Fix och trix

Blev som det brukar bli när det gäller mig, tyvärr. Skjuter upp saker och ting. Som mitt bloggilägg. "snart kommer ett inlägg om min turkietresa". Hm... hur blev det med det liksom...
 
Igår rensade jag ut HELA mitt rum hemma hos mamma. Känner mig faktsikt sjukt duktig som äntligen tog tag i något viktigt, utan att behöva höra tjat från mammsen min. Alla mina kläder från garderoberna samt lådorna låg i en stor hög på golvet. jag placerade kläderna i olika högar, beroende på om de skulle få stanna kvar hemma i Sverige, skänkas bort, eller tas med till USA. Gash, vad svårt det var! Men efter X antal timmar så var golvet rent från kläder, garderoberna och lådorna var ograniserade och min resväska hade äntligen fått lite innehåll. Det känns bra! Jag är på G!
 
Idag ska jag ut med några vänner till Villa och se när ItaloBrothers kör låss. Innan utgång ska vi vara hemma hos en vän som heter Simonne. Blir nog trevligt. Nästsista festen i Sverige på över ett år. Känns ganska skumt att säga så. Men ändå så jäkla bra!
 
Mindre än 10 dagar kvar tills planet lyfter från Arlanda. Mindre än 10 dagar! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Lär bli svårt, då det känns som att jag inte har några kläder kvar i garderoberna... Men något ska jag nog lyckas hitta på!
 
Ha en bra dag!
 
Tjing,
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0