Sista veckan i Sverige

Den sista veckan i Sverige går mot sitt slut. Idag är det Söndag, och sista hela dagen jag har i Sverige, innan min flytt mot andra sidan jorden. 
 
Känns verkligen sjukt att jag ska lämna mitt liv här hemma. Mitt svenska liv. Mina vänner. Min familj. Allt. 
 
Veckan har gått så fruktansvärt snabbt. Liksom hela den sista månaden har gjort. Känns som att jag nyligen var i Stockholm på amerikanska ambassaden, men det är liksom 2 månader sen... 
 
I veckan har jag träffat vänner, sagt adjö till dem. Känns skönt ändå att jag verkligen har fått träffa de en "sista" gång nu, men självklart tråkigt att behöva lämna mina fina vänner. 
 
I torsdags så tog jag och mamma en promenad på eftermiddagen i skogen. Jag tog lite höstbilder (de som jag laddade upp för någon dag sedan). Var mysigt att få spendera en timme med mamma, trots att det är pappas vecka. Älskar min fina mamma så oroligt. Helt sjukt vad jag kommer sakna henne...
 
I fredags träffade jag först mamma för en tur på Tuna Park. Sedan tog jag bilen hem till mina kusiner Ebba och Erik. Träffade även min faster Tina och hennes man Åke. Vi fikade, pratade och jag fick 2 presenter. Ebba hade gjort ett peace-märke på träslöjden, och på baksidan hade hon skrivit "från Ebba kramar" och sen ett härta inskrivet. Jättesött! Sedan fick jag även en reseguid-bok om USA som kan vara bra att ha under min sista resemånad i Staterna. Jättebra! Jag gav även Ebba en påse med kläder som jag rensat undan hemma hos pappa. 
 
Hann bara vara hemma hos dem i en timme, då Ebba skulle på ridning. Trots att tiden gick fort och att jag inte skulle haft något problem med att vara kvar där i någom timme till, så var det skönt att få säga hejdå. När jag kramade om Ebba, ville varken hon eller jag släppa varandra. Som jag kommer sakna min fina lilla kusin!
 
Puss
 
Jag och Ebba
 
Jag och Erik
 
Jag och fina kusiner
 
 
 
Tror Ebbis blivit crazy tack vare hennes au pair kusin ;) 
 
 
Fina familjen!
 
Superbra bok!
 
Ebbas present till mig
 
 
Hämtade även ut min externahårddisk som kommit på posten
 
 
På kvällen skjutsade pappa mig hem till Maria där Malin och Sofia även var. Vi drack lite och lyssnade på musik, snackade och hade trevligt. Sedan gick vi in mot stan och Villa. Var kul att gå ut en sista gång och träffa folk som man inte kommer träffa igen på ett år. Träffade Anton, vilket var skönt, då vi förra veckan inte skiljdes helt sams. Men nu är det lugnt mellan oss, vilket känns bra. Vill inte lämna en bra vän i över ett år, när man inte är sams. 
 
Var en kul kväll iallafall med mycket dans, dricka, vänner, musik men samtidigt även tårar. Jag vet att jag brukar se förskräcklig ut efter klockan 00, när man har dansat, svettats och rört sig en hel del, men efter att ha gjort allt det PLUS ha gråtit X antal liter tårar så såg jag inte fräsch ut kan man ju säga. Jaja. 
 
I lördags så fick jag besök av Annelie, Emma och Marita. Jag hade somnat hemma hos mamma efter att ha vart ute, och cyklade som en galning hem till pappa, då jag hade glömt bort att släkten skulle komma på besök. Att det bara var Anne, Emma och Marita som kom idag från pappas sida, var för att Linn pluggar i Linköping, och hade därför ingen möjlighet att komma, Hasse har tyvärr lagts in på sjukhus, men han har blivit bättre, så kunde inte heller närvara. Och Ebba, Erik, TIna och Åke träffade jag på fredagen, så det fick bli en mysig lunch som bestod av egengjord fisksoppa med bröd som pappa lagat till den lilla delen av släkten. Hur gott som helst! 
 
 
 
Fina familjen
 
Knasiga kusiner
 
 
Familjen
 
På kvällen gjorde jag mig i ordning för att åka till André med Lollo, Josse och Simonne. Christian och en annan kille var även där. Drack och pratade lite, och tog sedan en taxi in till stan. Men med tanke på att vi tjejer bara är 19, så kom vi inte in någonstans. Vi är för små, då det är 23 på alla ställen i denna stad på lördagar. Lite surt... Så vi satte oss på Olearys ett tag där även mina baggebröder satt, så fick träffa de en sista gång också. 
 
Lånade limpans mössa
 
Rolig snyggdanno som ville vara med på bild
 
Rolig limpan som ville vara med på bild
 
 
Kommer sakna dig tjejen!
 
 
 
 
 
 
 
I taxin
 
 
 
 
Sedan drog vi till bussen. Jag och Lollo fick skjuts hem av lollos snälla mamma. När jag kom hem skypade jag ett tag med Au Pair Emil och snackade även ett tag med Samuel. 
 
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket än. Har ätit frukost med pappa och Mathias och skypat med Au Pair Emil. Vi hade tänk att boka sittplatser på planet, men det var sjukt krångligt, så det fixar vi imorgon på flygplatsen istället. Om vi nu kommer iväg så att säga. Vi har fortfarande inte fått någon riktig information angående stormen som ligger över USA. Men förhoppningsvis kommer planerna att gå som planerade. Hoppas jag iallafall. 
 
Nu ska jag röja undan i mitt rum hemma hos pappa. Sedan hoppa in i duschen och åka över till mamma, där hennes släkt väntar. Dags att ta ett sista farväl av mormor och morfar och Anders, Maria och lilla kusinen Wilmer.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0