My first week at home

Har nu vart hemma i över en vecka. Har ingen jetlag längre, vilket är otroligt skönt. De första dagarna var hemska, och har vaknat och lagt mig konstiga tider, så känns bra att jag kommit in i tiderna nu, när jag börjar jobba på måndag också. 
 
Så, vad har jag gjort dessa dagar jag vart hemma? Fredagen var jag hemma med familjen och åt god mat. Var kul att träffa i princip hela släkten på mammas sida. Lördagen åkte jag hem till Elin för att fira henne. Innan det åkte jag och mamma även till systembolaget för att göra min debut. Var lite småläskigt måste jag säga. Hade iallafall en trevlig kväll hemma hos Elin med lite för mycket dricka. Söndagen sov jag ut och senare på kvällen åkte jag hem till pappa med släkt och träffade lite folk på pappas sida. Innan det kom Tina, Ebba och Erik över på en fika hos mamma. Var trevligt att träffa de igen! Fick ett otroligt fint smycke av Marita, Anne, Linn och Emma hemma hos pappa, försenad 20års present! Åt grillat som var himelskt, med glass och varma hallon till efterrätt. Så gott! 
 
Måndagen hade mamma tagit ledigt från jobbet. Vi satt ute i solen och åt mat och sedan åkte hon iväg till affären med Mathias för att köpa avslutningskläder. Tisdagen städade jag lite i mitt rum så det kom i ordning och sedan träffade jag Amanda på stan. Riktigt kul att träffa henne igen! Vi lagade pannkakor hemma i hennes fina, egna lägenhet. Onsdagen var jag bara hemma och försökte komma i fatt min tid. Torsdagen gick Mathias ut tvåan på gymnasiet, och när han kom hem åkte vi över till mormor och morfar för lite gott fika och jordgubbar och glass, som vi göra på varje avslutning. Jag åkte sedan hem och skypade med Sanna i Boston. Riktigt kul att få prata med henne, med vårat konstiga snack och dialekt. Saknar henne!!! Åkte sedan och hämtade upp Maria hemma hos henne och Tom och vi åkte vidare för en fika på tuna park. RIktigt kul att träffa henne!! Har saknat min fina vän sååååå mycket!! Men när vi väl började snacka var det som att jag aldrig vart borta, förutom att hon berättade så mycket som hänt, haha. 
 
På fredagen kom Maria och hämtade upp mig, så åkte vi hem till henne och Tom för att ta någon cider och shot, och sedan gick jag och Maria ner till stan för att se alla flak och studenter. Såg inte så många som jag kände igen, och vissa studenter såg inte alls ut att ha kul. Hoppas att de hade en bättre stund på kvällen, trots att flaket var det roligare för mig på studenten. Träffade på lite folk jag kände, bla Emma Thell. Var kul att träffa henne igen och hennes kille som hon var där med. 

Lite senare kom pappa och hämtade upp mig och Maria och åkte hem till mig. Hämtade dricka hemma hos mamma och sedan åkte vi vidare till pappa för att byta om och fixa oss. Sedan skjutsade pappa oss vidare till stan igen, för att åka hem till Viktor med folk för förfest. Riktigt kul att träffa honom igen!! Markus var även där, Lollo och Simone. Var så roligt att träffa dessa igen!! Mina fina partypinglor!! 
 
Var en kul förfest med mindre kul fest på Håpes. Var så otroligt mycket folk ute med tanke på studenten, och kön var otroligt lång. Tillslut var det bara jag och Maria som var kvar i kön av oss alla från förfesten, men vi ville inte ge upp. När vi väl kom in så var Marias Tom där med hans killkompisar. Var kul att träffa de igen. Träffade även på Amanda, från i tisdags, och Nadine. Var så kul att se henne!! Inte sett henne på flera år!! Stötte på lite andra bekanta ansikten. 
 
Strax innan det stängde drog jag, Maria och Tom till Subway för lite käk och sedan sa vi hejdå, då jag behövde gå till bussen. Busschauförren gillade nog mig. Han frågade om jag var gammal eller ung, och jag sa att jag nog är gammal för jag är 20. Men han var så snäll och sa "men du är så trevlig, så vi gör det lite billigare", så fick jag det för en barnbiljett istället. Halva priset. Man tackar ja!!  
 
Lördagen gjorde jag ingenting alls. Satt hemma med familjen och hade movie night med pappa och bror på kvällen. 
 
Söndagen ägnade jag också hemma. Pappa åkte iväg till landet och Mathias och mamma drog iväg till golfbanan. Jag stannade hemma och städade ut mitt rum, vilket var välbehövligt. Slängde så mycket saker! Vid 5 kom Mathias och mamma hem igen och frågade ifall jag ville med hem till mormor och morfar så åkte med dit, för lite grillning. Min kusin Wilmer och morbror Anders var även där. Superkul! Wilmer var så söt och ville spela boll och tennis med mig nästan hela tiden. Direkt när vi käkat klart bad han min morbror fråga mig ifall jag ville spela med homom, då han var för blyg för att fråga själv. Så söt! 
 
Mathias åkte med mamma hem efter det och jag åkte hem till pappa. Vi kollade på "se upp för dårarna" som spelades på TVn och pratade och sedan gick vi och lade oss. 

Idag är det Måndag och folk är på jobb. Men inte jag, jag börjar inte förrän nästa måndag. Jag var lite sur för det i början, men just idag var det ganska nice att vara hemma då det vart så fantastiskt bra väder! Vart ute i solen hela dagen! Vid 1 åkte jag och Mathias över till mormor och morfar för köttbullelunch. SÅÅÅ GOTT!! Mormors köttbullar <3<3<3<3<3 behöver jag säga mer?!?!? Inte ätit de på över 2 år. Så jäkla gott!!!!! 
 
Efter maten fick vi jordgubbar med glass och sedan spelade vi lite trädgårdsspel. Mycket trevlig dag med mormor och morfar och min lillebror. 
 
Nu har jag kommit in från solen och har fått yttligare lite färg. Wiho! Har kollat på studentfesten på swefilmer och nu ska jag äta mat med pappa. Imorgon har jag tandläkartid och det är även bästa Toms 21 födelsedag imorgon. Önskar såååå att jag kunde vara med honom imorgon... För att trösta det ska jag skypa med honom ikväll och imorgon!! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Granlund

Ett livs äventyr

RSS 2.0