øøøøsregn, ikke gøy

hejhej, hallå!

denna dag har varit regnig. regnig och bløt. denna dag som jag sett framemot. skulle åkt till stranden, haft picknik och spelat fotboll, svenskar mot norskar. men så blev det inte. blev att åka till stranden i 10 min, i øsregn. værldens kladdigaste mark. helt geggig!

sedan åt jag med amanda och maria på mc donalds. hade gjort mackepake, men mari och jag førsvann, så blev inte att æta de. iallafall, gott var det. blev en milkshake och två cheeseburgare. haha, jag var helt craaaaasyyy. såhær var det. vi skulle ha en slags underhållning i stællet før fotbollen, så svenskarna skulle hitta på nått før norksarna och tværtom i en kvart. på mc donalds kom jag maria och amanda in på låten "vem ska jag tro på tro på tro på nær" med di leva. fick ett ryck och stællde mig på stolen och sjøng høgt o fint inne på donken.

"sådær skulle du aldrig gøra i sverige" - sa amanda
"johooo du. jag skæmmer alltid ut mig, så det skulle jag lætt gøra!!" - svarade jag
"okej, gør du det, får du 10 kr av mig nær vi kommer hem till sverige" - svarade hon sedan

haha, jag skæmmer alltid ut mig. de som kænner mig bra vet att jag ær helt weird. ærligt. tror att jag kan vara en av de galnaste. i skolan, visst, jag ær en av de tystaste i klassrummen. vågar kanske inte riktigt sæga vad jag tycker och kan vara blyg bland nytt folk och mænniskor som jag inte umgås med i klassen. men nær jag væl kan mitt æmne, nær jag væl vet att jag har rætt och nær jag kænner mig trygg i miljøn jag befinner mig i, med rætt mænniskor osv så kan jag gøra vad som helst. skæmma ut mig så at sæga.

iallafall. tog lite kort, och ångrar stenhårt att jag inte tog med systemkameran min, eller speillrefleks kamera som man skulle sagt på norska! men iphonen får duga, blir bra bilder med den med!

jag och mari kom nyss hem iallafall från renget. tur att jag fick låna ett paraflax av henne idag. annars hade jag vart kørd! senare ska alla tjejer, norska samt svenska, træffas før att æta middag. sedan ær det bowling før de som vill. jag vill, hoppas det ær många som stannar kvar. blir kul!

imorgon, hemfærd och oslo. niiiiiice. 8 åker bussen mot oslo. hemma vid 23.

funderar på att ta en dusch, eller kanske sova ett tag. vore skønt att duscha nu, så att jag slipper gå upp så tidigt imorgon och gøra det... eller kanske inte. kanske skøænt att vakna till...

iallafall, kommer førmodligen inte blogga mer i norge. blir ett snabbt inlægg från bussen nær jag læmnat norskagrænsen, och kommit in på svensk mark!

puss på er!

"herre min hatt"

hej ni fina!

sitter i sængen hemma hos mari, och har precis gjort mig iordning før sængen. Skrev fel i det førra inlægget. skrev att vi skulle till saras norsk, men så var det icke. vi drog till emmas norsk! hehe, stort fel dær, A bigwrong, et mye stort problem.

vi kollade skræckfilm, "the hichhiker" och "terretroy" eller nått sånt. den førsta handlade om en man som liftade, och den andra om en stor krokodil. jag och frida satt fastklistrade på varandra under hela kvællen och jag sara och emma kunde inte hålla mun. herre min hatt!

herre min hatt betyder "herre gud" vilket jag tycker låter lite skoj. mye kult!

iallafall. læsk eller brus som de sæger på norsk, godis o chips i alla olika storlekar och smaker fanns på bordet. det dukat med ett glatt humør. och vad kan bli bættre æn det? ingenting tror jag!

nu pratar jag med några svenskar på facebook. och jag ska snart sova!

imorgon blir det somsagt fotbolls match!

go sverige, gogogo!

saknar dig vænnen min, min fina væn!

jag ær en jente i norge

hej ni svenska!

