kalasfirande för lilla mig

gårdagen blev inte som planerad, men vad gör väl det!?

direkt när familjen vaknade igår börjades det fixa och dona inför kvällen. mat skulle lagas och fika skulle bakas. åka en sväng till borsökna för att hämta möbler hann vi även med. dukat och klart. fint!

vid 5 började folket ramla in, och pappa åsa och hennes barn tove och måns var först. paket i mängder fick jag även, vilket alltid är kul. tycker dock att det är lite små jobbigt att öppna paket med massa människor stirrandes på en. jag vet liksom inte hur man ska reagera.

vid 8 ringde min mobil, det var tobbe, eller söder som han vill bli kallad. "hallå, ska du inte öppna eller?!" sade han i luren. sprang ner för trappen och i dörren stod tobbe, denise, amanda och markus med paket och ett glatt humör och sjöng "ja må du leva". vilka finfina vänner jag har. strax därpå kom även danne annica och emma. mycket senare på kvällen kom elin, men innan dess hade vi hunnit med mycket.

fika, gott. gick upp på övervåningen, satt och tog det lugnt med musik i bakgrunden, drack vin och jag öppnade paketen jag fått av de. sweet.

sedan tog vi med vinglasen en bit bort för att spela kubb på större yta. killarna vann första omgången, tjejerna andra.

jag denise och amanda gick tillbaka in, medan de andra stannade kvar och spelade en eller två omgångar till. vi flickor som gick tillbaka var hungriga, så visst, lite mat satt fint i magen.

när de andra kom tillbaka spelade vi 21 och senare ölspelet. mange låten spelades högt ur högtalarna och det var nästan lite sorgligt att den spelades på övervåningen i ett hus och inte på en tältplats i borlänge.

vinet fylldes på hipp som happ och efter ett tag följde även mormor upp på övervåningen. hon började dansa till mange, hon är så fin, min mormor ♥. hon ville även följa med på festen vi skulle till senare, men nej, där fick det ta stopp.

elin kom precis innan vi skulle dra, vilket var lite synd. hon har vart på golftävling och det gick säkert galant, som en stjärna som hon är! hon var dock snäll och skjutsade mig amanda denise och tobbe på "fest" i torshälla. var mer ett krök i en liten etta. folket kunde vart roligare och stack, av den anledningen, redan vid 3.

sovplats hemma hos amanda är det och vi slocknade så fort vi la oss i sängen.

vaknade vid halv 12 idag, åt pannkakor, amanda somnade om, sen drog jag vid 4.

min förtidiga födelsedag har varit toppen och super fina presenter har jag fått!

imorgon åker jag till min sommarstuga i njushammar med pappa och mathias. även några kusiner följer med och en av mina bästa vänner amanda. vi ska fiska och ha det sååå mysigt!!

bilder hade jag gärna velat lägga upp, men hittar inte min kamerasladd till systemkameran. attans då
bjuder därav på en suddig bild på markus och elin i mälarbaden.
loveu



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0