Dundersnabbt

Förlåt, förlåt, förlåt för min dåliga uppdatering, igen. 

Har inte riktigt haft tid att blogga och har vart så dåligt väder hela veckan så har inte vart på humör. Har även börjat blivit sjuk (?). Har ont i huvudet och fryser hela tiden. Vill verkligen inte bli sjuk nu tills mamma och bror kommer... bara 6 dagar kvar! 
 
Kom precis ut från duschen. Ska strax åka på movienight till Caroline, den svenska nya tjejen här i området, med två andra svenska tjejer. Med tanke på att jag inte har någon gps, så får vi se hur bra jag hittar dit! Haha. Julie sa förut att det fanns sen app som man inte behövde internet för via gps, så laddade ner den. får se hur bra jag hittar genom den! Innan måste jag bara tanka och ska nog åka iväg och handla någon mat. Vrålhungrig!
 
Läste på Emmas blogg där hon skrev att hon vart på dejt. Säkert askul för henne. Varför jag skriver det, är för att det är en kille som bor i Manchester, grannstaden till mig, som vill gå på "dejt". Får se hur det blir med den saken. Är lite skraj faktiskt. Frågan är ju dock hur jag kan vara det, när jag hänger med främande människor hem i NY. haha. Aja, blir nog bra.
 
Nu måste jag göra mig i ordning och dra iväg. Ha en bra dag allaaaa! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0