ååh, jag har så otroligt mycket att berætta. det ær sjukt!

først vill jag bara sæga att jag har det toppen, helt awesome!

i måndags nær vi kom hit træffade vi de norska vid något stælle. nær vi såg de efter 12 timmars bussresa skrek alla i bussen. jag var super nervøs och ville næstan børja gråta. usch! mari træffar jag, skakar hand, och går mot bilen dær hennes syster ida væntar. vi åker hem till  henne, dær jag træffar hennes mamma. hon kunde lite svenska før hon bodde tydligen hær som liten. men hon kunde bara något svenskt "riktigt" ord.

hon bjød på macka som kvællsmat. sen kom hennes pappa hem. han trodde først att jag var en klasskompis till henne, men så var det inte. nær hon sa att jag var deb svenska utbytesgrejen børjade han skratta och skæmdes en aning. han børjhade prata om den nya anlæggningen før idrott som ska komma till arendal. det visades att hennes pappa var arkitekt och hjælper till me det.

på kvællen drog alla, både svenskar och norskar, till ett stælle, peppes pizza hette det. dær fikade vi. mari bjød mig och vi drog vid 10. nær vi kom hem ville jag sova. var så trøtt så det gjorde vi. efter 12 timmars buss blir man trøtt kan jag sæga!

i går (tisdag) var vi i skolan. klockan 8.30 børjar de skolan. sjukt! och herregud, vilka backar! kommer få værsta benmusklerna! och trapporna i skolan. herregud. øverallt. 5 våningar!!! super ovanligt jæmført med rekarne dær det inte ær några trappor alls! efter skolan trog jag och mari till "byn" som man sæger på norska. alltså stan. dær træffade vi hennes kompis, något på Y. vi fikade på "cafe victor". jag drack en is mocca, som de båda rekomenderade. jag har aldrig tyckt om kaffe, men det var gott! faktiskt. mums! drog hem vid 5, då fick vi skynda oss før om en kvart skulle det børja droppa in folk. lockade håret, sminkade mig och bytte om. det skulle komma 11 fina jenter hit. sara, maria, emma och frida kom hit av de svenska, och "deras" norskar. vi spelade spel och sedan kom en taxi och hæmtade oss vid 7. då skulle vi på fest till en lokal i en skola på landet. taxin betalade norskarna, haha, toppen!

var as kul dær inne. mycket dans och prat med alla. både gutter och jenter. åkte hem vid 12 med emma och hennes norsk och min norsk. emmas norsks syster hæmtade. nær vi kom hem slocknade vi direkt efter att vi borstat tænderna och tvættat av smink.

idag, onsdag. gick upp 7, duschade och åt frukost. blev skjutsade av maris mamma. skønt. bvackarna igen. høhø. var en nork/svensk lektion. kan berætta mer detaljerat senare. efter skolan drog vi, jag mari och hennes væn på Y till byn och fikade på samma stælle som i tisdags. idag blev det en varm choklad. det var lite kallare idag, fast solen lyste. blåste något ordeltligt imellen åt, så blev kallt. igår var det dæremot sommar! så skønt!

nu sitter jag, Y och mari hos mari och har precis lagat pizza. nu kom henens pappa også. men gud! jag har børjat tænka på norska...

ikvæll blir det att dra till saras nosk med de som var hær igår. blir en lugn kvæll med filmmys. toppen!

nu sk jag dra. skriver senare. imorgon blir det att dra till... någonstans och spela fotboll. landskamp. på fredag ær det oslo och sedan hemfærd.

skriver jag inte mer, skriver jag nær jag kommer hem, till sverige.

puss!

bilder kommer nær jag kommer hem, aaha :)

puss på er mina vænner. och puss på er min familj, speciellt mammasen min, som jag tror læser det hær ;)


ælskar dig!
hælsa familjen =)

Hejdå sverige

Hallå! Inga inlägg kommer nog att ske i landet någonsans. Eller ja, Norge. Internetet kommer bli asadyrt. To bad. Nu åkte precis bussen, götabuss eller nått sånt. Är pigg. Det är Nog de flesta på bussen. Nu är vi på en väg, vägen som ska ta oss till landet någonstans. Hejdå Sverige. Puss

