Söndags

Igår så kunde jag sova ut, vilket var skönt! Familjen var i kyrkan som vanligt på söndagar, så jag passade på att ta en lång dusch och gick sedan ner i endast handduk och gjorde i ordning frukost. Saknar att kunna springa runt halvnaken, haha, så det var nice! 
 
skypade lite snabbt med mamma och Anders, vilket var kul! Direkt efter det, vid 10.30, tog jag bilen och hämtade upp Michelle, sedan vidare för att plocka upp Kristina. Vi skulle möta upp Elena vid Mallet. Elena och Michelle shoppade på riktigt bra, medan jag och Kristina var alldeles för trötta för det, så vi halvsov i sofforna som finns inne i butikerna... haha. 
 
Vi gick sedan och åt på mallet. Jag valde att äta kinesiskt, så jag tog "Panda express". Det liknade maten på ChopChop, så det var gott, men otroligt mycket mat! Kristina köpte mat från Taco Bell, och medan vi gluffsade i oss vår mat, så räknade Michelle och Elena hur mycket pengar de hade sparat, då det var massor av REA igår. Michelle hade sparat hela 200 dollar, och hade köpt massor av saker för endast 40 dollar. Världens kap! 
 
På Gilly Hicks hittade jag ett par söta pyjamasbyxor, som jag dock tror att jag kommer kunna använda som shorts i sommar. Hur söta som helst! Såklart köpte Michelle likadana, som de tvillingar vi är ;) 
 
Kom hem vid 3.30 ungefär, när jag släppt av tjejerna. Familjen var hemma och byggde med LEGO och självklart ville pojkarna att jag skulle hjälpa de, så det gjorde jag! Lite kul dock att föräldrarna och jag är mer inne i att bygga med legot än pojkarna. Det är alltid de som vill bygga, men när man väl sätter igång, så gör de något annat och det slutar med att föräldrarna och jag fördigbygger allt! Haha
 
Jag gick, efter en timme nere på undervåningen, upp till mitt och kollade runt på datan lite. Hade fått massor av meddelanden från Emma, som hade skrivit och frågat om jag ville komma över på middag, och det ville jag såklart! Min familj hade frågat om jag ville följa med till deras kompisar för att kolla superbawl, men valde att åka till Emma istället.
 
När jag kom dit var även hennes vmammas föräldrar där. Jättetrevliga! Emma och hennes familj satt och spelade lite spel och drack vin, men med tanke på att jag körde fick jag dricka mumsigt, kolsyrat vatten! 
 
Till middag blev det kött! Hur gott som helst! Inte ätit kött sedan jag var i Sverige, så det var megamums! 
 
Kollade lite smått på Superbawl medan vi åt, men inte direkt så att vi kollade. 
 
Jag och Emma gick sedan in på hennes rum och fortsatte med vår bucketlist. Nu har vi kommit på 80/100 saker vi ska göra, så vi närmar oss slutet på den listan! Hade jättekul med den tjejen! 
 
En sak som var sjuk igår, var att jag kom in på att vi skulle ha på vår bucketlist att vi skulle vara gatumusikanter. Emma frågade då vad vi skulle spela på, och jag sa att jag kunde spela på min tvärflöjt. Jag ser på Emmas ansikte att hon gör en grimash och säger sedan "Vad sa du att du hade sa du!?". Det visar sig att Emma med spelar tvärflöjt och också hade den med sig till USA!!! Vad är chansen på det?! Så jäkla kul! 
 
Efter allt skratt så att tårarna rann, begav jag mig hem strax innan 11. Somnade på en gång när jag kom hem! 
 
Hade en toppendag med tjejerna i mallet, med familjen, och på Emmas middag. Tycker om den tjejen så mycket och hennes familj är för go! 
 

Mina söta shorts


Goda maten


Söta Emma


KnäppisarKommentarer
Marita

Roligt att läsa dina inlägg som vanligt. Det är så kul att få följa dig och ditt liv i Frankfort. Jag har ett tips till din bucketlist. Åka till Kalifornien och hälsa på Diane och hennes familj :)
Kul det där med att du och Emma är så lika att ni till och med spelar tvärflöjt båda två! Kram

2013-02-04 @ 22:33:35
Emma

hahah men åg vad snygga shorts jag vill också ha såna:O

Svar: Men eller hur!! Vi kanske kan åka in till mallet med kiki?? Så får du med köpa ett par :D
johanna granlund

2013-02-05 @ 17:17:08
URL: http://nattastad.se/memela


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0