Bästa morföräldrar

Blev inget gym imorse. Har drabbats av otroligt dålig hy nu igen. Känner mig som när jag gick i åttan. Ena dagen var den felfri och andra dagen var det fullt av prickar. Hör på något sätt de där rösterna som jag hörde när jag och mina kusiner Ebba och Emma var i en lekpark för länge sedan, av några killar: "Du ser ut som en prickekorv!". Kanske kul för de som läser det, mindre kul att få dessa ord på sig och få höra såna saker. Det är inte direkt som att jag inte visste att jag hade något i ansiktet... Iallafall, valde att stanna hemma, gjorde iordning en otroligt god fruktsallad, kollade på det nyaste avsnittet av Hollywoodfruar och tog sedan en dusch. Ringde sedan upp mina fina morföräldrar som jag inte pratat med på allt för länge. Kunde inte låta bli att få lite tårar i ögonen. Världens bästa är de och så otroligt fina. Vi bestämde iallafall att vi måste prata oftare och kom fram till att denna tid var bra för både mig och dem.
 
Om 30 minuter ska jag hämta upp barnen från skolan och sedan hem och laga mat. Har även så många sysslor att göra här hemma idag. Måste damsuga hela huset, städa deras lekrum och plocka undan alla deras saker, ada de igen, trots att jag gjorde det igår bara för att de ska på fest ikväll, som även jag är bjuden på, har lovat barnen att fixa med pumporna vi köpte igår då det inte hanns med igår. Ja, det är lite av allt som måste göras. 
 
Ikväll ska jag och mina svenska tjejer på middag här i Essex, på en restaurang där en scen från Grown ups 2 spelades in. Har länge velat gått till den restaurangen, men har bara inte blivit av. Innan resturangbesöket ska jag iallfall med mina värdbarn och värdmamma på fest till min värdmammas kompis som bor här i närheten. Tror det är någon slags skolfest för min värdmammas highschool elever. Trots att dessa ungdommar är ca 2 år yngre än mig, så blir det kul att träffa lite folk. Vem vet, kanske träffar någon trevlig människa som vill börja umgås! Ger det ett försök iallafall.
 
Nästan ett år sedan nu. Min fina familj på Arlanda, säger hejdå till mig. Saknar er ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0