Snart sitter jag på en buss

Skulle någon fråga mig om jag var nervös, och och jag svarade nej, så skulle jag ljuga. Har precis duschat. Ny dusch upptäckte jag att vi hade. Nu gick pappa med upp, dags för drulle. Brukar aldrig vilja äta frukost, tycker det är svårt att äta på morgonen. Men idag, längtar till frukosten. Så, snart, sitter jag på en buss. Om en timme för att vars exakt. Om en halvtimma åker jag. Då åker jag mot skolan, där vi ska samlas. Tänk att inte gå till SIN skola imorgon. Jag ska till en norsk skola, tänka sig. Nu måste jag föna håret, eller Ne, vill inte väcka min sovande bror, min söta Mathias. Tänk att han har en sådan snäll syster. Tjaa, ibland iallafall.

norge, here I come.

imorgon, om bara några timmar, sitter jag på en buss, mot ett annat land, mot norge. packade klart för ungefär en timma sen, har säkert glömt något. frida skrev till mig, hon sa detsamma.
"vilken tur att allt är så billigt i norge" svarade jag med lte ironi.

nu ska jag sova. ska upp om 4.5 timme. duscha, gör mig fräsh inför 10 timmars bussresa.
"lång bussresa" tänker ni
"det är ingenting mot en bussresa till italien på ett dygn" svarar jag

har lovat min älskade mor att jag ska försöka uppdatera mig, vad som händer, osv. det vore kul. så ska göra en ny kategori nu, när jag publicerat inlägget, som heter något i stil med "norge 2011" fyndigt va? hehe tack.

ne, 4.5 timme sa vi. längtar, längtar så otroligt. det är sjukt. ska bli så galet kul. är dock riktigt nervös. men det kommer nog gå bra. bara träffa en norsk tjej, bo hemma hos henne, och äta med hennes familj. det är nog det som jag är mest nervös för, måltiderna med hela hennes familj. hur ska man bete sig? hur ska man prata? kommer jag förstå vad de säger? kommer de förstå mig? massor av frågor och funderingar som går omkring i mig nu.

svaren får jag nog. det återstår att se. kommer iallfall hem på fredag kväll/natt. kommer somna som en stock då. galet vad trött jag kommer vara. men galet vad kul jag ska ha. hela klassen. min underbara klass.

nu sticker jag från sverige. eller ah, iallafall från det vakna sverige. dags att sova i sin svenska säng. snart kommer jag sova i en norsk säng. imorgon, vid denna tidpunkt, är jag i ett annat land. norge, here I come.


en glad jente.
kolla där, kan redan ett norskt ord!

Hej norge

Gårkvällen tillbringades med Goa vänner i borsökna. Spelade och Skype stod på schemat. Dålig förlorare Som man är, kastade jag spelkonsollen, när jag oturligt nog kom sist... Så arg! Fattar inte att jag är sån vinnarskalle. Det är sjukt! Sen blev det iallafall att träffa Tg. Super mysigt. Varmblodiga människa värmde mina händer. Var så kallt i converse och skinjacka... Idag ska det inhandlas stuff innan Norge, Sen fira Anders. Träffa robin sen och packa ... Längtar till imorgon, hej Norge säger jag bara

Min dag, en hjälte

Hejhej. Jag vet att jag har vart sämst på att blogga, men har bara inte orkat helt enkelt. Igår va jag på UF mässa och träffade birden, Rasmus och Nadine. Super kul! Så blev att prata lite med de. Sen när jag kom hem var det snart dags att åka till stan för att träna på gympozz. Kul att vi bara var 5 st där ... Haha Hittade även ett passerkort till vår skola. När jag kom hem mailade jag honom och sa att jag kan lämna in det när jag kommer hem från Norge, så att han inte behöver köpa ett nytt. Han blev glad och sa att han skulle ha köpt nytt på måndag, men att han nu inte behövt det. Det var klart dagens insatts! Sen blev det att åka till min morbror o mysa. Lekte med lilla wilmer! Så sööööt Idag ska jag träffa Elin o fika måste även gå på stan o fynda lite saker innan Norge. Puss

hjärta?

