200213 - Taconight

Dagen började klockan 7 med att väcka barnen. När jag gått med W till bussen och kört N till preschool åkte jag och hämtade Michelle och åkte och tränade. Ett helt okej gympass! Börjar verkligen känna av mina muskler nu, vilket även faktiskt syns, så känns jätteskönt! Efter gymet åkte vi till Walgreens, och jag köpte lite bars, som jag kan äta efter gymet istället för godis... haha.
 
De har uppehåll från simningen (där var jag nära på att skriva swimning igen...) så behövde inte laga någon mat och liknande. 
 
När jag slutade åkte jag över till Emma. När jag kom dit möttes jag såklart av söta lilla paisly i dörren som vanligt. Verkar som att hon tycker om mig, vilket jag blir glad över! Lekte med henne när jag kom in. Hon ville leka kurragömma, rida på min rygg och sen lekte jag en variation av "sitta i mitt knä och säga och den gamla gumman sa, jag faller jag fallet jag faller" (Leken som morfar alltid gjorde på mig som liten), vilket hon tyckte var jättekul.
 
Efter kanske en timme, kom Emmas värdföräldrar hem, och vi åkte till deras kompisar på andra sidan gatan och hade taconight. Det var trevligt! Vi kollade även på survivour, och efter det så var det dags för mig att åka hem.
 
När jag kom hem var C och C fortfarande vakna, så jag stannade nere och pratade med de i ca 40 minuter. Pratade lite med min värdmamma om Collage och liknande, och hon föredrog att jag ska ta weekendclass i April, vilket jag tror är bäst, då jag inte kommer ha tid att gå på riktigt college, ifall jag inte vill göra det över sommaren, vilket jag inte vill! Plus att det är mycket dyrare. Så ska prata med Emma vad hon tycker. Men förmodligen blir det två weekendclasses för min del! Så bara att börja signa in mig! Kändes iallafall skönt att prata med henne om det, så känns redan bättre idag från mitt samtal med LCC igår. Känner att det här kommer bli ett toppen fortsatt år!
 
När jag kommit upp på mitt rum var det bara att lägga sig och sova! Var en lång dag med gym och liknande!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0