Springfeelings in Boston

Tycker det är så sjukt tråkigt att blogga utan bilder, men med tanke på att internetet är så långsamt, blir det oftast så... Har försökt ladda upp bilder i en timma nu, men utan resultat. 
 
Hade en heldag i Boston igår med Julia, Laura och Nathalie. Var en riktigt skön vårdag, den första här faktiskt, så tog på mig min skinjacka och mina Dr.Martens. Då är det vår! Ser ut som att det ska bli en bra dag idag också, så härligt! 
 
Åt på Dicks last resort, vilket är en restaurang där personalen ska vara så elak de bara kan mot dig. Var riktigt kul! Jag fick en hatt där det stod "Fake blonde, real easy" på. Laura, Julia och Nathaile var stensäkra på att våran servitör gillade mig, då han kastade saker på mig, hade ner min hatt hela tiden och till och med gav mig en vassare kviv till mitt kött. Men, vad vet jag, alla gillar mig... ;) Skämt åt sido. När vi skulle betala hade jag såå många dollars i coins, så la 15 stycken 1dollars istället för sedlar, vilket han såklart reagerade på "Really?! Just coins?!". Var lite kul! Han sade sedan när vi gick "Dont come back!", fast jag är nästan säker på att han gärna hade velat ha oss tillbaka ;) 
 
Trots mitt minus på mitt konto, handlade jag en tröja på rea, skinhandskar på rea, och mina efterlängtade ray bans. Bra köp! Det var jag värd.
 
Var bjuden på fest, men Laura och Nathalie kände inte för att gå på den, och Julia är lite småsjuk, så vi skippade det och åkte till Richardssons istället för glass. Jag sa att jag ville ha chocolate mint chip och death by chocolate, men istället för min mint fick jag någon rosa glass, som tydligen hetta något så långt bort från "mint chocolate chip". Den smakade helt ok iallafall, annat än bara choklad ;)
 
Vid 10 skjutade de hem mig och Julia till Julia. Vi dog lite i soffan, och kolldae på något program called "Heroes of the nerds", eller något sådant. Så fult program! Haha, att det finns så nördiga människor...
 
Åkte hem till 12, och min värdmamma var vaken. Pratade lite med henne innan hon gick och lade sig och likaså jag. 
 
Vet inte riktigt vad dagen bjuder på, men ska troligtvis träffa Carro och Julia. Funderade på att gå ut på brunch eller laga något hemma hos Julia, vilket återstår att se =)
 
Ha en bra dag alla!
 
Bilder kommer, ska försöka gå ner och ladda de strax =)
 
Ni får nöja er med en bild på mig och saknade Janni sålänge, som har det gött i dominikan republic just nu... Så avis. Hoppas du har det bra iallafall!! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0