♥

amazing

hejhej

åt nyss en fantastisk god måltid från skolans matsal. det var den ljuvligaste potatismos-köttfärsås rätten jagä tit i hela mitt liv. ska gå dit efter skolan och fråga om receptet. ska laga den hela veckan. får inte nog av den!

idag är det en skön dag, slutar tidigt. mummmaaa! blir dock hem att plugga sen, psykologi står det på mitt schema idag. även lite retorik plugg, då det är tal imorgon. men det kommer nog gå finfint, eller iallafall OK!

amanda o jag har även gjort en gudomligt vacker framsida till vårat projekt. jag är så glad så! en röd krashad bil, en nyckel och ett guld-kort är några av de symboler som finns med på projektframsidan.

snart är det matte, mitt favoritämne. älskar matte. älskar matte lika mycket som jag älskade maten i skolan idag. love it. förstår inte hur jag ska överleva mitt sista år på gymnasiet utan matte C. attans, skulle ha valt det som ett inviduellt val. ångrar mig. kära matte, vi ses aldrig mer.

Ho jo lo, Go kväll

Go kväll Skulle bara titta in här för att sägs hej och berätta att jag lever, även fast jag känner mig död. Ska sova nu efter att ha sett finalen av top model och världens bästa hotell! Så söta! "Camilla!!!!!! Jag har din mobiiiiiiil. En överaskniiiiiiing" Haha dör, så sjukt gulliga!

älskar snö <3

det var ju skönt att kunna använda skinjackan 2 dagar iallafall, innan det blev vinter på nytt. Det kanske inte ens är en bra sak. nu blir man bara depp av att snön är tillbaka. jag som hade vant mig med att gå 3 minuter innan bussen kommer, nu får man gå 20 minuter innan, ingen. åh vad jag älskar snö!

jag tror att inom en snar framtid, sisådär inom 5 år, så kommer jag inte fylla på sommaren längre. då kommer jag att fylla på vintern. alla kommer fylla på vintern. tur för de som redan gör det, så att det inte blir någon big suprise för de.  ingen bif deal liksom. åh vad roligt att inte kunna gå i shorts, men det bästa av allt är väl att aldrig mer få se solen. hejdå. ha det bäst på alla andra ställen runt om i världen. men sverige kan du gärna få glömma, för vi älskar vinter och vi älskar snö.

nu ska jag väl ta att ta på mig dubbla långkalsonger, tjockjacka och kängor så man överlever vandringen till bussen om en timma då det väntar matte prov. wish me luck, for the both things. bussen och provet.

ciao

tråkigt inlägg

hejhej.

åkte tidigare till skolan idag för att träffa mina kamrater i vårt projektarbete. vi löste våra "tjafs" så det kändes ju bra!

idag är jag meeeer förkyld. detta gillas inte. inte från min sida iallafall. det är ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. hhöhö

SPCS skulle jag och amanda arbeta med, men funkar det på min inloggning eller? nej, men självklart inte! bra...

trkigt inlägg

hejhej.

åkte tidigare till skolan idag för att träffa mina kamrater i vårt projektarbete. vi löste våra "tjafs" så det kändes ju bra!

idag är jag meeeer förkyld. detta gillas inte. inte från min sida iallafall. det är ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. hhöhö

SPCS skulle jag och amanda arbeta med, men funkar det på min inloggning eller? nej, men självklart inte! bra...

rukbik behövs inte alltid

helvete vilken dag. fyfan! hej föresten. åååh.

inte nog med att dagen har varit cp, och att jag är arg på allt just nu. tappade även bort mitt passerkort. bra jobbat. jätte bra! det är fan min jävla förkylnings fel. jag lovar! bara för att jag måste snyta mig 500 gånger i minuten, så har jag säkert glömt mitt kort på toaletten eller någonstans, så har säkert någon skitunge slängt det, och så var det borta. måste fan vart så. faan också!

