Omtänksamma

Har nog vart lite för hård/elak mot vår städerna Kamla. Hon har denna vecka bott hos oss igen, och jag har som vanligt stört mig på henne. Igår skjutsade jag dock hem henne och trodde inte att jag skulle behöva hämta upp henne mer denna vecka, men idag behövde jag göra det. 

När jag hämtade upp henne var jag som vanligt lite små irriterad, då hon alltid är sen, och jag tycker att man respekterar tider när man är snäll att komma och hämta upp någon, som desutom inte städar varken mitt rum eller min toalett.. Iallafall.
 
Hon var för första gången trevlig, och frågade hur jag mådde, hon frågade hela tiden om jag behövde hjälp med något oh erbjöd sig att göra all disk, som desutom var mi disk. Tackar för det!  När jag nyss lade barnen för nap, var jag påväg att gå in mot vardagsrummet där jag håller till så jag hör ifall A vaknar. Då sa Kamla att jag kunde gå upp på mitt rum och take a rest, så hon kunde stanna nere istället. Hur gullig?! Tackade så hjärligt så nu sitter jag på mitt rum och ska faktiskt ta en timmes nap, bara för att jag kan! 
 
 
 
Jag och min fina lillkusin Wilmer, som faktiskt inte är så liten längre... Saknar dig lillskrutt ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0