Glass i stora lass

Har fått klagomål från bland annat Emma, att jag måste uppdatera bloggen bättre, så ska göra det. Grejen är den, som jag skrivit tidigare, att intenetet suger här, och det tar väldigt lång tid att ladda upp bilder. Jag tycker det är så tråkigt att skriva långa inlägg utan bilder, och då blir det helt enkelt inte att jag bloggar alls. 
 
Idag var det måndag, och väldigt tidigt i morse, åkte au pairen innan mig (äntligen!!!!) hem. Känns taskigt att skriva så, men är en lättnad att hon är borta, då hon tydligen snackat skit om mig inför de andra au pairerna?! Well well, a normal day in america.  

I morse var det lite halvdåligt väder, men på eftermiddagen vart det underbart och soligt och varmt, så gick ut och solade medan barnen tog naps.
 
När jag slutat idag, valde jag att stanna kvar nere ett tag och prata med min värdmamma och barnen ville sitta i mitt knä och läsa lite böcker och bara prata, så det gjorde vi. 
 
Jag gick sedan upp på mitt rum och hade tanke på att städa rummet, men så blev det såklart inte! La mig i sängen och chattade lite.
 
Vid 8 fick jag ett sms från Katharina som frågade ifall jag ville med och äta glass på Richardsons, så jag åkte och hämtade upp Katharina och Ash och sedan åkte vi till Richardsons, där vi mötte Marina, Dani och Olivia och Dorie var även där, som vi inte hade en aning om. Var mysigt iallafall.
 
Åkte hem strax innan 10, och blev därför lite sen hem, då jag har min curfew klockan 10. 
 
Imorgon är det tisdag och vanlig jobbdag. På kvällen är det starbucksmöte igen, vilket blir kul. 
 
Har även planerat en massa skojsigheter de kommande helgerna, vilket jag berättar i ett annat inlägg. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan sova.

Inlägg om helgen kommer förmodligen imorgon. Ska verkligen försöka fixa det =)
 
Puss å kram,



Jag och sötisen emma. 


Kommentarer
Emma

Yey ett inlägg!:) ser fram emot inläggen du kommer lägga upp imorgon hihi!
Vi måste planera lite bättre när jag ska komma och vi ska göra så allt bara är att boka :)
Jag älskar dig saknar dig tusen varv runt jorden och tbx <3

2013-05-07 @ 05:08:03
URL: http://nattstad.se/memela


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0