när jag började tvåan tänkte jag, när jag fick höra vilka ämenn och kurser vi kommer läsa
"fan vad kul".
"FYFAN VAD TRÅKIGT" säger jag idag.

projektet kan ju bara skita sig. ärligt, jag vettefan vad jag ska ta mig till. åååh!! gruppen är bra, fine. personerna som jag arbetar med är great! GREAmenart har bara varit Lite för mkt. jag spyr på't! så jävla less på det!

på bussen hem sjöng jag en fin visa som gick på följande vid "JAG HAAATAR MITT LIIIVIVIVVIIIVV" tror alla som satt på bussen uppskattade min sång. förhoppningsvis. tror dock inte det. jag får krupp, krupp, krupp. i hate my life.

det enda som man kan vara glad åt, och jag menar det, det är det enda. det är att jag har sovmorgon imorgon, för jag har ingen musik! så JÄÄVLA SKÖÖÖÖNT! och sovmorgon på fredag. goooosh. vad händer?

det är jag värd. tycker jag iallafall. fyfan vad skoltrött jag är. ska fan lägga mig. sova. drömma mig bort. vill ha helg nunununununuu!

FAN NU MÅSTE JAG SNYTA MIG! helvete. snälla någon, gud, ifall du nu finns, snälla, gör något åt min förkyldning!! ORKAR INTE!! jglrdjgakljngksangkeasfa.

nu orkar jag inte med bloggen, ska väl försöka ta tag i mitt plugg. ÅÅÅÅH! livet leker ju verkligen...

hej, hejdå

ojdååå

nu kom jag på att jag kanske även ska träffa senap på lördag. hehehe, probleeeem

aja, får se hur min lördag blir då. puss hej igen

gott o blandat

tjosann!

"tjosann", detta sa en groda i ett dataspel jag spelade som liten. andra klass hette det. var en groda och en insekt som skulle lösa olika uppgifter genom tankesaker och mattetal. åh, ska nog dra ihop ett häng mysiga vänner och ha en spelkväll någon dag!

denna helg är jag dock upptagen. på fredag ska jag träffa robin och sen frågade Andreas mig ifall jag ville komma på fest. så får se hur länge jag är med robin, och om jag hinner till andreas. förmodligen gör jag inte det. bestämmde ju med rollefjolle först, som man brukar säga, först till kvarn!

på lördag ska jag kanske träffa nadine! super kul. tjejen som jag lärde känna från konfirmationen år 2007-2008. det var en bra tid. tänk om man kunde spola tillbaka tiden. goosh! hon är för söt. har pratat lite med henne, amanda och bea som gjorde mina dagar under konfirmationstiden. vi har pratat om att ses någon helg och ha det mys. super kul tycker jag! trotts allt som har hänt mellan oss, kommer jag alltid att tycka om de. och det insåg jag på återträffen för ca en månad sen. de är bra. underbara. kanske därför det blev som det blev helt enkelt.

iallafall, kanske träffa nadine, en fika eller så kanske det blir. prat också.  tror vi har maaassaa att prata om efter att inte ha setts på typ 2 år! guud! har flera år att ta ikapp. skärpning!

på söndag kommer det bli en pluggdag. det måste det bli. har så gryymt mkt i skolan nu så det är inte klokt! insaaaane!

idag har jag vart i skolan iallafall. mer förkyld än igår, vilket var riktigt jobbigt! snöt mig, snöt mig och åter snöt mig. men det ville inte sluta rinna! satt på lektionerna, och snorade, så det lät som att jag grät! haha
super jobbigt! rolig information ni fick höra nu, men så är det! haha :P

imorgon ska jag och amanda på mattestugan! prov på fredag, så blir att plugga lite! börjar dock fatta lite granna nu, vilket känns tryggt! Ett G i kursen måste jag ju ändå klara!

woops, nu känner jag att jag måste snyta mig! trevlig information igen... my bad!

have to gooo.

bye sweetieees


en bild från någongång.
hej käpphästen i bakgrunden.
hej feta tjocka trasiga tv i bakrunden
höhöhööhööhöhöhöö

topmodel o förkyld

holaaaaalalalaaaa!

