helgen OCH boktips!

halloj!

veckan dög. ska inte klaga. den dög, inte sög.
har haft samhällsprov, sista provet för kursen. det handlade om media. kändes bra. skrev på alla frågor. även på MVG!

Har även tränat, och som sagt pluggat.

Idag, lördag, har jag vart på tuna park med friends. F.R.I.E.N.D.S eller VÄNNER som det även heter. det programmet är lite charmigt. lite småkul. trotts reng vädret som kom över oss med storm och hagel så klarade vi oss oskadda på våra cyklar hem till våra hushåll.

Hittade rätt mycket på tunis, så brände ett antal sedlar må jag säga. hittade ett par bruna glariatorskor, linnen sån här "byxdress" heter det så? shorts och linne i ett. Iallafall. Den var lite söt. Blommig och sommrig. så blir förmodligen den på skolavslutningen. Känner att jag inte vill klä upp mig i klänning som jag först hade tänkt. trivs inte i klänning. Vet inte om det klär mig så värst bra heller, eftersom jag är så enormt smal. Amarna ser ut som små pinnar som växt på fel ställen på ett träd. haha. Ne, inte så vackert som ni märker. Klänning-johanna. Det enda som hänger ihop där är att bokstaven K kommer efter J. Mer än så är det inte.

Började även med min svenska bok idag. kort kjol. den är verkligen värd att läsas. tufft ämne, med tanke på att det handlar om en tjej som blir våldtagen av sina två killkompisar på skolavslutningen. Den flöt på, trotts det jobbiga ämnet, så läste jag ut den på cirkus två timmar. 136 sidor bara sådär. galant. Nu kvarstår bara romanredovisningen som jag ska ha på tisdag. Har börjat lite smått med den redan, men gör fortsätter imorgon, och om jag inte blir klar då, som jag mot förmodan inte tror att jag blir eftersom jag ska uppvakta min kära moder och min mormor på morsdag så blir det nog mest mys med släkten. Skriften får vänta tills på måndag.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0