Super Bowl

Att gå upp på morgonen var inte det roligaste. Både jag och Janni var väldans bakis. 
 
Vi hittade på något sätt tillbaka in till staden i Boston, efter att ha somnat i hans lägenhet som låg i Chinatown. Att få vägbeskrivningar tillbaka var inte så lätt, då det bara fanns massa kineser. Vi lyckades iallafall hitta ett foodcourt i downtown crossing. Smakade skit, men colan var god.
 
Tog subway in till Harvard square där vi äntligen köpte våra Harvard tröjor. Så mysig! Satte oss på några stolar ute i det fula vädret och kollade folk innan vi drog iväg till Fenway park där vi skulle möta upp Jake och några andra svenskar och tyskar.
 
Vi satte oss på en sportbar, tog något att dricka och beställde in en massa olika snack, som hamburgare, chips, dipper osvsov. Blev inte mätt efter att ha gått på tom mage allt för länge, men det var något ialalfall. 
 
Varför vi satt på en sportbar var för att det var super bowl, vilket är finalen i amerikansk football. Vet inte vilka som vann, då jag och Janni var tvugna att hinna med tåget tillbaka till Beverly innan 11, då vi har curfew och det är jobbdag dagen efter.
 
Hade en mysig helg i Boston med fina vänner. Slocknade gott i sängen när jag kom hem.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0