min bloggning har ju varit sämst, men men. prioriterar annat, eller nått sånt.

just nu kollar jag på top model, är lite tråkigt eftersom jag vet vem som vinner. men men. det är grymt bra iallafall tycker jag!

sjuk är jag också. eller ah, förkyld. kände mig lite äcklig i skolan idag när jag satte på mig slappa kläder och inte sminkade mig. men orkade verkligen inte. snöt mig hela tiden kändes det som, förlåt om jag har gjort så att jorden går under. jag menar, är jag som har tagit slut på allt papper...

nu börjar top model. skriver kanske mer sen.

puss

Match

Tänkte bara uppdatera mig om att jag sitter i bilen med mina lagkamrater påväg till match i Stockholm, Lidingö. Hoppas på en bra o rolig match, trotts min färkyldning. Aja. Ha en bra söndag

tom

vet ingenting längre, ingenting. jag är tom, helt tom.

hej, hejdå

hejhej
var väl det enda jag ville säga
jag är trött, hej sängen
hejdå

vart tog halsen vägen?

cocococooococoocoooo.
nu ska jag sleepa efter en mysig dag på stan!
blev w-w-w-w-ww-w-w-waynes för fulla muggar. eller ah, en nachotalrik för mig och linnea!
amanda stod ut från mängden och tog potatis o kycklingröra för de som undrar vad våra smaklökar fick smaka idag!
sitter nu i min säng somsagt. robin kom över till mig på kvällen. vi nördade spel på mobilen. haha, jag vann, as always.
skola imorrn, de flesta är i romme, men inte jag inte. jag gillar skolan. vem gör inte liksom...
aja, hatti fnatti natti osv
jaaani, liten tjej som gick i 7an på denna bild. fint
vart tog halsen vägen?

El Domingo

Tjingelingpling! Ska hoppa in i duschen nu och sedan dra mig mot stan där jag ska möta upp mina två kompanjoner. Skriver mer sen. Ha en trevlig domingo!

en helg, ser framemot slutet

yes, tänkte jag när det var fredag. yes, sade jag när det var fredag. inget plugg. allt plugg var över. yes, sade jag. yes,yes,yes. yes, denna helg ska bli bra, sade jag. no, denna helg blev sämst.

igår var jag dock med robin. jätte trevligt att träffa honom efter 2 veckor ungefär. vi spelade spel, kolla tv, o pratade med hans bror jonathan. haha, när jag kom så sprang han till vardagsrummet och skrek till mammsen "HAR JOHANNA KOMMIT?" så kom han in o visade sitt nya pokemon spel som han hade köpt igår (fredag). det nyaste. och hade kommit samma dag. han var på tredje världen. det fanns 13.

lördagen, vad säger man om den. elin och jag hade lite planer ett tag. den planen brast när massa folk skulle på olika fester o skit. vid 12 började folk fråga om man ville hitta på nått. då var det nästan dags att sova tänkte jag. men här sitter jag, en timma senare. vaken. sover inte. tänk så det kan gå...

imorgon hoppas jag på en lyckad dag iallafall. blir att träffa finfina tjejer på stan för en lunch. amanda och linnea ska jag träffa. de är fina tjejer, fina o snälla. plugga ska vi göra också. vi är så ambitiösa. åh vad vi är bra!

här sitter jag somsagt, 01.07 på natten till söndag. den trista lördagen är förbi, och den förhoppnings roliga söndagen är på ingång. tänk att man kan se så framemot en söndag.


lilla jag nu i veckan. sedär!

plugg, tröja, frustrerad, sova blablablabla

hej människor!

kom hem från skolan för drygt två timmar sen. skulle kolla på tv hade jag tänkt, men som vanligt så somnade jag till. as always. aja, somnade bara i ca 30 min tror jag, så vaknade när pappa kom hem. då blev det att sätta på datan och skriva på svenska uppsatsen tills imorgon. Imorse på min sovmorgon gick jag igenom boken "tristan och isolde",som förövrigt måste ha fått namnet "tristan" för att den är så trist, med stycken som jag vill ha med i uppsatsen. hittade ett tiotal, så har skrivit om 3 nu. har blivit lite mer än en halv a4. jag strävar efter att få ungefär 1.5 a4, vilket jag tror att jag kommer klara! jag är ganska bra på att dra ut ämnet utan att upprepa mig, så hoppas på att jag kan göra det till denna uppsats!

