Mallet med Michelle

Dagen innan julafton åkte jag och Michelle till mallet klocan 8 på morgonen. Vägarna var ganska tomma och lugna så det var skönt. Dock var det oväntat många bilar redan vid parkeringen, men var lugnt inne i mallet. 
 
Vi båda var tvugna att leta efter något att ha på sig på julafton, respektive Nyår. 
 
Efter letande i 100 år kändes det som, hittade vi båda vad vi letade efter på forever 21. Jag köpte en svart, silkesbyxdress till nyår med ett guldhalsband, och Michelle hittade en röd kofta och vid skjorta till julafton.  Jag hittade även en likadan mössa som Michelle har på rea, vilket var ett kap. Så nu kommer jag vara varm, och se ut som Michelles tvilling!
 
Vi hade vart i köpcentrumet i 4 timmar, så vi orkade inte göra något mer och Michelle skulle bort på eftermiddagen med sin värdfamilj, så hon skjutsade hem mig. När jag kom hem vilade jag bara och tog det lugnt.  Jag slog sedan in alla julklappar.
 
Barnen var väldigt ivriga på kvällen, men det var gulligt. Jag tror jag berättade om att de skrev brev till the elf och tomten. Sjukt gulligt. De gjorde även i ordning ett fat med kakor, morätter och mjölk.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0