Bondgård från 1800tal

Denna dag var otroligt skön. Lyckades sova länge, trots att barnen brukar väcka mig. Gick upp, åt en snabb frukost och hängde sedan med "min" mormor och morfar till en park med barnen. Var en gammal bondgård från 1800 talet, som fortfarande var en "work farm". De hade ingen elektricitet och allt var som från förr. Jättehäftigt! Kollade på alla hästar, kor, grisar, och hönor. K var jätterädd för hästarna, medan A ville dit och kolla på de hela tiden =)
 
Åkte sedan till en lekpark i närheten och hade lite snack, innan det var dags att åka hem och äta lunch och ta en nap. Jag skypade ett bra tag med mamma, vilket var jättemysigt. När vi pratade klart var jag för trött för att gå ner och äta lunch, så jag sov i 2 timmar. När klockan var 4.30 ungefär vaknade jag, och gick ner till de andra. 
 
Jag har alltså inte behövt jobba idag verkar det som, vilket var skönt. Jag kommer ju dock behöva jobba i helgen och kommer umgås med de 24/7 då vi även delar på ett hotellrum allihoppa. Barnen ska tydligen sova på golvet på hotelet, men K vill sova med mig, så jag sa att det är bara att hon delar säng med mig, vilket jag skulle tycka vara mysigt och tror även att K skulle uppskatta det något otroligt, då vi inte spenderat för mycket tid med varandra nu i sommar, då hon är på camp varje dag.
 
Jag och K skrev en berättelse efter middagen idag, som handlade om "nannyn Johanna", haha. Så söt. Hon berättade vad jag skulle skriva. Allt handlade om mig. När jag kommer ner från min trapp och gör frukost, och när vi badar och jag ger de mitt "cherry chapstick" osvosv. Så gullig! 
 
Min värdmamma berättade även idag att hon hade fått mail från min lcc om att de måste börja kolla på ny au pair. Min värdmamma sa att hon verkligen inte ville leta ny, då de vill att jag ska stanna. Hon sa även att hon inte vill prata om det när K hör, för att hon blir arg och ledsen, då hon vill att jag ska stanna för alltid. Det är då man verkligen får beslutsångest över vad man vill göra. Stanna eller åka hem...

Imorgon åker vi iallafall från morföräldrarna för att spendera 3 nätter på hotell. Vet inte än om det finns internet på hotellet, men om det finns gym och pooler borde det ju finnas wifi också tycker jag! Det visar sig iallafall. Jätte excited för bröllopet! Längtar till att få sätta på mig dessa vackra indiska kläder =)
 
 

Häst och vagn




K










Corn fields


gnägg


mjaou






kuckeliku






Världens fetaste gris? nuffnuff







 


Kommentarer
Mamma

❤❤❤

2013-08-09 @ 15:59:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0