ne, nu blir det att skriva klart uppsatsen, och sen blir det mat. lax håller pappa på att laga. det är absolut en av mina favorätter, efter lasagne såklart! lax passar btw in på min färg på tröjan jag har idag. den stickade tröjan från jc som jag la upp bild på igår. måste vart ödet! haha.

Efter att uppsatsen är klar blir det att plugga spanska till provet imorgon! men det hoppas jag att jag hinner. Min lärare har ju ändå inga större förväntningar på att jag kommer klara det, så ska slå henne med storm. måste säga att hon är den trögaste läraren jag har haft. skulle skriva utvederingsplan till utvecklingssamtalet. på frågan "vad är dina mål med kursen" hade jag svarat "att få så bra betyg som möjligt och att få goda spanska kunskaper" till det hade hon svarat "du kommer att nå dina mål om du når dina mål" URSÄKTA? det är klart att jag kommer att nål mina mål om jag gör det. är hon trög eller? jo, men typ!

aja, ska inte lägga energi på henne nu. nu måste jag bli klar med pluggandet och lägga energi på det.

puss på er fina människor

 
tröjan som jag pratade om, lax + tröja = mummaaa, denna klocka hade jag även på mig. loveeit

sweet dreams

nu säger jag godnatt!
ingen musik imorgon! gillas <3 men blir ändå att gå upp tidigare för att plugga lite. har spanska prov och svenska uppsats till fredag. har knappt börjat...

men så är det när man är dålig på att planera, ska bli bättre, måste bli bättre.

puss

 // mig

shopping


köpen som jag gjorde blev följande:
grön converse sko, kill inspirerad, me like!
klocka - kill inspiererad, lovely!
shorts - med hög midja med gullid detalj
grön blus - med en öppen axel, sweet
jacka - med häftit spänne på ena axeln

samtliga affärer är detta shoppat i:
monki, nilssons, weekday, gina tricot och ur & pen!

I am a pro-pro-pro-pro...prov...

gaaah!

jag skulle vilja ladda in bilderna som jag har lovat sen helgen, bara det att jag är så slö!
det är ju sinnes!

har tränat, och träffat pappas "dejt" eller vad man säger. verkar jätte trevlig. blir glad av att se pappa så glad, och blir glad av att se åsa glad av pappa min.

borde plugga, men är som sagt för slö. har svenska uppsats och spanska prov till fredag. så blir att plugga imorgon. kanske skriver lite stödord till uppsatsen innan jag lägger mig och kollar lite glosor eller verb osv i spanskan. kan vara bra att kunna lite. lär min konstigt nog massa innan jag ska sova. lite skumt men så är det!

funderar på om jag ska orka hänta systemkameran och ladda in bilderna, redigea lite och ladda upp de... hm.
får nog bli så.

håll ögonen öppna för snart kommer de upp!

Shopping

Inlägget om shoppingrundan kommer ikväll. Blev så sent i förrgår och orkade helt enkelt inte igår. Så om jag hinner kommer det idag!  Nu måste jag dra! Puss 

Bio

Åh no! Jag missade Top model igår! Åh yes! ska snart ner på stan med bild/musik gruppen och kolla på "bio" Vi har varit i smågrupper då jag har varit med Linnea, Linda och Ellen. Bidraget av filmen skickades in, och en kille vid namn Adam på våran skola vann hela tävlingen, (grattis till han) så idag ska vi till RIO och kolla på bidragen på stor duk! Börjar alltså inte skolan förrän vid lunch. Typ skönt? Har med andra ord bara en lektion idag, och vad kan bli bättre? Jo, att jag får sovmorgon på torsdag för att vi får längre musik/bild idag! Livet är ju för bra  Nu ska jag göra nig i ordning för att åka till stan om en kvart. Puss

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0