140913 - Musikfestival och fest

I lördags så blev jag upphämtad av Ash för att ta bilen till tåget och sedan vidare till Boston. Vid stationen mötte vi upp massor av andra au pairer och sedan tog vi tillsammans tåget till Boston.
 
Det var en gratis musikfestival i Boston så det ville vi inte missa! Oturligt nog var vi ju inte ensamma om att vilja se den konserten så vi kom inte in på själva musikområdet, då de "bara" släppte in 10.000 människor, så vi och tusentals andra blev väldigt besvikna. Vi ställde oss då i andra området i kö och köpte varmkorv och satte oss på gräset och åt den i sorg.
 
Jag, Julia och Janni hade planer att gå på fest efter i Boston, så de andra au pairerna ville hem då vi ändå inte kunde se något av banden, men vi var kvar och lyssnade på artisterna. Var bland annat Backstreet boys, monsters and men och Davin Degraw.

När al musik var klar gick vi omkring i Boston common som hade haft tal idag om droger och varför det ska vara lagligt att röka maja, vilket det nu är lagligt med. När vi satt på tåget in till Boston var det massor av unga som gamla som hade gröna kläder på sig och text och maurijana märken på sina kläder, som förmodligen skulle in dit. Hade tyckt det var jätteintressant att se det, men det missade vi tack vare konserten. Men har alltid velat sett Backstreet boys då det var min favorit grupp som barn och även Westlife haha.  

När vi gick genom parken efter konsertren var alla tält och grejer kvar och det var folk överallt som var utklädda till Bob barmely, hade andra utklädnader, gick omkring med skyltar, eller så satt de bara mitt i gräset eller gick omkring och rökte på, som att det var ingenring medan poliserna bara kollade på. Hur sjukt är inte det egentligen?  

Direkt efter det följde Jake, killen på bilen nedan, med oss till den blå linjen för att vi skulle till Anthony som jag pratat med om lite fest. Så vi drog till honom och vi tjejer var så nervösa då ingen viste vem han var eftersom det bara var jag som snackat lite med honom. Men hanv ar så söt. Han kom och mötte oss vid tågstationen, han beställde och köpte kina mat till oss alla på festen och hade köpt all dricka till oss. Så himla go och så otroligt trevlig! Hans kompisar var även de så otroligt snälla, så är absolut folk jag vill träffa igen. Han bodde i en jättestor och fin lägenhet i södra Boston och hade hans egna gym i lägenheten? Haha. Så efter några öl och drinkar passade vi alla på att göra lite workout! 

Vid 3 slocknade vi alla, och vid 8 på morgonen var det dags att dra hem. Ingen hade ju bil eller en aning om hur vi skulle komma hem. Han erbjöd sig att skjutsa hem oss, men han hade gjort tillräckligt så vi nöjde oss med att han följde med oss till tåget och visade oss vägen.

Otroligt kul lördag blev det trotts allt!


Några av oss au pairer


Boston Common. En skämtbild om vad alla bakom oss sysslar med


Mina favoritsvenskar


















Scenen där de förmlodligen stått och haft sina drog-tal









 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0