ETT ÅR I USA!!

För att vara helt ärlig förstår jag faktiskt inte vart tiden har tagit vägen. På ett sätt känns det som att jag har vart i USA i en evighet, men samtidigt känns det som att det var igår jag sa hejdå till familjen på arlanda, fast det i själva verket är ett år sedan, just idag. 
 
Gjorde ett litet kollage snabbt nu på förmiddagen, och kollade då igenom alla bilder jag tagit sedan november förra året fram tills idag. Är så sjukt vad mycket jag har hunnit med, på så liten tid. Ett år är långt, men om man tänker efter så är det ingenting i jämförelse med hur många år till jag ska få upptäcka världen på.
 
Dagen är egentligen inte så speciell, men ändå är den det. Dagen som kändes så långt bort är nu här, jag har vart här ett år. Det sjukaste är att jag nu egentligen hade kunnat vara ute och rest på min rese månad med andra au pairer, eller till och med setat på ett plan hem till Sverige. Tankar snurrar runt i huvudet, men allt efter som så är jag otroligt glad att jag gjorde valet att stanna i 6 månader till.
 
Tänker på alla där hemma, vänner och familj. Vi ses till våren. Saknar och älskar er, så mycket! 
 
 
 


Kommentarer
Mamma

Älskar dig! <3<3<3

2013-11-05 @ 07:24:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0