God Jul!

 Det 24 December är nu här, och barnen i detta hus har nog aldrig vart piggare, gladare och spralligare. 
Med tanke på att vi ska bort senare idag, så kom jultomten i natt istället, och vi öppnade paketen på morgonen. 
Var jättemysigt att sitta på golvet, i vintermörkret med endsast julbelysningen som sken och öppna sina presenter en i taget. 
 
Barnen och föräldrarna blev jätteglada för mina presenter så det kändes skönt. Jag blev även glad för de presenter jag fått än så länge. Ska öppna resten hos Chris föräldrar i Indiana när vi strax ska åka dit. 
 
Denna morgon har hittils varit väldigt jobbig för mig. Jag grät när jag vaknade, grät när jag öppnade paketen och jag grät när jag skypade med familjen. Har ganska ont i huvudet nu efter alla tårar, men känner nu att det får vara förädiggråtet för idag. 
 
Presenterna jag fick hemifrån betyder iallafall så mycket. Är sjukt glad över paketen av min värdfamilj, men det går inte att jämföra lyckan av tekningar från min lilla kusin, kläder från Monki, vackra halsband, fina rader av text från alla där hemma och svenskt godis. Carey var så söt, att när jag öppnade mina paket och började gråta kom med en näsduk åt mig, haha. De är så söta! 
 
När jag skypade med pappas familj idag, så började jag också gråta. Det såg så mysigt ut när alla satt där runt granen och delade ut julklappar. Självklart började jag skratta när Mathias välte klädhängaren med alla kläder på och när Erik kom ut som utklädd tomte, haha. Men de är så söta allihoppa, som verkligen saknar mig och önskar att jag kunde vara hos dem idag. Min bror, som inte direkt har brytt sig om att jag är borta, blev även tårögd när vi skulle lägga på, och fick precis efter vi lagt på, ett sms från honom där det stod "saknar dig massor. God jul <3". Blev så glad. Det gjorde min jul. Att veta att man är saknad och älskad av sina vänner och familj, är det finaste man kan få. 
 
Jag har även skypat med mamma och med mormor och morfar. Supermysigt. Saknar alla så!
 
Jag har precis kommut ut från duschen nu, och ska snart åka iväg. Jag ska ta egen bil, då jag åker hem innan de imorgon. 
 
Michelle hade även skickat massor av sms och dampat på fb. Hon sa "go to the frontdoor". Där hade hon lagt ett paket till mig. Så söt! Tänk att jag redan har fått en sådan fin vän här borta, efter att bara vart här i 7 veckor! 
 
Bilder och mer utförligt från min jul kommer imorgon, då jag strax ska åka iväg, och inte kommer ha tillgång till något internet i Indiana. Kan vara mysigt att endast ägna sig åt familjen och inte vara osocial med sin telefon också! 
 
Dags att göra sig i ordning! 
 
Ha världens bästa Jul alla där hemma! Tänker på er! Puss ♥
 
 


Kommentarer
Marita

Hej Johanna! Du var verkligen saknad på julafton men det var roligt att få skypa med dig i alla fall. Jag tror att det kommer att kännas bättre för dig när julen väl är över. Du har mycket roligt och spännande som händer dig framöver med nyår i New York och allt :) Ha det bra nu. Stor kram från faster

2012-12-25 @ 01:20:10
Marita

Hej Johanna! Du var verkligen saknad på julafton men det var roligt att få skypa med dig i alla fall. Jag tror att det kommer att kännas bättre för dig när julen väl är över. Du har mycket roligt och spännande som händer dig framöver med nyår i New York och allt :) Ha det bra nu. Stor kram från faster

2012-12-25 @ 01:21:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0