagligen
och han tar så bra bilder
han är min förebild

hellu

haaaj

@ school

tjinixinixen!

känns ju sådär att sitta i skolan efter allt som har hänt här. Känns dock otroligt bra att man har så fina vänner som finns där. sitter just nu med classmateeeen maria. Vi väntar på amandapanda som är på körlektion, sen blir det foodie!

nyss ringde de från körskolan till mig och sa att jag bör boka in halkbana osvosv för att kunna bli klar med körkortet i tid, till det mål som jag har.

Åh, känner att jag bara vill vara klar med körkortet. Fatta friheten att kunna låna föräldrarnas bil och bara köra vart man vill. guud så naaajs!

kapten röd

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma - det är så JÄVLA sant

denna vecka har varit helt katastrofal. fuck skolan, fuck er helt enkelt. men nu lär ni vara glada, era jävlar

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma, helt enkelt



Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0